Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

εχεις δικιο Ηλιοβασιλεμα μου, ειναι μεγαλο κοριτσι τωρα και εχει γνωμη και ετσι πρεπει. Ελπιζω συντομα να μπει σε μια ρουτινα που να βολευει ολους σας γιατι σε μια επομενη εγκυμοσυνη θα εχεις αναγκη απο ξεκουραση!

Ετσι όπως πάνε οι πιθανότητες σύλληψης, με βλέπω να εχω μωρό όταν η κόρη μου θα είναι στο σχολείο!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: Ζήτω που καήκαμε!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι όπως πάνε οι πιθανότητες σύλληψης, με βλέπω να εχω μωρό όταν η κόρη μου θα είναι στο σχολείο!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: Ζήτω που καήκαμε!!!!!!!!!!

χαχαχαα, αργα ή γρηγορα θα ερθει το μωρακι σας Ηλιοβασιλεμα μου!! Οσο για την τιμωρια, οπως ειπε και η Μay, απο τη στιγμη που αποφασισατε να την τιμωρησετε ειτε δικαιως ειτε αδικως οφειλετε να το τηρησετε! Αφενος γιατι το παιδι πρεπει να αντιλαμβανεται τα ορια, αφετερου τα πισωγυρισματα φερνουν μεγαλο διχασμο στο μυαλουδακι των παιδιων!

May μου για το ενδεχομενο εγκυμοσυνης ξερουν μονο η μια μου κουμπαρα και η φιλη μου που θα παμε μαζι αυριο για χοριακη. Ειναι ατομα που εμπιστευομαι και που δε θα νιωσω ασχημα αν τελικα τους πω οτι δεν ειμαι εγκυος!! Στη φιλη μου ισως να μην ελεγα τιποτα αλλα επειδη μου ανοιχτηκε πολυ με τα θεματα της εξωσωματικης της, αισθανθηκα πολυ ανετα στο να της μιλησω γι'αυτο.

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθεεεεεερααααα αντε ποτε θα κανεις και facebook??? Αν δε θες να βαλεις το κανονικο σου ονομα μη σε βρισκουν τιποτα ασχετοι σου εχω βρει ψευδωνυμο: Koalaki Irwida!!! Γιατι εισαι ηρωιδα χαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθεεεεεερααααα αντε ποτε θα κανεις και facebook??? Αν δε θες να βαλεις το κανονικο σου ονομα μη σε βρισκουν τιποτα ασχετοι σου εχω βρει ψευδωνυμο: Koalaki Irwida!!! Γιατι εισαι ηρωιδα χαχαχα!!

Ναι το παραμελησα η αληθεια αλλα λογω ελλειψης χρονου γιατι εχει μια καποια διαδικασια να φορτωσεις οοοοολα οσα θελω να βαλω στο facebook για να δειτε τη φουρτουνα και επιπλεον γραφω απο i pad και ενω εχω υπολογιστη τησ apple δεν τον εχω στησει ακομα, αλλα υποσχομαι να το κανω συντομα μη σου πω και αυριο.

Ας κανω για αρχη το λογαριασμο και μετα σιγα σιγα να βαλω φωτο απο βαφτιση και γεννεθλια και γενικες και ΦΥΣΙΚΑ να βρω ΕΣΑΣ.......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ηλιοβασιλεμα παιρνεις τεστ ωορρηξιας καθολου?

Δεν εχω κανει ποτέ τεστ ωορρηξιας...Πρωτον στην Αγγελικη κατάλαβα τα υγρα της ωορρηξιας και δεν δυσκολευτήκαμε και δευτερον τωρα από τον φεβρουαριο, παρακολουθούσαμε με υπερηχους την ωορρηξια...Το θεμα ειναι οτι δεν κανω ωορρηξια σε καθε κυκλο...Και αγωνιώ πότε θα δω υγρά...

Μάλιστα τωρα μιλούσα στο φορουμ με μια κοπέλα να μου στειλει δικά της περισσεουμενα τεστ ωορρηξιας...να το δοκιμάσω και αυτό!!!Αλλά δεν ξερω αν με βολευουν...από την στιγμη που δεν ξερω πόσο ειναι ο κυκλος μου, πόσα τεστ πρεπει να κανω για να εντοπίσω την ορμόνη;

Ναι το παραμελησα η αληθεια αλλα λογω ελλειψης χρονου γιατι εχει μια καποια διαδικασια να φορτωσεις οοοοολα οσα θελω να βαλω στο facebook για να δειτε τη φουρτουνα και επιπλεον γραφω απο i pad και ενω εχω υπολογιστη τησ apple δεν τον εχω στησει ακομα, αλλα υποσχομαι να το κανω συντομα μη σου πω και αυριο.

