Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα στην υπόλοιπη παρέα!!!!!!!!

Σήμερα η τεμπέλα σηκώθηκα από το κρεβάτι στις 10...Είχαν ξυπνήσει μπαμπάς και κόρη και εγώ τίποτα...

Έχω να μαγειρέψω και δεν ξέρω αν θα πάμε για μπάνιο το πρωί...Μαλλον θα το αφήσουμε για απόγευμα!

Ηλιοβασίλεμά μου καλημέρα, δεν πειράζει..καλύτερα το απόγευμα, τώρα ξεκινάει να κάνει πολυυυυ ζέστη!!

Σας αφήνω για λίγο, πάω σουπερ μάρκετ και επιστρέφω!:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Xrydim και εγώ αυτό λέω, να κάνω με την ησυχία μου τις δουλειές για σαβ/κο και να πάμε το απόγευμα για μπανάκι...

Εσύ πρόσεχε, μην κουβαλάς πολλά βαρη!!! Θα πας με τον αντρα σου; Φυσικά θα σε βοηθήσει!!!

Kαλημεραααααααααααααααααααααααα περα για περαααααααααααααα!!!!!!!!!!

Πριν πω οτιδηποτε να ευχηθω στην γλυκια προγκηπισσα του φορουμ μας!!!!!

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ!!!!!!!!!!!!

ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!!!!!

1sh1p2.png

Παμε παλι απο την αρχη!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου????Εγω ελιωσα η μαυρη με το ζορι σηκωθηκα και μια ωρα επλενα πιατα!!!!!

Τωρα θα ξαναξαπλωσω παλι!!!!

Κοριτσια το βραδυ οπως ειχα το χερι μου στην κοιλιτσα μου καταλαβα τον μπεμπη καλαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Εκτος οτι κουνιοτανε συνεχεια,το επιασα κιολας!!!!!!!!!!

Ανατριχιασα και τα ματια μου τρεχανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι θαυμα θεε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσεις κοπελιτσες μου οοοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα??????????????

Φευγει κι η πατουσιτσα μας σημερα!!!!!!!Παει βολτα την νυφη μου!!!!!!!!

χιχιχιχιχιχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Αντε βρε κοριτσια την Δευτερα να την κανω κι εγω την β'επιπεδου να δουμε!!Εχω αρχισει και αγχωνομαι!!!!!!!!!!

Κι εγω κατα τις 7 και τεταρτο θα φυγω!!!Θα παμε σε εκεινο το ξενοδοχειο που ειναι πανω στο βουνο σε μια λημνη να κανουμε την μουσικη βραδια,αλλα θα μπω πριν να σας φιλησω και νατραγουδησουμε για την Μαριαννα μας γιατι πρεπει να παμε και στα γεννεθλια!!!!!!:P:p:p:p:p:p

1sh1p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!

Φιλιά σε όλες σας. Καλά μπάνια. Θα έχει πολύ ζέστη και σήμερα!!!!

Πως εισαι κοριτσακι μου καλο σημερα???

Πολυ ζεστη δεν λες τιποτα!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Οι υπόλοιπες φιλενάδες τί κάνετε;!

NGN όλα σου τύχαν βρε κοριτσάκι μου και σένα, ευτυχώς η μπεμπούλα σου είναι καλά και θα είναι μέχρι το τέλος. Λίγη υπομονή ακόμη και όλα θα ανήκουν στο παρελθόν!! Μήπως ωστόσο να την επαναλάβεις;

ΓΙΟΛΑ μου και εγώ χαμένο αυτό το παιδί! Πού και πού την ακούω, aλλά συστηματικά καθόλου!! Όπως λες και σύ όμως από τη Δευτερα φούσκωσε κ μένα απότομα η κοιλιά μου!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ πολύ καλά να περάσεις!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ θα πατε για μπανάκι σήμερα;

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ τίποτα ακόμα ε;;;!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ξεκουράσου λίγο ντεεεεε!!!

