Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κι εσένα σου εύχομαι μια χοριακή ΝΑ!!! με το συμπάθειο αλλά και αν όχι τον επόμενο. Δεν απελπιζόμαστε.

Εγώ θα την κάνω στο ΜΗΤΕΡΑ με τον Παφίλη ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Νικολαίδη από Αγγλία. Έχει έρθει τον τελευταίο χρόνο και ο γιατρός μου τον εμπιστεύεται. Βασικά ο δικός μου γιατρός δεν μιλάει καθόλου για άμνιο εγώ τον ρωτάω συνέχεια.

ευχαριστω πολυ yola μου! Πολυ καλα λοιπον στο Μητερα και μαλιστα με συνεργατη του Νικολαιδη!! Ηταν πριν λιγο καιρο ο Νικολαιδης και εδινε συνεντευξη σε μια εκπομπη και εκανε live αυχενικη!! Ευτυχως υπαρχουν πολλοι καλοι ελληνες γιατροι και αν δε το γνωριζετε η Ελλαδα θεωρειται παγκοσμιως η πιο ασφαλης χωρα για τοκετο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ αγαπημένες μου πολύ πολύ πολύ πολύ σας ευχαριστώ!!!Να ξέρατε ποσο με βοηθάτε!!!

Το ιστορικό είναι 38 χρόνων και ιστορικό αποβολής λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιών,χωρίς λόγο κι αιτια!!!Προσέχω,ξαπλωμένη είμαι τώρα θα προσέξω δυο τρεις μέρες,δεν ξέρω τι ακριβως γιατί αυτή η χαζή μου είπε ήπια εργασία για δυο μέρες!!!

Αντιβίωση σου έδωσε;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Αχ αγαπημένες μου πολύ πολύ πολύ πολύ σας ευχαριστώ!!!Να ξέρατε ποσο με βοηθάτε!!!

Το ιστορικό είναι 38 χρόνων και ιστορικό αποβολής λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιών,χωρίς λόγο κι αιτια!!!Προσέχω,ξαπλωμένη είμαι τώρα θα προσέξω δυο τρεις μέρες,δεν ξέρω τι ακριβως γιατί αυτή η χαζή μου είπε ήπια εργασία για δυο μέρες!!!

οποτε καλα εκανε ο γιατρος μποτσακι μου, θα εισαι ησυχη σε πολυ μεγαλο βαθμο και μετα απο αυτη την εξεταση απλα λιγη προσοχη τωρα οπως ειπαμε!! λιγο ξαπλα, παρεα με εμας και τον ανεμιστηρα!!!! αααα και τον γιοκα σου ασφαλως!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσακι μου οσο για το βαρος του μωρου, εμενα στην ιδια εβδομαδα ηταν λιγοτερο απο 500, θηριο θα βγει ο μποτσακογιοκας!!!!!!!!!! εμενα βγηκε 3240, εσενα αν συνεχισει με τετοιο ρυθμο λογικα θα βγει πανω απο 3700!!!!

Μου είπε ότι είναι 485 γραμμάρια κι εμένα!!!

Λοιπόν θα κοιμηθώ λιγακι και θα σας δω το απόγευμα φιλεναδιτσες μου!!!!

1sh1p2.png

Ηπια εργασια σου ειπε λογω της αμνιο...

Λιγη προσοχη, καθολου βαρη και δυσκολες κινησεις και ολα θα πανε τελειαααααααααααα.....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αντιβίωση σου έδωσε;

Μου εδωσε εκείνη την ώρα να βάλω ένα υποθετο για να μην κάνει συσπάσεις η μήτρα και από το βράδυ σεκλορ των 750 ανά 12 ώρες για 4 μέρες!!!

