Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Θα συμφωνησω αλλο να εχεις ηδη παιδακι και αλλο να μην εχεις και επιπλεον να προσπαθεις για να το εχεις...

Με αφορμη αυτο θα πω και το εξης...οσοι λενε ενα ισον κανενα να πανε να πνιγουν.....!!!!!!! Οριστε η φιλη τησ συμπεθερας μου προσπαθει τοοοοσο καιρο με τοοοοσο κοπο για αυτο το ΕΝΑ......!!!!!!! Ειναι σχετικοασχετο αλλα ηθελα να το αναφερω....!!!!!!!!

καλα φυσικα και δεν ισχυει το ενα ισον κανενα! Αυτα ειναι μ@@@@ες!!

Μακαρι η φιλη της αγορομαμμυ να φερει πολυ καλα νεα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα συμφωνησω αλλο να εχεις ηδη παιδακι και αλλο να μην εχεις και επιπλεον να προσπαθεις για να το εχεις...

Με αφορμη αυτο θα πω και το εξης...οσοι λενε ενα ισον κανενα να πανε να πνιγουν.....!!!!!!! Οριστε η φιλη τησ συμπεθερας μου προσπαθει τοοοοσο καιρο με τοοοοσο κοπο για αυτο το ΕΝΑ......!!!!!!! Ειναι σχετικοασχετο αλλα ηθελα να το αναφερω....!!!!!!!!

ακριβως αυτο! εγω ελεγα παντα ειτε ενα παιδι εχεις ειτε δεκα εισαι ΜΑΝΑ! και για το καθε παιδι γεννιεται κι αλλη αγαπη, δε μοιραζεται!!! οπως και οι αγωνιες!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

μανουλες να σας ρωτησω κατι? ποτε αρχισατε να δινετε στα παιδακια σας απο τα φαγητα σας??? εμας μας ειπε η παιδιατρος οταν παει 18 μηνων και μου φανηκε λιγο υπερβολικο!! μια φιλη μου ειπε οτι ο δικος τους παιδιατρος τους ειπε στο χρονο να αρχισουν σταδιακα!! λεω κι εγω ειναι κριμα να μην τρωει φακες τωρα ή εστω λιγο απο το μπριαμ μας για παραδειγμα που φτιαχνω σημερα και ειναι ολα δικα μας λαχανικα! Συμπεθερα εσας τι σας ειπαν?

to1Np2.png

KCkop2.png

μανουλες να σας ρωτησω κατι? ποτε αρχισατε να δινετε στα παιδακια σας απο τα φαγητα σας??? εμας μας ειπε η παιδιατρος οταν παει 18 μηνων και μου φανηκε λιγο υπερβολικο!! μια φιλη μου ειπε οτι ο δικος τους παιδιατρος τους ειπε στο χρονο να αρχισουν σταδιακα!! λεω κι εγω ειναι κριμα να μην τρωει φακες τωρα ή εστω λιγο απο το μπριαμ μας για παραδειγμα που φτιαχνω σημερα και ειναι ολα δικα μας λαχανικα! Συμπεθερα εσας τι σας ειπαν?

Συμπεθερα μου σε λιγες μερες εχουμε γιατρο,τον καθιερωμενο μηνιαιο ελεγχο, θα μας πει γιατι ακομα δεν ενεφερε τιποτα για τα δικα μαα φαγητα αλλα μας εχει προσθεσει ολα τα οσπρια μιας που ανεφερες τη φακη.

Επιπλεον μου ειχε πει οταν κανουμε κανονικη ψαροσουπα για εμας λιγο απο εκει κραταμε για το μωρο χωρις φυσικα προσθηκη αλατιου και χωρις ΚΟΚΚΑΛΑ εννοειτε......!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Θα κάνεις αυτό που σου είπαν το Κοαλάκι και η φίλη σου, σταδιακά θα ξεκινήσεις να μαγειρεύεις πια ένα φαγητό χωρίς προσθήκη αλατιού και θα σερβίρεις στο παιδί από το ίδιο φαγητό, εκτός και αν είναι κάποιο πολύ βαρύ, πικάντικο κλπ. Δεν είναι απόλυτο να το κάνεις αμέσως μόλις χρονίσει αλλά σιγά σιγά να προσθέτεις στη διατροφή του και κάποια δική σας γεύση!!!

Διαφημίσεις

Το παιδι καθοδηγει απο μονο του-μετα το χρονο φυσικα- τι ειναι ετοιμο να κανει και να φαει. Το βρισκω τρελα υπερβολικο το 18 μηνων,χωρις να θελω να αμφισβητησω κανεναν γιατρο. Εμεις και ψαροσουπα και φακες και ολα, μετα το χρονο της τα δωσαμε, και θα της ειχα δωσει και ολα τα φαγητα τα δικα μας νωριτερα αμα ειχε δειξει μεγαλυτερη θεληση να μην τρωει αλεσμενα.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Συμπεθερα μου σε λιγες μερες εχουμε γιατρο,τον καθιερωμενο μηνιαιο ελεγχο, θα μας πει γιατι ακομα δεν ενεφερε τιποτα για τα δικα μαα φαγητα αλλα μας εχει προσθεσει ολα τα οσπρια μιας που ανεφερες τη φακη.

