Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου είμαι στο δρόμο.Το μωρό ήταν τέλειο αλλά έκανα και αμνιοπαρακεντηση επιτόπου γιατί είδε κάτι για σύνδρομο ντάουν θα σας πω μολις παω σπίτι,το οποίο αν δεν είχα το ιστορικό δεν θα δίναμε σημασία αλλά μιας και υπαρχει καλό είναι να είμαστε σίγουροι και την έκανα κι αύριο βράδυ θα έχω τα πρώτα αποτελεσματα!!Είμαι πολύ αγχωμένη και στεναχωρημενη!!!!

μποτσακι μου ευχομαι ολα να πανε καλα! ειμαστε μαζι σου!! ολα θα ειναι καλα, απλα οπως ειπε και η xrydim στην εκανε για επιβεβαιωση, καλα αποτελεσματα και ειμαστε εδω!! δε σου λεω να μη στενοχωριεσαι, ειναι δυσκολο!! απλα προσπαθησε να εισαι ηρεμη!!! αυριο θα ξερεις!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοαλλάκι μου σ ευχαριστώ για την ενημέρωση! βρε παιδί μου μου κάνει εντύπωση όμως πως ούτε και τώρα αλλά ούτε σε καμία άλλη επίσκεψη κανένας γιατρός δε μου το ανέφερε.. μάλιστα όταν πήγα στο γιατρό επειδή δεν άκουγα το μωρό (ναι είαμι τρελή το είπαμε!!!) μου είπε ότι απλά είναι μικρούλι ακόμα γι αυτό δεν το ακούω..αλλά και όταν αργότερα τον ρώτησα αν βάσει εκατοστών μπορώ να το ακούω μου είπε "από τώρα και στο εξής θα το ακούς". Δε θα έπρεπε κάποιος να μου το αναφέρει? Εσύ την άκουγες κανονικά? και αν ναι από ποια εβδομάδα και μετά? Επίσης μέχρι στιγμής κάθε φορά με το που ακουμπάει τον υπέρηχο στην κοιλιά μου ο γιατρός η μικρή φαίνεται πεντακάθαρα!

:confused::confused::confused::confused:

Εισαι 22 εβδομαδων, ειναι πολυ μικρουλι για να κανει τοσο μεγαλη κινηση και να το καταλαβεις.

Μην ξεχνας πως ακομα επειδη ειναι μικρο εχει πολυ χωρο στην κοιλια σου, οποτε οποιαδηποτε κινηση και να κανει παει "στον αερα" στην ουσια.

Απο τωρα και στο εξης θα τη νιωθεις ολο και πιο πολυ με αποκορυφωμα την 30τη εβδομαδα και επειτα...

Δεν στο ανεφεραν για τον προσθιο πλακουντα γιατι πολυ απλα δεν ειναι λογος ανησυχιας, κανουν αναφορα ΜΟΝΟ οταν εμποδιζει τοκετο η δεν αιματωνεται σωστα η τελος δεν τροφοδοτει σωστα το εμβρυο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλλάκι μου σ ευχαριστώ για την ενημέρωση! βρε παιδί μου μου κάνει εντύπωση όμως πως ούτε και τώρα αλλά ούτε σε καμία άλλη επίσκεψη κανένας γιατρός δε μου το ανέφερε.. μάλιστα όταν πήγα στο γιατρό επειδή δεν άκουγα το μωρό (ναι είαμι τρελή το είπαμε!!!) μου είπε ότι απλά είναι μικρούλι ακόμα γι αυτό δεν το ακούω..αλλά και όταν αργότερα τον ρώτησα αν βάσει εκατοστών μπορώ να το ακούω μου είπε "από τώρα και στο εξής θα το ακούς". Δε θα έπρεπε κάποιος να μου το αναφέρει? Εσύ την άκουγες κανονικά? και αν ναι από ποια εβδομάδα και μετά? Επίσης μέχρι στιγμής κάθε φορά με το που ακουμπάει τον υπέρηχο στην κοιλιά μου ο γιατρός η μικρή φαίνεται πεντακάθαρα!

