Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου??

Έλλη μου καλώς ήρθες,μας λαχταρησες η αλήθεια είναι,αλλά όλα εντάξει!!!Μπράβο κοπελίτσα μου!!!

Μποτσακιιιιιιιιι μουυυυυυυυ εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι στο υψος σου, μη μηηηηη......δεν πεφτουμε καθολου και με τιποτα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα θα πανε καλα, πως το λενε βρε παιδι μου...!!!!!!!!

Αχ αυτος ο μπαλαρινος μας....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσακιιιιιιιιι μουυυυυυυυ εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι στο υψος σου, μη μηηηηη......δεν πεφτουμε καθολου και με τιποτα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα θα πανε καλα, πως το λενε βρε παιδι μου...!!!!!!!!

Αχ αυτος ο μπαλαρινος μας....!!!!!!!!!!!!

Σημερα δεν μου χόρεψε!!!Ήταν ησυχουλης κι ο γιατρός όλο τον έφτυνε!!!Όχι όχι δεν κουνιεμαι!!!

1sh1p2.png

Λοιπον κοριτσουπριτσες μου θα παω για νανακια.....!!!!!!

Νυσταξαααα πολυυυυυ....!!!!!!!!

Θα τα πουμε αυριο πιο καλα, πιο αναλυτικα και γεματο χαραααααα γιατι ολα θα πανε καλαααααα.....!!!!!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες και στα μπουμπουκια σας, εντος και εκτος κοιλιτσας...!!!!!!!

Καληνυχταααααα και καλη ξεκουραση...,!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσουπριτσες μου θα παω για νανακια.....!!!!!!

Νυσταξαααα πολυυυυυ....!!!!!!!!

Θα τα πουμε αυριο πιο καλα, πιο αναλυτικα και γεματο χαραααααα γιατι ολα θα πανε καλαααααα.....!!!!!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες και στα μπουμπουκια σας, εντος και εκτος κοιλιτσας...!!!!!!!

Καληνυχταααααα και καλη ξεκουραση...,!!!!!!!!!

Κι εγωνεραιδουλες μου θα ξαπλώσω γιατί νιώθω κομμάτια!!!!Ταλαιπωρηθηκα πολύ σημερα η μαυρουλα!!!

Καληνύχτα κα όνειρα γλυκά σε όλες μας και στα σπορακια μωρακια παιδάκια μας!!

Σας φιλωωωωωωωω!!!!!

1sh1p2.png

Πριν μια ωρα επιστρεψαμε , εβαλα το παιδι γρηγορα για υπνο και μπηκα να σας δω!!!

Ελλη καλώς ήρθες ξανά!!! Αφού είσαι καλά εσυ και το μπεμπέ, αυτό εχει σημασία!!!

Εμείς δεν πήγαμε πουθενά στην αδεια του αντρα μου, μειναμε σπιτακι μας και καναμε τα μπανακια μας. Ειχαμε απροοπτη ζημια στο αυτοκίνητο και αναβάλλαμε την εκδρομη στο φιλικό μας σπίτι...

Μποτσάκι εέπεσες για ύπνο; Ξεκουράσου και θα προσευχηθούμε όλες να είναι καλά ο μπέμπης σου!!!

Καλημερα κοριτσια!! Τι μου κανετε?? Εμεις καλα, ξυπνησε στις 7 30 να φαει ο μικρος και δεν ξανακοιμηθηκε! εγω ξυπνησα με κακη διαθεση σημερα βρε κοριτσια, ουφ!! λεω να παω αργοτερα στο μικροβιολογικο να παρω και το χαρτι γιατι μου τα ειπε απο το τηλ. λετε δεν υπαρχει λογος να παω? κοριτσια μου σιγουρα ειναι πολυ λιγος ο καιρος των προσπαθειων μολις ενας μηνας, απλα μου κακοφανηκε επειδη τον Δημητρη τον επιασα με την 1η, ειναι που λενε και οτι αμα βαλεις μπροστα για δευτερο πιανεις πολυ ευκολα και στενοχωρηθηκα... δεν μου ερχεται και η παλιοπεριοδος να ησυχασω γιατι οσο δεν ερχεται εχω μια κρυφη ελπιδα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσια!! Τι μου κανετε?? Εμεις καλα, ξυπνησε στις 7 30 να φαει ο μικρος και δεν ξανακοιμηθηκε! εγω ξυπνησα με κακη διαθεση σημερα βρε κοριτσια, ουφ!! λεω να παω αργοτερα στο μικροβιολογικο να παρω και το χαρτι γιατι μου τα ειπε απο το τηλ. λετε δεν υπαρχει λογος να παω? κοριτσια μου σιγουρα ειναι πολυ λιγος ο καιρος των προσπαθειων μολις ενας μηνας, απλα μου κακοφανηκε επειδη τον Δημητρη τον επιασα με την 1η, ειναι που λενε και οτι αμα βαλεις μπροστα για δευτερο πιανεις πολυ ευκολα και στενοχωρηθηκα... δεν μου ερχεται και η παλιοπεριοδος να ησυχασω γιατι οσο δεν ερχεται εχω μια κρυφη ελπιδα!

καλημεραααααααααααααααα!!!

Ελα βρε καθε φορα ειναι αλλιως μην αγχωνεσαι και με ενα μηνα προσπαθειων δεν εγινε και κατι!

υπαρχει πιθανοτητα να ειναι καθυστερημενη η συλληψη και να μην εδειξε η χοριακη?

σε ποια μερα του κυκλου σου εισαι?

εαν δεν τα καταφερες θα τα καταφερρεις τωρα και θα ειναι αυγουστιατικο!!

δεν νομιζω οτι χρειαζεται αγχος παντως!

