Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου θα σας αφησω γιατι αυριο εχω να ξυπνησω νωρις!! Δηλαδη οποτε ξυπνησει ο μικρουλης να φαει θα τον ξανακοιμησω και θα ερθει η μανα μου να τον κρατησει... Ομολογω οτι εχω πολυ πολυ μεγαλη αγωνια οσο το σκεφτομαι... Εχθες ξεκινησα και το δευτερο πακετο filicine και pregnacare που αρχισα για προετοιμασια... ευχομαι ολα να πανε καλα!! Αμα προλαβω θα μπω το πρωι, αλλιως μετα τις 11 που ισως να εχω και τα αποτελεσματα αν και συνηθως αυτο το μικροβιολογικο τα βγαζει μεσημερι!!! ααααα εκτος αν αδιαθετησω μεχρι το πρωι!! Καληνυχτα σε ολες σας, ξερω οτι θα με ακολουθει η θετικη σας ενεργεια!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αλήθεια, παίζουν τετοιες τιμές; δεν εχω παραγγειλει απο εξωτερικό...Θα το κοιτάξω!!!

Ναι πραγματικα συμφερει απο το εξωτερικο.

Μπορεις να παραγγειλεις με το τσουβαλι που λεμε.

Πριν μπω στη διαδικασια να κανω μωρακι και λογω του ιστροικου μου αποφασισα λιγο να ψαχτω και να οργανωθω, οποτε καθησα και συγκρινα τιμες, ποσοτητα και ποιοτητα στο συγκεκριμενο προιον και συμπερανα οτι με συμφερει κατα πολυ να παρω τεστακια ωορηξιας απο το εξωτερικο.

Αυτα δειχνουν 2-3 μερες πριν, την επερχομενη ωορηξια...οπως εγραψε και η συμπεθερα μου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχταααααα συμπεθερα μου, καλη ξεκουραση...!!!!!!

Αυριο περιμενουμε νεακια σου...!!!!!!

Κοριτσια παω και εγω για υπνο, νυσταξα και ειμαι κουρασμενη.

Καληνυχτα και απο εμενα, ονειρα γλυκα και θα τα πουμε αυριο....!!!!!

Φιλακια σε ολες....!!!!!!!! Γλυκα φιλακια μωρουδιστικα στα εμβρυομωροπαιδακια σας.....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομάμυ καληνυχτα και περιμενουμε νεα αυριο ευχαριστα!!!!!!!

Κοαλάκι πόσο ειναι τα εξοδα μεταφοράς;;; καποιο σαιτ συγκεκριμενο εχεις υπόψιν σου;

Τσουχτρες μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????

Εμας μας ειχαν το τραπεζι ο ιδιοκτητης με την οικογενεια του,και πηγαμε αναγκαστικα αν και ημουν και κουρασμενη και αγχωμενη!!!!!!!!

Κοαλακι μου καλο ευχαριστω για την συμπεθερα μου,της εστειλα ευχες και μου ειπε οτι της λειπουμε και φιλια σε ολες!!!

Ετοιμαστειτε το πρωι στις 11 εχω ραντεβου!!Το ξερω οτι θα ειστε μαζι μου!!!

Σας χρειαζομαι αλλωστε για να παρω την αναλογη δυναμη!!!!

Λιγο την κολπικη εξεταση δεν την θελω αλλα αν ειναι να γινει θα την υπομεινω,τι θα κανω!!!Απλως με αγχωνει!!!!!!!!

Χαιρομαι που περασατε τοσο καλα εχθες με την μονακριβη σας!!!!Παντα να περνατε ομορφα κοαλακι μου!!!!!!!

Αγορομαμυ μουυυυυυυυυυυ!!!!!Ελπιζω να μη μου συμβει κι εμενα τιποτα με περιδεση και τετοια γιατι θα πεσω να πεθανω!!!!!:confused::confused::confused::confused:Κρισιμη μερα και για σενα αυριο και για τη φιλη σου (μας) και για μενα και παει γιατρο και η συμπεθερα μου!!!!!!!!!

Αντε να μαζευτουμε ολες μαζι οι μαγισσουλες γιατι πρεπει να χαρουμε ολες αυριο!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου,ερχονται και για σενα τα καλα νεα!!!!Ακολουθεις κι εσυ,μην ανησυχεις!!!!!!!!