:confused::confused::confused::confused:

εμενα τον εβλεπε πεντακαθαρα στον ασπρομαυρο υπερηχο, που αυτος δινει τις πληροφοριες στον γιατρο, απλα δεν ηταν καθολου καθαρες οι τετρασδιαστατες λογω του οτι ηταν ο πλακουντας μπροστα! να σου αναφερω κι εγω οτι τον αισθανθηκα τον μικρο στη 18η εβδ 2 φορες, μετα απο 1 εβδομαδα ξανα και μετα την 20η περιπου καθε μερα συχνα αλλα μη φανταστεις εντονα οπως μετα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορίτσια μίλησα με τον γυναικολόγο μου και όντως συμφωνεί να μην κάνω ινσουλίνη ακόμα από την στιγμή που το ελέγχω με την διατροφή. Μου είπε οτι η καμπύλη δεν ήταν και τόσο χάλια και οτι δεν υπάρχει κανένας φόβος για το παιδί όσο έχω αυτές τις τιμές. Απλώς θέλει προσοχή από δω και πέρα γιατί θα αρχίσει να ανεβαίνει το ζάχαρο λόγω ορμονών και αν η ενδοκρινολόγος μου μου προτείνει να κάνω τότε και αυτός είναι υπέρ.

Αχ κορίτσια μου έφυγε ένα βάρος. Προς το παρόν την γλίτωσα την ινσουλίνη. Θα δούμε στην πορεία!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κορίτσια μίλησα με τον γυναικολόγο μου και όντως συμφωνεί να μην κάνω ινσουλίνη ακόμα από την στιγμή που το ελέγχω με την διατροφή. Μου είπε οτι η καμπύλη δεν ήταν και τόσο χάλια και οτι δεν υπάρχει κανένας φόβος για το παιδί όσο έχω αυτές τις τιμές. Απλώς θέλει προσοχή από δω και πέρα γιατί θα αρχίσει να ανεβαίνει το ζάχαρο λόγω ορμονών και αν η ενδοκρινολόγος μου μου προτείνει να κάνω τότε και αυτός είναι υπέρ.

Αχ κορίτσια μου έφυγε ένα βάρος. Προς το παρόν την γλίτωσα την ινσουλίνη. Θα δούμε στην πορεία!!!!!!!!

Ευτυχώς συμφωνούν οι γιατροί σου. Οπότε συνεχίζεις την διατροφή και τα τσιμπήματα...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου είμαι στο δρόμο.Το μωρό ήταν τέλειο αλλά έκανα και αμνιοπαρακεντηση επιτόπου γιατί είδε κάτι για σύνδρομο ντάουν θα σας πω μολις παω σπίτι,το οποίο αν δεν είχα το ιστορικό δεν θα δίναμε σημασία αλλά μιας και υπαρχει καλό είναι να είμαστε σίγουροι και την έκανα κι αύριο βράδυ θα έχω τα πρώτα αποτελεσματα!!Είμαι πολύ αγχωμένη και στεναχωρημενη!!!!

μποτσακι μου, μη στεναχωριεσαι! ειμαι σιγουρη οτι δε θα ειναι τιποτα, απλως ο γιατρος σου θελει να ειναι απολυτα βεβαιως και με βαση την προηγουμενη αποβολη σου! Θα μας πεις και αναλυτικα τι ειναι αυτο που τους οδηγησε να την κανεις τελικα, ομως εχε πιστη και αυριο βραδυ θα μας εχεις ηδη πει τα καλα τα νεα. Κατσε και χαλαρωσε..

Βρε κοριτσια να πω και κατι? Φυσικα Μποτσακι μου δεν απευθυνομαι στο γιατρο σου, αλλα μηπως καμια φορα υπαρχουν και οικονομικα κινητρα..?

78xyp2.png

RUAmp3.png

ευτυχως κορτσακι μου, τη γλιτωσες, αλλα να σου πω και την αληθεια δε μου φαινοταν και τοσο φοβερο το να κανεις. Αν βεβαια ελεγχθει με τη διατροφη, ακομα καλυτερα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ευτυχώς συμφωνούν οι γιατροί σου. Οπότε συνεχίζεις την διατροφή και τα τσιμπήματα...

