Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Συνήλθα καλή μου ναι!! Τί ωρα είναι η εξέταση;

Να μηναγχώνεσαι καθόλου; Πόσο κάνει η εξεταση εκεί;

Στις 11 κοριτσακι μου!!!!!!!Γυρω στα 150 με 200 ευρω περιπου!!!!!!!

Να περασει κι αυτο θεουλη μου να προχωρησουμε!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δοξα το Θεο να χαρεις τουλαχιστον οσο μπορεις την υπολοιπη εγγυμοσυνη σου!

εγω ειμαι στα ορια της καταθλιψης παντως κλαιω συνεχεια και δεν μπορω να χαρω τπτ!

ειπαμε μετραω τις μερες αναποδα ειναι 6 εβδομδες ακριβως να μπω στο μηνα μολυ μολις 45 ημερες θα βαλει πιστευω η Παναγια το χερι της και θα περασουν τι να πω!

Ναι στο Ιασω ειμαι !

αυριο θα κανουμε μια δοκιμη να σταματησω τον ορο και να και αν δεν εχουμε τπτ περιεργα επεισοδια να βγω να παω σπιτι!

Φυσικο ειναι Μαρακι μου να νιωθεις ετσι αλλα πρεπει να σκεφτεις οτι το μωρακι σου ειναι καλα,κι οτι εχει μεινει πολυ λιγο για να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου και τοτε στο προσωπο σου θα ειναι ζωγραφισμενη μονο η ευτυχια!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Δοξα το Θεο να χαρεις τουλαχιστον οσο μπορεις την υπολοιπη εγγυμοσυνη σου!

εγω ειμαι στα ορια της καταθλιψης παντως κλαιω συνεχεια και δεν μπορω να χαρω τπτ!

ειπαμε μετραω τις μερες αναποδα ειναι 6 εβδομδες ακριβως να μπω στο μηνα μολυ μολις 45 ημερες θα βαλει πιστευω η Παναγια το χερι της και θα περασουν τι να πω!

Ναι στο Ιασω ειμαι !

αυριο θα κανουμε μια δοκιμη να σταματησω τον ορο και να και αν δεν εχουμε τπτ περιεργα επεισοδια να βγω να παω σπιτι!

Και πώς να μην είσαι βρε Μαράκι μου! Κάνε υπομονή! Είναι που είσαι και μόνη σου χωρίς βοήθεια και έχεις επιπλέον άγχος και για το γιό σου! Έξι βδομάδες θα περάσουν, θα δεις, έχε πίστη και προσευχόμαστε και μεις για σένα! Μήν κλαις και επειδεινώνεις την κατάσταση σου! Σκέψου ευχάριστα πράγματα όσο μπορείς, οτι του χρόνου τέτοια μέρα θα κανονίζεις τις διακοπές σας με τα δυο σου παιδάκια, οτι τα Χριστούγεννα θα στολίσετε το δέντρο σας όλοι μαζί, διάβασε κάποιο ευχάριστο βιβλίο. Με θετική ψυχολογία, ο καιρός θα περάσει γρήγορα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα και καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυ.....!!!!!!!!

Σας ευχαριστω θερμα για ακομα μια φορα για τις ευχες, την αγαπη σας και την τρυφεροτητα σας....!!!!!! Να ειστε ολες καλα....!!!!!!!!!!

Εμεις εχθες περασαμε υπεροχα, ειχαμε πολυ κοσμο και παιδακια...

Στις 7 κοψαμε τουρτα και κατα τις 9 μιση εφυγαν και οι τελευταιοι καλεσμενοι...

Βαλαμε τραγουδακια, σβησαμε κερακια, παιξαμε με μπαλονια, τραβηξαμε καμερα και φωτο και χορεψαμε...στο γκαζον...!!!!!!

Φαγαμε φαγητα, τουρτα και ζαχαρωτα, ηπιαμε και ολα ηταν μια χαρα.

Ειχε και λιιιιιιγο δροσουλα και ολα κυλισαν θαυμασια...!!!!!!

