Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο, τι κάνετε βρε κορίτσια με το μπάνιο;; τώρα που κρυωσε ο καιρός δεν μπορώ να κάνω με χλιαρό νερό, θέλω να είναι προς το ζεστό, όχι καυτό τελείως. Προσπαθώ να το κρατώ στο χλιαρο με αποτέλεσμα να κάνω γρήγορα για να βγω κ δεν ευχαριστιεμαι το μπάνιο 

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Από που να αρχίσω;

Νασια μου καλώς ήρθες! Έχουμε κοντά ΠΗΤ. Εγώ είμαι στις 2 Δεκεμβρίου.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ! ΤΟ ΗΞΕΡΑ, ΤΟ ΗΞΕΡΑ, ΤΟ ΗΞΕΡΑ! Άντε και μια κόρη και για το δικό μου γιο τώρα!

Με πια σειρά εχουμε Β' επιπέδου; Εγώ εχω την Πεμπτη. Τι ώρα θα είναι το ραντεβού δεν ξέρω θα με πάρουν αύριο να μου πουν.

Ευχαριστω παρα πολυ. Εγω εχω ραντεβου την αλλη Πεμπτη στις 8/8

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω παρα πολυ. Εγω εχω ραντεβου την αλλη Πεμπτη στις 8/8

Την ημερα της ονομαστικης μου εορτης...εχεις ραντεβου...,!!!!!!!

Και εγω εχω ραντεβου εκεινη την ημερα με τον οφθαλμιατρο τωρα που το θυμηθηκα...χαχα...!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ηρθε ο αντρας μου εκανε το εξητηριο ευχηθειτε να παω σπιτι και να μην ξανα γυρισω στο μαιευτηριο πριν τον σεπτεμβριο!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι μακαρι κοριτσι μου να πας μια και καλη για να γεννησεις...

Σου εδωσαν επιπλεον φαρμακακια.....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!! ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗς ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ.... ΟΠΟΤΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 9 ΕΝΩ ΤΗΣ ΕΙΠΕ 3... ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ ΕΔΩ, Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΕΛΙΚΑ!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ!

Ο άνθρωπος ειναι μπουρδολόγος όχι επιστήμονας. Πάτε και οι δύο να κάνετε αύριο σε μεγάλη πόλη. Τσάμπα λεφτά θα ξαναδώσετε σε αυτόν.

Πολύ θυμωμένη είμαι. Το 9 είναι πάνω από 5.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

λοιπόν ήρθα κ εγώ από δω!!!!!

nasia μουκαλώς ήρθες στην παρέα μας!!!!!

αγορομμαμη μου συγχαρητήρια κ από δω!!!!!!!όπως είπα εχω ανατριχιασει !!!!!!!!!

κοαλακι μου εσυ εμεινες κ το μποτσακι για το φβ!!!!!άντε φτιαξε να έρθεις κ εσυ στην από κει παρέα μας!!!!!

τα λέμε το απόγευμα!!!!!ήρθα να πω ένα γειά!!!!!!!!πολλές χαρές σήμερα!!!!!!!φιλάκια!!!!!!:wink:;-):wink::-P:-P:-P:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την ημερα της ονομαστικης μου εορτης...εχεις ραντεβου...,!!!!!!!

Και εγω εχω ραντεβου εκεινη την ημερα με τον οφθαλμιατρο τωρα που το θυμηθηκα...χαχα...!!!!

Αρα μαζί με τα αποτελέσματα του μικρού να σε πούμε και χρονιά πολλά...

dev338pr___.png

Εψαξα στο εορτολόγιο να δω ποιος γιορτάζει στις 8/8!!! Κοαλάκι πολύ όμορφο το όνομά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιόλα σε περιμένω στο Fb. Σου εστειλα πμ... Τί καλό έφαγες;

Μαρακι μακαρι κοριτσι μου να πας μια και καλη για να γεννησεις...

Σου εδωσαν επιπλεον φαρμακακια.....?????

κοαλακι μου αν αρχίζει το όνομα σου από Τ κ είναι μεγάλο όντως είναι πολύ ωραία όνομα!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εψαξα στο εορτολόγιο να δω ποιος γιορτάζει στις 8/8!!! Κοαλάκι πολύ όμορφο το όνομά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιόλα σε περιμένω στο Fb. Σου εστειλα πμ... Τί καλό έφαγες;

Δεν μπορούμε να μπούμε από την δουλειά.

Έφαγα φασολάκια με φρέσκια σάλτσα ντοματούλας φτιαγμένη από μένα φυσικά γιατί βοήθεια δεν έχω. Είναι μακριά όλοι. Η μητέρα μου σε άλλη περιοχή και η πεθερά μου εκτός Αθηνών, οπότε κάθε βράδυ πρέπει να μαγειρεύω αλλιώς τί θα φάω; Έτοιμα με τίποτα και προσπαθώ όλα να είναι φρέσκα για μένα και το κοριτσάκι μου φυσικά. Ο σύζυγος άντε να ψήσει κάτι της ώρας και κανένα μακαρόνι. Μέχρι εκεί.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Δεν μπορούμε να μπούμε από την δουλειά.

Έφαγα φασολάκια με φρέσκια σάλτσα ντοματούλας φτιαγμένη από μένα φυσικά γιατί βοήθεια δεν έχω. Είναι μακριά όλοι. Η μητέρα μου σε άλλη περιοχή και η πεθερά μου εκτός Αθηνών, οπότε κάθε βράδυ πρέπει να μαγειρεύω αλλιώς τί θα φάω; Έτοιμα με τίποτα και προσπαθώ όλα να είναι φρέσκα για μένα και το κοριτσάκι μου φυσικά. Ο σύζυγος άντε να ψήσει κάτι της ώρας και κανένα μακαρόνι. Μέχρι εκεί.

Εισαι στο fb η κοπέλα με το κοριτσάκι;

Και μενα ο αντρας μου δεν καμπαζει από μαγειρική, καμια πατατα τηγανιτη και κανα μακαρόνι να βρασει ή οπως λες κανα ψητο στα καρβουνα... Τωρα δεν δουλευω και δεν αγχωνομαι για την μαγειρικη γιατι σχολαει αργα ο αντρας μου και προλαβαινω και για το παιδι, αν τυχον δεν εχω μαγειρεψει κατι καλο, εχω την μανα μου από κατω και βρισκω ενα πιατο φαι!

Αυτο με το μαγειρεμα το προηγουμενο βραδυ, ειναι μπελάς...αναγκαίος... για τις εργαζόμενες.

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!Γαλιαντρες μου έχω κι εγώ fb. Απλώς δεν έχω φτιάξει τα άλμπουμ μου ακομα γιατί έχουν εγκλωβιστεί στο παλιό κινητό,και δεν έχω και επώνυμο γιατί προτιμώ λίγους φίλους κα καλούς και όχι από την δουλεια που είναι 800 άτομα.Μου φτάνει που τους τρώω όλη μέρα στη μάπα μην τους βλέπω και στον υπολογιστή!!!Λοιπόν πως θα σας βρω???

1sh1p2.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!Γαλιαντρες μου έχω κι εγώ fb. Απλώς δεν έχω φτιάξει τα άλμπουμ μου ακομα γιατί έχουν εγκλωβιστεί στο παλιό κινητό,και δεν έχω και επώνυμο γιατί προτιμώ λίγους φίλους κα καλούς και όχι από την δουλεια που είναι 800 άτομα.Μου φτάνει που τους τρώω όλη μέρα στη μάπα μην τους βλέπω και στον υπολογιστή!!!Λοιπόν πως θα σας βρω???

σου εστειλα πμ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...