Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μωρέ εσύ καλά έκανες εγώ λέω ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα... Βρήκες τεστ τελικά;;

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Θα το ψάξω ευχαριστώ 

Για το επίδομα εξωσωματικης θα χρειαστείς,

1.Την απόφαση έγκρισης επιτροπη

2.Αποδείξεις ωοληψιας ,εμβρυομεταφορας

3.Βεβαίωση για αυτές τις πράξεις από το κέντρο εξωσωματικης

4.Την αίτηση επιδόματος εξωσωματικης την οποία θα παρεις από τις παροχές σε οποιονδήποτε ΕΟΠΥΥ ,θα την συμπληρώσεις,θα επισυνάψεις τα παραπάνω και θα την καταθέσεις πάλι στις παροχές

Αυτά μου έχουν πει εμένα από τον ΕΟΠΥΥ. Αυριο μεθαύριο θα πάω να πάρω το 4 και θα ρωτήσω κι από κοντα

πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Εντελώς βελόνα στα άχυρα κορίτσι μου... Από το τίποτα κάτι είναι αλλά είναι και ντροπή γνωρίζοντας πόσα λεφτά φεύγουν για εξωσωματική.. καλύτερα να φοράς φόρμες να είσαι άνετη! Με το καλό και όλα να πάνε καλά!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα τσουχτρες μουυ!!!!

Τι κάνετε???Οοοοολες καλα????

Νάσια μου καλώς όρισες στην παρέα των τρελών ξωτικων.Ειμαστε πολύ κοντά κι εγώ έχω Πητ 8\12 πρώτα ο θεος γιατί περιμένω και τα αποτελεσματα της αμνιο που έκανα εχθες!!!Σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να πάρεις στην αγκαλίτσα σου τον γιόκα σου!!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε κουράγιο!!!Ναι λιγες ώρες μείνανε να μάθουμε τα πρώτα!!!

Συμπεθερα μουυυυυ!!!Άντε με το καλό!!!!

καλημερουδια φιλεναδα μας!! Σημερα το βραδυ θα βρεις παλι το χαμενο σου εαυτο!! αντε γιατι δε μας εχεις συνηθισει ετσι!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νάσια μου καλώς όρισες στην παρέα των τρελών ξωτικων.Ειμαστε πολύ κοντά κι εγώ έχω Πητ 8\12 πρώτα ο θεος γιατί περιμένω και τα αποτελεσματα της αμνιο που έκανα εχθες!!!Σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να πάρεις στην αγκαλίτσα σου τον γιόκα σου!!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε κουράγιο!!!Ναι λιγες ώρες μείνανε να μάθουμε τα πρώτα!!!

Μποτσακιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυ πρωτα, δευτερα και τριτα....ολα το ιδιο καλα θα ειναι...!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρααααααα τσούπρες!!!!!! Τι μου κάνετε? εγω εδω...πήζω στο γραφείο (ευτυχώε έχει δροσια γιατί σήμερα το 40αρι εδώ το έχουμε στο τσεπάκι!!!) :evil::evil::evil:

Καλήμερα κορίτσια είμαι νέα στην παρέα σας όπως και νέα μαμά....Το αγοράκι μου με το κάλο θα μας έρθει μέχρι 5 Δεκεμβρίου....Και πριν λίγο συνειδητοποιησα ότι σε λίγες μέρες θα μπω στον 6ο και δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός...

Καλώς ήρθες κοπέλα μου..με το καλό το μπεμπάκι σου!! Είδες πως περνάει ο καιρός κι εμένα νερό μου φαίνεται!!!

κοριτσια μου επεστρεψα. η ακριβης τιμη ηταν 9. απ'οτι βλεπω στις τιμες μεχρι 10 ειναι οταν δεν εισαι εγκυος αλλα και απο 6 και πανω θεωρειται θετικη αναλογα με την καθυστερηση. συμφωνα ομως με τη δικη μου καθυστερηση θα επρεπε να εχω πανω απο 500... δεν πειραζει, next time!!

αγοροmummy μου, όπως έχω πει και παραπάνω εμένα την 3 μερα καθυστέρησης η χοριακή μου ήταν 16,81, δυο μέρες μετά (5η καθυστέρησης) πήγε στο 45...πάνω από 500 έφτασε μετά την 11η μέρα καθυστέρησης (τη 10η μέρα καθυστέρησης ήταν ακόμα 400και κάτι)

Για μένα αν δεν αδιαθετήσεις και τις επόμενες μέρες, κάνε μια επαναληπτική καλού κακού..και έχε στο νου σου ότι η σύλληψη μπορεί να γίνει μέχρι και 10-15 μέρες μετά την επαφή! Αλλά και να μην είσαι..σιγά, δεν έγινε και τπτ με ένα μήνα..ευκαιρία να "εξασκηθείτε περισσότερο με την αγάπη σου!! ;);)

