Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα!!! Την Δευτέρα τελικά θα πάω στην ενδοκρινολόγο να δω τι θα κάνω. Τηλεφωνικώς που μίλησα μου είπε οτι βασιζόμαστε στις καθημερινές μετρήσεις και όχι στην καμπύλη ενώ ο γυναικολόγος μου λέει να κάνω ινσουλίνη. Την Δευτέρα που θα πάω θα δούμε και μετά θα πάρω τον γυναικολόγο μου να μιλήσουμε. Ελπίζω να συμφωνήσουν μεταξύ τους γιατί και εγώ δεν είμαι κατάλληλη να αποφασίσω ποιον θα εμπιστευτώ!!!

Φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!

Να ηρεμησεις καλη μας φιλη κι ολα θα γινουν!!!!Μην στεναχωριεσαι γιατι στεναχωριεται και η μπεμπα!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥνα τα εκατοστησει το μαριαννακι σου!!!!!εύχομαι πάντα να είναι καλοτυχη στη ζωή της κ γεμάτη από υγεία κ χαρά!!!!!!!!!

ngn μουτι να πω?????αυτό που θα πω μόνο ότι εμείς είμαστε εδώ για σένα κ το μωρακι σου κ όλα θα πάνε καλά κ θα το δεις!!!!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P

ηλιοβασίλεμα μουευτυχώς είμαι καλύτερα!!!ο μικρός έχει μια ανησυχία αλλά λόγο των δοντιών του.όσο για το μπάνιο στη θάλασσα όπως πάντα τρελαίνεται!!!!:-P:-P:-P:-P

patoysitsa μου τελικά φύγατε?????στη χρυσοβαλαντο ήρθατε????

οι υπόλοιπες καλά?????

Ολα καλα Θλειτσα μου!!!!Φιλακια στονΠαναγιωτακη!!!!!!!!

1sh1p2.png

Λοιπον ειμαστε ετοιμες???????????

Παμε κοντα στο Μαριαννακι!!!!!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ!!!

ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΓΩΣΗΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ

ΝΑ ΜΙΑ ΣΟΦΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΩ!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙ ΜΑΣ!!!

1sh1p2.png

καλησπέρα...πατουσιτσα μην σε πιάνει άγχος που δεν νιώθεις τ μωρό είναι λογικό είναι μικρούλα ακόμα, εγώ είχα να νιώσω τον δικό μου...πάνω απο δύο βδομάδες σήμερα όμως μου έδωσε μια δυνατή ...!!!

Διαφημίσεις

Πριν μισή ώρα γυρίσαμε από θαλασσα. Ηταν πολύ ωραία...το ευχαριστηθήκαμε!!!

Sotsafi τί κάνεις; έχουμε μέρες να μιλήσουμε... Πώς πάς με την εγκυμοσύνη σου;

Ngn δίκιο εχεις, να τους βάλεις να μιλήσουν οι 2 γιατροί και να πάρουν κοινή απόφαση για τι τί να κάνεις!!!

Κοαλάκι τελειώσατε το παρτυ; ή τουλάχιστον τώρα είστε πιο χαλαρά; Το Μαριαννάκι το έσβησε το κεράκι της;

Αγορομάμυ κάθε ώρα που περνάει και κάθε μέρα που τελειώνει, σε φέρνει πιο κοντά στο θετικό αποτέλεσμα!!! Άντε να το επιβεβαιώσεις και να έχουμε χαρές!!!

Μποτσάκι όποτε βρίσκεις χρόνο, να κοιμάσαι και να γεμίζεις τις μπαταρίες!!! Μετά την γέννα, θα είναι λίγο πιο δύσκολα...

Θάλεια του δίνεις λίγο ντεπόν για τα δοντάκια το βράδυ για να κοιμάται πιο ήσυχα ή το αποφεύγεις;

Η Ελλη εμπαινε από κινητό, σκέφτομαι μήπως δεν μπόρεσε να ανανεώσει τον χρόνο της ή εχει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή...

Η Μαρία πάλι, φοβάμαι μήπως ξαναείχε νοσηλεία λόγω συσπάσεων...Μακάρι να είναι εντάξει με την υγεία τους...

Κοπελιτσες μου γύρισα πριν μια ωρα!!!Όλα πήγαν πολύ καλα,κι ευτυχώς ήταν σε ένα ξενώνα στην ορεινή Κορινθία και είχε αρκετή δροσιά!!!

Δεν είδα πολύ κίνηση σημερα στο στέκι μας!!!Ξεπορτισαμε όλες???

Σας αφήνω γιατί είμαι τεζα!!!Θα πούμε νεακια αύριο!!!Περιμενουμε κα τα νεα της φουρτουνιτσας!!!

Καληνυχτα νεραιδουλες μου!!!

Σας φιλωωωωωωωωωωω!!!!

1sh1p2.png

Πριν μισή ώρα γυρίσαμε από θαλασσα. Ηταν πολύ ωραία...το ευχαριστηθήκαμε!!!

Sotsafi τί κάνεις; έχουμε μέρες να μιλήσουμε... Πώς πάς με την εγκυμοσύνη σου;

Ngn δίκιο εχεις, να τους βάλεις να μιλήσουν οι 2 γιατροί και να πάρουν κοινή απόφαση για τι τί να κάνεις!!!

Κοαλάκι τελειώσατε το παρτυ; ή τουλάχιστον τώρα είστε πιο χαλαρά; Το Μαριαννάκι το έσβησε το κεράκι της;

Αγορομάμυ κάθε ώρα που περνάει και κάθε μέρα που τελειώνει, σε φέρνει πιο κοντά στο θετικό αποτέλεσμα!!! Άντε να το επιβεβαιώσεις και να έχουμε χαρές!!!

