Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια με ποια σειρα εχετε β επιπεδου?

πατουσιτσα δεν θελω αηδιες ολα καλα θα πανε τελεια!

ειμαστε ενα στουρμο γαλιαντρες απα πα οποιος πειραξει καποια μας!

οσο για την κορακλα σου θα σου κανει πιρουετες!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! Άντε να ακούμε καλά νεάκια κάθε μέρα!!!!!

Τώρα τέρμα τα άγχη. Άστα για μας που ταλαιπωρούμαστε...!!!!!;););););););););););););)

Α ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!Για καμία μας δεν είναι τα αρχή και οι στεναχώριες κορίτσια!!!

Σύντομα θα φύγουν κι από εσας θα το δείτε!!!

Όλες μαζί δουλεύουμε εδωωωωωωω!!!!

1sh1p2.png

ελεος ρε γαλιαντρες, απο τη μια δακρυζω με τα τελεια νεα και παραλληλα γελαω με το "μποστανι"!!! χαχχαχα, Μποτσακι-μποστανι ΜΠΡΑΒΟ! Δεν ξεφευγουμε απο αυτη την παρεα!!! Συγχαρητηρια και καλο υπολοιπο!!! Και βουνα κινει αυτη η παρεα!! Ελατε, πειτε τ μου, μη μου το κρυβετε αλλο, κατεβηκατε ολες μαζι στον μικροβιολογο με πρωτεργατη τη φουρτουνα??? χιχιχιχιχ!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ααα εγω μεχρι την 21η εβδ που ειχα τη β'επιπ ειχα παρει 3 κιλακια!! μετα πηρα λιγο πιο γρηγορα και εφτασα τα 10, δε παραπονιεμαι, μην παρεξηγηθω, καλα ηταν αλλα προσεχα κιολας!

to1Np2.png

KCkop2.png

που εξαφανιστηκατε τσουπρες?

εγω ποναω λιγο και με εχει παει να καθομαι σαν την κοτα αλλα δεν ειναι εντονο νομιζω ειναι στα φυσιολογικα πλαισια!

Ναζια σου κάνει το παληκαρακι σου επειδή θα του ελειψες πολύ μωρέ το μαναρακι μου!!!

Θα του περάσει όμως και θα έρθει στην αγκαλίτσα της μανουλας του!!!

Να πας να ξαπλώσεις να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις κοριτσάκι μου και θα τα πούμε αύριο!!!!Φιλακιαααααα!!!!!

1sh1p2.png

Ολα θα πανε καλα πατουσιτσα μου, το λεει και το μποστανι.....χαχαχαχαχαχα...!!!!!!!!!!!

Καλη επιτυχιαααααααααααα....!!!!!!!!

Εδω μποστάνι!!!!!Οβερρρρρ!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!

1sh1p2.png

ελεος ρε γαλιαντρες, απο τη μια δακρυζω με τα τελεια νεα και παραλληλα γελαω με το "μποστανι"!!! χαχχαχα, Μποτσακι-μποστανι ΜΠΡΑΒΟ! Δεν ξεφευγουμε απο αυτη την παρεα!!! Συγχαρητηρια και καλο υπολοιπο!!! Και βουνα κινει αυτη η παρεα!! Ελατε, πειτε τ μου, μη μου το κρυβετε αλλο, κατεβηκατε ολες μαζι στον μικροβιολογο με πρωτεργατη τη φουρτουνα??? χιχιχιχιχ!!

Συμπεθερα μου ηρθες...??????? εγω πηρα συνολικα 18 κιλα, εφτασα σε σημειο να παρω και 4 εναν μηνα, μη πω και 2 αλλιως δεν βγαινει ο λογαριασμος, χαχα.....!!!!!!!!

Οτι να ναι ειμαι, απο τη χαρα μου για εσενα και το μποστανι δεν θυμαμαι τιποτα παναθεμα με......!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιαααααα!!!!Μας πήρε χαμπάρι η αγορομμυ μας!!!!χιχιχιχι!!!

Κι εγώ αντί να γράψω τα αρχή στην ngn εγραψα τα αρχή!!!!Η κουτεγκω!!!!

Χάχαχαχαχαχα!!!Το άγχος ήθελα να πω!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ήταν απ΄τις ομορφότερες μέρες στο forum!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπράβο κορίτσια μας δώσατε πολύ δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα!!!!

Πάω και εγώ να κοιμηθώ γιατί δεν αντέχω.

Φιλιά!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ήταν απ΄τις ομορφότερες μέρες στο forum!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπράβο κορίτσια μας δώσατε πολύ δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα!!!!

Πάω και εγώ να κοιμηθώ γιατί δεν αντέχω.

Φιλιά!!!!

Καληνυχτα ngn μου και μαρακι μου....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...