Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μπράβο κορίτσι μου..ευτυχώς συμφώνησαν και δε σε τρέλαναν! Υπομονη, προσοχη και όλα θα πάνε καλά!

Δεν ξέρω αν είναι το οικονομικό ή η ανασφάλεια καποιων γιατρών (γεγονός το οποίο θεωρώ εξίσου αρνητικό!) αλλά μου φαίνεται ότι το θέμα ξεφεύγει λίγο πολλές φορές..τι να πω?

Είναι και η ανασφάλεια που λες άλλο θέμα! Εξίσου αρνητικό! Θα συμφωνήσω απόλυτα! Προς Θεού Μποτσάκι μου, πάλι δεν απευθύνομαι στο γιατρό σου, αλλά κορίτσια στο φαρμακείο έχω ακούσει ούκ ολίγες ιστορίες που σε κάνουν να γίνεσαι πολύ καχύποπτος.

Εγώ νομίζω οτι για το μποτσάκι μας, το θέμα της ηλικίας τους έκανε να θέλουν να αξιολογήσουν περεταίρω τα πράγματα. Η ξαδερφη μου 37 χρονών με μετρήσεις αυχενικής πιό καλές άπό 25άρας, έκανε άμνιο, επειδή ο γιατρός της της είπε οτι αν δεν κάνει δε θα φερει καμία ευθύνη! Έκανε εκείνη, τί να κάνει!!

Όλα θα πάνε τελεια! Υπομονή ως αυριο βράδυ!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου,είμαι στο σπίτι και πολύ σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε!!!Λοιπόν το μωράκι ήταν τέλειο,αρτιμελες,στη σωστη θεση,όλα τέλεια,αλλά εντόπισε στην καρδούλα του ηχογενεις εστίες,μια νομίζω η οποία εναι μια ενδειξη μικρή για σύνδρομο ντάουν που λαμβάνοντας υπ' όψην το ιστορικό καλό είναι να είμαστε σίγουροι,αν δεν είχα το ιστορικό δεν θα την κάναμε μαλλον γιατί από .μονη της δεν είναι πρόβλημα!!!

Σιγουρα παίζει και το οικονομικό,μην κοροϊδευόμαστε τώρα.Ειναι 650 ζεστά για3 λεπτα ακριβως!!!Αλλά από την στιγμη που σου λέει ετσι το ρισκάρεις?

Ηχογενεις εστιες......μποτσακιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυ αστο καλη μου τιποτα δεν ειναι...πιστεψε με.....!!!!!!!! Στο λεω εγω που το δικο μου ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα με το φυσημα......!!!!!!!!!!!

Πραγματικα δεν ειναι τιποτα, δεν ειμαι γιατρος αλλα χαρηκα πολυυυυυυυ με την εννοια οτι περιμενα να ακουσω αυτο που εγραψες και οχι κατι αλλο...!!!!!!!!!

Ολα θα πανε καλαααααααααααααααα.......,!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μου,είμαι στο σπίτι και πολύ σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε!!!Λοιπόν το μωράκι ήταν τέλειο,αρτιμελες,στη σωστη θεση,όλα τέλεια,αλλά εντόπισε στην καρδούλα του ηχογενεις εστίες,μια νομίζω η οποία εναι μια ενδειξη μικρή για σύνδρομο ντάουν που λαμβάνοντας υπ' όψην το ιστορικό καλό είναι να είμαστε σίγουροι,αν δεν είχα το ιστορικό δεν θα την κάναμε μαλλον γιατί από .μονη της δεν είναι πρόβλημα!!!

Σιγουρα παίζει και το οικονομικό,μην κοροϊδευόμαστε τώρα.Ειναι 650 ζεστά για3 λεπτα ακριβως!!!Αλλά από την στιγμη που σου λέει ετσι το ρισκάρεις?

μποτσακι μου κι εμενα ειχε ηχογενεις εστιες,2 μαλιστα και η αληθεια ειναι οτι ουτε ο γιατρος ουτε ο εμβρυολογος μου εθεσαν θεμα ανησυχιας! οταν λες λογω του ιστορικου σου εννοεις λογω της αποβολης, λογω ηλικιας ή εχετε καποιο ατομο στην οικογενεια με καποιο θεμα? εμενα παντως αν θυμαμαι καλα λιγο μετα τον εβδομο εξαφανιστηκαν!

to1Np2.png

KCkop2.png

Τίποτα!! Αυτό δεν είναι τίποτα!!! Στο υπογράφω εγώ και αυριο θα το δεις!!

Μποτσάκι: ενα ιστορικό αποβολής και 38 χρονών! Τους είναι αρκετό για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο! Και καλά κάνουν ίσως!

Και όπως λες και συ, από τη στιγμή που μας το λένε, δε μπιρούμε να το ρισκάρουμε!! Τέλος!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Τίποτα!! Αυτό δεν είναι τίποτα!!! Στο υπογράφω εγώ και αυριο θα το δεις!!

Μποτσάκι: ενα ιστορικό αποβολής και 38 χρονών! Τους είναι αρκετό για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο! Και καλά κάνουν ίσως!