Σήμερα έστειλα τον άντρα μου και πήγε στην ενδοκρινολόγο και δεν του δίνει με τίποτα ινσουλίνη με αυτές τις τιμές. Θα το δούμε με τον καιρό αν χρειαστώ. Ευτυχώς συμφώνησε κατευθείαν ο γυναικολόγος μου και μου είπε οτι από την στιγμή που το ελέγχω με την διατροφή και πηγαίνω συχνά στην ενδοκρινολόγο δεν υπάρχει κανένας φόβος για το μωρό. Με σκάσανε αυτές τις μέρες!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

μποτσακι μου, μη στεναχωριεσαι! ειμαι σιγουρη οτι δε θα ειναι τιποτα, απλως ο γιατρος σου θελει να ειναι απολυτα βεβαιως και με βαση την προηγουμενη αποβολη σου! Θα μας πεις και αναλυτικα τι ειναι αυτο που τους οδηγησε να την κανεις τελικα, ομως εχε πιστη και αυριο βραδυ θα μας εχεις ηδη πει τα καλα τα νεα. Κατσε και χαλαρωσε..

Βρε κοριτσια να πω και κατι? Φυσικα Μποτσακι μου δεν απευθυνομαι στο γιατρο σου, αλλα μηπως καμια φορα υπαρχουν και οικονομικα κινητρα..?

Σιγουρα υπαρχουν ΚΑΙ αυτα...τα ατιμα.....!!!!!!!!

Κοριτσια πολλες περιπτωσεις γνωριζω προσωπικα που μετα τη β επιπεδου που εδειξε κατι ακολουθησαν αμνιο, εν τελει ολα ηταν οχι καλα αλλα θαυμασια.

Τωρα αν μπλεκονται τα οικονομικα κινητρα και η συνειδηση του γιατρου στο να ειναι σιγουρος οτι ολα βαινουν καλως, πραγματικα ειναι κουβαρι ολοκληρο, δεν μπορεις να ξεχωρισεις τι συμβαινει...αλλα ακολουθεις, προσευχεσαι και ελπιζεις να ειναι ολα καλα...!!!!!!!! Και συνηθως οοοοοολα ειναι καλα.....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου δεν θα σου πω να μην αγχώνεσαι γιατί είναι πάνω από τις δυνάμεις μας. Απλώς θα σου πω οτι με το άγχος δεν καταφέρνουμε τίποτα. Ίσα-ίσα που γινόμαστε χειρότερα. Ρώτα και μένα που κάθε μέρα μου βγαίνει και κάτι καινούργιο!!!!:(:(:(:(:(:(

Είμαι σίγουρη οτι αύριο θα μας αναγγείλεις τα ευχάριστα!!!!

Να έχεις πίστη στο μωράκι σου και όλα θα πάνε καλά!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ngn μου ευτυχως που συμφωνησαν και εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!

Κοριτσια μου παω να στρωσω τραπεζι!! ο μικρος εφαγε μια πιαταρα ψαροσουπα ναααααααα με το συμπαθιο!!! Σας φιλω και τα λεμε αργοτερα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μπράβο κορίτσι μου..ευτυχώς συμφώνησαν και δε σε τρέλαναν! Υπομονη, προσοχη και όλα θα πάνε καλά!

Δεν ξέρω αν είναι το οικονομικό ή η ανασφάλεια καποιων γιατρών (γεγονός το οποίο θεωρώ εξίσου αρνητικό!) αλλά μου φαίνεται ότι το θέμα ξεφεύγει λίγο πολλές φορές..τι να πω?

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Κοριτσάκια μου,είμαι στο σπίτι και πολύ σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε!!!Λοιπόν το μωράκι ήταν τέλειο,αρτιμελες,στη σωστη θεση,όλα τέλεια,αλλά εντόπισε στην καρδούλα του ηχογενεις εστίες,μια νομίζω η οποία εναι μια ενδειξη μικρή για σύνδρομο ντάουν που λαμβάνοντας υπ' όψην το ιστορικό καλό είναι να είμαστε σίγουροι,αν δεν είχα το ιστορικό δεν θα την κάναμε μαλλον γιατί από .μονη της δεν είναι πρόβλημα!!!

Σιγουρα παίζει και το οικονομικό,μην κοροϊδευόμαστε τώρα.Ειναι 650 ζεστά για3 λεπτα ακριβως!!!Αλλά από την στιγμη που σου λέει ετσι το ρισκάρεις?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...