Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσια μου επεστρεψα. η ακριβης τιμη ηταν 9. απ'οτι βλεπω στις τιμες μεχρι 10 ειναι οταν δεν εισαι εγκυος αλλα και απο 6 και πανω θεωρειται θετικη αναλογα με την καθυστερηση. συμφωνα ομως με τη δικη μου καθυστερηση θα επρεπε να εχω πανω απο 500... δεν πειραζει, next time!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν μπρώ να πω, είναι υπακουη και ησυχη.....τις περισσότερες φορές!!! Και σαν μοναχοπαίδι δεν την θεωρώ κακομαθημένη....Εγω τουλάχιστον ξερω να την κουμαντάρω και να συνεργαζόμαστε!!!

Η Μαριάννα τί κάνει; ετοιμάζεται για τα φρουτάκια της;

Μπραβο σου που το καταφερες αυτο και σε ολες που προσπαθουν να συνεργαστουν με τα παιδακια τουσ για μια πιο αρμονικη επαφη...

Το θεωρω κατορθωμα και συγχαρητηρια σε ΟΛΕΣ.....!!!!!!!

Την εχω σε διαιτα επειδη μου κανει 3 24ωρα διαροια χωρις αλλο συμπτωμα, οποτε την δινω μπανανα μονο και βλεπουμε...

Την εχει φαει ηδη...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τελευταία ενημέρωση 30/7: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Μαρακι >>> γιο έχει και ετοιμάζει και την μπεμπα τη βιαστικια, τακα τακα... Περίμενε μπέμπα μεχρι στις 6/10!!!!!!

Ngn >>> γιο έχει και ετοιμάζει κορη, ερχεται ο γατοπαρδος...15/10

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Νάσια >>> Εγκυούλα από Πτολεμαϊδα παρούσα στη παρέα, περιμένει με λαχτάρα τον γιο της στις 05/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 21/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και στρωνει επισης εδαφος για 2ρο (φουρτουνατσηδες και βροντααατσηδες).

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!!!

κοριτσια μου επεστρεψα. η ακριβης τιμη ηταν 9. απ'οτι βλεπω στις τιμες μεχρι 10 ειναι οταν δεν εισαι εγκυος αλλα και απο 6 και πανω θεωρειται θετικη αναλογα με την καθυστερηση. συμφωνα ομως με τη δικη μου καθυστερηση θα επρεπε να εχω πανω απο 500... δεν πειραζει, next time!!

Ακριβως αυτο συμπεθερα μου πανω απο 5 θεωρειται εγκυμοσυνη αλλα για 3-4 μερεσ καθυστερηση επρεπε να ειναι 3ψηφιος ο αριθμος αλλα καμια φορα αυξανεται ραγδαια σε επαναληπτικη. Αν παλι οχι

δεν πειραζει καλη μου...θα το πιασεις συντομα το μωρακι σου....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλέ αγορομάμυ εγω νομίζω κατω από 5, ειναι αρνητικη η χοριακή. Κάνω λάθος;;;

Περίμενε λιγες μερες ακομη και αν δεν αδιαθετησεις, επανελαβε την!!!

Διαφημίσεις

Καλέ αγορομάμυ εγω νομίζω κατω από 5, ειναι αρνητικη η χοριακή. Κάνω λάθος;;;

Περίμενε λιγες μερες ακομη και αν δεν αδιαθετησεις, επανελαβε την!!!

καθε μικροβιολογικο διαπιστωνω εχει αλλο "μπουσουλα" συμφωνα με αυτο εδω γραφει αυτα που εγραψα... συγγνωμη κοριτσια που γραφω βιαστικα και δεν απανταω σε ολες αλλα πηγαινοερχομαι με τον μικρο!!! τι να πω κοριτσια μου, θα περιμενω τουλαχιστον μεχρι την αλλη Δευτερα (5/8) αν δεν αδιαθετησω. σας ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!! εχω και τον αντρα μου να μου φωναζει οτι βιαστηκα πολυ να κανω τη χοριακη, μου εσπασε τα νευρα!!!! τελικα φαινεται ηταν αισιοδοξος και εκεινος και δε μου το εδειχνε!

to1Np2.png

KCkop2.png

Περίμενε λίγο και αν δεν αδιαθετήσεις τις επόμενες μέρες ξανακάνε χοριακή!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

