Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσια καλη δυναμη με τα δοντια αν με ρωτατε την γνωμη μου μην τους βαζετε την αλοιφη τα σκληραινει τα ουλα και τα δυσκολευει τα μωρα!καλοκαιριατικα ταλαιπωρια με τα δοντια!

εμενα εχει τελειωσει με ολα επιτελους λιγο μετα το πασχα εβγαλε τους τελευταιους 4 τραπεζιτες,ο Αλεξανδρος τα εβγαζε παντα μαζι και ζοριζοταν μυξουλες και διαροια και σαλια δεν μου εκανε πυρετο ποτε ευτυχως!

Μαρακι μακαρι να βγαλετε τον ορο και να πατε σπιτακι σας...!!!!!!

Εγω δεν βαζω πλεον αλοιφη.

Και εμενα διαροια και καταροη κανει μονο, ποτε πυρετο δεν εκανε....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλη δυναμη με τα δοντια αν με ρωτατε την γνωμη μου μην τους βαζετε την αλοιφη τα σκληραινει τα ουλα και τα δυσκολευει τα μωρα!καλοκαιριατικα ταλαιπωρια με τα δοντια!

εμενα εχει τελειωσει με ολα επιτελους λιγο μετα το πασχα εβγαλε τους τελευταιους 4 τραπεζιτες,ο Αλεξανδρος τα εβγαζε παντα μαζι και ζοριζοταν μυξουλες και διαροια και σαλια δεν μου εκανε πυρετο ποτε ευτυχως!

μαρακι μου ευχαριστούμε!!!!δεν του βάζω αλοιφη μόνο στην αρχή που το ήθελε κ ο ίδιος.τώρα δεν γίνεται κιόλας γιατί έχει είδη 4 κ δαγκώνει ασυναίσθητα λόγο της φαγούρας που έχει οπότε δεν του βάζω τώρα...!!!!!όσο για τα συμπτώματα εμένα κάνει δέκατα μόνο κ ένα μπουκωμα που έχει κ την γκρίνια.διάρροια διάρροια δεν κάνει απλά είναι πιο μαλακα .

άντε εσείς τελειώσατε!!!!!!τυχεροί!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάκια μου, καλημεεεεερα πεεεερα ως πεεεερα!!!!!!!!!:D:D:D:D

τι μου κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά!! δεν έχω διαβάσει ακόμα νεα!

Μποτσάκιιιι σήμερα δεν είναι η Β επιπέδου?????

Άντε μαναράκι μου καλή επιτυχία, καλά αποτελέσματα να έχεις (που θα τα έχεις είναι βέβαιο!!!!) :D:D

Πάω να ενημερωθω!:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

μαρακι μου ευχαριστούμε!!!!δεν του βάζω αλοιφη μόνο στην αρχή που το ήθελε κ ο ίδιος.τώρα δεν γίνεται κιόλας γιατί έχει είδη 4 κ δαγκώνει ασυναίσθητα λόγο της φαγούρας που έχει οπότε δεν του βάζω τώρα...!!!!!όσο για τα συμπτώματα εμένα κάνει δέκατα μόνο κ ένα μπουκωμα που έχει κ την γκρίνια.διάρροια διάρροια δεν κάνει απλά είναι πιο μαλακα .

άντε εσείς τελειώσατε!!!!!!τυχεροί!!!!!!!

να σου πω οτι μου κακοφαινεται γιατι δεν ειναι πια μωρο αλλα παιδακι!

πιπιλα εκοψε,πανα εκοψε,μιλαει,εβγαλε ολα τα δοντια δεν εχει πλεον κατι μπεμπε ασε που ειναι αντρακι κανονικο η φατσουλα του δεν θυμιζει μωρο!

αστα....

θα δεις τον παναγιωτακι σε ενα χρονο θα ειναι παιδακι ακι θα σου κακοφαινεται και εσενα και ασε που ολα αυτα δεν αθ τα θυμασαι!ξενυχτια απο δοντια κλπ

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσάκια μου, καλημεεεεερα πεεεερα ως πεεεερα!!!!!!!!!:D:D:D:D

τι μου κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά!! δεν έχω διαβάσει ακόμα νεα!

