Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραια εμεινα εγω, τελευταια και κατα ιδρωμενη...

Μολις σας πω αρχιστε να στελνετε τα στοιχεια σας...

Μην ανησυχείς, με μία αντάλλαξε τα στοιχεία σας και αμέσως θα δεις πώς θα πεσουν τα αιτηματα φιλιας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην ανησυχείς, με μία αντάλλαξε τα στοιχεία σας και αμέσως θα δεις πώς θα πεσουν τα αιτηματα φιλιας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σωστο και αυτο, παντως να με συγχωρεσετε για την καθυστερηση γιατι περναω απο το i pad στον apple και ειναι ιδιαιτερως χρονοβορο οποτε εν αναμονη λοιπον...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Παω κι έρχομαι!!!!

Κοαλακι μου μην αργείς!!!!Άντε να δούμε!!!Εγώ εν τω μεταξυ δεν το έχω με την τεχνολογία κατακαθολου!!!

1sh1p2.png

μπηκα σπιτι πριν μιση ωρα ο λεβεντακος μου κοιμαται και ετσι δεν μπορω να τον ζουζουνισω!

γυρισα με μια σακουλα φαρμακα σαν καμια γιαγια!

τα γιουτοπαρ τα παιρνω πλεον καθε 2 ωρες

τα ουτρατζεσταν καθε 6 ωρες

τα μαγνησια καθε 4 ωρες

μου εδωσαν προληπτικα 3 υποθετα ντακταριν σε περιπτωση τοκετου μηπως ε3χω καποιο μηκυτα και τον παρει η μικρη,τα οποια ειναι 1 το βραδυ

και αντιβιωση ευρεου φασματος 1 ανα 8 ωρο μαζι με ουλτρα λεβιρ

2 σιδηρους/ημερα

2 φιλισιν/ημερα

2 ασβεστια/ημερα

1 ιχθυελαιο

να μην τα πολυλογω ολο χαπια κατεβαζω!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!Γαλιαντρες μου έχω κι εγώ fb. Απλώς δεν έχω φτιάξει τα άλμπουμ μου ακομα γιατί έχουν εγκλωβιστεί στο παλιό κινητό,και δεν έχω και επώνυμο γιατί προτιμώ λίγους φίλους κα καλούς και όχι από την δουλεια που είναι 800 άτομα.Μου φτάνει που τους τρώω όλη μέρα στη μάπα μην τους βλέπω και στον υπολογιστή!!!Λοιπόν πως θα σας βρω???

Πού δουλεύεις και εχει τόσο προσωπικό; σε καμια μεγαλη εταιρεία;

Με βρηκες στο fb;

Μποτσακι μου καλη βολτουλα...να εχεις...!!!!!!!!

Και εγω τρωω πολλα γλυκα κουταλιου, κυδωνι, μελιτζανακι, κολοκυθι, κερασι, συκο, πορτοκαλι και πολλα αλλα. Το καρπουζι θα ειναι πεντανοστιμο...

Αντε κοριτσακια μου παω και εγω για υπνο, καληνυχτα και ονειρα γλυκα.

Θα τα πουμε αυριο....φιλακια σε ολες....!!!!!!!!

μπηκα σπιτι πριν μιση ωρα ο λεβεντακος μου κοιμαται και ετσι δεν μπορω να τον ζουζουνισω!

τα μαγνησια καθε 4 ωρες

μου εδωσαν προληπτικα 3 υποθετα ντακταριν σε περιπτωση τοκετου μηπως ε3χω καποιο μηκυτα και τον παρει η μικρη,τα οποια ειναι 1 το βραδυ

2 σιδηρους/ημερα

2 φιλισιν/ημερα

2 ασβεστια/ημερα

1 ιχθυελαιο

Σου κάνουν καμία έκπτωση στο φαρμακείο τουλάχιστον η τους κανείς πλούσιους;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

τα μαγνησια καθε 4 ωρες

2 σιδηρους/ημερα

2 φιλισιν/ημερα

2 ασβεστια/ημερα

1 ιχθυελαιο

Ωχ παναγια μου....!!!!!! Δεν πειραζει καλη μου για καλο ειναι....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σου κάνουν καμία έκπτωση στο φαρμακείο τουλάχιστον η τους κανείς πλούσιους;

Ελληηηηηη μουυυυυυυ πως το καταφερες αυτο καλε....????? να μπλεξεις γλυκα του κουταλιου με χαπια....????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

:D:D:D:D

καλε κι εγω το θελω το μποτσακι για φιλαρακι ιντερνετικο..στειλτε το και σε μενα (νομιζω όλες τις άλλες τις έχω!) :D:D

κοριτσάκια πλάκωσε λιγο δουλιτσα και χαθηκα αλλα τωρα χαλαρωσα και ειπα να δω τι εχασα...δε σας προλαβαινω μωρεεεεε..καταμπερδευτηκα τωρα!!!!!!!!!!!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

καλε κι εγω το θελω το μποτσακι για φιλαρακι ιντερνετικο..στειλτε το και σε μενα (νομιζω όλες τις άλλες τις έχω!) :D:D

κοριτσάκια πλάκωσε λιγο δουλιτσα και χαθηκα αλλα τωρα χαλαρωσα και ειπα να δω τι εχασα...δε σας προλαβαινω μωρεεεεε..καταμπερδευτηκα τωρα!!!!!!!!!!!!!!

Εμενα δε με θες....??????? κακιαααααα.....!!!!!!!!!

Αστειευομαι...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Περιμένουμε το μποτσακι, την Γιολα και το κοαλακι....από τα παλιά κορίτσια της λιστας!!!

να ειναι καλα ο ΕΟΠΥ

εχω 0% συμμετοχη οποτε δεν πληρωνω τπτ παρα μονο για τα ιχθυελαια και μια πολυβιταμινη την πρεγκνακεαρ

και στο νοσοκομειο κοριτσια καμια σχεση το αρχικο τιμολογιο ελεγε 2200 και πληρωσαμε 500 για 6 διανυκτερευσεις ,5 γευματα,καθημερηνο υπερηχο,καθημερηνο καρδιοτοκογραφο και 2 ντοπλερ συν τα φαρμακα και τις εξετασεις!

ενταξει δεν ειναι λιγα αλλα θυμαμαι στον γιο μου που δεν ηταν συμβεβλημενο τοτε για μια διανυκτερευση και εξετασεις πληρωσα 800 ευρω το 2010

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...