καθε μικροβιολογικο διαπιστωνω εχει αλλο "μπουσουλα" συμφωνα με αυτο εδω γραφει αυτα που εγραψα... συγγνωμη κοριτσια που γραφω βιαστικα και δεν απανταω σε ολες αλλα πηγαινοερχομαι με τον μικρο!!! τι να πω κοριτσια μου, θα περιμενω τουλαχιστον μεχρι την αλλη Δευτερα (5/8) αν δεν αδιαθετησω. σας ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ!!!!! εχω και τον αντρα μου να μου φωναζει οτι βιαστηκα πολυ να κανω τη χοριακη, μου εσπασε τα νευρα!!!! τελικα φαινεται ηταν αισιοδοξος και εκεινος και δε μου το εδειχνε!

Δεν πειραζει, αυτα ειναι αναμενομενα οταν κατι το ποθουμε ιδιαιτερως πολυ.

Πανε κανε τον μια αγκαλιτσα και θα τα ξεχασετε ολα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Στο μεταξύ έχω κλείσει ραντεβού στις 8-8 για να κάνω τον υπέρηχο β' επιπέδου στο Γένεσις στην Θεσσαλονίκη στην κυρία Κολιτση. Ο γιατρός που με πρότεινε ο δικός μου ο γιατρός να πάω θα λείπει με άδεια και γενικά δυσκολεύτηκα πάρα πολύ για να μπορέσω να βρω διαθέσιμο γιατρό...Την έχετε ακουστά την κυρία Κολιτση;;; Έχει πάει καμιά σας;;;;;

dev338pr___.png

Καλήμερα κορίτσια είμαι νέα στην παρέα σας όπως και νέα μαμά....Το αγοράκι μου με το κάλο θα μας έρθει μέχρι 5 Δεκεμβρίου....Και πριν λίγο συνειδητοποιησα ότι σε λίγες μέρες θα μπω στον 6ο και δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός...

αντε με το καλο κουκλα μου καλως ηρθες στην παρεουλα μας!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Στο μεταξύ έχω κλείσει ραντεβού στις 8-8 για να κάνω τον υπέρηχο β' επιπέδου στο Γένεσις στην Θεσσαλονίκη στην κυρία Κολιτση. Ο γιατρός που με πρότεινε ο δικός μου ο γιατρός να πάω θα λείπει με άδεια και γενικά δυσκολεύτηκα πάρα πολύ για να μπορέσω να βρω διαθέσιμο γιατρό...Την έχετε ακουστά την κυρία Κολιτση;;; Έχει πάει καμιά σας;;;;;

Νασια μου για την συγκεκριμενη γιατρο δεν γνωριζω να σου πω αλλα για το γεννεσις εχω μα σου πω τα καλυτερα.

Ειμαι απο δραμα και επισκεπτομαι συχνα την θεσσαλονικη.

Το συγκεκριμενο μαιευτηριο ειναι εκ των καλυτερων στην πολη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Νασια μου για την συγκεκριμενη γιατρο δεν γνωριζω να σου πω αλλα για το γεννεσις εχω μα σου πω τα καλυτερα.

Ειμαι απο δραμα και επισκεπτομαι συχνα την θεσσαλονικη.

Το συγκεκριμενο μαιευτηριο ειναι εκ των καλυτερων στην πολη.

Και εγώ θεωρώ το Γένεσις πάρα πολύ καλή κλινική όποτε πιστεύω και οι γιατροί είναι εξίσου κάλοι...

dev338pr___.png

Και εγώ θεωρώ το Γένεσις πάρα πολύ καλή κλινική όποτε πιστεύω και οι γιατροί είναι εξίσου κάλοι...

Αν κρινω απο τον κ. Παντο στο γενεσις αθηνων που ειναι κορυφη για εμενα τοτε ναι ελπιζω να εχει καλους γιατρους και στης θεσσαλονικης.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αν κρινω απο τον κ. Παντο στο γενεσις αθηνων που ειναι κορυφη για εμενα τοτε ναι ελπιζω να εχει καλους γιατρους και στης θεσσαλονικης.

Θα φανεί σε λίγες μέρες που θα πάω...Και ελπίζω να είναι όλα καλά με το αστεράκι μου άλλα και είναι και καλή γιατρός.

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...