Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ευχαριστω κοριτσακι μου...

Οσο για εσενα υπομονη αλλη μια φορα ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ....!!!!!!

Πλεον εχεις ξεπερασει την 30τη εβδομαδα, αν λιγο ακομα κανει υπονονη το μωρακι σου με τους ορους δεν θα εχεις να φοβασαι ΤΙΠΟΤΑ...!!!!!!!

Κουραγιοοοοοοοοοοοο.......!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω κοριτσακι μου...

Οσο για εσενα υπομονη αλλη μια φορα ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ....!!!!!!

Πλεον εχεις ξεπερασει την 30τη εβδομαδα, αν λιγο ακομα κανει υπονονη το μωρακι σου με τους ορους δεν θα εχεις να φοβασαι ΤΙΠΟΤΑ...!!!!!!!

Κουραγιοοοοοοοοοοοο.......!!!!!!!!!!!!

ναι λεω απο σημερα το πρωι μετραμε αναποδα για τουλαχιστον 45 ημερες ακομα!

υπομομονη δεν ξερω ποου την βρισκω αλλα εχω το αγχος δεν μειωνεται!!!!!!περασατε καλα εχτε3ς?

επειδη δεν μπορω να διαβασω ολα τα νεα σας μηπως μπορεςι να να μου κανεις μια ανακεφαλεωση?

τι κανουν οι εγγυουλες?

η αγορομαμυ ελπιζω να μην κοκκινισε !?

γενικα για ολες θελω να μαθω?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Koριτσακια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Ηρθα κι εγω!!!!!!!!!

Οοοοοοοοοοοοοοοολες καλα???

Κοαλακι μου τα εσβησε τα κερακια το Μαριαννακι μας???

Μαρακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Κουραγιο νεραιδουλα μουυυυυυυυ!!!!!!!!!

Ειμαστε κοντα σου,κανε υπομονη!!Λιγο ακομα εμεινε να κρατηθει το μωρακι σου!!!!!

1sh1p2.png

Koριτσακια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Ηρθα κι εγω!!!!!!!!!

Οοοοοοοοοοοοοοοολες καλα???

Κοαλακι μου τα εσβησε τα κερακια το Μαριαννακι μας???

Μαρακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Κουραγιο νεραιδουλα μουυυυυυυυ!!!!!!!!!

Ειμαστε κοντα σου,κανε υπομονη!!Λιγο ακομα εμεινε να κρατηθει το μωρακι σου!!!!!

καλησπερα μικρη μου τι κανει ο μπεμπης?

ποτε ειναι να πας γιατρο ή πηγες?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Ε,αυτο παιδι μου ειναι εμφυτο!!!Και ξεχασα να ρωτησω και την xrydim,κολπικα η κοιλιακα την εκανε???

που θα την κανεις?

γινεται κοιλιακα ,το πολυ πολυ να κανει μετρηση τραχηλου για μερικα δευτερολεπτα κολπικα!

αλλα συνηθως ειναι κοιλιακα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κορίτσια γεια σας κ πάλι!!

ΜΑΡΑΚΙ μου, σαν ψέμα όλο αυτό που περνάς βρε κοριτσάκι μου! Και δεν εχω καταλάβει τελικά, οι συσπάσεις οφείλονται κάπου, ΄η απλά η μήτρα από μόνη της; Ήρωας και σύ και η μπεμπούλα σου, όλα θα πάνε καλά, έχε πίστη και οι μέρες περνάν! Μετά θα είσαι τόσο ευτυχισμένη!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου και του χρόνου!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, η μεγάλη μέρα έφτασε για σένα! Αν θυμάμαι καλά θα την κάνεις στο έμβρυο; Κοιλιακά γίνεται! Εμένα δε μου μετρήσαν τράχηλο στη β επιπέδου.(την πρώτη φορά εννοώ)

Οι άλλες τί κάνετε;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

NGN σκέφτομαι οτι την πιό υπεύθυνη γνώμη για την περίπτωσή σου, την έχει ο ενδοκρινολόγος και μετά ο γυναικολόγος! Ωστόσο το ιδανικό είναι να συμφωνήσουν μεταξύ τους! Όχι κιλό δε σε βλέπω να παίρνεις, θα χάσεις και από πάνω με τα νέα δεδομένα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ngn τι εχει γινει ?

May μου εσυ καλα ετσι εισαι ορθια πλεον?