Η Μαρία και η Έλλη πού βρίσκονται πάλι; Ας ελπίσουμε οτι είναι καλά!!

Πολύ καλημέρα να έχουμε!!'

May μου εισαι καλα???Εγω εχθες βραδυ τον ακουγα συνεχεια και τον επιασα κιολας!!!!Θα τα ακουσετε κι εσεις!!Εγω τρελαθηκα!!!!!

Θυμασαι ποσο αγχωμενη ημουνα???Και ειδικα εχθες που κουραστηκα!!!!

Υπομονη,θα χτυπησει!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσάκι, έχεις μουσική βραδιά απόψε;;; Τί είδους μουσική; Θα χορέψει ο γιος σου ή θα χαλαρώσει;;;

Ngn Πώς είσαι σημερα; Διάβασα στο φόρουμ ότι οι γιατροί σου διαφωνούν στο θέμα της ινσουλίνης, ε; Είναι πρόβλημα αυτό να έχουν διαφορετικές γνώμες. Θα ξανακάνεις καμπύλη ή όχι;

Το έχω αντιμετωπίσει και εγω τωρα που προσπαθούμε για 2ο, άλλα μου λεει ο ενας γυναικολόγος, άλλα η ενδοκρινολόγος που έχει εμπειρεία σε περιπτώσεις σαν την δική μου...Μάλιστα, μου εχουν πει για το χαπι του φαγητού λογω ινσουλινοαντιστασης, ο ενας να το συνεχισω σε ολο το 1ο τριμηνο της πιθανής εγκυμοσύνης και η ενδοκρινολόγος να το σταματήσω αμέσως μόλις αντιληφθώ εγκυμοσύνη...Και οι δυο κάθετοι, απόλυτοι στις απόψεις του!!!

Τα άλλα κορίτσια τί κάνετε;;;

Μποτσάκι, έχεις μουσική βραδιά απόψε;;; Τί είδους μουσική; Θα χορέψει ο γιος σου ή θα χαλαρώσει;;;

Ngn Πώς είσαι σημερα; Διάβασα στο φόρουμ ότι οι γιατροί σου διαφωνούν στο θέμα της ινσουλίνης, ε; Είναι πρόβλημα αυτό να έχουν διαφορετικές γνώμες. Θα ξανακάνεις καμπύλη ή όχι;

Το έχω αντιμετωπίσει και εγω τωρα που προσπαθούμε για 2ο, άλλα μου λεει ο ενας γυναικολόγος, άλλα η ενδοκρινολόγος που έχει εμπειρεία σε περιπτώσεις σαν την δική μου...Μάλιστα, μου εχουν πει για το χαπι του φαγητού λογω ινσουλινοαντιστασης, ο ενας να το συνεχισω σε ολο το 1ο τριμηνο της πιθανής εγκυμοσύνης και η ενδοκρινολόγος να το σταματήσω αμέσως μόλις αντιληφθώ εγκυμοσύνη...Και οι δυο κάθετοι, απόλυτοι στις απόψεις του!!!

Γεια σου ηλιοβασίλεμα μου!!!Είσαι καλα?Η Αγγελικουλα???

Είναι βραδυά με θεατρικά κομμάτια και λίγο εντεχνο κι εκαφρολαικα,και την διοργανώνουμε κάποια άτομα από την θεατρική μας ομάδα!!!

Εγώ συμμετέχω σε ένα κομάτι καθ'οτι δύσκολο φετος για μένα να παίξω,οπότε ο Μπεμπής και θα χορέψει και θα τραγουδήσει!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι, αχ ωραία, ο μπέμπης από τωρα είναι καλλιτέχνης!!!

Εμείς καλά...σήμερα δεν μπορούσα να ξυπνήσω νωρίς, κοντα 10 το πρωι σηκώθηκα από κρεβατι...και μας πήρε η ωρα...Πήγαμε μόνο για καφε στο λιμάνι και τωρα κατα τις 5,30 θα πάμε θάλασσα...

