Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Οχι ακομα, τωρα θα παω βολτατη μαριαννα και μετα θα τη γραψω.

Δεν ξερω αν ακομα μπορω να τη βασιστω βαζωντας ενα πατακι κατω...

Ναι μεχρι τωρα την βαζω στη λεκανη και τη μπανιαριζω εκει.

Ειμαι και μονη μου και δυνοπαθω γιατι πρεπει και να εχω ετοιμη πετσετα ατρωμενη καπου κοντα μου αλλα τα καταφερνω...

Συμπεθερα μου καντε μια προβα στο σπιτι να κανετε μπανιο ορθιες!!! εσενα που περπαταει κιολας θα στεκεται καλυτερα! εγω πολλες φορες τον πλενω ετσι και δεν εχουμε προβλημα, εχει το νου του να στριφογυριζει αλλα με το που τον ακουμπα το νερο στεκεται καγκελο!! καντε μια δοκιμη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγάπες μου! Τι κάνετε; Συγνωμη που εξαφανίστηκα έτσι ξαφνικά!. Οπως ξέρετε μπαίνω από το κινητό. Μου τελείωσε το ιντερνετ και δεν ήθελα να ζαλασω λεφτά να βάλω κάρτα. Αλλά έβαλα σήμερα και μπήκα απευθείας. Δεν θα πω ψέματα δεν εχω διαβάσει καθολου τα νέα σας. Σας άφησα στην σελίδα 132 και είστε στην 154. Καταλαβαίνετε! Θέλω δύο μέρες.

Εγώ με τα γιουροπαρ νιώθω πολύ καλά. Ούτε τις κράμπες που είχα εχω ούτε τιποτα. Δεν πονάω σχεδον καθόλου. Εκτός από σπανιες φορες αλλά για πολύ πολύ λίγο. Επιτέλους βγήκα για περπάτημα πάλι μετά από τοσο καιρό. Ούτε ταχυκαρδίες με επιασαν! Αλλά τα άσχημα νέα μου ειναι ότι άρχισαν οι εμετοί πάλι. Κάνω υπομονη όμως γιατί όσο περνάει ο καιρός νιώθω πιο πολύ τον αντρουλη μου! Μάλιστα νομιζω πως χθες βράδυ είχε λοξιγκα. Με χτυπούσε για κάνα δεκάλεπτο ρυθμικά και εγώ γελούσα και δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθω από τη χαρά μου. Εχω νιωσει και μερικές δυνατές αλλα ελάχιστες. Σιγα σιγά θα αρχίσουν και αυτά. Την Πέμπτη λοιπόν θα πάμε για την Β' επιπέδου και μετά Τζαμπο! Εχω πολλα να σας πω. Και μάλλον την Πέμπτη το πρωί θα φτιάξουμε και τα χαρτιά για τον πολιτικο. Τα νέα σας;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ελλη χαιρομαι που εισαι καλα! Οντως ανησυχησαμε! Ξεκινα να διαβαζεις νεα... πολυ πραγμα χαχαχα!! Τα δικα μου νεα καλα, ο μικρος μια χαρα, και οσον αφορα τις προσπαθειες για δευτερο μπεμπε δεν απεδωσαν αυτο το μηνα τελικα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ελλη μου ανησυχησαμε αλλα αφου εισαι καλα αυτο μετραει...!!!!!!

Μποτσακι μου μην στεναχωριεσαι, αυριο θα δεις που ολα θα ειναι καλα....!!!!!

Συμπεθερα μου ουτε και εσυ να στεναχωριεσαι, εχεις το αντρακι σου και παμε παρακατω...!!!!!!!! Οσο για τη φιλη σου, εκει ειναι τα δυσκολα, κουραγιο..!!!!!

Για να κατσει η δικια μου ορθια να την κανω μπανιο δεν παιζει με τιποτα, μολις τη σηκωσω κανει οτι τρελα της ερθει στο μυαλο, φοβαμαι πολυ μη χτυπησει οποτε μαλλον θα παρω τη λεκανη μαζι μου.

Εμεις πηγαμε βολτα και γυρισαμε, καναμε μπανιο, μαμ και προλιγο νανακια.

Σημερα πολλαααααα κουνουπιαααααα.....!!!!!!!! Μας εφαγαν...!!!!!!!!!