Τωρα η μαριαννα ειναι κατω στη πισινα, παω να τη σκουπισω...!!!!!!!

Τα λεμε μετα....!!!!!!!!!

Σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....!!!!!!!!!!!!!Μ

αχ τι ωραία ...να τη χαιρεσαι!!!

Κοριτσια σημερα γιορταζει η πατουσιτσα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τη χαιρομαστε!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!!!!!!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ,ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

αχ τι ωραία ...να τη χαιρεσαι!!!

Σοτσαφι μου τι κανεις ματακια μου???

Εγω ψηνομαι η γυναικα!!!!Και τωρα παω να ξαπλωσω στον ανεμιστηρα μετα απο ενα μπανακι για να δροσιστω!!!!!!!!!

Τον μπεμπη σου τον νιωθεις???

1sh1p2.png

Σοτσαφι μου τι κανεις ματακια μου???

Εγω ψηνομαι η γυναικα!!!!Και τωρα παω να ξαπλωσω στον ανεμιστηρα μετα απο ενα μπανακι για να δροσιστω!!!!!!!!!

Τον μπεμπη σου τον νιωθεις???

τον νιώθω τις τελευταιές δυο μέρες έντονα!!όχι συνέχεια αλλα είναι πιο δυνατές οι κλοτσίτσες του!!απο ζέστη και εγώ...χάλια το αιρ κοντισιον καει συνέχεια( δεν θέλω να έρθει ο λογαριαμός της ΔΕΗ) τι κάνεις εσυ

Κοριτσια σημερα γιορταζει η πατουσιτσα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τη χαιρομαστε!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!!!!!!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ,ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

αααα να τη χαιρόμαστε , χρονια πολλά ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ!!!

Κορίτσια να σας ρωτήσω έχει καμιά ring sling , τα έχω δει στο ιντερνετ απλα δεν τα έχω βρει σε κατάστημα και θα ήθελα να το δω και απο κοντά για να είμαι σίγουρη!ποια είναι η γνώμη σας????

Γεια σας κορίτσια!!!

Σήμερα πήγαμε με παρέα φίλους με τα παιδιά τους σε μια πιο μακρυνή παραλία, φαγαμε κιολας εκει, παίξανε μια χαρα τα παιδιά και ηταν ωραια...Γυρίσαμε 5 παρα....Σε καμιά ωρα φαντάζομαι θα ξαναβγούμε βολτίτσα...Αλλά από αυριο τα κεφάλια μέσα!!! Τελειώνει η άδεια του άντρα μου....

Μαράκι μου γλυκό καλά έκανες και ζήτησες το λαπτοπ...να σου κρατάμε παρέα, να χαλαρώνεις και να ξεχνάς όσο μπορείς τους πόνους σου και οτι είσαι στο νοσοκομείο... Ο μικρός Αλέξανδρός σου και αυτός ήρωας που δεν σε έχει κοντά του αλλά τί να κάνει το παιδί αφού δεν γίνεται αλλιώς;;;

Πατουσίτσα χρόνια πολλά και με το καλό η μπέμπα σου!!! Καλές διακοπές!!!

Διαφημίσεις

τον νιώθω τις τελευταιές δυο μέρες έντονα!!όχι συνέχεια αλλα είναι πιο δυνατές οι κλοτσίτσες του!!απο ζέστη και εγώ...χάλια το αιρ κοντισιον καει συνέχεια( δεν θέλω να έρθει ο λογαριαμός της ΔΕΗ) τι κάνεις εσυ

αααα να τη χαιρόμαστε , χρονια πολλά ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ!!!

Κορίτσια να σας ρωτήσω έχει καμιά ring sling , τα έχω δει στο ιντερνετ απλα δεν τα έχω βρει σε κατάστημα και θα ήθελα να το δω και απο κοντά για να είμαι σίγουρη!ποια είναι η γνώμη σας????