Μποτσάκι όποτε βρίσκεις χρόνο, να κοιμάσαι και να γεμίζεις τις μπαταρίες!!! Μετά την γέννα, θα είναι λίγο πιο δύσκολα...

Θάλεια του δίνεις λίγο ντεπόν για τα δοντάκια το βράδυ για να κοιμάται πιο ήσυχα ή το αποφεύγεις;

Η Ελλη εμπαινε από κινητό, σκέφτομαι μήπως δεν μπόρεσε να ανανεώσει τον χρόνο της ή εχει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή...

Η Μαρία πάλι, φοβάμαι μήπως ξαναείχε νοσηλεία λόγω συσπάσεων...Μακάρι να είναι εντάξει με την υγεία τους...

ολα καλά κορίτσι μου , είναι πολύ ήσυχο το μωράκι.!!τι κάνεις εσύ; το παιδάκι σου καλά;

Καλημερα κοριτσια μου!!! Καλα ειστε?? Εδω τρελη ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗ!!! Ξυπνησαμε στις 10.00 οικογενειακως και τωρα ετοιμαζομαστε για παραλια! Δεν κανουμε μπανιο τωρα γιατι εχει πολυ ηλιο για τον μικρο, παμε να κατσουμε στο μαγαζι του φιλου μας που εχει πολυ δροσια!!! Θα διαβασω μετα νεα σας! Φιλακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα χωρίς πολλά νέα και χωρίς πολλά κέφια.... (Χωρίς λόγο, μην ανησυχείτε).. Μάλλον ξύπνης στραβά...

Θα τα πούμε αργότερα!

Καλημέρα ΜΑΥ μου. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα τα έχει η εγκυμοσύνη. Όλες το παθαίνουμε!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα και καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυ.....!!!!!!!!

Σας ευχαριστω θερμα για ακομα μια φορα για τις ευχες, την αγαπη σας και την τρυφεροτητα σας....!!!!!! Να ειστε ολες καλα....!!!!!!!!!!

Εμεις εχθες περασαμε υπεροχα, ειχαμε πολυ κοσμο και παιδακια...

Στις 7 κοψαμε τουρτα και κατα τις 9 μιση εφυγαν και οι τελευταιοι καλεσμενοι...

Βαλαμε τραγουδακια, σβησαμε κερακια, παιξαμε με μπαλονια, τραβηξαμε καμερα και φωτο και χορεψαμε...στο γκαζον...!!!!!!

Φαγαμε φαγητα, τουρτα και ζαχαρωτα, ηπιαμε και ολα ηταν μια χαρα.

Ειχε και λιιιιιιγο δροσουλα και ολα κυλισαν θαυμασια...!!!!!!

Τωρα η μαριαννα ειναι κατω στη πισινα, παω να τη σκουπισω...!!!!!!!

Τα λεμε μετα....!!!!!!!!!

Σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....!!!!!!!!!!!!!Μ

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλησπερα κοριτσια και ναι ευτυχως την γλιτωσα δεν γεννησα για αλλη μια φορα!

Την τριτη με επισασν πονοι και μπηκα στο νοσοκομειο παλι!οι συσπασεις ηταν καθε 3 λεπτα και οι πονοι ηταν στο 100% εβαλε η Αγια Αννα το χερι της και με τα φαρμακα και τις τεχνικες των γιατρων την γλιτωσα ειμαι ακομα νοσοκομειο δεν ειχα το λαπ τοπ ζητησα και μου το εφεραν σημερα!

δεν ξεω για ποσο θα μεινω απλα προσπαθουμε να το παρατεινουμε καναμε μια προσαπαθεια να φυγω την παρασκευη αλλα με πιανουν πονοι μολις σταματαω τον ορο με τον ορο ποναω και εχω συσπασεις αλλα δεν ειναι οργανωμενες και φτανουν το 60 -70 % των ωδινων!

εσεις τα νεα σας????/

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερα και καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυ.....!!!!!!!!

Σας ευχαριστω θερμα για ακομα μια φορα για τις ευχες, την αγαπη σας και την τρυφεροτητα σας....!!!!!! Να ειστε ολες καλα....!!!!!!!!!!

Εμεις εχθες περασαμε υπεροχα, ειχαμε πολυ κοσμο και παιδακια...

Στις 7 κοψαμε τουρτα και κατα τις 9 μιση εφυγαν και οι τελευταιοι καλεσμενοι...

Βαλαμε τραγουδακια, σβησαμε κερακια, παιξαμε με μπαλονια, τραβηξαμε καμερα και φωτο και χορεψαμε...στο γκαζον...!!!!!!

Φαγαμε φαγητα, τουρτα και ζαχαρωτα, ηπιαμε και ολα ηταν μια χαρα.

Ειχε και λιιιιιιγο δροσουλα και ολα κυλισαν θαυμασια...!!!!!!

Τωρα η μαριαννα ειναι κατω στη πισινα, παω να τη σκουπισω...!!!!!!!

Τα λεμε μετα....!!!!!!!!!

Σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....!!!!!!!!!!!!!Μ

να τα εκατοστησει και να την καμαρωσεις σαν τα ψηλα βουνα!

Ευχομαι ολοψυχα να ειναι γερη και τυχερη και οτι σκεφτεις για εκεινη να συμβει!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...