Ας κανω για αρχη το λογαριασμο και μετα σιγα σιγα να βαλω φωτο απο βαφτιση και γεννεθλια και γενικες και ΦΥΣΙΚΑ να βρω ΕΣΑΣ.......!!!!!!!!!!

να προσεξεις τις ρυθμισεις απορρητου πριν δημοσιευσεις φωτογραφιες της φουρτουνας!! Καλα αν βεβαια θελει καποιος να παραβιασει και να δει φωτογραφιες μπορει αν ειναι χακερ απλα οσο μειωνεις τις πιθανοτητες καλο ειναι. Εγω η αληθεια ειναι εχω πολλες του μικρου αλλα οπως εχω αναφερει ολα μα ολα μας τα αγαπημενα προσωπα μενουν πολυ μακρυα οποτε ειναι μια ευκολη λυση να βλεπουν τον μικρο... Αλλωστε αν καποιος κατσει να ψαξει εμενα για να βρει ενα μωρο σε φωτογραφια ειναι τοσο επικινδυνο οσο να το κοιταζει καποιος περαστικος στο δρομο... Απο 'κει και περα δε θα με χαλουσε να το ειχα αποφυγει, απο την αλλη χαιρομαι που τα αγαπημενα μου προσωπα εχουν τη δυνατοτητα να βλεπουν ετσι το καμαρι μου:D:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

Δεν εχω κανει ποτέ τεστ ωορρηξιας...Πρωτον στην Αγγελικη κατάλαβα τα υγρα της ωορρηξιας και δεν δυσκολευτήκαμε και δευτερον τωρα από τον φεβρουαριο, παρακολουθούσαμε με υπερηχους την ωορρηξια...Το θεμα ειναι οτι δεν κανω ωορρηξια σε καθε κυκλο...Και αγωνιώ πότε θα δω υγρά...

Μάλιστα τωρα μιλούσα στο φορουμ με μια κοπέλα να μου στειλει δικά της περισσεουμενα τεστ ωορρηξιας...να το δοκιμάσω και αυτό!!!Αλλά δεν ξερω αν με βολευουν...από την στιγμη που δεν ξερω πόσο ειναι ο κυκλος μου, πόσα τεστ πρεπει να κανω για να εντοπίσω την ορμόνη;

αυτα ειναι πολυ οικονομικα αν δεν κανω λαθος!! παρε μπολικα και κανε μερα παρα μερα για 2-3 μηνες, δεν εχεις να χασεις τιποτα!! αφου ουτε τωρα ξερεις, τουλαχιστον μηπως αυτα σε βοηθησουν στο περιπου! νομιζω δειχνουν απο 2 μερες πριν την ωορρηξια οποτε αν κανεις μερα παρα μερα και εισαι τυχερη κατι θα δειξουν.

to1Np2.png

KCkop2.png

αυτα ειναι πολυ οικονομικα αν δεν κανω λαθος!! παρε μπολικα και κανε μερα παρα μερα για 2-3 μηνες, δεν εχεις να χασεις τιποτα!! αφου ουτε τωρα ξερεις, τουλαχιστον μηπως αυτα σε βοηθησουν στο περιπου! νομιζω δειχνουν απο 2 μερες πριν την ωορρηξια οποτε αν κανεις μερα παρα μερα και εισαι τυχερη κατι θα δειξουν.

Αυτα που κυκλοφορουν στα ελληνικα ιντερνετικα φαρμακεια κοστιζουν 30-40? και εχουν το πολύ 8-10τεστ!!! Δεν τα λες και φθηνά, αφου εμενα δεν θα μου φτανει ενα κουτι σε καθε κυκλο για να ελεγξω την ωορρηξία που μπορεί να ειναι ακόμη και 2 μερες πριν την περίοδο...

Δεν ξερω ...με αυτα τα τεστ μην αγχωθω παραπάνω...