Μποτσάκιιιι σήμερα δεν είναι η Β επιπέδου?????

Άντε μαναράκι μου καλή επιτυχία, καλά αποτελέσματα να έχεις (που θα τα έχεις είναι βέβαιο!!!!) :D:D

Πάω να ενημερωθω!:D

καλημερα σου πως ειναι η κοιλιτσα???

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!! Εχω μπει απο τη δουλεια να διαβασω τα νεακια σας!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ πολυ καλα αποτελεσματα να μας φερεις! Σε μιση ωρα θα δεις τον μπαλαρινο σου σε μεγαλο ρεσιταλ!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, και εσυ μια τερααστια χοριακη, αλλα οπως ειπε και η Θαλεια, δεν στεναχωριομαστε, συνεχιζουμε δυναμικα!

ΜΑΡΑΚΙ μακαρι να γυρισεις σπιτακι σου σημερα στο παιδακι σου! Πες στην κορη σου να κατσει ηρεμηηηηηη, χαχαχαχα!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει τα τεστακια ωορρηξιας, τα home test και θυμαμαι ηταν παρα πολυ οικονομικα.An googlareis θα τα βρεις και πρπει να εχει και τις τιμες. Μου τα ειχαν φερει σε δυο μερες απο την παραγγελια μου.

ΘΑΛΕΙΑ καλημεραααα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσάκια μου!!!Ευχαριστώ πολύ!!!

Είμαι στο σαλονάκι και περιμένω!!!Τρέμω ολόκληρη και κατουριεμαι και δεν με αφήνουν να παω και ξεχασα και τα βρακιαααααααααα!!!

Βλέπω να τα αμολαω!!!!

1sh1p2.png

Είμαι στο σαλονάκι και περιμένω!!!Τρέμω ολόκληρη και κατουριεμαι και δεν με αφήνουν να παω και ξεχασα και τα βρακιαααααααααα!!!

Βλέπω να τα αμολαω!!!!

χαχαχα, κουραγιο καλεεεε...θα σε καταλαβει ο γιος σου και θα γελαει!!

Δεν θυμομουν οτι πρπει να ειμαστε ακατουρητες!

Αντε ολα θα πανε τελεια!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ακατουρητη May μου εν τω μεταξυ μολις ηρθα πριν 40 λεπτα μου είπε να μην παω και της λέω δεν παίζει έρχομαι από ταξίδι,αλλά μην ανησυχείτε σε δέκα λεπτα θα κατουριεμαι πάλι!!!Κι έτσι έγινε!!!Ακου μην παω με την παράλυτη!!!

1sh1p2.png

Ακατουρητη May μου εν τω μεταξυ μολις ηρθα πριν 40 λεπτα μου είπε να μην παω και της λέω δεν παίζει έρχομαι από ταξίδι,αλλά μην ανησυχείτε σε δέκα λεπτα θα κατουριεμαι πάλι!!!Κι έτσι έγινε!!!Ακου μην παω με την παράλυτη!!!

Οχι δεν παιζει να μην πας καθολου, θα σου βαλει το ματζαφλαρι στην κοιλια και θα κατουρηθεις επανω σου!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Βλέπω να τα αμολαω!!!!

Μποτσαααααακιιιιιι μουυυυυ μπηκες......?????? μαλλον ε....!!!!!!

Εγω δεν θυμαμαι να επρεπε να εχω γεματη κυστη...

Μαυυυυυ μουυυυυ πως εισαι καλη μου.....????? τι κανουν τα σπλαχνα σου...????

Δεν πιστευω ακομα το ενα να σε ανακατευει.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσαααααακιιιιιι μουυυυυ μπηκες......?????? μαλλον ε....!!!!!!

Εγω δεν θυμαμαι να επρεπε να εχω γεματη κυστη...

Μαυυυυυ μουυυυυ πως εισαι καλη μου.....????? τι κανουν τα σπλαχνα σου...????

Δεν πιστευω ακομα το ενα να σε ανακατευει.....!!!!!!!!

