Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα Γιόλα μου!!!! Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες για τις αποβολές. Και εγώ 2μιση μήνες πριν μείνω έγκυος στην μπέμπα που έχω τώρα είχα μια αποβολή. Κανείς δεν μου είπε για αμνιο η για αντιπηκτικές και είμαι 33 οπότε το ΜΠΟΤΣΑΚΙ μας θεωρώ οτι δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Ρε κορίτσια έκανα εμετό μετά από 1μιση μήνα. Εύχομαι να με ενόχλησε το μεσημεριανό φαγητό γιατί αν αντιληφθώ οτι μου επέστρεψαν θα αυτοκτονήσωωωωωωωω!!!!!:(:(:(:(:(

Ngn μου εγώ έγραφα πάνω! Μάλλον μπερδευτηκες που αναφερομαι στη Γιόλα!

Τυχαίο θα είναι! Σίγουρα..(για τον εμετό λέω). Μπορεί κ απο το άγχος των ημερών!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ngn μου εγώ έγραφα πάνω! Μάλλον μπερδευτηκες που αναφερομαι στη Γιόλα!

Τυχαίο θα είναι! Σίγουρα..(για τον εμετό λέω). Μπορεί κ απο το άγχος των ημερών!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΣΟΡΡΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

ΜΑΥ ήθελα να γράψω. Κεκτημένη ταχύτητα!!!!!!!

Όσο για τον εμετό φταίει και το γεγονός οτι είμαι συνέχεια ξαπλωμένη και δεν μπορώ να χωνέψω. Τι να κάνουμε?????? Υπομονή κάνω και σε αυτό!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μποτσάκι μου, να πηγαίνεις για β επιπέδου και να κάνεις και στο καπάκι και αμνιο, από μόνο του ειναι τρελό και κουραστικό!!! Αφού σου λένε τα κορίτσια ότι το έιχαν και αυτές και δεν ειναια νησυχητικό, έτσι θα είναι. Και εγω όμως πιστεύω ότι αφού υπήρξε κάτι που είναι λίγο μη φυσιολογικό και σε συνδυασμό με το ιστορικό της αποβολής και σίγουρα της ηλικίας, οι πιθανότητες να σου φύγουν τα 650? ήταν πολλές......Και σίγουρα και εγω το σκεφτομαι οτι είμαι 36 και ότι κατα πασα πιθανότητα δεν θα την γλυτωσω, γιατι αν μου το παρουσιασουν οτι εγω αποφασίζω, τί θα κάνω;;;για να είμαι ησυχη ότι ειναι ολα καλά;;;

Ngn ο εμμετός μπορεί όντως να είναι λογω ζεστης και να μην χωνεψες και καλά! Αλλά εγω ειχα μεχρι το τελος εμμετους, αραιά και πού....Καούρες έχεις; Και αυτές προκαλούν ξινίλες και αδιαθεσία...

Κοριτσια λεω να παρω τη λεκανη μαζι μου για να κανω μπανιο το μωρο γιατι η μπανιεριτσα της ειναι πολυ μεγαλη...

Τι λετε εσεις....???????

Ποια λεκάνη, εννοείς;

Διαφημίσεις

Τετοια λεκάνη κατάλαβα!!! Είναι και αυτό μια λύση; η μικρή πώς την κάνεις μπάνιο; καθεται κατω στη λεκανη της ή στη μπανιερα σας και της γεμιζεις με νερο; στα ορθια γρηγορο ντους δεν παιζει ακόμη; Για να μην κουβαλας και λεκανες...αν επλενες καλα το ντους του ενοικιαζομενου και το πολυ πολυ εβαζες κανα πατακι αντιολισθητικο, δεν θα βολευοσουν;

Κοαλάκι εβγαλες πουθενά την λιστα του ταξιδιου σας;

Οχι ακομα, τωρα θα παω βολτατη μαριαννα και μετα θα τη γραψω.

Δεν ξερω αν ακομα μπορω να τη βασιστω βαζωντας ενα πατακι κατω...

Ναι μεχρι τωρα την βαζω στη λεκανη και τη μπανιαριζω εκει.

