Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιάάαααααααα καλημερααααααα καλα εισαστε ολες?????? Εγω καλα μεμε την μπεμπουλα πήγαμε χθες στο γιατρο ολα καλα μου είπε αυριο εχω την επιπέδου ρ, θ η ώρα! !!!!!! Έχω χεστει πανω μου απο την αγωνια.μου λειψατε οοοοοολες κοριτσια παρα πολυυυ σας γραφω απο το ταμπλετ της αδερφης μου.συμπεθερααααααα καλα εισαι???? Ολα καλα με τονμπεμπακο μας????? Αχ κοριτισια τι να πρωτοπω!!!!!!!! Σε ποια να πρωτομιλησω!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσιάάαααααααα καλημερααααααα καλα εισαστε ολες?????? Εγω καλα μεμε την μπεμπουλα πήγαμε χθες στο γιατρο ολα καλα μου είπε αυριο εχω την επιπέδου ρ, θ η ώρα! !!!!!! Έχω χεστει πανω μου απο την αγωνια.μου λειψατε οοοοοολες κοριτσια παρα πολυυυ σας γραφω απο το ταμπλετ της αδερφης μου.συμπεθερααααααα καλα εισαι???? Ολα καλα με τονμπεμπακο μας????? Αχ κοριτισια τι να πρωτοπω!!!!!!!! Σε ποια να πρωτομιλησω!!!!!!!

Καλημέρα!!!! Καλά αποτελέσματα να έχεις αύριοοοοοοοοοοοο!!!!!!

Φάε και κάνα μεζέ στα τσιπουράδικα και για μαςςςςς!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

PATOYSITSA καλη επιτυχια αυριο στην εξεταση σου κοριτσακι μου και καλα να περνας!!!!

(μηπως εγω την κανω πολυ αργα τη β επιπεδου, αλλα θυμαμαι στην 22η εβδομαδα ειχα κανει και στην κορη μου)

θα ρωτησω το γιατρο αυριο!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

PATOYSITSA καλη επιτυχια αυριο στην εξεταση σου κοριτσακι μου και καλα να περνας!!!!

(μηπως εγω την κανω πολυ αργα τη β επιπεδου, αλλα θυμαμαι στην 22η εβδομαδα ειχα κανει και στην κορη μου)

ΜΑυ μου μια χαρ ειναι τοτε η β επιπεδου σου.εμενα μου ειπε ο γιατρος μου χθες οτι μια χαρα αναπφιγμενη ειναι η μικρη οποτε θα την κανω αυριο.εκτος αν χρειαστει επαναλιπτικη θα κανω και αθηνα.διαβαζω νεα σας κοριτσια.στην εξεταση της σγμπεθερας εμεινα και στην αμνιο.παω να διαβασω παρακατω

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

κοριτσια μου επεστρεψα. η ακριβης τιμη ηταν 9. απ'οτι βλεπω στις τιμες μεχρι 10 ειναι οταν δεν εισαι εγκυος αλλα και απο 6 και πανω θεωρειται θετικη αναλογα με την καθυστερηση. συμφωνα ομως με τη δικη μου καθυστερηση θα επρεπε να εχω πανω απο 500... δεν πειραζει, next time!!

βρε συ η γυναικολογος μου μου εχει πει οτι πανω απο 5 ειναι θετικο!

δεν κανεις μια επαναλληπτικη σε 2 24ωρα να δουμε?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Πατουσίτσα εγώ όταν πήρα για να κλείσω ραντεβού αρχικά με ρώτησε πότε ήταν η τελευταία μου περίοδος και μετά μου έκλεισε ραντεβού...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Πατουσίτσα εγώ όταν πήρα για να κλείσω ραντεβού αρχικά με ρώτησε πότε ήταν η τελευταία μου περίοδος και μετά μου έκλεισε ραντεβού...

Καλεεεεεεεεεεεε ποια εχει κοριτσακι να συμπεθερεψει με τη νασια....??????

Μπερδευτηκα καλε με τοσα μωραααααα.......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα τσουχτρες μουυ!!!!

Τι κάνετε???Οοοοολες καλα????

Νάσια μου καλώς όρισες στην παρέα των τρελών ξωτικων.Ειμαστε πολύ κοντά κι εγώ έχω Πητ 8\12 πρώτα ο θεος γιατί περιμένω και τα αποτελεσματα της αμνιο που έκανα εχθες!!!Σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να πάρεις στην αγκαλίτσα σου τον γιόκα σου!!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε κουράγιο!!!Ναι λιγες ώρες μείνανε να μάθουμε τα πρώτα!!!

Συμπεθερα μουυυυυ!!!Άντε με το καλό!!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα τσουχτρες μουυ!!!!

Τι κάνετε???Οοοοολες καλα????

Νάσια μου καλώς όρισες στην παρέα των τρελών ξωτικων.Ειμαστε πολύ κοντά κι εγώ έχω Πητ 8\12 πρώτα ο θεος γιατί περιμένω και τα αποτελεσματα της αμνιο που έκανα εχθες!!!Σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να πάρεις στην αγκαλίτσα σου τον γιόκα σου!!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε κουράγιο!!!Ναι λιγες ώρες μείνανε να μάθουμε τα πρώτα!!!

Συμπεθερα μουυυυυ!!!Άντε με το καλό!!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ μποτσακι μου....Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα....

dev338pr___.png

Καλεεεεεεεεεεεε ποια εχει κοριτσακι να συμπεθερεψει με τη νασια....??????

Μπερδευτηκα καλε με τοσα μωραααααα.......!!!!!!!!!

Και μεγαλύτερη να είναι βρε δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι κάλο κορίτσι και από καλά οικογένεια.... χα χαχαχχαχαχ

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...