πηγαινε παρτο και αν δεν σου ερθει σε 2 μερες ξανα κανε!μια φιλεναδα μου στην πρωτη μερα καθυστερησης της εβγαινε αρνητικη και μετα απο τρεις μερες βηκε θετικη η χοριακη και εκανε μια κορακαλα στις 26 απριλιου!!!

βλεπουμε απο το νουμερο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλημεραααααααααααααααα!!!

Ελα βρε καθε φορα ειναι αλλιως μην αγχωνεσαι και με ενα μηνα προσπαθειων δεν εγινε και κατι!

υπαρχει πιθανοτητα να ειναι καθυστερημενη η συλληψη και να μην εδειξε η χοριακη?

σε ποια μερα του κυκλου σου εισαι?

εαν δεν τα καταφερες θα τα καταφερρεις τωρα και θα ειναι αυγουστιατικο!!

δεν νομιζω οτι χρειαζεται αγχος παντως!

πηγαινε παρτο και αν δεν σου ερθει σε 2 μερες ξανα κανε!μια φιλεναδα μου στην πρωτη μερα καθυστερησης της εβγαινε αρνητικη και μετα απο τρεις μερες βηκε θετικη η χοριακη και εκανε μια κορακαλα στις 26 απριλιου!!!

βλεπουμε απο το νουμερο!

Καλημερα Μαρια μου!! ναι εννοειται πως ενας μηνας δεν ειναι τιποτα! δε νομιζω σε καθυστερημενη συλληψη γιατι με το που τελειωσαν οι γονιμες ηρθε η πεθερα σπιτι και δεν ειχαμε επαφες για 1 εβδομαδα! τωρα ειμαι στην 35η μερα αλλα δεν εχω στανταρ κυκλο, καποιες φορες εχω και μεχρι 1 εβδομαδα καθυστερηση! ξυπνησα και εχει κολλησει το μυαλο μου οτι μηπως στη φιλη μου τουλαχιστον εβγαλαν λαθος χοριακη γιατι την προηγουμενη εβδομαδα της ειδαν στον υπερηχο παχυ ενδομητριο εκτος αν οφειλεται στις ενεσεις τις εξωσωματικης... για εκεινη εχω κολλησει οτι θα ειναι εγκυος!!! τι να οω, Μαρια μου σε ευχαριστω. εσυ πως εισαι? που βρισκεσαι?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσιααααααααα μουυυυυυυ....!!!!!!

Ξημερωσε μια κανουργια ημερα, ξεκιναμε παλι απο την αρχη γεματες απο ζωντανια, διαθεση και ελπιδα.....!!!!!!!!!!

Συμπεθερακι μου πηγαινε στο μικροβιολογικο, δεν χανεις τιποτα....!!!!!!!!

Περιμενε και λιγες μερες ακομη...!!!!!!! Καμια φορα το σωμα μας παιζει περιεργα παιχνιδια...!!!!!!!

Μαρακι μου πως εισαι σημερα...????? να υποθεσω οτι εισαι ακομα μεσα...?????

Ατε καλο μου να βγεις να παα στο αγορακι σου και ολα θα φτιαξουν...περναει ο καιρος...!!!!!!

Περιμενουμε νεα απο το μποτσακι που σιγουρα θα ειναι ευχαριστα...!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια μου πως ειναι....??????

Εμεις σηκωθηκαμε 7 και μετα ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 8, οπου σηκωθηκε για γαλα, αλλαχτηκαμε και τωρα αλλωνιζουμε στο σπιτι με ενα κολαν πανω στο κεφαλι της σαν μπουρκα ενα πραμα....!!!!!!! Αχαχχαχαχχαχαχαχαχα...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα Μαρια μου!! ναι εννοειται πως ενας μηνας δεν ειναι τιποτα! δε νομιζω σε καθυστερημενη συλληψη γιατι με το που τελειωσαν οι γονιμες ηρθε η πεθερα σπιτι και δεν ειχαμε επαφες για 1 εβδομαδα! τωρα ειμαι στην 35η μερα αλλα δεν εχω στανταρ κυκλο, καποιες φορες εχω και μεχρι 1 εβδομαδα καθυστερηση! ξυπνησα και εχει κολλησει το μυαλο μου οτι μηπως στη φιλη μου τουλαχιστον εβγαλαν λαθος χοριακη γιατι την προηγουμενη εβδομαδα της ειδαν στον υπερηχο παχυ ενδομητριο εκτος αν οφειλεται στις ενεσεις τις εξωσωματικης... για εκεινη εχω κολλησει οτι θα ειναι εγκυος!!! τι να οω, Μαρια μου σε ευχαριστω. εσυ πως εισαι? που βρισκεσαι?

σε λιγες ωρες μαλλον βγαινωωω!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα!!!!!

Μόνο τα νέα της αγορομάμμυ διάβασα! Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου είναι πολύ λίγος ο 1 μήνας. Κάνε χαλαρά αγαπούλες με τον άντρα σου και το σποράκι σου θα έρθει!!!

Πάω να διαβάσω νέα σας!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου καλα!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, μη στεναχωριεσαι! Ενας μηνας ειναι τιποτα! Στο λεω και το πιστευω! Η επομενη φορα θα ειναι και η τυχερη σας, μην απογοητευεσαι. Εγω θα την επαιρνα την απαντηση απο το μικροβιολογικο, ετσι για να την εχω..

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου γλυκο, λιγες ωρες εμειναν για να ανακουφιστεις! Μη στεναχωριεσαι και στεναχωρεις και τον μπαλαρινο σου!!

ΕΛΛΗ μας λαχταρισες, αλλα εισαι μια χαρα, ευτυχως!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...