Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου καλα!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, μη στεναχωριεσαι! Ενας μηνας ειναι τιποτα! Στο λεω και το πιστευω! Η επομενη φορα θα ειναι και η τυχερη σας, μην απογοητευεσαι. Εγω θα την επαιρνα την απαντηση απο το μικροβιολογικο, ετσι για να την εχω..

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου γλυκο, λιγες ωρες εμειναν για να ανακουφιστεις! Μη στεναχωριεσαι και στεναχωρεις και τον μπαλαρινο σου!!

ΕΛΛΗ μας λαχταρισες, αλλα εισαι μια χαρα, ευτυχως!

Μαυυυυυυ μουυυυυ γιουχουυυυυυυυυ...!!!!!!

Πως τα πας....?????? αχ πολυ χαιρομαι που δεν γραφεις τιποτα του στυλ (παλι αιμα βρε κοριτσια, σταματει ξεκιναει, τι ειναι αυτο το πραγμα, εμετους κλπ).

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Χαριζεται Gonal 300μοναδων που ληγει το Σεπτεμβριο!Αν γνωριζετε καποια κοπελα που της χρειαζεται μπορειτε να την ενημερωσετε κι ας επικοινωνησει μαζι μου στελνοντας μου ενα προσωπικο μηνυμα..

Ευχαριστω!

Μαυυυυυυ μουυυυυ γιουχουυυυυυυυυ...!!!!!!

Πως τα πας....?????? αχ πολυ χαιρομαι που δεν γραφεις τιποτα του στυλ (παλι αιμα βρε κοριτσια, σταματει ξεκιναει, τι ειναι αυτο το πραγμα, εμετους κλπ).

Ευχαριστω Κοαλακι μου, ειλικρινα και εγω δεν το πιστευω ακομα!!!:D:D

Ηταν μια κακη περιοδος που ελπιζω οτι τελειωσε. Αυριο θα παω στον γιατρο, για να δουμε τι θα μου πει!!

Τι κανει το κοριτσακι μας?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλήμερα κορίτσια είμαι νέα στην παρέα σας όπως και νέα μαμά....Το αγοράκι μου με το κάλο θα μας έρθει μέχρι 5 Δεκεμβρίου....Και πριν λίγο συνειδητοποιησα ότι σε λίγες μέρες θα μπω στον 6ο και δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός...

dev338pr___.png

Καλήμερα κορίτσια είμαι νέα στην παρέα σας όπως και νέα μαμά....Το αγοράκι μου με το κάλο θα μας έρθει μέχρι 5 Δεκεμβρίου....Και πριν λίγο συνειδητοποιησα ότι σε λίγες μέρες θα μπω στον 6ο και δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός...

Καλημετα νασια μου, καλως ηρθες στο τρελοπαρεακι μας.....!!!!!!

Θα μας γνωρισεις και θα καταλαβεις....!!!!!!!!!

Με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου....!!!!!!

Απο που μας ερχεσαι....????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Κοαλακι μου, ειλικρινα και εγω δεν το πιστευω ακομα!!!:D:D

Ηταν μια κακη περιοδος που ελπιζω οτι τελειωσε. Αυριο θα παω στον γιατρο, για να δουμε τι θα μου πει!!

Τι κανει το κοριτσακι μας?

Μπραβοοοο σου...!!!! Ναι παει περασε....!!!!!! Μερικοι γιατροι ειναι οντως ΓΙΑΤΡΟΙ.....!!!!!!!

Καλα ειναι το μαριαννακι, εχει φορεσει στο κεφαλι απο το πρωι ενα κολαν μου που εχει παρει απο τη ντουλαπα και δεν λεει να το βγαλει.

Το απογευμα θα την παω σε γεννεθλια.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!

Καλώς ήρθες. Με το καλό το αγοράκι σου!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημετα νασια μου, καλως ηρθες στο τρελοπαρεακι μας.....!!!!!!

Θα μας γνωρισεις και θα καταλαβεις....!!!!!!!!!

Με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου....!!!!!!

Απο που μας ερχεσαι....????????

