Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

να ειναι καλα ο ΕΟΠΥ

εχω 0% συμμετοχη οποτε δεν πληρωνω τπτ παρα μονο για τα ιχθυελαια και μια πολυβιταμινη την πρεγκνακεαρ

και στο νοσοκομειο κοριτσια καμια σχεση το αρχικο τιμολογιο ελεγε 2200 και πληρωσαμε 500 για 6 διανυκτερευσεις ,5 γευματα,καθημερηνο υπερηχο,καθημερηνο καρδιοτοκογραφο και 2 ντοπλερ συν τα φαρμακα και τις εξετασεις!

ενταξει δεν ειναι λιγα αλλα θυμαμαι στον γιο μου που δεν ηταν συμβεβλημενο τοτε για μια διανυκτερευση και εξετασεις πληρωσα 800 ευρω το 2010

Παλι θα το ξαναγραψω...ωχ παναγια μου....!!!!!!

Πολλα λεφτα αλλα αξιζει....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να ειναι καλα ο ΕΟΠΥ

εχω 0% συμμετοχη οποτε δεν πληρωνω τπτ παρα μονο για τα ιχθυελαια και μια πολυβιταμινη την πρεγκνακεαρ

και στο νοσοκομειο κοριτσια καμια σχεση το αρχικο τιμολογιο ελεγε 2200 και πληρωσαμε 500 για 6 διανυκτερευσεις ,5 γευματα,καθημερηνο υπερηχο,καθημερηνο καρδιοτοκογραφο και 2 ντοπλερ συν τα φαρμακα και τις εξετασεις!

ενταξει δεν ειναι λιγα αλλα θυμαμαι στον γιο μου που δεν ηταν συμβεβλημενο τοτε για μια διανυκτερευση και εξετασεις πληρωσα 800 ευρω το 2010

παλι καλά....500? για τοσες μερες σε ιδιωτική κλινικη...ουφ, ευτυχώς που 2200, που 500!!!

Οχι οτι τα 500 ειναι λιγα αλλά...

γενικα μας εχει ξεπατωσει η κατασταση 20 ευρω την ημερα στην κοπελα ,η οποια χαλαλι της μονο να μας κατσει δεν της ζηταμε!

και τα εξοδα στο νοσοκομειο!

τεσπα δεν πειραζει δεν με νοιαζει καθολου να μην γεννηθει προωρα το καλο που της θελω γιατι θα εχω και θερμοκοιτιδα να πληρωνω μετα εκτος απο ολο το αγχος!

αχ να σας πω την αμαρτια μου ημουν πιο ηρεμη στο νοσοκομειο λιγο αυτα τα χαπια και τα ξυπνητηρια λιγο οτι εχω χεστει απο τον φοβο μου νοιωθω αβολα στο σπιτι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

:D:D:D:D
Εμενα δε με θες....??????? κακιαααααα.....!!!!!!!!!

Αστειευομαι...!!!!!!!

χαχαχαχαα φτουυυυυυυ..με καταλαβε οτι δεν την χωνεύω!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Άντε ντε κάνε κι εσύ για να σε βρούμε!! :D:D

Είπα για το μποτσακι γιατι νομιζα το βρηκαν τα άλλα τα κοριτσια!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Περιμένουμε το μποτσακι, την Γιολα και το κοαλακι....από τα παλιά κορίτσια της λιστας!!!

Τελος πάντων...τα έχω χάσει λίγο!!! τα μπερδεψα η ξανθια πάλι!!!!!! όποια βρείτε..στείλτε την και σε εμένα παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

χαχαχαχαα φτουυυυυυυ..με καταλαβε οτι δεν την χωνεύω!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Άντε ντε κάνε κι εσύ για να σε βρούμε!! :D:D

Είπα για το μποτσακι γιατι νομιζα το βρηκαν τα άλλα τα κοριτσια!!

Εχω κατι προβληματα με το i pad και εστησα τον αλλον, οχι τιποτα αλλο δεν εχω και φατσουλες με γλωσσα να σου βγαλω.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ακομα περιμενουμε την γιολα ,το κοαλακι και το μποστακι!

εγω εστειλα στο μποστακι να με βρει αλλα δεν με βρισκει και περιμενω να μου στειλει το εμαιλ της!

οποια εχει ας στειλει

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Εισαι στο fb η κοπέλα με το κοριτσάκι;

Και μενα ο αντρας μου δεν καμπαζει από μαγειρική, καμια πατατα τηγανιτη και κανα μακαρόνι να βρασει ή οπως λες κανα ψητο στα καρβουνα... Τωρα δεν δουλευω και δεν αγχωνομαι για την μαγειρικη γιατι σχολαει αργα ο αντρας μου και προλαβαινω και για το παιδι, αν τυχον δεν εχω μαγειρεψει κατι καλο, εχω την μανα μου από κατω και βρισκω ενα πιατο φαι!

Αυτο με το μαγειρεμα το προηγουμενο βραδυ, ειναι μπελάς...αναγκαίος... για τις εργαζόμενες.

Ναι αυτή με το κοριτσάκι. Μου έστειλες;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Πού δουλεύεις και εχει τόσο προσωπικό; σε καμια μεγαλη εταιρεία;

Με βρηκες στο fb;

Δουλευω σε μια μεγαλη εταιρεια και δεν θελω πολλα πολλα γιατι οπου εχει πολυ κοσμο ξεκινανε και τα οργανα.Εγω σεβρηκα.Η φωτογραφια μου ειναι κιτρινη.Παω να βρω και τις αλλες!!

1sh1p2.png

Το ίδιο βρήκες και εσύ; Λουλουδένιο!!!!!!!!!

ναι ναι.....τσααααα ξανά ήρθα!!!κοιμηθηκα για καμία ώρα!!!!!θα κοιμόμουν και άλλο αλλά ξαφνικά πονάω στη μέση μου κ λίγο χαμηλά.συνήθως ποναγα έτσι 1 ώρα πριν μου έρθει η περίοδος.για να δω θα έρθει???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλεεεεε τι παθατε παλι...?????

Η μια ποναει η αλλη ποναει...!!!!!!!

εγω το εχω κανει εργοστασιο το στομαχι μου πως να μην ποναει!

να σοας πω να γελασετε παιρνω την μαια μου και της λεω ποναει το στομαχι μου απο τα φαρμακα και μου λεει ξεκινα να παιρνεις 2 ζαντακ την ημερα!

και της λεω πας καλα θα παρω φαρμακα γιατι ποναω απο τα φαρμακα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...