Και όπως λες και συ, από τη στιγμή που μας το λένε, δε μπιρούμε να το ρισκάρουμε!! Τέλος!!

θα συμφωνησω απολυτα!!! ολα θα ειναι μια χαρα μποτσακι μου, δεν ειμαστε γιατροι απλα ισως αντιλαμβανομαστε τα πραγματα λιγο πιο ψυχραιμα σαν τριτο ματι και με καποια ισως εμπειρια μικρη στο θεμα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

αχ τι καλά!!!!! μποτσακι μου δεν ξέρω τι ειναι αυτό που είδε ο γιατρός αλλά πιστεύω αυτά που λένε τα κοριτσόπουλα πιο πάνω..οτι δεν είναι τπτ! Είμαι πεπεισμένη λοιπόν ότι τα αποτελέσματα θα είναι σούπερ!!!!!!:D:D

όσο γι αυτό που λες...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αν σου πει ο γιατρός σου να το κάνεις θα το κάνεις!!! θα σε φάει το άγχος σε αντίθετη περίπτωση..κι εγω έτσι κάνω, ό,τι πει ο γιατρός!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Μποτσάκι μου,

καλά αποτελέσματα σου εύχομαι και πολλή προσοχή τις επόμενες μέρες. Θα ξαπλώνεις οκ;

Σε πόνεσε ή δεν κατάλαβες τίποτα;

Eϊναι όντως αγοράκι, δεν μας είπες τα ωραία.

Επόμενη λοιπόν εγώ την επόμενη Τετάρτη. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα με τα δικά σου όσον αφορά εμένα φυσικά γιατί δεν θέλω να κάνω αμνιο. Αλλά αν το κρίνουν οι γιατροί θα υποκύψω κι εγώ τί να κάνω. Εύχομαι και στις 2 μας και σε όλες μας υγιή καθόλα μωράκια.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Μποτσακι μου οσο για το βαρος του μωρου, εμενα στην ιδια εβδομαδα ηταν λιγοτερο απο 500, θηριο θα βγει ο μποτσακογιοκας!!!!!!!!!! εμενα βγηκε 3240, εσενα αν συνεχισει με τετοιο ρυθμο λογικα θα βγει πανω απο 3700!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσάκι μου,

καλά αποτελέσματα σου εύχομαι και πολλή προσοχή τις επόμενες μέρες. Θα ξαπλώνεις οκ;

Επόμενη λοιπόν εγώ την επόμενη Τετάρτη. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα με τα δικά σου όσον αφορά εμένα φυσικά γιατί δεν θέλω να κάνω αμνιο. Αλλά αν το κρίνουν θα υπολύψω κι εγώ τί να κάνω. Εύχομαι και στις 2 μας και σε όλες μας υγιή καθόλα μωράκια.

yola μου πως εισαι? αχ αυτο το αγχος ειναι τοσο λογικο να το "κολλαμε" η μια στην αλλη!! ολα λοιπον θα φανουν την επομενη Τεταρτη, μεχρι τοτε ας εισαι ηρεμη και να σκεφτεσαι θετικα!!!! που θα την κανεις τη β'επιπ?

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσάκι μου,

Επόμενη λοιπόν εγώ την επόμενη Τετάρτη. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα με τα δικά σου όσον αφορά εμένα φυσικά γιατί δεν θέλω να κάνω αμνιο. Αλλά αν το κρίνουν θα υπολύψω κι εγώ τί να κάνω. Εύχομαι και στις 2 μας και σε όλες μας υγιή καθόλα μωράκια.

Καλή επιτυχία Γιόλα μου και σε σένα!! Όλα θα πάνε καλά για όλες μας!! Θα το δείτε!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

yola μου πως εισαι? αχ αυτο το αγχος ειναι τοσο λογικο να το "κολλαμε" η μια στην αλλη!! ολα λοιπον θα φανουν την επομενη Τεταρτη, μεχρι τοτε ας εισαι ηρεμη και να σκεφτεσαι θετικα!!!! που θα την κανεις τη β'επιπ?

Κι εσένα σου εύχομαι μια χοριακή ΝΑ!!! με το συμπάθειο αλλά και αν όχι τον επόμενο. Δεν απελπιζόμαστε.

Εγώ θα την κάνω στο ΜΗΤΕΡΑ με τον Παφίλη ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Νικολαίδη από Αγγλία. Έχει έρθει τον τελευταίο χρόνο και ο γιατρός μου τον εμπιστεύεται. Βασικά ο δικός μου γιατρός δεν μιλάει καθόλου για άμνιο εγώ τον ρωτάω συνέχεια.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Αχ αγαπημένες μου πολύ πολύ πολύ πολύ σας ευχαριστώ!!!Να ξέρατε ποσο με βοηθάτε!!!

Το ιστορικό είναι 38 χρόνων και ιστορικό αποβολής λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιών,χωρίς λόγο κι αιτια!!!Προσέχω,ξαπλωμένη είμαι τώρα θα προσέξω δυο τρεις μέρες,δεν ξέρω τι ακριβως γιατί αυτή η χαζή μου είπε ήπια εργασία για δυο μέρες!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...