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το καλωσόρισμα...Από Πτολεμαΐδα είμαι...

dev338pr___.png

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το καλωσόρισμα...Από Πτολεμαΐδα είμαι...

Ηλιοβασιλεμααααααααααααααααααααα εχουμε συμπληρωμααααααααααα στη λισταααααααα.....!!!!!!!

Που εισαι καλεεεεεεεεεεεεεε........????????

Ειδες που σου λεω νασια μου ΤΡΕΛΕΣ........??????!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!

Καλώς την και την Νάσια και με το καλό το μπεμπέ σου!!! Κιάλλο χριστουγεννιάτικο μωράκι!!!!

Εγω είμαι μαμά μιας υπέροχης κόρης 4χρν (χαζομαμά!!!) και προσπαθούμε για δευτερο.

Σήμερα η κορη μου ξυπνησε και ξεκίνησε να μαζευει τα παιχνιδια της και το δωματιο της, γιατι απο χθες της ειχα πει ότι αν δεν τα μαζεψει, δεν εχει παιδικά στη τηλεόραση. Και έτσι ξύπνησε και ξεκίνησε το μάζεμα χωρίς να μου πει τίποτα, εγω κοιμόμουν!!! Το πουλάκι μου το είχε στο μυαλό του...

Διαφημίσεις

Καλώς την και την Νάσια και με το καλό το μπεμπέ σου!!! Κιάλλο χριστουγεννιάτικο μωράκι!!!!

Εγω είμαι μαμά μιας υπέροχης κόρης 4χρν (χαζομαμά!!!) και προσπαθούμε για δευτερο.

Σήμερα η κορη μου ξυπνησε και ξεκίνησε να μαζευει τα παιχνιδια της και το δωματιο της, γιατι απο χθες της ειχα πει ότι αν δεν τα μαζεψει, δεν εχει παιδικά στη τηλεόραση. Και έτσι ξύπνησε και ξεκίνησε το μάζεμα χωρίς να μου πει τίποτα, εγω κοιμόμουν!!! Το πουλάκι μου το είχε στο μυαλό του...

Αχ το πουλακι μου, μπραβο της......!!!!!!!!

Σε ακουει και αυτο ειναι πολυ βασικο....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σήμερα η κορη μου ξυπνησε και ξεκίνησε να μαζευει τα παιχνιδια της και το δωματιο της, γιατι απο χθες της ειχα πει ότι αν δεν τα μαζεψει, δεν εχει παιδικά στη τηλεόραση. Και έτσι ξύπνησε και ξεκίνησε το μάζεμα χωρίς να μου πει τίποτα, εγω κοιμόμουν!!! Το πουλάκι μου το είχε στο μυαλό του...[/QUOT

Να σου ζήσει η κορούλα σου Ηλιοβασίλεμα μου και με το κάλο το δεύτερο...

Όντως χριστουγεννιατικο θα είναι το αστεράκι μας..Το πιο ωραίο δώρο που θα μπορούσαμε να πάρουμε και εγώ και ο σύζυγος μου...

dev338pr___.png

Δεν μπρώ να πω, είναι υπακουη και ησυχη.....τις περισσότερες φορές!!! Και σαν μοναχοπαίδι δεν την θεωρώ κακομαθημένη....Εγω τουλάχιστον ξερω να την κουμαντάρω και να συνεργαζόμαστε!!!

Η Μαριάννα τί κάνει; ετοιμάζεται για τα φρουτάκια της;

Ηλιοβασιλεμααααααααααααααααααααα εχουμε συμπληρωμααααααααααα στη λισταααααααα.....!!!!!!!

Που εισαι καλεεεεεεεεεεεεεε........????????

Ειδες που σου λεω νασια μου ΤΡΕΛΕΣ........??????!!!!!!!!!

Ψάχνω να βρω τη τελευταια ενημερωμενη λιστα................. Γιαλάντρες!!!!

Nασια μου με το καλο το μωρακι σου και καλωσηρθες στην παρεα μας!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου τι πλακα η κορουλα σου!!! Απο τωρα τα δικα σου! χαχαχαχα

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλημερα σε σενα και την Αγγελικουλα!!

NGN καλημεραααααα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...