ειναι οργανικο εν μερη ,η μητρα μου κανει συσπασεις απο την στιγμη που καταλαβαινει το κυημα αλλα και το μωρο ειναι ζωηρο και τις επιδυνωνει και παιζει ρολο οτι σπρωχνει να γεννηθει και εχει εμπεδωθει στην λεκανη!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοίταξε, δύο ακόμα εβδομάδες άμα περάσουν θα είσαι πολύ πιό ήσυχη!! Και θα περάσουν. Μετά από αυτό το διάστημα, κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι υπέρ μας!! Όταν με το καλό βγεί η μικρή σου, θα της ρίξουμε όλες μία μικρή κατσάδα για την ταλαιπωρία της μαμάς της. Στο ιασώ είσαι;;

Η Ngn είχε παθολογική καμπύλη ζαχάρου. Ο ενδοκρινολόγος προτείνει ινσουλίνη, ο γυναικολόγος διαφωνεί. Και η φίλη μας φυσικά, έχει μπερδευτεί!

Όσο για μένα, δοξάζω το Θεό και μετά το γιατρό μου που σκέφτηκε την αιτία της θρομβοφιλίας και από τη μέρα που ξεκίνησα τις ενέσεις, άρχισα να έχω μια νορμάλ ζωή! Πάντα έχω το άγχος, ωστόσο τα πράγματα αλλάξαν πολύ προς το καλύτερο, ευτυχώς! Και πάντα, για την ώρα, όπως λέω!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαρακι μου στο Εμβρυο θα την κανω!!!!Ρωταω για να ειμαι προετοιμασμενη γιατι οσο περνουν οι ωρες αγχωνομαι ολο και πιο πολυ!!!!!

May μου συνηλθες καθολου???Τα εχω κι εγω αυτα τα σκαμπανεβασματα,τα νευρα και τις μελαγχολιες που και που!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοίταξε, δύο ακόμα εβδομάδες άμα περάσουν θα είσαι πολύ πιό ήσυχη!! Και θα περάσουν. Μετά από αυτό το διάστημα, κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι υπέρ μας!! Όταν με το καλό βγεί η μικρή σου, θα της ρίξουμε όλες μία μικρή κατσάδα για την ταλαιπωρία της μαμάς της. Στο ιασώ είσαι;;

Η Ngn είχε παθολογική καμπύλη ζαχάρου. Ο ενδοκρινολόγος προτείνει ινσουλίνη, ο γυναικολόγος διαφωνεί. Και η φίλη μας φυσικά, έχει μπερδευτεί!

Όσο για μένα, δοξάζω το Θεό και μετά το γιατρό μου που σκέφτηκε την αιτία της θρομβοφιλίας και από τη μέρα που ξεκίνησα τις ενέσεις, άρχισα να έχω μια νορμάλ ζωή! Πάντα έχω το άγχος, ωστόσο τα πράγματα αλλάξαν πολύ προς το καλύτερο, ευτυχώς! Και πάντα, για την ώρα, όπως λέω!

Δοξα το Θεο να χαρεις τουλαχιστον οσο μπορεις την υπολοιπη εγγυμοσυνη σου!

εγω ειμαι στα ορια της καταθλιψης παντως κλαιω συνεχεια και δεν μπορω να χαρω τπτ!

ειπαμε μετραω τις μερες αναποδα ειναι 6 εβδομδες ακριβως να μπω στο μηνα μολυ μολις 45 ημερες θα βαλει πιστευω η Παναγια το χερι της και θα περασουν τι να πω!

Ναι στο Ιασω ειμαι !

αυριο θα κανουμε μια δοκιμη να σταματησω τον ορο και να και αν δεν εχουμε τπτ περιεργα επεισοδια να βγω να παω σπιτι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μαρακι μου στο Εμβρυο θα την κανω!!!!Ρωταω για να ειμαι προετοιμασμενη γιατι οσο περνουν οι ωρες αγχωνομαι ολο και πιο πολυ!!!!!

May μου συνηλθες καθολου???Τα εχω κι εγω αυτα τα σκαμπανεβασματα,τα νευρα και τις μελαγχολιες που και που!!!!!!!!

Συνήλθα καλή μου ναι!! Τί ωρα είναι η εξέταση;

Να μηναγχώνεσαι καθόλου; Πόσο κάνει η εξεταση εκεί;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...