Από Δευτέρα θα επανέλθω στο συνηθισμένο προγραμμα μας, αφού θα δουλεύει ο αντρας μου ...και θα σχολαει γυρω στις 5-6...

Κοριτσακια μου τωρα διαβασα τα νεα σας...!

Ngn μου τι ηταν παλι κι αυτο με το ζαχαρο? Κι εγω το φοβομουν πολυ στην εγκυμοσυνη και προσεχα πολυ! Παρε και τη γνωμη του ενδοκρινολογου τωρα να δεις τι θα κανεις!!

Μποτσακι μου γλυκο χορευταρου σημερα!!! Ποιο τραουδι θα πεις?? Η κουμπαρα μου ασχολειται ημιεπαγγελματικα με θεατρικα και τραγουδι!! Εχθες ειχες συνομιλια με τον γιοκα σου?? Ειναι οντως υπεροχη αισθηση...

Ηλιοβασιλεμα ετοιμαζεστε για μπανακι? Κι εμεις πηγαμε το πρωι!! Πολυ ζεστη σημερα και η θαλασσα ηταν ο,τι επρεπε!!

May μου καλα κι εσεις??? Ναι τιποτα ακομα απο περιοδο και εχει αρχισει να με πιανει ανυπομονησια και εχω και τον αντρα μου να μου λεει μην παω τη Δευτερα για χοριακη, να περιμενω παραπανω αν δεν αδιαθετησω!!

Ρε κοριτσια που ειναι η Μαρια και η Ελλη? Τι γινεται παλι???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Την Δευτέρα τελικά θα πάω στην ενδοκρινολόγο να δω τι θα κάνω. Τηλεφωνικώς που μίλησα μου είπε οτι βασιζόμαστε στις καθημερινές μετρήσεις και όχι στην καμπύλη ενώ ο γυναικολόγος μου λέει να κάνω ινσουλίνη. Την Δευτέρα που θα πάω θα δούμε και μετά θα πάρω τον γυναικολόγο μου να μιλήσουμε. Ελπίζω να συμφωνήσουν μεταξύ τους γιατί και εγώ δεν είμαι κατάλληλη να αποφασίσω ποιον θα εμπιστευτώ!!!

Φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

κοριτσαρες μουουουουουου!ήρθα!! δεν έχω διαβασει νεα σας..μολις μπηκα σπιτι και ειπα να μπω να σας ενημερωσω!!

Λοιπόν όλα είναι τέλεια...θα αποκτήσουμε μια υγιέστατη κορούλα (είναι πλέον βέβαιο ότι είναι μπέμπα!!!!!) η οποία τρώει όλο της το φαγητό (όπως χαρακτηριστικά είπε ο γιατρός), ειναι 468 γρ και αν συνεχίσει να μεγαλώνει με αυτόν το ρυθμό θα γεννηθεί γυρω στα 3.5 κιλά!!

Μοιάζει σε εμένα όπως παρατήρησε ο αντρούλης μου στη 4d απεικόνιση και έχει τα δαχτυλάκια των ποδιών του μπαμπά της!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (χαζέψαμε τελείως σας λέω!!)

Επίσης είναι με το κεφάλι πάνω και με τα πόδια κάτω σ αυτη τη φάση ("ισχυακό", ας ελπίσουμε να γυρίσει κανονικά μεχρι το τέλος!) γι αυτό η άτιμη με στέλνει συνέχεια τουαλέτα τις νύχτες που κουνιέται και νιώθω πίεση χαμηλά λες και θα ξεπεταχτει κανένα ποδαράκι!!! :oops::oops:

αααααχχχ κοριτσια μου τι συναισθημα ειναι αυτο..τι καταπληκτικη εξεταση ειναι η β επιπεδου!!!! :tongue::tongue:

