Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσια σας ευχαριστω για τη στηριξη, δε σας κρυβω οτι ανησυχησα επειδη λενε οτι το δευτερο το πιανεις για πλακα αμα βαλεις μπροστα συντομα... απο την αλλη ομως δε μου εχει σταθεροποιηθει καλα καλα η περιοδος μετα τον τοκετο, αν σκεφτουμε οτι χρειαζεται ενα χρονο να στρωσει απο τη στιγμη που ερχεται και εγω εχω αδιαθετησει μολις 4 μηνες... μπορει να μην πεσαμε καλα στις γονιμες... αλλα με τα αν και τα μπορει δε βγαινει ακρη, σταματαω να το σκεφτομαι και περιμενω την περιοδο να ηρεμησω!!! σας ευχαριστω παρα πολυ!!

Πολλα προξενια βλεπω, πολλα συμπεθερια, για ποιο γαμο θα πρωτοραφτουμε βρε κοριτσια?? κουμπαρους ψαχνετε????

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έλα να πέφτουν οι προσφορές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

"Ακούς ζουζού μου...στη σειρά τα παλικάρια για την πάρτυ σου" (στην κόρη μου μιλάω δεν είναι τπτ...το παθαίνω συχνά το παραλήρημα!!!!!!!) :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα, να της μιλας συνεχεια και να χαιδευεις την κοιλια σου, και ο αντρας σου!! εισπραττουν τα παντα!!!:D:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσια σας ευχαριστω για τη στηριξη, δε σας κρυβω οτι ανησυχησα επειδη λενε οτι το δευτερο το πιανεις για πλακα αμα βαλεις μπροστα συντομα... απο την αλλη ομως δε μου εχει σταθεροποιηθει καλα καλα η περιοδος μετα τον τοκετο, αν σκεφτουμε οτι χρειαζεται ενα χρονο να στρωσει απο τη στιγμη που ερχεται και εγω εχω αδιαθετησει μολις 4 μηνες... μπορει να μην πεσαμε καλα στις γονιμες... αλλα με τα αν και τα μπορει δε βγαινει ακρη, σταματαω να το σκεφτομαι και περιμενω την περιοδο να ηρεμησω!!! σας ευχαριστω παρα πολυ!!

Πολλα προξενια βλεπω, πολλα συμπεθερια, για ποιο γαμο θα πρωτοραφτουμε βρε κοριτσια?? κουμπαρους ψαχνετε????

Δεν χρειαζεται αγχος εγω αυτο ξερω.. οτι ειναι να γινει θα γινει. Ηρεμησε και θα δεις με το καλο θα μεινεις εγκυος....

dev338pr___.png

χαχαχα, να της μιλας συνεχεια και να χαιδευεις την κοιλια σου, και ο αντρας σου!! εισπραττουν τα παντα!!!:D:D:D

Και εγώ το κάνω συνεχεία xrydim. Του μιλάω πάρα πολύ και συνεχεία χαϊδεύω την κοιλιά μου άλλα πιο πολύ πλάκα έχει ο άντρας μου... Εχθές είχαμε πάει βόλτα στο Μέτσοβο και εκεί έχει πάρα πολλά άλογα και κάποια στιγμή βλέπουμε ένα και πιάνω την κοιλιά μου και λέω " να η μαμά βλέπει τώρα ένα αλογάκι " και με λέει μην του λες τέτοια γιατί δεν ξέρει τι είναι αλογάκι και τώρα θα στεναχωριεται γιατί θα σκέφτεται τι είναι αλογάκι.... Τι να πω ...

dev338pr___.png

Και εγώ το κάνω συνεχεία xrydim. Του μιλάω πάρα πολύ και συνεχεία χαϊδεύω την κοιλιά μου άλλα πιο πολύ πλάκα έχει ο άντρας μου... Εχθές είχαμε πάει βόλτα στο Μέτσοβο και εκεί έχει πάρα πολλά άλογα και κάποια στιγμή βλέπουμε ένα και πιάνω την κοιλιά μου και λέω " να η μαμά βλέπει τώρα ένα αλογάκι " και με λέει μην του λες τέτοια γιατί δεν ξέρει τι είναι αλογάκι και τώρα θα στεναχωριεται γιατί θα σκέφτεται τι είναι αλογάκι.... Τι να πω ...

