Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαρακι ειναι λογικο να σου κανει κολπακια ο γιος σου... ρωτησε τον "μηπως σου ελειψα και μου θυμωσες" οτι τον σκεφτοσουν συνεχεια και οτι ησουν σε ενα μερος με γιατρους που επρεπε να σε φροντιζουν επειδη εχεις την αδερφουλα του στην κοιλια σου και ζητα του συγγνωμη.. παρολα αυτα να του αναφερεις οτι δεν ειναι στο χερι σου το να φευγεις μακρυα του για καποιες μερες αλλα μπορει και να ξανασυμβει(που ευχομαστε να ξανασυμβει στον τοκετο μετα την 36η!!) φανταζομαι ηδη θα του εχεις πει καποια τετοια πραγματα απλα σκεφτηκα να σου πω κι αυτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχαχαχα, μποστανι, συρε ποτισου γιατι δε σε βλεπω καλα!!!

Δεν θα πω και που να σφιξουν οι ζεστες γιατι εσφιξαν αλλα θα πω και που να ερθει ο γιος....αλλα ντι αλλων γραφει το μποστανι, ακαταλαβιστικα....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δεν θα πω και που να σφιξουν οι ζεστες γιατι εσφιξαν αλλα θα πω και που να ερθει ο γιος....αλλα ντι αλλων γραφει το μποστανι, ακαταλαβιστικα....!!!!!!!

μαλλον πηγε να ποτιστει!!:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσακια μου θα σας αφησω κι εγω παω να ξαπλωσω λιγο με τον αντρουλη μου και μετα να ξεραθω με ηρεμια γιατι εχθες κοιμηθηκα με μια στενοχωριαααααα!!! φιλακια σε ολες και καληνυχτα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ήταν απ΄τις ομορφότερες μέρες στο forum!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπράβο κορίτσια μας δώσατε πολύ δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα!!!!

Πάω και εγώ να κοιμηθώ γιατί δεν αντέχω.

Φιλιά!!!!

Εσείς να δείτε τι δυναμη και κουράγιο μας δίνετε!!!!Δεν σας περνάει από το μυαλό!!!

Καληνύχτα κοριτσάκι μου καλό ξημέρωμα και φιλάκια πολλαααααα!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου θα σας αφησω κι εγω παω να ξαπλωσω λιγο με τον αντρουλη μου και μετα να ξεραθω με ηρεμια γιατι εχθες κοιμηθηκα με μια στενοχωριαααααα!!! φιλακια σε ολες και καληνυχτα!!!

Καληνυχτα συμπεθερα μου, καλη ξεκουραση και ονειρα γλυκα και ευτυχισμενα....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα!!!!Με πηραζετε ε παλιοκοριτσα???

Λοιπόν ήθελα να γράψω "το άγχος" στο θηλυκό,επειδή όμως το τηλεφωνο δεν έχει αυτή τη λέξη,εγώ το έγραφα κι αυτό μου έβγαζε "αρχή"!!!!Εκτός ότι το έχω χάσει από την χαρά μου!!!!Καταλάβατε καρακαηδονες μου???

Επειδή θα κανω τουλάχιστον 5 μήνες να ποτιστω καλα να εισαστε προετοιμασμένες γιατί έρχονται κι άλλες χειροβομβίδες!!!!

Χαχαχαχαχα!!!!

1sh1p2.png

Λοιπόν ήθελα να γράψω "το άγχος" στο θηλυκό,επειδή όμως το τηλεφωνο δεν έχει αυτή τη λέξη,εγώ το έγραφα κι αυτό μου έβγαζε "αρχή"!!!!Εκτός ότι το έχω χάσει από την χαρά μου!!!!Καταλάβατε καρακαηδονες μου???

Επειδή θα κανω τουλάχιστον 5 μήνες να ποτιστω καλα να εισαστε προετοιμασμένες γιατί έρχονται κι άλλες χειροβομβίδες!!!!

Χαχαχαχαχα!!!!

Μεγαλυτερης εμβελειας....??????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Να πας αγορομαμμυ μου!!!

Κι εγώ έτσι θα κοιμηθώ σημερα!!!!Πιο ηρεμη δεν γίνεται!!!!

Καληνύχτα καλή μου και φιλάκια στο αστεράκι σου!!!

1sh1p2.png

Ακου μποστανι αντι μποτσακι.........και διαβαζω το μηνυμα και λεω τι να εννοει αραγε ο ποιητης....??????? μονο η ελλη τα κανει αυτα....!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχα...!!!!!

Πωπω! Μποστάνι; Εχω λυθεί τώρα το είδα! Το κινητό είναι αφής και έχει αυτόματη διόρθωση. Πριν έγραφα σε μια κοπέλα και ήθελα να γράψω ρύζι λαπας και έγραψα ρύζι λάμπας. Ότι να'ναι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα!!!!

ο

Δεν πειράζει μποστάνι μου θα ήμαστε δύο!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μποτσάκι ήμουν στη θάλασσα και σε είχα στο μυαλό μου...Πήγαινα με το κινητο κοντα στη καφετερια για να πιασει σημα και να δω εξελίξεις.

Μπράβο, είδες που ο γιος σου είναι μια χαρά γερός;!!!!!!!!!!!! Ξεκουράσου τώρα και συνεχίζεις ακάθεκτη την εγκυμοσύνη σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα μου τώρα το είδα!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!Το ένιωθα ότι με είχατε στο μυαλό σας και σας ευχαριστώ για την δυναμη που μου δώσατε!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...