Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Χρυντιμ μου και αλλο συμπεθεριο επεσε.....????? αχ πολυ χαιρομαι....!!!!!!!

Κοτσομπολες παιδι μου.......!!!!!!!!! Τι να λεμε τωρα....??????

Ναι μαυ μου μπορει και εγω να το παθω αυτο γιατι ακομα δεν εχω μετρο συγκρισης των ηλικιων οποτε λεω μονο για τη βρεφικη ηλικια που λατρευω, μπορει και εγω να ερωτευθω περισσοτερο την κορη μου σαν πιο μεγαλο παιδακι παρα σαν μωρακι...θα δουμε....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι ωραια περιμενουμε το μποστακι να βγει απο την β

την αγορομαμμυ να μας πει αποτελεσματα χοριακης!

εγω ειμαι χωρις ορο και περιμενουμε εχω κατι χαζοσυσπασουλες αλλα δεν πονανε βεβαια ο καρδιοτοκογραφος λεει 60% πονος αλλα εμενα δεν με αγγιζει ειναι ασυντονιστες οποτε ειναι φυσιολογικες μαλλον κατα τις 2 με διωχνουν!

μακαρι να κανω 15αυγουστο σπιτι μου!

Η Παναγια πιστευω θα βαλει το χερι της!!!!!!

κοαλακι σε βλεπω σε κανα εξαμηνο να στρωνεις κατασταση για δευτερο μολις αρχιζει να ξεμουρουδιζει η Μαριαννα σου!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσια μου γεια σας!!! ειμαστε καλα, τα αποτελεσματα μου ειπαν να περασω το βραδακι ή αυριο το πρωι, πρωτη φορα τοση καθυστερηση αυτο το μικροβιολογικο!! η φιλη μου που πηγε στον ιδιο αλλα φανερα πιο αγχωμενη της ειπε θα της πει το μεσημερι αν ειναι εγκυος ή οχι αλλα δε θα της εχει βγαλει εκτυπωση τη χοριακη με την ακριβη τιμη!!! Οποτε ειμαι στα καρβουνα!!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου γεια σας!!! ειμαστε καλα, τα αποτελεσματα μου ειπαν να περασω το βραδακι ή αυριο το πρωι, πρωτη φορα τοση καθυστερηση αυτο το μικροβιολογικο!! η φιλη μου που πηγε στον ιδιο αλλα φανερα πιο αγχωμενη της ειπε θα της πει το μεσημερι αν ειναι εγκυος ή οχι αλλα δε θα της εχει βγαλει εκτυπωση τη χοριακη με την ακριβη τιμη!!! Οποτε ειμαι στα καρβουνα!!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!

ε δε το πιστευω!!!!!! τοσο καθυστερηση για μια χοριακη?? εγω ειμαι ικανη να πηγαινα και αλλου!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ....συμπεθερα μου αγχωθηκα τωρα, παλι....!!!!!!!

Τι να κανουμε θα περιμενουμε....!!!!!!!! Εσυ ηρεμησε και το βραδακι να πας να παρεις τα αποτελεσματα...

Το μποτσακι ελπιζω να κανει την εμφανιση της οπου να ναι...

Μαρακιιιιιι δεν το βλεπω αμεσα το 2ρο μωρο...πρεπει αν μι τι αλλο να τακτοποιησω καποια φλεγοντα θεματα οχι οικονομικα (ευτυχως) αλλα εξισου σημαντικα...για να μπορεσει να βρει προσφορο εδαφος ενα 2ρο παιδακι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ε δε το πιστευω!!!!!! τοσο καθυστερηση για μια χοριακη?? εγω ειμαι ικανη να πηγαινα και αλλου!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα το αλλο μικροβιολογικο ειναι χειροτερο! περυσι μου ειχε πει οτι μαλλον δεν ημουν εγκυος κ να τον παρω τηλ πιο μετα και τελικα ημουν κ μαλιστα ελεγε πρεπει να ειχα διδυμα... τελικα ημουν εγκυος αλλα μου ειχε βγαλει λαθος νουμερο...

to1Np2.png

KCkop2.png

Ουφ....συμπεθερα μου αγχωθηκα τωρα, παλι....!!!!!!!

Τι να κανουμε θα περιμενουμε....!!!!!!!! Εσυ ηρεμησε και το βραδακι να πας να παρεις τα αποτελεσματα...

Το μποτσακι ελπιζω να κανει την εμφανιση της οπου να ναι...

