Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Συμπεθεεεεεεεερα μουυυυυ καλη επιτυχιααααααααααααα....!!!!!!! Θα ερθουμε και μαζι σου αυριο στη χοριακη.....!!!!!!!!!! Θα ειμαστε διπλα σου......!!!!!!!!!!!!!

Οσο για τη φιλη σου της ευχομαστε ολοψυχα να εχει στη κοιλιτσα ενα μωροοοοοοοοοοοο.....!!!!!!!!

Αμα λαχει και δυο η τρια.....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θαλίτσα και εμείς το χρησιμοποιούμε το algofren αλλά παρατήρησα ότι μου έκανε εμμετους μετα την λήψη του και τώρα τελευταία ξαναγύρισα στο ντεπον...

Τελικά δεν βγήκαμε για βόλτα απογευματινή...περισσότερο επειδή βαρεθήκαμε αλλά και σαν τιμωρία της μικρής...Δεν κοιμήθηκε μεσημέρι και της το παρουσιάσαμε σαν τιμωρία...Μου έχει ψιλοκόψει τον ύπνο τον μεσημεριανό και πολλές φορές αν κοιμηθεί, θα είναι 6 το απόγευμα...Και θέλω να καταλάβει ότι μεσημεριανό ύπνο εννοώ το πολύ μέχρι 4.30...

Ηλιοβασιλεμα μου δλδ ποσες ωρες κοιμαται συνολικα τωρα που εχει κοψει τον μεσημεριανο....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια γειά κ πάλι!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ χρόνια σου πολλά!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ αναμένουμε αυριο μεσημεράκι τα πολύ καλά σου νέα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μεγάλη μέρα και για σένα! Αχ αχ, εύχομαι, όπως και όλες, να πάρετε και οι δύο φιλενάδες από μία τεράστια χοριακή έκαστη!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, εγώ γιατί δε μπορώ να τηρήσω τις τιμωρίες που βάζω; Γιαυτό κ η κόρη μου με κάνει οτι θέλει.. Δε μου λες, αν δεν κοιμόταν καθόλου πειράζει; Ίσα θα κοιμόταν και πιο νωρίς το βράδυ! Καλή επιστροφή από αύριο στα καθημερινά σας!

ΘΑΛΕΙΑ, τί κάνει ο Παναγιωτάκης; Ναι, τον ίδιο μαρσιπο πρεπει να είχαμε. Από το ίντερνετ και γω τον είχα παρει, γύρω στα 80? αν θυμάμαι καλά, αλλά όντως για καλοκαίρι είναι λίγο ζεστός.

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, κοιμήθηκε το κοριτσάκι σου και φαντάζομαι θα έχεις μπόλικο συμμάζεμα από χτες ε;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλως τη μαυ μας...!!!!!! Σε κανει οτι θελει ε...????? δε πειραζει, η γλυκια μου θα μεγαλωσει και στρωσει.....!!!!!!! Αδυναμιες ειναι αυτες....μανας προς κορη και το αντιθετο....!!!!!!!!!

Οχι δεν εχω συμμαζεμα γιατι τα εκανα οοοοολα εχθες το βραδυ και σημερα το πρωι, πηρα μεγαλες σακουλες σκουπιδιων και ολα τα εριξα μεσα αφου ολα ηταν σε πλαστικα πιατα, ποτηρια και πιατελες (τι ευχρηστα, πολυ το ευχαριστηθηκα). Βεβαια ειχα και μεταλλικους δισκους που τα πλεναμε σημερα το πρωι.

Τα γεννεθλια εγιναν εξω στο γρασιδι οποτε στο πιτς φιτιλι διορθωσαμε...βοηθησαν ολοι και τακτοποιηθηκαν αμεσα τα παντα....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Συμπεθερα μου συγχαρητηρια για το ομορφα παρτυ σας και μονο χαρες να εχετε στο σπιτι σας!! Αντε την αλλη Τεταρτη και στα δικα μας!!!! Απο τωρα νιωθω αυτη την υπερηφανια που περιεγραφες... Οτι τα δημιουργηματα μας χρονιζουν!!!!Αχ!!!