Κοριτσιάάαααααααα καλημερααααααα καλα εισαστε ολες?????? Εγω καλα μεμε την μπεμπουλα πήγαμε χθες στο γιατρο ολα καλα μου είπε αυριο εχω την επιπέδου ρ, θ η ώρα! !!!!!! Έχω χεστει πανω μου απο την αγωνια.μου λειψατε οοοοοολες κοριτσια παρα πολυυυ σας γραφω απο το ταμπλετ της αδερφης μου.συμπεθερααααααα καλα εισαι???? Ολα καλα με τονμπεμπακο μας????? Αχ κοριτισια τι να πρωτοπω!!!!!!!! Σε ποια να πρωτομιλησω!!!!!!!

patoysitsa μου γλυκιά όοοοοολα θα είναι τέλεια..να πας και να ευχαριστηθείς το μωράκι σου!! Καλή επιτυχία!! Θα περιμένουμε νεάκια μόλις μπορέσεις να μπεις!:D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Και μεγαλύτερη να είναι βρε δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι κάλο κορίτσι και από καλά οικογένεια.... χα χαχαχχαχαχ

Νασια μου εγω εχω ενα κοριτσακι ενος ετους, τη μαριαννα που συμπεθερεψαμε με τον γιο της αγορομαμυ που χρονιζει σε λιγες μερες.

Το μποτσακι εχει γιο και συμπεθερεψε με την πατουσιτσα που εχει κορη, ειναι μεσα στη κοιλια ακομα το ζευγος.

Ο παναγιωτακης της θαλειτσας που ειναι 7 μηνων συμπεθερεψε με την κορη της χρυντιμ που θα γεννηθει σε λιγους μηνες.

Εμεινες εσυ και καποιο κορτσουδι απο τα αγενντητα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσάκι καλά αποτελέσματα με αισιοδοξία πάνω απ' ολα!!!!!!!!!!!

Κοριτσια μου κολαει απιστευτα!!!!!!!! Στο φβ λεγομαι chrisa kojirο.καντε μου αιτημα γιατι ειδαλως αν σας κανω εγω φα φαω ολη τη μερα.

Συμπεθερααααααααα μια χαρα εινΙ ο μπεμπακος σου !!!!!!!!!! Μην στεναχωριεσαι με το παραμικρο κανουν αμνιο για το χρημα.αυτο ειναι στανταρακι.αυτο μου ελεγε εδω ο γιατρος μου γιατι δουλευε στην αθηνα στο μητερα χρονια.για το χρημα το κανουν ολοι.μην στεναχωριεσαι!!!!!!!! Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα??????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Νασια μου καλως ηρθες και με το καλο ο γιοκας σου!!! ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ακομα καλυτερο τοκετο!!!

Xrydim μου αγκαλια με το aircondition??? Σε ευχαριστω που μου δινεις ελπιδες, αν ειναι να μην ειμαι εγκυος ας αδιαθετησω να μη με τρωνε οι αποριες... αλλιως θα παω την επομενη Δευτερα για χοριακη αν κρατηθω και δεν παω Παρασκευη!!

Μποτσακι μου γλυκο καλημερουδια και σε εσενα!! Πως εισαι?? σε θελουμε ψυχραιμη και αισιοδοξη!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσάκι μουουουουουουου μια χαρά θα είναι τα αποτελέσματα θα το δεις...είμαι τόσο σίγουρη για τον μπεμπάκο σου..έχε κι εσύ πίστη σ αυτόν και όλα θα πάνε καλά θα δεις!!!

Και μεγαλύτερη να είναι βρε δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι κάλο κορίτσι και από καλά οικογένεια.... χα χαχαχχαχαχ

Έχω εγώ μια που θα είναι λίγες μέρες μεγαλύτερη (26.11 ΠΗΤ) αλλά μόλις χθες την έταξα στη Θαλίτσα και στον Παναγιωτάκη της...χμμμμμ θα το σκεφτούμε (με την κόρη μου) και θα διαλέξουμε !!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Κοριτσια μου κολαει απιστευτα!!!!!!!! Στο φβ λεγομαι chrisa kojirο.καντε μου αιτημα γιατι ειδαλως αν σας κανω εγω φα φαω ολη τη μερα.

Συμπεθερααααααααα μια χαρα εινΙ ο μπεμπακος σου !!!!!!!!!! Μην στεναχωριεσαι με το παραμικρο κανουν αμνιο για το χρημα.αυτο ειναι στανταρακι.αυτο μου ελεγε εδω ο γιατρος μου γιατι δουλευε στην αθηνα στο μητερα χρονια.για το χρημα το κανουν ολοι.μην στεναχωριεσαι!!!!!!!! Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα??????