σοτσαφι μουτι κανείς??????εγώ εχω ring-slingείναι μαρσιπος .το χρησιμοποιώ

συχνά αν κ τώρα λόγο ζέστης όχι κ τόσο πολύ.κ εγώ από το ίντερνετ το πήρα.είναι βολικό γιατί αντί να κουραζεσαι κρατώντας το μωρό αγκαλιά το βάζεις εκεί μέσα ναι μεν το έχεις αγκαλιά αλλά δεν επιβαρύνεις την μέση σου.επίσης το χρησιμοποιούσα για όσο θηλαζα κ για τον θηλασμό.

μαρακι μουβιάζεται η μικρή να βγει ε?????αχ κοριτσάκι μου υπομονή λίγο ακόμα να μείνει κ όλα καλά θα πάνε!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

ηλιοβασίλεμα μου καμία φορά του δίνω το algofren είναι πιο καλό από το ντεπόν αλλά προτιμώ να μην του δίνω συχνά.εσείς καλά?????η αγγελικουλα ????

may μου νομίζω ότι κ εσυ τον ίδιο μαρσιπο έχεις.

πατουσιτσα μου χρόνια σου πολλά!!!!με έναν πόνο κ να έχεις πάντα υγεία!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τσουπριτσες μουυυυυυυ ηρθααααα....!!!!!!

Τι μου κανετε....????? οοοοολες καλαααα...?????

Εγω πηγα τη μαριαννα βολτα, μπανιο, ταισμα και νανι...

Πατουσιτσα μουυυυυ χρινια σου πολλα, γερα και ευτυχισμενα...!!!

Οτι επιθυμεις κοριτσι μου...!!!!!!!! Να εισαι καλα...!!!!!

Μποτσακι μουυυυυυ να χαιρεσαι τη συμπεθερα σου....!!!!! Τι ωρα θα παμε αυριο στο γιατροοοοο...????? (γιατι δε στο ειπα, ολες μαζι θα παμε, χαχα!!!) και μολις τελειωσουμε τη β επιπεδου θα παμε στο νοσοκομειο να παρουμε (ελπιζω) το μαρακι και να τη γυρισουμε στον αλεξανδρουκο της....!!!!!!!!!

Ο υπερηχος β επιπεδου γινεται ΜΟΝΟ κοιλιακα κατα βαση....!!!! Αλλο αν υφισταται και κατι επιπλεον που πρεπει να το δει ενδοκολπικα......!!!!!!!!!!

Μαρακι μουυυυυ βγηακα εκεινη την ωρα που μιλουσαμε και δεν προλαβα να σου πω νεακια για τα κοριτσακια μας (τα εμαθες ομως εν συνεχεια τουλαχιστον απο τις περισσοτερες απο οτι διαβασα).

Κοριιιιιιτσια ζεστενομαιιιιιι.........!!!!!! Τι πρωτοτυπο ε....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Θαλίτσα και εμείς το χρησιμοποιούμε το algofren αλλά παρατήρησα ότι μου έκανε εμμετους μετα την λήψη του και τώρα τελευταία ξαναγύρισα στο ντεπον...

Τελικά δεν βγήκαμε για βόλτα απογευματινή...περισσότερο επειδή βαρεθήκαμε αλλά και σαν τιμωρία της μικρής...Δεν κοιμήθηκε μεσημέρι και της το παρουσιάσαμε σαν τιμωρία...Μου έχει ψιλοκόψει τον ύπνο τον μεσημεριανό και πολλές φορές αν κοιμηθεί, θα είναι 6 το απόγευμα...Και θέλω να καταλάβει ότι μεσημεριανό ύπνο εννοώ το πολύ μέχρι 4.30...

Κοριτσακια μου τι κανετε?? Μαρια μου μπραβο για αλλη μια φορα και καλη δυναμη... Οντως πολυ λογικο να εισαι πεσμενη... Υπομονη και σκεψου οτι εχεις μπει στο μαξιλαρακι της 30ης εβδομ!! απο εδω και περα απλα προσπαθηστε να κερδισετε χρονο για το μπεμπε στην κοιλιτσα της μαμας... Θα σου λειπει και το αγορακι σου, υπομονη!!!