Καλε ασχετο! Πριν 5 λεπτα με πηρε η κουμπαρα μου απο Αγγλια να μου πει οτι με ειδε στον υπνο της και δεν ηξερε αν ηταν καλο ονειρο... τη ρωταω τι ονειρο και τι μου λεει???? Οτι με ειδε εγκυο!!! χαχαχαχα, και που να'ξερε, τι να πω, πολλα σημαδια μαζεμενα!!! Εχθες η μανα μου με ρωτησε τι επαθε η κοιλια μου και ηταν πρησμενη, το εχω ριξει και πολυυυυυ στο φαγητο η δολια!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

May και Κοαλάκι καλησπέρα!!!

Γενικώς και να μην κοιμηθεί το μεσημέρι, κάθεται σχετικά ήσυχα και γι΄αυτο πολλές φορες την αφήνω και χωρις μεσημεριανό υπνο...Αλλά κάποιες φορες νυσταζω και θελω και εγω μεσ. υπνο και ξαπλώνω και την περιμένω...Ούτε όμως ετσι κοιμαμαι και εγω χωρίς διαλείμματα και φυσικά εχω στο νου μου τί κάνει σε άλλο δωμάτιο...Αυτη καθεται στο σαλονι και βλεπει κανα παιδικό που θα της εχω βαλει ή παει στο δωματιο της και παίζει και όταν τελικα νυστάξει, μου ερχεται και ξαπλωνει διπλα μου και κοιμαται!!! Και το κακό είναι ότι την εμαθα να κοιμαται μετα τις 4-4,30 από μικρή, επειδή ο αντρας μου σχολαει γυρω στις 5 οπότε να προλαβαινει να κανει μπανιο, να τρωει και να πεφτει και αυτος για υπνο γυρω στις 5,30-6 παρα και να κοιμαται και η μικρή!!!

Οταν δεν κοιμαται μεσημερι, δεν άντεχε και κοιμόταν μέχρι τις 9,30 και ξύπνούσε το πρωί κατά τις 8, δηλαδή περίπου 11 ωρες υπνου!!!Οταν πάλι μου κοιμάται το μεσημέρι 1-2 ωρες, αντε να κοιμοταν μεχρι τις 10 και πάλι ξύπνημα στις 8...

Ολα αυτα αλλαξαν μετα το τελος του παιδικού σταθμού και λογω καλοκαιρινων συνηθειών μας την άφησα εγω πιο χαλαρη με αποτέλεσμα ανεξαρτήτως μεσημεριανού υπνου, το βράδυ να κοιμάται μετά τις 11 ακόμη και 12 παρά και να ξυπνάει κατα τις 9, με μεσο ορο κανα 10-11ωρο!!!

Πατουσιτσα μου χρονια σου πολλα!!! Ε ρε εχεις να διαβασεις πολυ πραγμα επιστρεφοντας!!! Να εισαι πολυχρονη και με το καλο να κρατησετε στην αγκαλια την πριγκιπησουλα σας!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, πράγματι τα πλαστικά μεγάλη ευκολία! Μια σακούλα και όλα μέσα!! Και ο κήπος μεγάλη διευκόλυνση! Τα καλά των καλοκαιρινών γενεθλίων!! Εμείς είμαστε χειμερινές και όπως καταλαβαίνετε τα παρτυ γίνονται μέσα και το συμμάζεμα είναι πιό μπελλάς... Όσο για την κόρη μου, μου έχει τρελή αδυναμία, είναι μαμάκιας με όλη την έννοια, αλλά ώρες ώρες γίνεται στραβόξυλο από τα λι'γα.... Χαχαχα