Οοοοολες οι αλλες τσουπρες ειναι καλα....????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ελλη μου ανησυχησαμε αλλα αφου εισαι καλα αυτο μετραει...!!!!!!

Μποτσακι μου μην στεναχωριεσαι, αυριο θα δεις που ολα θα ειναι καλα....!!!!!

Συμπεθερα μου ουτε και εσυ να στεναχωριεσαι, εχεις το αντρακι σου και παμε παρακατω...!!!!!!!! Οσο για τη φιλη σου, εκει ειναι τα δυσκολα, κουραγιο..!!!!!

Για να κατσει η δικια μου ορθια να την κανω μπανιο δεν παιζει με τιποτα, μολις τη σηκωσω κανει οτι τρελα της ερθει στο μυαλο, φοβαμαι πολυ μη χτυπησει οποτε μαλλον θα παρω τη λεκανη μαζι μου.

Εμεις πηγαμε βολτα και γυρισαμε, καναμε μπανιο, μαμ και προλιγο νανακια.

Σημερα πολλαααααα κουνουπιαααααα.....!!!!!!!! Μας εφαγαν...!!!!!!!!!

Οοοοολες οι αλλες τσουπρες ειναι καλα....????????

ευχαριστω συμπεθερα, να 'στε καλα!!!!!!! ναι να παρετε τη λεκανη για σιγουρια!!! οσο για την πετσετα εγω την περναω γυρω απο το λαιμο μου χαχαχαχα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου είμαι στο δρόμο.Το μωρό ήταν τέλειο αλλά έκανα και αμνιοπαρακεντηση επιτόπου γιατί είδε κάτι για σύνδρομο ντάουν θα σας πω μολις παω σπίτι,το οποίο αν δεν είχα το ιστορικό δεν θα δίναμε σημασία αλλά μιας και υπαρχει καλό είναι να είμαστε σίγουροι και την έκανα κι αύριο βράδυ θα έχω τα πρώτα αποτελεσματα!!Είμαι πολύ αγχωμένη και στεναχωρημενη!!!!

κοριτσακι μου μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε θα δεις αν ειναι και αρτημελες και μια χαρα στην αναπτυξη του μπορει να ηταν τυχαιο αυτες οι εστιουλες!!

βρε τι παθαμε ολες στα καλα καθουμενα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσια μου τι κανετε?? Εμεις καλα, πηγαμε παραλια για μπανιο αλλα ειχε κυματακι... Οσο για τη χοριακη δυστυχως δεν ειμαι εγκυος, δεν αλλαζει κατι στη λιστα της παρεουλας μας για την ωρα... Στενοχωρηθηκα η αληθεια ειναι και ο αντρας μου προσπαθει να με κανει αισιοδοξη οτι ειναι ισως νωρις αλλα ειμαι βεβαιη οτι δεν ειμαι... αυριο το πρωι θα μου ερθει στανταρ περιοδος!!

δεν πειράζει!!!!!!μην στεναχωριεσαι ....αν κ αφού δεν σ ήρθε....πότε δεν ξέρεις!!!!!!η ελπίδα πεθαίνει τελευταία δεν λέει!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγάπες μου! Τι κάνετε; Συγνωμη που εξαφανίστηκα έτσι ξαφνικά!. Οπως ξέρετε μπαίνω από το κινητό. Μου τελείωσε το ιντερνετ και δεν ήθελα να ζαλασω λεφτά να βάλω κάρτα. Αλλά έβαλα σήμερα και μπήκα απευθείας. Δεν θα πω ψέματα δεν εχω διαβάσει καθολου τα νέα σας. Σας άφησα στην σελίδα 132 και είστε στην 154. Καταλαβαίνετε! Θέλω δύο μέρες.