Μποτσάκι, πατουσίτσα, έλλη εσείς που θα κάνετε για πρώτη φορά β επιπέδου, θα μαγευτείτε από τα παιδάκια σας! οι υπόλοιπες μανουλες την ξερετε ηδη τη γλυκα!:D:D:D

xrydim μουμπρααααααβο κοριτσάκι μου που όλα είναι καλά!!!!!!ααααααρεεεε ένας κοριτσαρος που θα έρθει!!!!!ελπίζω να συμπεθερεψουμε!!!!!χαχαχαχαχαχα:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

μια χαρά η μικρή όλα καλά!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥνα τα εκατοστησει το μαριαννακι σου!!!!!εύχομαι πάντα να είναι καλοτυχη στη ζωή της κ γεμάτη από υγεία κ χαρά!!!!!!!!!

ngn μουτι να πω?????αυτό που θα πω μόνο ότι εμείς είμαστε εδώ για σένα κ το μωρακι σου κ όλα θα πάνε καλά κ θα το δεις!!!!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P

ηλιοβασίλεμα μουευτυχώς είμαι καλύτερα!!!ο μικρός έχει μια ανησυχία αλλά λόγο των δοντιών του.όσο για το μπάνιο στη θάλασσα όπως πάντα τρελαίνεται!!!!:-P:-P:-P:-P

patoysitsa μου τελικά φύγατε?????στη χρυσοβαλαντο ήρθατε????

οι υπόλοιπες καλά?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μποτσακι, αχ ωραία, ο μπέμπης από τωρα είναι καλλιτέχνης!!!

Εμείς καλά...σήμερα δεν μπορούσα να ξυπνήσω νωρίς, κοντα 10 το πρωι σηκώθηκα από κρεβατι...και μας πήρε η ωρα...Πήγαμε μόνο για καφε στο λιμάνι και τωρα κατα τις 5,30 θα πάμε θάλασσα...

Από Δευτέρα θα επανέλθω στο συνηθισμένο προγραμμα μας, αφού θα δουλεύει ο αντρας μου ...και θα σχολαει γυρω στις 5-6...

Hλιοβασιλεμα μου με πηρε ο υπνος!!!Τωρα ετοιμαζομαι να φυγω σιγα σιγα!!!

Κι εμενα εχει αδεια ο αντρας μου για δωδεκα μερες και θα τον χαρω κι εγω κι αυτος εμενα λιγιο!!

Καλο μπανιο!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου τωρα διαβασα τα νεα σας...!

Ngn μου τι ηταν παλι κι αυτο με το ζαχαρο? Κι εγω το φοβομουν πολυ στην εγκυμοσυνη και προσεχα πολυ! Παρε και τη γνωμη του ενδοκρινολογου τωρα να δεις τι θα κανεις!!

Μποτσακι μου γλυκο χορευταρου σημερα!!! Ποιο τραουδι θα πεις?? Η κουμπαρα μου ασχολειται ημιεπαγγελματικα με θεατρικα και τραγουδι!! Εχθες ειχες συνομιλια με τον γιοκα σου?? Ειναι οντως υπεροχη αισθηση...

Ηλιοβασιλεμα ετοιμαζεστε για μπανακι? Κι εμεις πηγαμε το πρωι!! Πολυ ζεστη σημερα και η θαλασσα ηταν ο,τι επρεπε!!

May μου καλα κι εσεις??? Ναι τιποτα ακομα απο περιοδο και εχει αρχισει να με πιανει ανυπομονησια και εχω και τον αντρα μου να μου λεει μην παω τη Δευτερα για χοριακη, να περιμενω παραπανω αν δεν αδιαθετησω!!

Ρε κοριτσια που ειναι η Μαρια και η Ελλη? Τι γινεται παλι???

Αγορομαμυ μου τι κανει ο Μητσακος μας??

Θα πω ενα κομματι απο την "Μαρι" του Αττικ!!!!!!!

Μηντην περιμενεις την ακατανομαστη!!!Δεν θα ερθει!!!!!;););););)

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...