χαχαχαχα χαζομπαμπαδες, και που να βγει εξω ο γιοκας σας τι εχει να παθει!! εμενα οσο ημουν εγκυος ο αντρας μου δε συνειδητοποιουσε τοσο εντονα την ολη κατασταση, οταν βγηκε ο μικρος απλα τρελαθηκε!! και οσο περνα ο καιρος χειροτερευει!:D:D:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ΜΑυ μου μια χαρ ειναι τοτε η β επιπεδου σου.εμενα μου ειπε ο γιατρος μου χθες οτι μια χαρα αναπφιγμενη ειναι η μικρη οποτε θα την κανω αυριο.εκτος αν χρειαστει επαναλιπτικη θα κανω και αθηνα.διαβαζω νεα σας κοριτσια.στην εξεταση της σγμπεθερας εμεινα και στην αμνιο.παω να διαβασω παρακατω

Patousitsa μου καλή επιτυχία. Αρά εγώ είμαι η μεθεπόμενη αφού εσύ προηγείσαι αύριο. Θα περιμένουμε με αγωνία νέα σου. ΟΚ;

Αφού πρώτα έχουμε ηρεμήσει το μποτσάκι απόψε βεβαίως βεβαίως,

dpTCp2.png

62YBp2.png

Μην τα αναλύεις όλα πάρα πολύ και μπεις στο τριπάκι του άγχους (που δεν έχεις φυσικά αφού έχεις ένα παιδάκι). Έτσι μπήκα εγώ στην δίνη του και βγήκα μετά από 5 χρόνια ακριβώς! Άκου την παλιά.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ναι May μου καλή κι όλα θα γίνουν όπως πριν!!!Θα συνέλθω!!!!Είμαι ακομα λίγο αναστατωμένη!!!!

Εσύ όλα εντάξει,έτσι ψυχή μου???Επιτέλους να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις!!!!

Η κορούλα σου τι κάνει???

Μποτσάκι μου καλημέρα! Πώς νοιώθεις σήμερα; Nα προσέχεις και να κοιτάς και το σημείο του τρυπήματος συχνά αν επουλώνεται καλά, οκ;

dpTCp2.png

62YBp2.png

χαχαχαχα χαζομπαμπαδες, και που να βγει εξω ο γιοκας σας τι εχει να παθει!! εμενα οσο ημουν εγκυος ο αντρας μου δε συνειδητοποιουσε τοσο εντονα την ολη κατασταση, οταν βγηκε ο μικρος απλα τρελαθηκε!! και οσο περνα ο καιρος χειροτερευει!:D:D:D:D

Αυτό φοβάμαι πως όταν θα γεννηθεί ο μικρός θα χαζέψει... και όπως λες και εσύ θα χειροτερεύει με τον καιρό...Χαζομπαμπάς...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΕΜΩ!!! ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟς ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Μα τί βλάκα. Και συγνώμη το ξαναεξέτασε; Αυτά δεν γίνονται. Πήγαινε πάρε και ένα τεστ φαρμακείου τώρα. Α να χαθεί σε στεναχώρησε τσάμπα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

καθολου πλακααααα!!!! 90 εχω, ειναι στην αρχη!!!

Ε οταν λεωωωωωωω οτι κατι μου κανει αυτο το 9........!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητηριαααααααααααααααα, αχ πολυ χαρηκααααααααα.......!!!!!!!!!!!

Μπραβοοοοοοοοοοοοο συμπεθερα μου.....!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...