Παω να κανω μπανιο να ξυριστω,οσο βλεπω,και να την πεσω γιατι πρεπει να σηκωθω στις 7.30!!!!!!!!

Καληνυχτα σε ολες τις νεραιδουλες,ονειρα γλυκα και μολις γυρισω εχουμε ανακοινωσεις!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!! ετοιμαζομαι να παω για τη χοριακη! Μποτσακι μου γλυκο καλα αποτελεσματα, να ειναι ολα τελεια με τον μπουμπουκο σου!!! θα τον καμαρωσεις σημερα!!! Φιλακια σε ολες κοριτσια μου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Είμαι στον δρόμο κι έχω τρομερό άγχος αλλά ξέρω ότι θα εισαστε κοντά μου ότι και να γίνει!!!

Αγορομαμμυ μου κι εσύ καλα αποτελεσματα!!!

Σημερα το απόγευμα έχουμε να πούμε πολλά ομορφα νεακια!!!!

Μεινε ήσυχη!!!Θα είμαστε και κοντά σου!!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Είμαι στον δρόμο κι έχω τρομερό άγχος αλλά ξέρω ότι θα εισαστε κοντά μου ότι και να γίνει!!!

Αγορομαμμυ μου κι εσύ καλα αποτελεσματα!!!

Σημερα το απόγευμα έχουμε να πούμε πολλά ομορφα νεακια!!!!

Μεινε ήσυχη!!!Θα είμαστε και κοντά σου!!!!

ΚΑΛΗΜΈΡΑ σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

μποτσακι μουκαλά αποτελέσματα!!!!!όλα καλά θα πάνε!!!!!!

αγορομμαμη μου πιστεύω πως θα είσαι σίγουρα έγκυος!!!!!!αλλά κ αν πάλι όχι δεν στενάχωριομαστε έτσι!!!!!!αν κ σ είπα δεν παίζει να μην είσαι!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριιιιιιιιιτσιααααααα μουυυυυυ καλημερααααααααααααααααα......!!!!!!!

Μποτσακιιιιιι μουυυυυ και συμπεθερακιιιιιι μουυυυυυυ καλη επιτυχιααααααα....!!!!!!!!!!!!!

Βρακιαααααα πηρατε μαζι σας....??????????? χαχαχαχαχαχα.......!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου θα σου πω μεσα στη μερα για το σαιτ.

Οσο για το κοστος μεταφορικων ειναι ελαχιστο, ψωνιζω γενικα απο το εξωτερικο και γνωριζω....!!!!!!!!!

Οοοοοοολες οι υπολοιπες καλα....?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε?? Μαρια μου μπραβο για αλλη μια φορα και καλη δυναμη... Οντως πολυ λογικο να εισαι πεσμενη... Υπομονη και σκεψου οτι εχεις μπει στο μαξιλαρακι της 30ης εβδομ!! απο εδω και περα απλα προσπαθηστε να κερδισετε χρονο για το μπεμπε στην κοιλιτσα της μαμας... Θα σου λειπει και το αγορακι σου, υπομονη!!!

Θαλεια μου τι κανετε?? Τι κανει ο μικρουλης? πηγατε για μπανακι σημερα??

Ηλιοβασιλεμα ολο βολτα κι εσεις ε?? Κι εμεις απο αυριο τα κεφαλια μεσα!!

May μου εισαι καλυτερα οσο περασε η μερα?? Εφτιαξε η διαθεση σου??

Ngn μου γλυκια ποτε πας ενδοκρινολογο ειπαμε? Ευχομαι καλα αποτελεσματα!