Εγώ με τα γιουροπαρ νιώθω πολύ καλά. Ούτε τις κράμπες που είχα εχω ούτε τιποτα. Δεν πονάω σχεδον καθόλου. Εκτός από σπανιες φορες αλλά για πολύ πολύ λίγο. Επιτέλους βγήκα για περπάτημα πάλι μετά από τοσο καιρό. Ούτε ταχυκαρδίες με επιασαν! Αλλά τα άσχημα νέα μου ειναι ότι άρχισαν οι εμετοί πάλι. Κάνω υπομονη όμως γιατί όσο περνάει ο καιρός νιώθω πιο πολύ τον αντρουλη μου! Μάλιστα νομιζω πως χθες βράδυ είχε λοξιγκα. Με χτυπούσε για κάνα δεκάλεπτο ρυθμικά και εγώ γελούσα και δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθω από τη χαρά μου. Εχω νιωσει και μερικές δυνατές αλλα ελάχιστες. Σιγα σιγά θα αρχίσουν και αυτά. Την Πέμπτη λοιπόν θα πάμε για την Β' επιπέδου και μετά Τζαμπο! Εχω πολλα να σας πω. Και μάλλον την Πέμπτη το πρωί θα φτιάξουμε και τα χαρτιά για τον πολιτικο. Τα νέα σας;

άντε μπράβο που είστε καλά!!!!!!!όσο για το λοξυγγα κ εμένα είχε συνέχεια!!!!!!!!!!πολύ γέλιο!!!!!:-P:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγορομαμυ μου αλήθεια; Δεν πειράζει. Τον επόμενο. Που θα παει; Θα πιάσει..

Εγώ τι να σας πω! Εδώ έγινε χαμός. Με πήρε η ξαδέρφη μου και μου είπε να μου δώσει παρκοκρεβατο αυτή και να μην πάρω. Ο αντρουλης μου νευριασε γιατί δεν θέλει τίποτα μεταχειρισμένο.άκουσε ο πεθερός μου και νευριασε και αυτός και λέει θα σας δώσω εγώ 100 ? να το πάρετε. Όμως τηνν άλλη μέρα άρχισε να λέει γιατί να πάρουμε αυτό και όχι σαν αυτό της κουνιαδας μου που είναι πιο φθηνό και του είπα ευγενικά να μην μας συγκρίνει με την κουνιαδα μου και λέει ότι εγώ συγκρίνω και να μην την περνώ τηλέφωνο και της λέω ότι αυτό που πήρα εγώ είναι πιο ακριβο και στενοχωριετε. Και μετά λέει και αν θέλετε να μην ανακατευομαι βγάλτε τα πέρα μόνοι σας. Και φυσικά δεν έδωσε φράγκο και ούτε θα δώσει.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ μου αλήθεια; Δεν πειράζει. Τον επόμενο. Που θα παει; Θα πιάσει..

Εγώ τι να σας πω! Εδώ έγινε χαμός. Με πήρε η ξαδέρφη μου και μου είπε να μου δώσει παρκοκρεβατο αυτή και να μην πάρω. Ο αντρουλης μου νευριασε γιατί δεν θέλει τίποτα μεταχειρισμένο.άκουσε ο πεθερός μου και νευριασε και αυτός και λέει θα σας δώσω εγώ 100 ? να το πάρετε. Όμως τηνν άλλη μέρα άρχισε να λέει γιατί να πάρουμε αυτό και όχι σαν αυτό της κουνιαδας μου που είναι πιο φθηνό και του είπα ευγενικά να μην μας συγκρίνει με την κουνιαδα μου και λέει ότι εγώ συγκρίνω και να μην την περνώ τηλέφωνο και της λέω ότι αυτό που πήρα εγώ είναι πιο ακριβο και στενοχωριετε. Και μετά λέει και αν θέλετε να μην ανακατευομαι βγάλτε τα πέρα μόνοι σας. Και φυσικά δεν έδωσε φράγκο και ούτε θα δώσει.

α....καλά!!!!!!!!!!!γιάριτς κακό είναι να πάρεις από γνωστό ή συγγενή σου το ο,τι είτε παρκοκρεββατο είτε καρεκλακι φαγητού???εφόσον είναι σε καλή κατάσταση !!!!!!!εγώ πάντως από όπου μπορώ εξοικονομω χρήματα.τώρα αν νομίζουν οτι τους περισσεύουν οκ παω πασο.πάντως δεν είναι κακό!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια μου θα σας αφησω νωρις νωρις σημερα γιατι νυσταξα!! παω να δω λιγο 50-50 που θα αρχισει και θα ξεραθω!!! φιλακια πολλα και σας ευχαριστω πολυ!!

άντε καληνύχτα κ καλή ξεκούραση!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...