Θαλεια μου τι κανετε?? Τι κανει ο μικρουλης? πηγατε για μπανακι σημερα??

Ηλιοβασιλεμα ολο βολτα κι εσεις ε?? Κι εμεις απο αυριο τα κεφαλια μεσα!!

May μου εισαι καλυτερα οσο περασε η μερα?? Εφτιαξε η διαθεση σου??

Ngn μου γλυκια ποτε πας ενδοκρινολογο ειπαμε? Ευχομαι καλα αποτελεσματα!

Μποτσακι μουυυυυυυ!!!! Καλη επιτυχια αυριο!!! Β'επιπ κοιλιακα και για λιγο κολπικα κι εγω για μετρηση τραχηλου, η τελευταια φορα που εξεταστικα κολπικα προτου γεννησω!! Μια φιλη μου που ειχε κανει στο Εμβρυο περυσι τη β'επιπ την εξετασαν και κολπικα. Αν εχεις την επιλογη προτεινω να τους πεις ναι!! Ειναι πολυ βασικο να εχουν μετρηση τραχηλου κολπικα, ειναι πολυ ακριβης! Μια φιλη μου που γενναει στις 14/8 οταν εκανε τη β'επιπ οταν την εξετασαν κολπικα της ειπαν οτι αν ειχε παει 2 μερες αργοτερα θα ειχε γεννησει!! ειχε χαμηλωσει εντελως ο τραηλος, μπηκε εσπευσμενα για περιδεση τραχηλου και τη γλιτωσαν!! Θα μου πεις τι καθομαι και σου λεω ε??? Απλα νομιζω δεν ειναι κακο να συζηταμε τις περιπτωσεις, ελπιζω να μη σε αγχωσω! Να σημειωσω οτι αυτης της κοπελας ειναι το 2ο παιδακι και εμεινε εγκυος πριν κλεισει τους 6 μηνες ο μεγαλος και αυτο παιζει πολυ σημαντικο ρολο...

Εγω που λετε τιποτα απο περιοδο και αυριο το πρωι θα συυυυυρω να κανω χοριακη αν στο μεταξυ δεν αδιαθετησω! Αυριο κανει χοριακη και η φιλη μου που εκανε εξωσωματικη να δει αν τελικα εμφυτευθηκαν τα μωρακια της! Παρακαλαω το Θεο να παρει μια τεραστια χοριακη! Θα ερθει το πρωι η μαμα μου να κρατησει τον μικρο μη τον παιρνω μαζι μου στον καυσωνα και θα πεταχτω και για ενα καφε με τη φιλη μου αυτη που εχει τρομερη αγωνια οπως καταλαβαινετε και θελει να μιλησουμε!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εγω που λετε τιποτα απο περιοδο και αυριο το πρωι θα συυυυυρω να κανω χοριακη αν στο μεταξυ δεν αδιαθετησω! Αυριο κανει χοριακη και η φιλη μου που εκανε εξωσωματικη να δει αν τελικα εμφυτευθηκαν τα μωρακια της! Παρακαλαω το Θεο να παρει μια τεραστια χοριακη! Θα ερθει το πρωι η μαμα μου να κρατησει τον μικρο μη τον παιρνω μαζι μου στον καυσωνα και θα πεταχτω και για ενα καφε με τη φιλη μου αυτη που εχει τρομερη αγωνια οπως καταλαβαινετε και θελει να μιλησουμε!!

Αύριο πρωί, δηλαδή πάτε για χοριακή οι δυο φιλενάδες; Καλά αποτελέσματα και στις δύο και μπορώ να φανταστώ την αγωνία της φίλης σου, που έχει κάνει αγώνα για να φτάσει μέχρι εδώ αλλά και το δικό σου ερωτηματικό αν τα καταφερατε!!!

Οπότε αναμένουμε εξελίξεις αύριο!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...