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, πολλά σημάδια μαζεμένα!! Εσένα το ένστικτο σου τι λέει; Εγώ τη δευτερη φορά, από την πρώτη μερα καθυστέρησης ήμουν σίγουρη οτι είμαι, περίμενα όμως μια βδομάδα για να κάνω τεστ. Την πρώτη φορά, το έκανα με την πρώτη μερα καθυστέρησης, αν και ήμουν σίγουρη οτι δε θα ήμουν. Τελικά ήμουν.. Εγώ νομίζω πως θά σαι, άντε και μας έχει φάει όλες η αγωνία!! (Εκτός από σένα μου φαίνεται, χαχαχα)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Γενικώς και να μην κοιμηθεί το μεσημέρι, κάθεται σχετικά ήσυχα και γι΄αυτο πολλές φορες την αφήνω και χωρις μεσημεριανό υπνο...Αλλά κάποιες φορες νυσταζω και θελω και εγω μεσ. υπνο και ξαπλώνω και την περιμένω...Ούτε όμως ετσι κοιμαμαι και εγω χωρίς διαλείμματα και φυσικά εχω στο νου μου τί κάνει σε άλλο δωμάτιο...Αυτη καθεται στο σαλονι και βλεπει κανα παιδικό που θα της εχω βαλει ή παει στο δωματιο της και παίζει και όταν τελικα νυστάξει, μου ερχεται και ξαπλωνει διπλα μου και κοιμαται!!! Και το κακό είναι ότι την εμαθα να κοιμαται μετα τις 4-4,30 από μικρή, επειδή ο αντρας μου σχολαει γυρω στις 5 οπότε να προλαβαινει να κανει μπανιο, να τρωει και να πεφτει και αυτος για υπνο γυρω στις 5,30-6 παρα και να κοιμαται και η μικρή!!!

Οταν δεν κοιμαται μεσημερι, δεν άντεχε και κοιμόταν μέχρι τις 9,30 και ξύπνούσε το πρωί κατά τις 8, δηλαδή περίπου 11 ωρες υπνου!!!Οταν πάλι μου κοιμάται το μεσημέρι 1-2 ωρες, αντε να κοιμοταν μεχρι τις 10 και πάλι ξύπνημα στις 8...

Ολα αυτα αλλαξαν μετα το τελος του παιδικού σταθμού και λογω καλοκαιρινων συνηθειών μας την άφησα εγω πιο χαλαρη με αποτέλεσμα ανεξαρτήτως μεσημεριανού υπνου, το βράδυ να κοιμάται μετά τις 11 ακόμη και 12 παρά και να ξυπνάει κατα τις 9, με μεσο ορο κανα 10-11ωρο!!!

η αληθεια ειναι οτι τα παιδακια χρειαζονται ενα σταθερο προγραμμα ακομα και σε αυτη την ηλικια! Ειναι πολυ βασικο να τα προσαρμοζουμε και στο δικο μας προγραμμα αλλα οταν βλεπουμε οτι πανε να ξεφυγουν να προσπαθουμε να το αλλαξουμε! Ειναι λογικο αφου δεν εχει μαθει να κοιμαται μεσημερι να της το αλλαξετε ξαφνικα επειδη εχετε αναγκη εσεις τον μεσημεριανο υπνο!! Εννοειται πως καλα κανετε και θελετε την ξκουραση σας αλλα η Αγγελικουλα εχει μπει σε αλλη ρουτινα τωρα και ισως δεν επρεπε να την τιμωρησετε κατα τη γνωμη μου!! Προσπαθηστε να της το αλλαξετε αλλα μην κανετε πισωγυρισματα, ειναι πολυ βασικο!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Όταν αργούν τόσο να κοιμηθούν το βράδυ δεν παλευεται! Εμείς κάθε ΣΚ χαλάμε το πρόγραμμα της, κοιμαται αργα για μεσημερι κ μετά παει αργά και το βραδινό. Χτες κοιμήθηκε 12+ και σήμερα πριν τις 11.30 δεν τη βλέπω! Από Σεπτεμβριο που θε την στειλεις πάλι σχολείο- θα επανέλθει στο πρόγραμμά της και ίσως ειναι κ καλυτερα να μην κοιμάται μεσημερι. Θα της τον κόψω και γω τον μεσημεριανό από Σεπτέμβριο λέω. Τώρα το καλοκαίρι, ποτ είναι μεγάλη η μερα και νυχτώνει αργά, είναι λογικό να παρατείνεται το πρόγραμμα.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