Επιπλεον μου ειχε πει οταν κανουμε κανονικη ψαροσουπα για εμας λιγο απο εκει κραταμε για το μωρο χωρις φυσικα προσθηκη αλατιου και χωρις ΚΟΚΚΑΛΑ εννοειτε......!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εγω σκεφτηκα να του αρχισω τις φακες τουλαχιστον, απο τη μια λεω ισως πρεπει να ακουσω την παιδιατρο απο την αλλη ομως λεω να του δωσω φακες, για να το προτεινουν οι περισσοτεροι παιδιατροι απ'οτι ακουω κατι θα ξερουν κι εκεινοι... νομιζω οτι τωρα ειναι σε ηλικια ο μικρος να παιρνουμε καποιες πρωτοβουλιες οι γονεις εννοειται ομως οχι στα επικινδυνα οπως μελι ή ξηρους καρπους!

to1Np2.png

KCkop2.png

χαχαχα το αλλο μικροβιολογικο ειναι χειροτερο! περυσι μου ειχε πει οτι μαλλον δεν ημουν εγκυος κ να τον παρω τηλ πιο μετα και τελικα ημουν κ μαλιστα ελεγε πρεπει να ειχα διδυμα... τελικα ημουν εγκυος αλλα μου ειχε βγαλει λαθος νουμερο...

Ουπς...οχι οχι καλυτερα σε αυτο που πηγες!!! αστο..μην το διακινδυνευεις!!!!!! :tongue::tongue:

Εγώ όταν έκανα χοριακή ήμουνα στην 3η μέρα καθυστέρησης αλλά δεν κρατιόμουν με τίποτα!!!!! αφού σκέψου η χοριακή μου βγήκε 16,81..αφού μετά από αυτήν έκανα άλλες 2 για να δούμε ότι πάει καλά...τόσο δεν κρατιόμουν η τρελή!!!!!!!!!

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι να μου πείτε τη γνώμη σας.. στη β επιπέδου στο χαρτί που μου έδωσε ο γιατρός γράφει "πλακούντας: πρόσθιος". Κανένας από τους δύο γιατρούς (ούτε ο γυναικολόγος μου, ούτε αυτός που μου έκανε τη β) δε μου το σχολίασαν, θα το ρωτήσω εγώ βέβαια στην επόμενη επίσκεψη αλλά μέχρι τότεεεε....!!!!! Για πείτε μου τι γνωρίζετε για το θέμα..εκτός από το ότι αν δεν κάνω λάθος αυτή η θέση του πλακούντα σε εμποδίζει να ακούς το μωρό.. :(:(:(:(

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Κοριτσάκια μου είμαι στο δρόμο.Το μωρό ήταν τέλειο αλλά έκανα και αμνιοπαρακεντηση επιτόπου γιατί είδε κάτι για σύνδρομο ντάουν θα σας πω μολις παω σπίτι,το οποίο αν δεν είχα το ιστορικό δεν θα δίναμε σημασία αλλά μιας και υπαρχει καλό είναι να είμαστε σίγουροι και την έκανα κι αύριο βράδυ θα έχω τα πρώτα αποτελεσματα!!Είμαι πολύ αγχωμένη και στεναχωρημενη!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια μου είμαι στο δρόμο.Το μωρό ήταν τέλειο αλλά έκανα και αμνιοπαρακεντηση επιτόπου γιατί είδε κάτι για σύνδρομο ντάουν θα σας πω μολις παω σπίτι,το οποίο αν δεν είχα το ιστορικό δεν θα δίναμε σημασία αλλά μιας και υπαρχει καλό είναι να είμαστε σίγουροι και την έκανα κι αύριο βράδυ θα έχω τα πρώτα αποτελεσματα!!Είμαι πολύ αγχωμένη και στεναχωρημενη!!!!

Μποτσάκι μου γλυκό μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι!!!!!!!!!!! Εύχομαι αληθινά να είναι μια χαρά, γερός ο γιος σου!!!!!!!!!!!! Περιμένουμε νέα σου.

Διαφημίσεις

Μποτσακιιιιιι μουυυυυ αφου εκανες αμνιο κατσε ξαπλα και προσεχε.

Ολα θα πανε καλα, πολλες περιπτωσεις ξερω που η β επιπεδου εδειξε κατι και τελικα δεν ηταν ΤΙΠΟΤΑ....!!!!!!!!