Μποτσακι μουυυυυυυ!!!! Καλη επιτυχια αυριο!!! Β'επιπ κοιλιακα και για λιγο κολπικα κι εγω για μετρηση τραχηλου, η τελευταια φορα που εξεταστικα κολπικα προτου γεννησω!! Μια φιλη μου που ειχε κανει στο Εμβρυο περυσι τη β'επιπ την εξετασαν και κολπικα. Αν εχεις την επιλογη προτεινω να τους πεις ναι!! Ειναι πολυ βασικο να εχουν μετρηση τραχηλου κολπικα, ειναι πολυ ακριβης! Μια φιλη μου που γενναει στις 14/8 οταν εκανε τη β'επιπ οταν την εξετασαν κολπικα της ειπαν οτι αν ειχε παει 2 μερες αργοτερα θα ειχε γεννησει!! ειχε χαμηλωσει εντελως ο τραηλος, μπηκε εσπευσμενα για περιδεση τραχηλου και τη γλιτωσαν!! Θα μου πεις τι καθομαι και σου λεω ε??? Απλα νομιζω δεν ειναι κακο να συζηταμε τις περιπτωσεις, ελπιζω να μη σε αγχωσω! Να σημειωσω οτι αυτης της κοπελας ειναι το 2ο παιδακι και εμεινε εγκυος πριν κλεισει τους 6 μηνες ο μεγαλος και αυτο παιζει πολυ σημαντικο ρολο...

Εγω που λετε τιποτα απο περιοδο και αυριο το πρωι θα συυυυυρω να κανω χοριακη αν στο μεταξυ δεν αδιαθετησω! Αυριο κανει χοριακη και η φιλη μου που εκανε εξωσωματικη να δει αν τελικα εμφυτευθηκαν τα μωρακια της! Παρακαλαω το Θεο να παρει μια τεραστια χοριακη! Θα ερθει το πρωι η μαμα μου να κρατησει τον μικρο μη τον παιρνω μαζι μου στον καυσωνα και θα πεταχτω και για ενα καφε με τη φιλη μου αυτη που εχει τρομερη αγωνια οπως καταλαβαινετε και θελει να μιλησουμε!!

μπα δεν είχαμε πάει για μπάνιο!!!!ο μικρός καλά είναι.είχαμε πάει σε φίλους μας για φαγητό κ κατσαμε μέχρι το απόγευμα!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θαλειτσα μου τι κανετε...?????? πως τα πατε με τα δοντακια..?????

Εμεις βγαζουμε τραπεζητες...αχ βαστα καρδια μου....!!!!!!!!

Χαχααχαχχααχαχαχαχααχαχχααχαχαχα......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημερα καλη επιτυχια μποστακι!!

αγορομαμυ ευχομαι ενα τεραστιο + ενα μεγαλο νουμερο χοριακης!

θα κανουμε δοκιμη να βγαλουμε τον ορο σημερα!!!

μακαρι να με αφησουν να παω σπιτι εαν βεβαια δεν υπαρχει κινδυνος ειναι που μου λειπει και ο σκατουλης μου!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Θαλειτσα μου τι κανετε...?????? πως τα πατε με τα δοντακια..?????

Εμεις βγαζουμε τραπεζητες...αχ βαστα καρδια μου....!!!!!!!!

Χαχααχαχχααχαχαχαχααχαχχααχαχαχα......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλά είμαστε!!!!!τώρα με τα δοντακια νομίζω τώρα ότι θα βγάλει τα "ματοδοντα " που λέμε δλδ δίπλα από τα 2 μπροστινα δόντια.είναι φουσκωμεν....θα δούμε τώρα!!!!

εσείς τραπεζίτες ε?????μμμμ.....ζόρικα δόντια!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλά είμαστε!!!!!τώρα με τα δοντακια νομίζω τώρα ότι θα βγάλει τα "ματοδοντα " που λέμε δλδ δίπλα από τα 2 μπροστινα δόντια.είναι φουσκωμεν....θα δούμε τώρα!!!!

εσείς τραπεζίτες ε?????μμμμ.....ζόρικα δόντια!!!!!

κοριτσια καλη δυναμη με τα δοντια αν με ρωτατε την γνωμη μου μην τους βαζετε την αλοιφη τα σκληραινει τα ουλα και τα δυσκολευει τα μωρα!καλοκαιριατικα ταλαιπωρια με τα δοντια!

εμενα εχει τελειωσει με ολα επιτελους λιγο μετα το πασχα εβγαλε τους τελευταιους 4 τραπεζιτες,ο Αλεξανδρος τα εβγαζε παντα μαζι και ζοριζοταν μυξουλες και διαροια και σαλια δεν μου εκανε πυρετο ποτε ευτυχως!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...