May και μενα η κορη μου εχει τρελή αδυναμία!!! Και εννοείται ότι ξέρουν και μας "εκμεταλλεύονται"...

Εμένα τώρα τελευταία, όταν θέλει κάτι, λέει: " να σου δωσω τρια φιλάκια και να μου..." να της κάνω αυτό που θέλει! και με φιλάει απανωτά 3 φορές!! Και πώς να της αντισταθώ;;;

Και για τον ύπνο, δεν ανησυχώ θα την ξαναστρώσω μέχρι τον Σεπτέμβρη, απλά θέλω να θυμάται πού και πού, ότι οι πράξεις της θα έχουν συνέπειες!!! Οπως σήμερα, της λέγαμε να ερθει για υπνο γιατι αν δεν κοιμηθεί, δεν θα πάμε βολτα και αφου δεν κοιμηθηκε, το τηρήσαμε!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, πράγματι τα πλαστικά μεγάλη ευκολία! Μια σακούλα και όλα μέσα!! Και ο κήπος μεγάλη διευκόλυνση! Τα καλά των καλοκαιρινών γενεθλίων!! Εμείς είμαστε χειμερινές και όπως καταλαβαίνετε τα παρτυ γίνονται μέσα και το συμμάζεμα είναι πιό μπελλάς... Όσο για την κόρη μου, μου έχει τρελή αδυναμία, είναι μαμάκιας με όλη την έννοια, αλλά ώρες ώρες γίνεται στραβόξυλο από τα λι'γα.... Χαχαχα

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, πολλά σημάδια μαζεμένα!! Εσένα το ένστικτο σου τι λέει; Εγώ τη δευτερη φορά, από την πρώτη μερα καθυστέρησης ήμουν σίγουρη οτι είμαι, περίμενα όμως μια βδομάδα για να κάνω τεστ. Την πρώτη φορά, το έκανα με την πρώτη μερα καθυστέρησης, αν και ήμουν σίγουρη οτι δε θα ήμουν. Τελικά ήμουν.. Εγώ νομίζω πως θά σαι, άντε και μας έχει φάει όλες η αγωνία!! (Εκτός από σένα μου φαίνεται, χαχαχα)

υπαρχουν στιγμες που εχω μεγαλη αγωνια αλλα και στιγμες που ξεχνιεμαι!! Ανυπομονω για αυριο!! Εχθες ηθελα να παρω τεστ αλλα με προσγειωσε ο αντρας μου και δεν ειχε αδικο γιατι οταν ημουν εγκυος περυσι εδειχναν αρνητικα τα τεστ... Οποτε παω αυριο και βλεπω!! Δε νιωθω απολυτως τιποτα, το σωμα μου δε μου δειχνει σημαδια εγκυμοσυνης αν εξαιρεσουμε οτι τρωω σαν τρελη και εχω πονακια περιοδου, συμπτωματα ομως που εχω και πριν την περιοδο.

