Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΜΑΤΙ!!!!!!ΠΗΡΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ!!!!!!!

ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΩΣ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετοιμαστειτε για χοροοοοοοοοοοοο μολις παρουμε και τα ευχαριστα απο το μποτσακι.......!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!! ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗς ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ.... ΟΠΟΤΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 9 ΕΝΩ ΤΗΣ ΕΙΠΕ 3... ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ ΕΔΩ, Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΕΛΙΚΑ!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Μποτσάκι μου καλημέρα! Πώς νοιώθεις σήμερα; Nα προσέχεις και να κοιτάς και το σημείο του τρυπήματος συχνά αν επουλώνεται καλά, οκ;

Αναστατμενη Yola μου αλλά θα περάσει!!!Προσέχω η μαυρουλα όσο μπορώ.Ξαπλα είμαι,ούτε μπάνιο δεν έχω κάνει για να μην ζοριστω.Δεν έχω πληγή αγορομαμμυ μου είναι ένα τσιμπηματακι όπως οταν σου παίρνουν αιμα!!!

1sh1p2.png

ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΜΑΤΙ!!!!!!ΠΗΡΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ!!!!!!!

ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΩΣ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι φτου φτου να αρχισουμε αν ξαναστρωνουμε μας ειχαν γλωσοφαει

θα δεις και εσενα μια χαρα θα ειναι τα αποτελεσματα!

ποτε θα βγουν?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ανατρίχιασα από χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μια μεγάλη αγκαλιά διαδυκτυακή από μενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χαίρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα μου σε λίγο καιρο θα χαρείς κι εσύ και όλες μας και για σενααααασαααα!!!!

Ετοιμάσου γιατί Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!! ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗς ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ.... ΟΠΟΤΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 9 ΕΝΩ ΤΗΣ ΕΙΠΕ 3... ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ ΕΔΩ, Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΕΛΙΚΑ!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ!

Οποτε και στη φιλησου εκανε λαθος.

Μηπως η κοπελα εχει ελπιδες με αυτο το 9 σε συγκριση με το 3.....?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Από που να αρχίσω;

Νασια μου καλώς ήρθες! Έχουμε κοντά ΠΗΤ. Εγώ είμαι στις 2 Δεκεμβρίου.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ! ΤΟ ΗΞΕΡΑ, ΤΟ ΗΞΕΡΑ, ΤΟ ΗΞΕΡΑ! Άντε και μια κόρη και για το δικό μου γιο τώρα!

Με πια σειρά εχουμε Β' επιπέδου; Εγώ εχω την Πεμπτη. Τι ώρα θα είναι το ραντεβού δεν ξέρω θα με πάρουν αύριο να μου πουν.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ναι φτου φτου να αρχισουμε αν ξαναστρωνουμε μας ειχαν γλωσοφαει

θα δεις και εσενα μια χαρα θα ειναι τα αποτελεσματα!

ποτε θα βγουν?

Ναι Μαρακι μου!!!Σημερα το βράδυ θα βγουν τα πρώτα μου είπε και σε δέκα μέρες τα υπόλοιπα!!!

Άντε κι εσύ να ηρεμήσεις σιγασιγα και η Ngn μας,γιατί πολύ μας πήρε από κατω πια!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...