1sh1p2.png

ΓΙΟΛΑ μου θα την κάνω στο ΙΑΣΏ, όταν γυρίσω άπό διακοπές λογικά, κάπου μετα τον 15Αυγουστο υποθέτω! Στις 22/8 θα είμαι 22 εβδομάδων οπότε κάπου τότε υποθέτω!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, οποιαδήποτε αποβολή μέχρι την 8η-9η εβδομάδα, αποδίδεται συνήθως σε χρωμοσωμική ανωμαλία και στις περισσοτερες περιπτωσεις δε γίνεται καν έλεγχος καρυότυπου!! Θεωρείται φυσιολογική αντίδραση της φύσης σε κάτι μή φυσιολογικό! Δλδ θέλω να σου πω οτι αυτό είναι κατι που μπορεί να συμβεί σε όλες μας και ΔΕΝ αξιολογείται κάν!! Πολλοί γιατροί όταν έχεις μια αποβολή -τόσο φυσιολογική όσο είναι μια αποβολή 7ης, 8ης εβδομάδας, σε βάζουν στη δευτερη εγκυμοσύνη να κάνεις αντιπηκτικές, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ, για να εχουν το κεφάλι τους ήσυχο! Η αποβολή που είχες για μένα δεν μπαίνει κάν σε "ιστορικό", έχει ένα τεραστιο ποσοστό γυναικών και σε καμία περίπτωση δεν πρεπει να συγχεεται με το εύρημα στην τωρινή εγκυμοσύνη! Αλλά είπαμε, γιατροί δέν είμαστε, και υπακοουουμε τους ανθρώπους στους οποίους έχουμε εμπιστοσύνη!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μου είπε ότι είναι 485 γραμμάρια κι εμένα!!!

Λοιπόν θα κοιμηθώ λιγακι και θα σας δω το απόγευμα φιλεναδιτσες μου!!!!

αααα νομιζα οτι εγραψες 600 κατι!!! οκ!! καλη ξεκουραση μποτσακι μου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλα η χαζη τωρα ξαναδιαβασα το μηνυμα σου και καταλαβα οτι εννοουσες 650 το κοστος!!! αχ εκανα γκαφα χαχαχαχα!!! φιλακια!!

Και εγω λεω τοσο στραβη ειμαι και δεν βλεπω το βαρος του μωρου....???? χαχαχαχαχα....!!!!!

Συμπεθερα μου τι σκεφτεσαι να κανεις για τα γεννεθλια του δημητρακη...?????

Αααα στηνω τον υπολογιστη για να κανω λογαριασμο και να περασω φωτο.

Ααααα και επισης γραφω λιστα μετο τι θα παρω στις διακοπες γιαυτο αν εχετε ιδεες εφ ολης της υλης ριχτε τες...,!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Και εγω λεω τοσο στραβη ειμαι και δεν βλεπω το βαρος του μωρου....???? χαχαχαχαχα....!!!!!

Συμπεθερα μου τι σκεφτεσαι να κανεις για τα γεννεθλια του δημητρακη...?????

Αααα στηνω τον υπολογιστη για να κανω λογαριασμο και να περασω φωτο.

Ααααα και επισης γραφω λιστα μετο τι θα παρω στις διακοπες γιαυτο αν εχετε ιδεες εφ ολης της υλης ριχτε τες...,!!!!!!!!

θα τα κανω εξω τα γενεθλια του, στη λεσχη αξιωματικων που εχουμε εδω, εχει και μεγαλη παιδικη χαρα! θα ειμαστε γυρω στα 15 ατομα, θα λυσσαξουν τα πιτσιρικια στις κουνιες, θα παραγγειλουμε μεζεδακια, την τουρτα και μια χαρα!! εχω παρει απο τα τζαμπο τα πιατακια και τα κουταλακια και κατι μικρες καραμουζες για να παρον τα παιδακια μαζι τους! αυτα νομιζω ειναι αρκετα για τα δεδομενα μας εδω, θα ειναι μονο πολυ κοντινα προσωπα με τα παιδακια τους! την τουρτα θα την παραγγειλω Δευτερα πρωι μου ειπαν απο το ζαχαροπλαστειο, μαλλον τον Mickey ή τον Winnie!