Κοαλακι μου, ειμαι πολυ καλυτερα!! Στη δουλεια μου κιολας ξεχνιεμαι τελειως και δε νιωθω τιποτα! Πριν απο ενα μηνα ημουν τριςχειροτερα!

Εσυ τι κανεις και το κοριτσακι μας?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοαλακι μου, ειμαι πολυ καλυτερα!! Στη δουλεια μου κιολας ξεχνιεμαι τελειως και δε νιωθω τιποτα! Πριν απο ενα μηνα ημουν τριςχειροτερα!

Εσυ τι κανεις και το κοριτσακι μας?

Καλα ειμαι και εγω, η μαριαννα κοιμαται τωρα διπλα μου στο σαλονι που καθομαι. Μερικες φορες τον παιρνει για κανενα τεταρτο...ετσι στα ξαφνικα....αν εχει σηκωθει νωρις....!!!!!!!

Μαρακι μου τελικα ειμαστε μαζοχες, φτανουμε σε σημειο να παρακαλαμε να κοψουν πανα και πιπιλα και μολις μεγαλωσουνε μας λειπει το οτι ηταν μωρα καποτε....!!!!!! Εμενα απο τωρα μου λειπει που ακομα ειναι μωρο αλλα δεν θελω να μεγαλωσει.....θελω συνεχεια μωροοοοοοοοοο....!!!!!!!! Τι μαζοχααααα.....!!!!!!!!

Απλα εννοω οτι αυτες οι μαγικες στιγμες που εχουν τα μωρακια καποια στιγμη μεγαλονωντας θα "χαθουν" αλλα θελω να πιστευω πως καθε ηλικια εχει και τα ομορφα της...!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλα ειμαι και εγω, η μαριαννα κοιμαται τωρα διπλα μου στο σαλονι που καθομαι. Μερικες φορες τον παιρνει για κανενα τεταρτο...ετσι στα ξαφνικα....αν εχει σηκωθει νωρις....!!!!!!!

Μαρακι μου τελικα ειμαστε μαζοχες, φτανουμε σε σημειο να παρακαλαμε να κοψουν πανα και πιπιλα και μολις μεγαλωσουνε μας λειπει το οτι ηταν μωρα καποτε....!!!!!! Εμενα απο τωρα μου λειπει που ακομα ειναι μωρο αλλα δεν θελω να μεγαλωσει.....θελω συνεχεια μωροοοοοοοοοο....!!!!!!!! Τι μαζοχααααα.....!!!!!!!!

Απλα εννοω οτι αυτες οι μαγικες στιγμες που εχουν τα μωρακια καποια στιγμη μεγαλονωντας θα "χαθουν" αλλα θελω να πιστευω πως καθε ηλικια εχει και τα ομορφα της...!!!!!!!!!

Eγω παλι τη φαση βρεφος δεν την λατρεψα ποτε! Μετα το χρονο αρχισα να κολλαω, στον 1,5 πολυ και τωρα στα 2,5, νομιζω οτι ειμαι ερωτευμενη με την κορη μου! Καθε ηλικια εχει τα δικα της!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλα βρε κοριτσια...διαβαζω διαβαζω και τελειωμο δεν εχετε!!!!!παπαπαπαπα τι πραγμα ειναι αυτό!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

xrydim μουμπρααααααβο κοριτσάκι μου που όλα είναι καλά!!!!!!ααααααρεεεε ένας κοριτσαρος που θα έρθει!!!!!ελπίζω να συμπεθερεψουμε!!!!!χαχαχαχαχαχα:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

μια χαρά η μικρή όλα καλά!!!!!!!

Θαλίτσα μουουουουουουου να δωσουμε ραντεβου να γνωριστουμε τα συμπεθερια!!!!!!! :tongue::tongue:

Μαρακι μου μια χαρα ειμαι εγω...κουραγιο σε εσενα και υπομονη κοριτσακι μου γλυκο!! Θα περασου οι μερες θα δεις και ολα θα πανε καλα!!

Που ειναι η αγοροmummy? Αγωνιώ για τα αποτελέσματα της χοριακής! Το μποτσάκι λογικά αργει ακόμα!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...