Ααααααααα μου φαινεται και αλλος θελει τη φουρτουνα να στρωσει, ακου εκει για το χρημα....!!!!!!!!!!

Μποτσακι μου ολα καλα θα πανε...βλεπεις τι γραφει η συμπεθερα σου..???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρααααααα τσούπρες!!!!!! Τι μου κάνετε? εγω εδω...πήζω στο γραφείο (ευτυχώε έχει δροσια γιατί σήμερα το 40αρι εδώ το έχουμε στο τσεπάκι!!!) :evil::evil::evil:

Καλώς ήρθες κοπέλα μου..με το καλό το μπεμπάκι σου!! Είδες πως περνάει ο καιρός κι εμένα νερό μου φαίνεται!!!

Πότε έκανα το τεστ πότε πήγα στον γιατρό και σε λίγες μέρες μπαίνω στον 6ο δεν έχω καταλάβει....Σε λίγο θα γεννήσω και εγώ πάλι θα λέω πως πέρασε ο καιρός.

dev338pr___.png

πατουσιτσα μου γλυκια πως τα περνατε? με το καλο αυριο η εξεταση, ολα να πανε τελεια. παω να σε βρω στο fb!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Μποτσάκι μουουουουουουου μια χαρά θα είναι τα αποτελέσματα θα το δεις...είμαι τόσο σίγουρη για τον μπεμπάκο σου..έχε κι εσύ πίστη σ αυτόν και όλα θα πάνε καλά θα δεις!!!

Έχω εγώ μια που θα είναι λίγες μέρες μεγαλύτερη (26.11 ΠΗΤ) αλλά μόλις χθες την έταξα στη Θαλίτσα και στον Παναγιωτάκη της...χμμμμμ θα το σκεφτούμε (με την κόρη μου) και θα διαλέξουμε !!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα συγκρίνουμε τις προίκες μας...Και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό εννοώ σπίτια κτλ και μετά θα αποφασίσεις...

dev338pr___.png

Νασια μου καλως ηρθες και με το καλο ο γιοκας σου!!! ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ακομα καλυτερο τοκετο!!!

Xrydim μου αγκαλια με το aircondition??? Σε ευχαριστω που μου δινεις ελπιδες, αν ειναι να μην ειμαι εγκυος ας αδιαθετησω να μη με τρωνε οι αποριες... αλλιως θα παω την επομενη Δευτερα για χοριακη αν κρατηθω και δεν παω Παρασκευη!!

Μποτσακι μου γλυκο καλημερουδια και σε εσενα!! Πως εισαι?? σε θελουμε ψυχραιμη και αισιοδοξη!!!

καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου...ο άντρας μου μετά την 1η προσπάθεια που κάναμε για μπεμπε (η οποία και πέτυχε!!!!) ήταν τόσο σίγουρος ότι είμαι έγκυος που μου το είχε μεταδώσει...σκέψου ξεκίνησα να κάνω τεστ 2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδό μου και φυσικά έβγαιναν αρνητικά..Θέλω να πω με αυτό ότι αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία σου..έτσι έλεγα κι εγώ, "ας βγει ένα τεστ θετικο ή τουλάχιστον ας αδιαθετήσω γιατί δεν αντέχω την αβεβαιότητα" !!!!! Όπως και να έχει μη μου αγχώνεσαι..θα έρθει και θα είναι και κοριτσάκι νομίζω!!!!!!!!!! :tongue::tongue: :D:D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Πατουσίτσα μου όμορφη το ξέρω ότι το κάνουν κατά βαση και για τα λεφτά αλλά δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε γιατί μέχρι να γέννηση θα μας έτρωγε το άγχος!!!

Αγορομαμμυ μου δεν υπαρχει περίπτωση θα μείνεις έγκυος!!!Μήπως να αρχίσουμε να μην το σκεφτόμαστε και πολύ για να μας χτυπήσει από μόνο του την πόρτα????

1sh1p2.png

Θα συγκρίνουμε τις προίκες μας...Και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό εννοώ σπίτια κτλ και μετά θα αποφασίσεις...

Έλα να πέφτουν οι προσφορές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

"Ακούς ζουζού μου...στη σειρά τα παλικάρια για την πάρτυ σου" (στην κόρη μου μιλάω δεν είναι τπτ...το παθαίνω συχνά το παραλήρημα!!!!!!!) :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

καλημερουδια φιλεναδα μας!! Σημερα το βραδυ θα βρεις παλι το χαμενο σου εαυτο!! αντε γιατι δε μας εχεις συνηθισει ετσι!!

Ναι May μου καλή κι όλα θα γίνουν όπως πριν!!!Θα συνέλθω!!!!Είμαι ακομα λίγο αναστατωμένη!!!!

Εσύ όλα εντάξει,έτσι ψυχή μου???Επιτέλους να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις!!!!

Η κορούλα σου τι κάνει???

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...