Ειμαι και μονη μου και δυνοπαθω γιατι πρεπει και να εχω ετοιμη πετσετα ατρωμενη καπου κοντα μου αλλα τα καταφερνω...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οχι ακομα, τωρα θα παω βολτατη μαριαννα και μετα θα τη γραψω.

Δεν ξερω αν ακομα μπορω να τη βασιστω βαζωντας ενα πατακι κατω...

Ναι μεχρι τωρα την βαζω στη λεκανη και τη μπανιαριζω εκει.

Ειμαι και μονη μου και δυνοπαθω γιατι πρεπει και να εχω ετοιμη πετσετα ατρωμενη καπου κοντα μου αλλα τα καταφερνω...

Γι αυτο σκεφτομαι τη λεκανη, μην σου μπαταρει με την Μαριάννα μέσα μεχρι να πιασεις την πετσετα της!!! Θα δεις πώς σε βολεύει καλύτερα!!! Αλλωστε μπροστα σε ολα οσα ειναι να παρεις, τί είναι και μια λεκάνη!!!!!;)

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε?? Εμεις καλα, πηγαμε παραλια για μπανιο αλλα ειχε κυματακι... Οσο για τη χοριακη δυστυχως δεν ειμαι εγκυος, δεν αλλαζει κατι στη λιστα της παρεουλας μας για την ωρα... Στενοχωρηθηκα η αληθεια ειναι και ο αντρας μου προσπαθει να με κανει αισιοδοξη οτι ειναι ισως νωρις αλλα ειμαι βεβαιη οτι δεν ειμαι... αυριο το πρωι θα μου ερθει στανταρ περιοδος!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομάμυ Βγήκε μηδέν; Μήπως δεν ειναι οριστικό το αποτέλεσμα;

Πάντως δεν πειράζει, παμε γερά για τον επομενο κυκλο!!! ;););)

Ηθελα να σε ρωτήσω εκτός από φιλικό, τί βιταμίνες παίρνεις;

Εγω πινω φιλικό, σίδηρο λόγω σιδηροπενίας και ινοφερτ (βιταμινες ινοσιτολης και φολικου για πολυκυστικες...)...εκτός των φαρμάκων για το σακχαρο/ ινσουλίνη...

Η φίλη σου τί έγινε;;;;;

Κοριτσάκια μου ξύπνησα κι εγώ μέσα στους λυγμούς αλλά θα μου περάσει!!!Μου βγήκε η ενταση της ημέρας μαλλον!!!

Δεν πηραζει αγορομαμυ μου το σίγουρο είναι ότι θα μείνεις πάντως!!!Απόλαυσε τα μπανακια και τις βολτουλες σου και θα έρθει!!!

Βρε κορίτσια,μας ματιασανε?ξου ξου ξου να φύγει να πάει άλλου!!!

1sh1p2.png

Ηλιοβασιλεμα μου παιρνω και βιταμινες pregnacare που επαιρνα και οταν ημουν εγκυος! Σας ευχαριστω για τη στηριξη! Δε τον ρωτησα τιμη, μου ειπε οτι απλα δεν ειμαι εγκυος... Δυστυχως κοριτσια τα πραγματα ειναι ασχημα και για τη φιλη μου, για εκεινη πραγματικα εκλαψα, ειναι ενα ρακος!! Τουλαχιστον εγω εχω το αγορακι μου, εκεινη προσπαθει εδω και 5 χρονια και τιποτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηλιοβασιλεμα μου να σε ρωτησω κατι? Ο γιατρος που παει η φιλη μου ειναι ιδιωτης και μου ειχε πει οτι της ειπε αν πανε σε δημοσιο νοσοκομειο να κανουν το σπερμοδιαγραμμα δε θα της βγαλουν τα πραγματικα αποτελεσματα γιατι φοβουνται οι γιατροι. Επειδη εχει πολυ χαλια σπερμα λεει ο αντρας της οτι στο δημοσιο δε θα του τα γραψουν τοσο χαλια. Παιζει τετοιο πραγμα???? Εμενα μου φανηκε εντελως υποπτο αυτο που της ειπε!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...