Μαρακιιιιιι δεν το βλεπω αμεσα το 2ρο μωρο...πρεπει αν μι τι αλλο να τακτοποιησω καποια φλεγοντα θεματα οχι οικονομικα (ευτυχως) αλλα εξισου σημαντικα...για να μπορεσει να βρει προσφορο εδαφος ενα 2ρο παιδακι.

χαχαχα μην αγχωνεσαι, εγω απλα ανυπομονω!! αμα σας πω πιο πολυ για τη φιλη μου θα το πιστεψετε?? καναμε σχεδια οτι θα πηγαινοερχομαστε μαζι Αθηνα στους γιατρους μας που ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους, αχ!!!! κοριτσια κακα τα ψεματα αλλο αγχος οταν εχεις ηδη ενα παιδακι και αλλο να μην εχεις κανενα...

to1Np2.png

KCkop2.png

Μμμμμμμμμ μας υποχρεωσαν!!!! Δεν πειραζει, υπομονη!! Μεχρι το βραδυ θα περασει ο χρονος νερακι!! Καλα νεα και στη φιλη σου!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Εμενα το δικό μου μικροβιολογικό που πηγαίνω χρονια αλλά δεν είχα ξανακάνει χοριακή ούτε στην εγκυμοσύνη μου δίνει τα αποτελέσματα από οποαιδήποτε εξέταση κάνεις, το απόγευμα 6-7!!! Έτσι πήγα για χοριακή τον Ιούνιο Τετάρτη πρωί και τα πήρα Πέμπτη απόγευμα και η ειρωνία μόλις επέστρεψα σπίτι, είδα ότι αδιαθέτησα!!!

Υπομονή αγορομάμυ μέχρι το απόγευμα!!!!

Διαφημίσεις

χαχαχα μην αγχωνεσαι, εγω απλα ανυπομονω!! αμα σας πω πιο πολυ για τη φιλη μου θα το πιστεψετε?? καναμε σχεδια οτι θα πηγαινοερχομαστε μαζι Αθηνα στους γιατρους μας που ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους, αχ!!!! κοριτσια κακα τα ψεματα αλλο αγχος οταν εχεις ηδη ενα παιδακι και αλλο να μην εχεις κανενα...

Αυτο ξαναπεστο!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Εμενα το δικό μου μικροβιολογικό που πηγαίνω χρονια αλλά δεν είχα ξανακάνει χοριακή ούτε στην εγκυμοσύνη μου δίνει τα αποτελέσματα από οποαιδήποτε εξέταση κάνεις, το απόγευμα 6-7!!! Έτσι πήγα για χοριακή τον Ιούνιο Τετάρτη πρωί και τα πήρα Πέμπτη απόγευμα και η ειρωνία μόλις επέστρεψα σπίτι, είδα ότι αδιαθέτησα!!!

μετα τις 8 μου ειπε!!! και ισως και οχι και να χρειαστει να παω το πρωι! νομιζω βεβαια ετοιμη θα ειναι σημερα, αφου και της φιλης μου θα της πει απο λεπτο σε λεπτο!! απλα μου λεει ισως και αυριο για να ειναι σιγουρος οτι θα ειναι ετοιμα!! με ρωτησε ποσες μερες ειχα καθυστερηση, του ειπα περιπου 4 και δεν καταλαβα αν του φανηκαν πολλες ή λιγες! ειναι πολυ καλος μικροβιολογος παντως.

Τωρα αναμενουμε το μποτσακι, λογικα θα αργησει ακομα, μεχρι να επιστρεψει απο Αθηνα, θα ξυπνησε και νωρις θα ειναι κουρασμενη!! πιστευω μετα τις 3 θα εμφανιστει!! μακαρι να πανε ολα καλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

και το δικο μου το ιδιο!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Θα συμφωνησω αλλο να εχεις ηδη παιδακι και αλλο να μην εχεις και επιπλεον να προσπαθεις για να το εχεις...

Με αφορμη αυτο θα πω και το εξης...οσοι λενε ενα ισον κανενα να πανε να πνιγουν.....!!!!!!! Οριστε η φιλη τησ συμπεθερας μου προσπαθει τοοοοσο καιρο με τοοοοσο κοπο για αυτο το ΕΝΑ......!!!!!!! Ειναι σχετικοασχετο αλλα ηθελα να το αναφερω....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Τι κάνετε?????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ καλή επιτυχία σήμερα!!!! Περιμένουμε τα καλά σου νέα γιατί είμαι σίγουρη οτι θα είναι καλάααααααααα!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...