Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να χαθεις και δεν κανει να κλαιω!!!

το διαβαζω και να δεις πως τρεχουν τα δικα μου ματια!

αχ κοριτσι μου παει και αυτο κατσε τωρα τον κωλο σου κατω και προσεχε!

απο αυριο θα μπορεις να σηκωθεις?

Όλες μαζί θα τα καταφέρουμε!!!

Κατά τον γιατρό μπορώ αύριο να σηκωθώ,αλλά λέω να κάτσω δυο μέρες ακομα,για να είμαι πιο σίγουρη!!!

1sh1p2.png

κοαλακι πλακα πλακα σε φοβαμαι!!

αχ κοριτσια τι καλα!!!!!

εχω μια αισιοδοξια πλεον!!!!

να ειστε καλα εχουμε η μια την αλλη!

Είναι να μην τη φοβάσαι???Θα αμολησει και τη φουρτούνα και άντε να γλυτωσεις για!!!!

1sh1p2.png

κοαλακι πλακα πλακα σε φοβαμαι!!

αχ κοριτσια τι καλα!!!!!

εχω μια αισιοδοξια πλεον!!!!

να ειστε καλα εχουμε η μια την αλλη!

Καλεεεεεε κοαλακι ειμαι οχι αρκουδακι για να με φοβαστε αλλα προκειμενου να σας δαμασω θα σας γδαρωωωωωωω αν χρειαστει.....!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλεεεεεε κοαλακι ειμαι οχι αρκουδακι για να με φοβαστε αλλα προκειμενου να σας δαμασω θα σας γδαρωωωωωωω αν χρειαστει.....!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχααααααααα!!!!

Ότι και να είσαι σε λατρεύουμε!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μποστάνι μπράβο! Είδες; Τελικά είμαστε ουρλουδικη παρέα! Κοριτσια είμαι αισιοδοξη ότι θα πάνε όλα καλά.

Όσο για τα κιλά εγώ είμαι στο -1 ακόμη και όλοι έχουν πάθει πλάκα γιατί σαν ήδη υπερβαρη περίμεναν να πάρω αρκετά! Αλλά όλα με πειράζουν ρε κορίτσια. Για μεσημέρι έφαγα 5 γαυρους και 5 σαρδελιτσες (με το μέτρο έτσι;) και μια φέτα ψωμί. Ακόμα δεν τα χωνεψα καλά!

Να σας πω και κάτι άλλο πιάνα ηρεμήστε για τα κιλά; Η κουνιαδα μου ξεκίνησε 55 κιλά. Ξέρετε ποσά είναι; 71. Και ακόμα δεν μπήκε στο μήνα της. Πόσο θα είναι όταν γεννησει;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μποστάνι μπράβο! Είδες; Τελικά είμαστε ουρλουδικη παρέα! Κοριτσια είμαι αισιοδοξη ότι θα πάνε όλα καλά.

Όσο για τα κιλά εγώ είμαι στο -1 ακόμη και όλοι έχουν πάθει πλάκα γιατί σαν ήδη υπερβαρη περίμεναν να πάρω αρκετά! Αλλά όλα με πειράζουν ρε κορίτσια. Για μεσημέρι έφαγα 5 γαυρους και 5 σαρδελιτσες (με το μέτρο έτσι;) και μια φέτα ψωμί. Ακόμα δεν τα χωνεψα καλά!

Να σας πω και κάτι άλλο πιάνα ηρεμήστε για τα κιλά; Η κουνιαδα μου ξεκίνησε 55 κιλά. Ξέρετε ποσά είναι; 71. Και ακόμα δεν μπήκε στο μήνα της. Πόσο θα είναι όταν γεννησει;

Πες τα βρε Έλλη μου!!!Ας είμαστε καλα κι εμείς και τα μωρακια μας κι όλα θα γίνουν και θα τα χάσουμε και τα κιλά!!!