να προσεξεις τις ρυθμισεις απορρητου πριν δημοσιευσεις φωτογραφιες της φουρτουνας!! Καλα αν βεβαια θελει καποιος να παραβιασει και να δει φωτογραφιες μπορει αν ειναι χακερ απλα οσο μειωνεις τις πιθανοτητες καλο ειναι. Εγω η αληθεια ειναι εχω πολλες του μικρου αλλα οπως εχω αναφερει ολα μα ολα μας τα αγαπημενα προσωπα μενουν πολυ μακρυα οποτε ειναι μια ευκολη λυση να βλεπουν τον μικρο... Αλλωστε αν καποιος κατσει να ψαξει εμενα για να βρει ενα μωρο σε φωτογραφια ειναι τοσο επικινδυνο οσο να το κοιταζει καποιος περαστικος στο δρομο... Απο 'κει και περα δε θα με χαλουσε να το ειχα αποφυγει, απο την αλλη χαιρομαι που τα αγαπημενα μου προσωπα εχουν τη δυνατοτητα να βλεπουν ετσι το καμαρι μου:D:D:D

Ναι θα κανω αποκλεισμο σε ολους τους αγνωστους πλην εσας φυσικα...!!!!!!

Και θα δωσω ελεγχο σε αυτους που εχω στο εξωτερικο, γιατι ο λογος που προναφερες ειναι δεδομενο και για εμενα καθοτι δεν υπαρχει πιο αμεσος τροπος να δουν οι συγγενεις μου που διαμενουν στο εξωτερικο φωτο του μωρου...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αυτα που κυκλοφορουν στα ελληνικα ιντερνετικα φαρμακεια κοστιζουν 30-40? και εχουν το πολύ 8-10τεστ!!! Δεν τα λες και φθηνά, αφου εμενα δεν θα μου φτανει ενα κουτι σε καθε κυκλο για να ελεγξω την ωορρηξία που μπορεί να ειναι ακόμη και 2 μερες πριν την περίοδο...

Επειδη δεν ξερεις τον κυκλο και την ακριβη ωορηξια σου και επιπλεον αυτατα τεστ ναι μεν μπορουν να βοηθησουν αλλα οπως λες και εσυ μπορει να σε αγχωσουν θα βγεις εκτος ελληνικης αγορας, δλδ υπαρχουν τεστακια 40-50 με 10ευρω.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

αααα τοσο ακριβα??? νομιζα οτι υπαρχουν και με 1-2 ευρω! η αληθεια ειναι οτι κι εγω τωρα που το σκεφτομαι θα αγχωνομουν, εχεις δικιο... Πολυ προγραμμα θα επεφτε... Τωρα ποτε θα ξαναπας για κανεναν υπερηχο??

to1Np2.png

KCkop2.png

Επειδη δεν ξερεις τον κυκλο και την ακριβη ωορηξια σου και επιπλεον αυτατα τεστ ναι μεν μπορουν να βοηθησουν αλλα οπως λες και εσυ μπορει να σε αγχωσουν θα βγεις εκτος ελληνικης αγορας, δλδ υπαρχουν τεστακια 40-50 με 10ευρω.

αλήθεια, παίζουν τετοιες τιμές; δεν εχω παραγγειλει απο εξωτερικό...Θα το κοιτάξω!!!

αααα τοσο ακριβα??? νομιζα οτι υπαρχουν και με 1-2 ευρω! η αληθεια ειναι οτι κι εγω τωρα που το σκεφτομαι θα αγχωνομουν, εχεις δικιο... Πολυ προγραμμα θα επεφτε... Τωρα ποτε θα ξαναπας για κανεναν υπερηχο??

Θα αφήσω να μπει και ο Αυγουστος να δω αν θα αδιαθετησω στις 40-45 μερες από τελευταια περιοδο και αν οχι, θα παρω προγεστερονη για να αδιαθετησω οπότε μετα θα πάω καπου στην 9η μερα να κανω κανα υπερηχο...

Θα αφήσω να μπει και ο Αυγουστος να δω αν θα αδιαθετησω στις 40-45 μερες από τελευταια περιοδο και αν οχι, θα παρω προγεστερονη για να αδιαθετησω οπότε μετα θα πάω καπου στην 9η μερα να κανω κανα υπερηχο...

μεχρι τοτε οπως και να 'χει χαλαρωσε και οποτε μπορειτε καντε "ζουζουνιες" με τον αντρα σου!!! που θα παει, θα πιαστει το νινι σας!!! :D:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...