to1Np2.png

KCkop2.png

η αληθεια ειναι οτι τα παιδακια χρειαζονται ενα σταθερο προγραμμα ακομα και σε αυτη την ηλικια! Ειναι πολυ βασικο να τα προσαρμοζουμε και στο δικο μας προγραμμα αλλα οταν βλεπουμε οτι πανε να ξεφυγουν να προσπαθουμε να το αλλαξουμε! Ειναι λογικο αφου δεν εχει μαθει να κοιμαται μεσημερι να της το αλλαξετε ξαφνικα επειδη εχετε αναγκη εσεις τον μεσημεριανο υπνο!! Εννοειται πως καλα κανετε και θελετε την ξκουραση σας αλλα η Αγγελικουλα εχει μπει σε αλλη ρουτινα τωρα και ισως δεν επρεπε να την τιμωρησετε κατα τη γνωμη μου!! Προσπαθηστε να της το αλλαξετε αλλα μην κανετε πισωγυρισματα, ειναι πολυ βασικο!!!

Απλά για εμας ο μεσημεριανός ύπνος είναι απογευματινός αλλά υφίσταται, ειδικά όταν δούλευα και εγώ και σχολούσα 4, μεχρι να γυρισω να την δω, να φαω κλπ πήγαινε 5 παρά για να ξαπλώσουμε!!! Και φυσικά μεγαλώνοντας τα παιδιά, μεγαλώνουν οι αντοχές του και δεν κοιμούνται καθημερινά για μεσημέρι.

Στην ηλικία που είναι, δεν μπορεις να την παρεις με το ζορι και να την βαλεις σε ενα κρεβατι να κοιμηθεί. Πρέπει να το καταλαβει και να το κανει συνειδητά...

υπαρχουν στιγμες που εχω μεγαλη αγωνια αλλα και στιγμες που ξεχνιεμαι!! Ανυπομονω για αυριο!! Εχθες ηθελα να παρω τεστ αλλα με προσγειωσε ο αντρας μου και δεν ειχε αδικο γιατι οταν ημουν εγκυος περυσι εδειχναν αρνητικα τα τεστ... Οποτε παω αυριο και βλεπω!! Δε νιωθω απολυτως τιποτα, το σωμα μου δε μου δειχνει σημαδια εγκυμοσυνης αν εξαιρεσουμε οτι τρωω σαν τρελη και εχω πονακια περιοδου, συμπτωματα ομως που εχω και πριν την περιοδο.

Μόνο εσύ και ο άντρας σου "είστε μες το κόλπο"; Θέλω να πω δεν έχετε πει σε κανέναν τιποτα για το ενδεχόμενο; (Καλά κάνετε δλδ). Καλά σου ειπε ο άντρας σου, αφού περίμενες που περίμενες τόσο, βουρ στο σίγουρο αποτέλεσμα!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, συμφωνώ που τηρήσατε την τιμωρία! Αυτό έλεγε μια ψυχολόγος τις προάλλες στην τηλεόραση, οτι δλδ το λάθος των γονιων είναι οτι λένε και ξελένε και ετσι τα παιδια "δεν φοβούνται". Όσο για την κόρη σου, πώς να μή λυγίσεις με τα καμώματά της;;;! Αμ σε λιώνει!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Απλά για εμας ο μεσημεριανός ύπνος είναι απογευματινός αλλά υφίσταται, ειδικά όταν δούλευα και εγώ και σχολούσα 4, μεχρι να γυρισω να την δω, να φαω κλπ πήγαινε 5 παρά για να ξαπλώσουμε!!! Και φυσικά μεγαλώνοντας τα παιδιά, μεγαλώνουν οι αντοχές του και δεν κοιμούνται καθημερινά για μεσημέρι.

Στην ηλικία που είναι, δεν μπορεις να την παρεις με το ζορι και να την βαλεις σε ενα κρεβατι να κοιμηθεί. Πρέπει να το καταλαβει και να το κανει συνειδητά...

εχεις δικιο Ηλιοβασιλεμα μου, ειναι μεγαλο κοριτσι τωρα και εχει γνωμη και ετσι πρεπει. Ελπιζω συντομα να μπει σε μια ρουτινα που να βολευει ολους σας γιατι σε μια επομενη εγκυμοσυνη θα εχεις αναγκη απο ξεκουραση!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...