1sh1p2.png

Mα τι κλαμα ριξα απο χαρααααααααααααααα!!!!!!!!!!! Τωρα μπηκα διαβασα νεαααααααα γιουπιιιιιιιιιι!!!!!!!! Τελεια τα νεα μπραβοσυμπεθερααααααα ημουν σιγουρηηη στο ειπαμε ολα καλα με τον μπεμπακο σου!!!!!!!!!!

Αγορομαμμυ μουυυυυυυυυυ συγχαριτηρια μαναρι μουυυυυυυυ!!!!!!!! Να εχεις μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη! !!!!!!!!! Συγκινηθηκα πολυ!!!!!!!!!

Τσουπρες μουυυυυυυυ καλα εισαζτε??????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσαρες μου βγαινω μπήκα να μαθω νεακια για τη συμπεθερα μουυυυυυ μες το μυαλο μου εισαι σήμερα! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δοξα το θεο ολα καλα!!!!!!!!!!

Αυριο θα μπω να σας πω νεακια με την επιπεδου μου μακαρξ να ειναι καλα η μπεμπουλα μου!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

εγω λεω οτι προτεραιοτητα εχουν τα μωρα μας!!!

αστε3 τα κιλαααα!

ασχετο εσυ που εστειλες να σου στειλουν απο την προδερμ γιατι εμενα με εχουν γραψει μαλλον

μονο η φρεζυντερμ εστειλε ενα καταλογο και 1 δειγμα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Ακου μποστανι αντι μποτσακι.........και διαβαζω το μηνυμα και λεω τι να εννοει αραγε ο ποιητης....??????? μονο η ελλη τα κανει αυτα....!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχα...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιαααασααααααααααα!!!!!!!!!!

Έφυγε το μάτι σας λεωωωωωωωω!!!!

Πήρα τα πρώτα αποτελεσματα!!!!Έχω ένα φυσιολογικό αγοράκι του είπανε του άντρα μου και με πήρε και ο γιατρός!!!!!!

Δεν σταματάνε τα ματια μου!!!!!!

Σας ευχαριστώ!!!!Σας ευχαριστωωωωωωωωωω!!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! Άντε να ακούμε καλά νεάκια κάθε μέρα!!!!!

Τώρα τέρμα τα άγχη. Άστα για μας που ταλαιπωρούμαστε...!!!!!;););););););););););););)

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μποτσάκι ήμουν στη θάλασσα και σε είχα στο μυαλό μου...Πήγαινα με το κινητο κοντα στη καφετερια για να πιασει σημα και να δω εξελίξεις.

Μπράβο, είδες που ο γιος σου είναι μια χαρά γερός;!!!!!!!!!!!! Ξεκουράσου τώρα και συνεχίζεις ακάθεκτη την εγκυμοσύνη σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσαρες μου βγαινω μπήκα να μαθω νεακια για τη συμπεθερα μουυυυυυ μες το μυαλο μου εισαι σήμερα! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δοξα το θεο ολα καλα!!!!!!!!!!

Αυριο θα μπω να σας πω νεακια με την επιπεδου μου μακαρξ να ειναι καλα η μπεμπουλα μου!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααα μου όμορφη μου,προσπαθω να συνδεθώ από το πρώτο σου μηνυμα και τώρα με εβαλε το ρημάδι!!!!

Το ξέρω ότι με σκεφτοσουνα κι εσύ,έτσι σκεφτόμαστε η μια την άλλη σε αυτή την παρέα γι αυτό δεν θα συμβεί τίποτα σε καμία μας!!!

Μου είχε φύγει η ζωή μου πατουσίτσα μου,αλλά ευτυχώς ο μπεμπης μου φρόντισε να την ξαναβρώ!!!!

Αύριο θα είμαστε όλες κοντά σου!!!Μη φοβάσαι τίποτα ψυχή μου!!!!Να καμαρωσεις την κοράκλα σου!!!Εχουμε κι άλλη εγκυουλα εκπληξη!!!!

Να την βρεις μόνη σουυυυυυυ!!!

Φιλακιααααααααααα!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...