to1Np2.png

KCkop2.png

θα τα κανω εξω τα γενεθλια του, στη λεσχη αξιωματικων που εχουμε εδω, εχει και μεγαλη παιδικη χαρα! θα ειμαστε γυρω στα 15 ατομα, θα λυσσαξουν τα πιτσιρικια στις κουνιες, θα παραγγειλουμε μεζεδακια, την τουρτα και μια χαρα!! εχω παρει απο τα τζαμπο τα πιατακια και τα κουταλακια και κατι μικρες καραμουζες για να παρον τα παιδακια μαζι τους! αυτα νομιζω ειναι αρκετα για τα δεδομενα μας εδω, θα ειναι μονο πολυ κοντινα προσωπα με τα παιδακια τους! την τουρτα θα την παραγγειλω Δευτερα πρωι μου ειπαν απο το ζαχαροπλαστειο, μαλλον τον Mickey ή τον Winnie!

Μια χαρα ολα αυτα ειναι, δεν υπαρχει παιδικο παρτυ και να ειναι ασχημο.

Μονο τα γελια και τη χαρα τους να βαλεις φτανει...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου βγαινω να ετοιμαστουμε για θαλασσα και ελπιζω στην επιστροφη να φερω νεα ειτε θετικα ειτε αρνητικα γιατι θα με φαει η ανυπομονησια αμα δε τα βγαλει σημερα!!

Φιλια πολλα και θα τα πουμε το βραδυ!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΓΙΟΛΑ μου θα την κάνω στο ΙΑΣΏ, όταν γυρίσω άπό διακοπές λογικά, κάπου μετα τον 15Αυγουστο υποθέτω! Στις 22/8 θα είμαι 22 εβδομάδων οπότε κάπου τότε υποθέτω!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, οποιαδήποτε αποβολή μέχρι την 8η-9η εβδομάδα, αποδίδεται συνήθως σε χρωμοσωμική ανωμαλία και στις περισσοτερες περιπτωσεις δε γίνεται καν έλεγχος καρυότυπου!! Θεωρείται φυσιολογική αντίδραση της φύσης σε κάτι μή φυσιολογικό! Δλδ θέλω να σου πω οτι αυτό είναι κατι που μπορεί να συμβεί σε όλες μας και ΔΕΝ αξιολογείται κάν!! Πολλοί γιατροί όταν έχεις μια αποβολή -τόσο φυσιολογική όσο είναι μια αποβολή 7ης, 8ης εβδομάδας, σε βάζουν στη δευτερη εγκυμοσύνη να κάνεις αντιπηκτικές, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ, για να εχουν το κεφάλι τους ήσυχο! Η αποβολή που είχες για μένα δεν μπαίνει κάν σε "ιστορικό", έχει ένα τεραστιο ποσοστό γυναικών και σε καμία περίπτωση δεν πρεπει να συγχεεται με το εύρημα στην τωρινή εγκυμοσύνη! Αλλά είπαμε, γιατροί δέν είμαστε, και υπακοουουμε τους ανθρώπους στους οποίους έχουμε εμπιστοσύνη!

Καλησπέρα Γιόλα μου!!!! Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες για τις αποβολές. Και εγώ 2μιση μήνες πριν μείνω έγκυος στην μπέμπα που έχω τώρα είχα μια αποβολή. Κανείς δεν μου είπε για αμνιο η για αντιπηκτικές και είμαι 33 οπότε το ΜΠΟΤΣΑΚΙ μας θεωρώ οτι δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Ρε κορίτσια έκανα εμετό μετά από 1μιση μήνα. Εύχομαι να με ενόχλησε το μεσημεριανό φαγητό γιατί αν αντιληφθώ οτι μου επέστρεψαν θα αυτοκτονήσωωωωωωωω!!!!!:(:(:(:(:(

OTp9p2.png

wwdEp3.png

μποτσακι μουόλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη!!!!!μην αγχώνεσαι γιατί να ξέρεις όπως νιώθεις εσυ νιώθει κ ο μικρός σου!!!!

ngn μουευτυχώς την γλίτωσες!!!!!μπράβο λοιπόν όλα καλά!!!!!

μαρακι μουελπίζω να βγεις τελικά κ να πάνε όλα καλά!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...