Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

• Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

οχι δεν μπορω οπυτε να την ακουω αυτη την λεξη πλεον!

εχεις απολυτο δικιο και γι'αυτο στην εβαλα την υπομονη σε "εισαγωγικα"... απλα καλη συνεχεια ευχομαστε Μαρακι μου, συντομα να μεινει και το Ηλιοβασιλεμα εγκυος, να παρει καλα αποτελεσματα και το μποτσακι και να πετυχουμε ολες το στοχο μας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υπομονη!!!!!!Εχεις δικιο!!!!!!!Εδω εγω μια αντιβιωση παραπανω μου εδωσε για 4 μερς κι με εχουν πιασει τα νευρα μου!!!!!!!!!!

Ειναι για καλο σκοπο Μαρακι μου!!!!!!!!!

στο στομαχι μου πες τα!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εχεις απολυτο δικιο και γι'αυτο στην εβαλα την υπομονη σε "εισαγωγικα"... απλα καλη συνεχεια ευχομαστε Μαρακι μου, συντομα να μεινει και το Ηλιοβασιλεμα εγκυος, να παρει καλα αποτελεσματα και το μποτσακι και να πετυχουμε ολες το στοχο μας!!

μαρη εσυ το ειπες στον αντρα σου???

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου το εχεις συνηδητοποιήσει για την εγκυμοσυπνη;; Μας τρέλανε όλες ο μικροβιολόγος σου!! Το είπες στον άντρα σου είπες?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, σε ακούω πιο ευδιάθετη σήμερα και χαίρομαι!

ΜΑΡΑΚΙ, ας μήν πονάς εσύ και παίρνε τα φάρμακα σαν καραμέλες!! Σκοπός είναι να κυλήσει ανώδυνα ο καιρός!

Κορίτσια εγώ ζυγιστηκα σήμερα κ ήμουν 56 κιλά. Ξεκίνησα 51,5, άρα έχω πάρει 4,5 κιλά. Και λόγω ναυτιών ξεκίνησα να τα παίρνω μετα τη 15η βδομαδα που αρχισα να είμαι καλύτερα.. Αγχώθηκα κ αποφάσισα να αρχίσω να προσέχω λίγο. Εσείς πόσα κιλά έχετε πάρει περίπου μέχρι την 20η βδομάδα;

78xyp2.png

RUAmp3.png

χαχαχαχα ναι καλε του το ειπα!!! και στους γονεις μου μιας και ο μικροβιολογος με εψαχνε στο πατρικο μου πρωτα και το ψιλιαστικαν και ας μη τους ειπε τιποτα!! ο πατερας μου ειπε οτι η μανα μου του το ελεγε μια εβδομαδα τωρα οτι ειμαι εγκυος!!! και ο ιδιος την Κυριακη που με ειδε της ελεγε οτι ημουν οπως οταν εμεινα εγκυος στον μικρο!! τι σου ειναι οι γονεις!!!πωπωπωπω λαγωνικα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Και στην πρωτη εγκυμοσύνη +_1 τα ίδια είχα πάρει, και στο τέλος εφτασα τα 13. Απλα τωρα νομιζω οτι το σώμα μου πλαφαρεψε χειρότερα... Αααααμ τα τρια χρόνια μεγαλύτερη είναι τρία χρόνια!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου το εχεις συνηδητοποιήσει για την εγκυμοσυπνη;; Μας τρέλανε όλες ο μικροβιολόγος σου!! Το είπες στον άντρα σου είπες?

ΜΑΡΑΚΙ, ας μήν πονάς εσύ και παίρνε τα φάρμακα σαν καραμέλες!! Σκοπός είναι να κυλήσει ανώδυνα ο καιρός!

Κορίτσια εγώ ζυγιστηκα σήμερα κ ήμουν 56 κιλά. Ξεκίνησα 51,5, άρα έχω πάρει 4,5 κιλά. Και λόγω ναυτιών ξεκίνησα να τα παίρνω μετα τη 15η βδομαδα που αρχισα να είμαι καλύτερα.. Αγχώθηκα κ αποφάσισα να αρχίσω να προσέχω λίγο. Εσείς πόσα κιλά έχετε πάρει περίπου μέχρι την 20η βδομάδα;

Προσπαθω May μου!!!!!!!!!!Εσεις μου φτιαξατε τη διαθεση!!!!!!!!τωρα εχω αρχισει λιγο να αγχωνομαι παλι αλλα θα το διαχειριστω!!!!!!!

Εγω ετσι απλα γιοα να παρεις κουραγιο κοριτσακι μου εχω να σου πω οτι μεχρι την 19η εβδομαδα ειχα παρει 13 και τωρα ειμαι στα 11γιατι ξεκινησακαι διατροφη αλλα κι απο το αγχος μου και την ζεστη δεν πολυτρωω!!!!!!!!!

Ειπες τιποταααααααααααααα??????????

Μη μου λες για 4 κιλα και αγωνεσαι και κοντευεις στον 6ο γιατι θα σε βαρεσω φιλη μου!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

εγω φιλεναδα εχω παρει 6 κιλα αλλα και εγω μεχρι την 20η εβδ δεν επαιρνα

μετα τα πηρα μαζεμενα και μαλιστα την τελευταια εβδ εβαλα 2 κιλα με την κορτιζονη τσακ πρηστηκα!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Και στην πρωτη εγκυμοσύνη +_1 τα ίδια είχα πάρει, και στο τέλος εφτασα τα 13. Απλα τωρα νομιζω οτι το σώμα μου πλαφαρεψε χειρότερα... Αααααμ τα τρια χρόνια μεγαλύτερη είναι τρία χρόνια!!

Μη με ταραζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι λογικο βρε χαζουλη,και ανοιγει το σωμα και αλαζει!!!!

Μην ανησυχειτε ομως ολα θα τα φτιαξουμε!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ναι καλε του το ειπα!!! και στους γονεις μου μιας και ο μικροβιολογος με εψαχνε στο πατρικο μου πρωτα και το ψιλιαστικαν και ας μη τους ειπε τιποτα!! ο πατερας μου ειπε οτι η μανα μου του το ελεγε μια εβδομαδα τωρα οτι ειμαι εγκυος!!! και ο ιδιος την Κυριακη που με ειδε της ελεγε οτι ημουν οπως οταν εμεινα εγκυος στον μικρο!! τι σου ειναι οι γονεις!!!πωπωπωπω λαγωνικα!

χαχαχααχαχαχααααααααα!!!!!!!!!

Απο χιλιομετρα μας μυριζουν!!!

Ειδες?Σαν την ξαδερφη μου κι εσυ!!!!!!Κατευθειαν!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια τοση ωρα ειμαι στην πολυθρονα!!!!!!!

Παω να ξαπλωσω γιατι κουραστηκα και θα προσπαθησω να μπω απο το κινητο απο το κρεβατι που εχω κι ανεμιστηρα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια τοση ωρα ειμαι στην πολυθρονα!!!!!!!

Παω να ξαπλωσω γιατι κουραστηκα και θα προσπαθησω να μπω απο το κινητο απο το κρεβατι που εχω κι ανεμιστηρα!!!!!!!!!!

σε ξεμυαλισαμε??

πανε να ξαπλωσεις αντε!!!

φιλακιααααααα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...