Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα συγκρίνουμε τις προίκες μας...Και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό εννοώ σπίτια κτλ και μετά θα αποφασίσεις...
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΕΜΩ!!! ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟς ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!

Με το καλό κοριτσάκι μου γλυκόοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!! πω πωωωωωωωωω καταχάρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Ναι τρεχα για τεστ και πατα ενα φασκελο στο μικροβιολογο που σε στεναχωρησε αδικα, αντε να χαθει να χανεται ο χαμενος η χαμενη....!!!!!!!!!!!! Συγνωμη μα ηθελα να το γραψω.....!!!!!!!

Εχει σημασια οτι εισαι εγκυοοοοοοοοοοος.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ανατρίχιασα από χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μια μεγάλη αγκαλιά διαδυκτυακή από μενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χαίρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Τελευταία ενημέρωση 30/7: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Μαρακι >>> γιο έχει και ετοιμάζει και την μπεμπα τη βιαστικια, τακα τακα... Περίμενε μπέμπα μεχρι στις 6/10!!!!!!

Ngn >>> γιο έχει και ετοιμάζει κορη, ερχεται ο γατοπαρδος...15/10

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Νάσια >>> Εγκυούλα από Πτολεμαϊδα παρούσα στη παρέα, περιμένει με λαχτάρα τον γιο της στις 05/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 21/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και ΝΑΙ ΝΑΙ εσπειρε το σποράκι για το 2014 !!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!!!

Ανατρίχιασα από χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μια μεγάλη αγκαλιά διαδυκτυακή από μενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χαίρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και στα δικά σου τώρα Ηλιοβασίλεμα! Εκεί να δεις πανηγύρια.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Αγορομαμμυ μου με το καλο καλη και τελειομηνη εγγυμοσυνη!

μην ξανα πας σε αυτον τον βλακα βρε γιαβρι μου!

Μαράκι πρροχωράς βλέπω. Να ξαναμπείς μόνο για γέννα μετά την 35 σου εύχομαι. Τον έφαγες τον γάιδαρο. Η Παναγιά μαζί σου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΜΑΤΙ!!!!!!ΠΗΡΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ!!!!!!!

ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΩΣ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...