Εχεις δικιο να στεναχωριεσαι και να αγχωνεσαι αλλα ολα θα πανε κατευχην.....!!!!!!!!

Θα παρεις τα αποτελεσματα και θα ειναι μια χαρα, απλα σε εθεσε υπο ελεγχο για να μην υπαρχει καμια αμφιβολια.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ουπς...οχι οχι καλυτερα σε αυτο που πηγες!!! αστο..μην το διακινδυνευεις!!!!!! :tongue::tongue:

Εγώ όταν έκανα χοριακή ήμουνα στην 3η μέρα καθυστέρησης αλλά δεν κρατιόμουν με τίποτα!!!!! αφού σκέψου η χοριακή μου βγήκε 16,81..αφού μετά από αυτήν έκανα άλλες 2 για να δούμε ότι πάει καλά...τόσο δεν κρατιόμουν η τρελή!!!!!!!!!

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι να μου πείτε τη γνώμη σας.. στη β επιπέδου στο χαρτί που μου έδωσε ο γιατρός γράφει "πλακούντας: πρόσθιος". Κανένας από τους δύο γιατρούς (ούτε ο γυναικολόγος μου, ούτε αυτός που μου έκανε τη β) δε μου το σχολίασαν, θα το ρωτήσω εγώ βέβαια στην επόμενη επίσκεψη αλλά μέχρι τότεεεε....!!!!! Για πείτε μου τι γνωρίζετε για το θέμα..εκτός από το ότι αν δεν κάνω λάθος αυτή η θέση του πλακούντα σε εμποδίζει να ακούς το μωρό.. :(:(:(:(

Χρυντιμ μου ο προσθιος πλακουντας ειναι αυτος που ειναι μπροστα απο το μωρο και δυσκολευει ακομα και τον γιατρο να το δει. Και σε εμενα ηταν προσθιος αλλα ολα οκ.

Συμπεθερα μου ναι μπορεις αν θελεις και το δεχτει το μωρο να προσθεσεις οσπρια και λιγο απο ολα, μπορει ο γιατρος να ειναι ο ειδικος αλλα ο γονιος γινεται ο ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΟΣ για τετοιες περιπτωσεις απλες...!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

μποτσάκι μου ο μόνος λόγος που νομίζω θα έπρεπε να εισαι λίγο "στεναχωρημένη" είναι επειδή θα πρεπει για κάποιες μέρες να μείνεις κρεβάτι λόγω άμνιο απ ότι ξέρω και εσύ έχεις ζιζάνια και δεν μπορέις να καθήσεις σε ένα σημείο απ ότι έχω καταλαβει!!! :tongue::tongue:

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου...θα είναι τέλεια τα αποτελέσματα...προσωπικά πιστεύω ότι ο γιατρός σου την έκανε για να μπορέσεις εσύ να είσαι 1.000.000 % σίγουρη ότι όλα είναι οκ!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

κι εγω προσθιο ειχα!!! απλα ειναι στο κεντρο της κοιλιας σου, στον αφαλο φαντασου!!! σε αλλες κοπελες ειναι πιο πανω και σε αλλες χαμηλα, ή αλλιως προδρομος πλακουντας οταν ειναι πολυ κατω και εμποδιζει τον φυσιολογικο τοκετο πολλες φορες!! οποτε δεν εχεις θεμα, ειναι τελεια!! δεν αλλαζει η θεση!

to1Np2.png

KCkop2.png

Χρυντιμ μου ο προσθιος πλακουντας ειναι αυτος που ειναι μπροστα απο το μωρο και δυσκολευει ακομα και τον γιατρο να το δει. Και σε εμενα ηταν προσθιος αλλα ολα οκ.

Κοαλλάκι μου σ ευχαριστώ για την ενημέρωση! βρε παιδί μου μου κάνει εντύπωση όμως πως ούτε και τώρα αλλά ούτε σε καμία άλλη επίσκεψη κανένας γιατρός δε μου το ανέφερε.. μάλιστα όταν πήγα στο γιατρό επειδή δεν άκουγα το μωρό (ναι είαμι τρελή το είπαμε!!!) μου είπε ότι απλά είναι μικρούλι ακόμα γι αυτό δεν το ακούω..αλλά και όταν αργότερα τον ρώτησα αν βάσει εκατοστών μπορώ να το ακούω μου είπε "από τώρα και στο εξής θα το ακούς". Δε θα έπρεπε κάποιος να μου το αναφέρει? Εσύ την άκουγες κανονικά? και αν ναι από ποια εβδομάδα και μετά? Επίσης μέχρι στιγμής κάθε φορά με το που ακουμπάει τον υπέρηχο στην κοιλιά μου ο γιατρός η μικρή φαίνεται πεντακάθαρα!

:confused::confused::confused::confused:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...