Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου παω για υπνο, το πρωι εχω παλι δουλιτσες, αν προλαβω θα μπω να τα πουμε...!!!!!!!!

Καληνυχτα σε οοοοολες, φιλακια και καλη ξεκουραση...!!!!!!!

Κοαλακι μου δε σε προλαβα!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(

ναι ωραια η σκεψη σου!!!!!και μου αρεσουν πολυυυυυυυ αυτες οι λιχουδιες!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

μπες και σαιτ ''ο συνταγουλης''!!!!

εχει πολλες τετοιες λιχουδιες!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσακια μου παω για υπνο, το πρωι εχω παλι δουλιτσες, αν προλαβω θα μπω να τα πουμε...!!!!!!!!

Καληνυχτα σε οοοοολες, φιλακια και καλη ξεκουραση...!!!!!!!

εγινε Κολακι μου!!!!καλο ξημερωμα να εχετε!!!!!!

εγω αυριο μεχρι και την αλλη βδομαδα δεν θα μπω!!!!θα ειμαι στο χωριο!!!θα επιστρεψουμε στις 2 Αυγουστου!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΤΕ!!!!!!!!ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΤΣΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!!!!!!!

d.gif

Καλησπέρα Πατουσίτσα!!! Αύριο φευγεις;;;; Καλές διακοπές και καλές βόλτες με την κόρη σου!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου!!!!!καλησπεραααα!!!!!ναι αυριο αναχωρουμε!!!!!σε ευχαριστω πολυυυυ!!!!!!!ολο τσαρκες θα ειμαστε με την μπεμπουλα μου!!!!:D:D:D:D:D

πολυ ησυχη ειναι 2 μερες και ανησυχω!!!!:confused::confused::confused:

εσυ καλα εισαι???η αγγελικουλα μος καλα ειναι????????

d.gif

Διαφημίσεις

Φιλεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυ!!!!!!Σημερα το παράκανα!!!Από τις 11το πρωί μολις μιση ώρα πριν ξάπλωσα και έχω και τύψεις για το μωράκι μου!!!Με πονάνε οι φτερνες μου τη μαύρη!!!

Αφού να φανταστειτε δεν είχα κουράγιο να κάτσω στον υπολογιστή και γράφω από το κινητό στο κρεβάτι!!!Τοσο πολύ!!!

Αύριο μέχρι να φύγουμε για την εκδήλωση δεν σηκώνομαι!!!Θέλω σκουωμα,νιώθω πολύ ασχημα!!!

Ngn μου μαζί θα τα περάσουμε όλα,σαν μια μπουνιά!!!Μην στεναχωριέσαι,όλα θα αντιμετωπιστούν!!!Κοντεύεις αλωστε!!

Δεν αντεχω άλλο κλείνουν τα ματάκια μου!!!

Καληνύχτα όμορφες μου νεράιδες,όνειρα γλυκά και καλή ξεκούραση!!!

Σας φιλωωωωωωωωω!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημερεντες σε ολες!!!!!!!! ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Το υπολοιπο θα στο τραγουδησουν ολοι οσοι θα γιορτασουν σημερα μαζι σου!!! Συμπεθερα πολυχρονη η Μαριαννα μας!!!! Να ειναι υγιης,ευτυχισμενη!! Αξια και η μανουλα που το μεγαλωνει με τοση αγαπη, και ο μπαμπακας φυσικα!!! Αχ συμπεθερα με το που ανοιξα τα ματια μου τη φουρτουνιτσα σκεφτηκα!!! Να τη χαιρεστε και να περασετε υπεροχα σημερα!! Ειναι τα πρωτα σας γενεθλια!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!

Φιλιά σε όλες σας. Καλά μπάνια. Θα έχει πολύ ζέστη και σήμερα!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερααααααα κοριτσιαααααα μουυυυυυυυυυ.....!!!!!!!

Τι κανετε......?????? οοοοοοολες καλααααα.....??????

Σασ γραφω εν ταχυ γιατι βιαζομαι.....!!!!!! Εχω να παραλαβω τον ανδρα μου απο το κτελ καθως επισης και την τουρτα και ενα σωρο αλλες δουλειες....!!!!!!

Μολις βγηκα απο το μπανιο παρεπιπτοντως...!!!!!!!

Σας χιλιοευχαριστωωωωωωωωω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου για τις ευχες και την αγαπη σας....!!!!!! Να ειστε οοοοολες καλα με τα εμβρυακια-μωρακια-παιδακια σασ μαζι.....!!!!!!!!!! Ολου το κοσμου τα παιδακια να ειναι γεραααααα.....!!!!!!!!!!

Ευχαριστω που θα τραγουδησετε τη μαριαννα μου...

Θα ειστε οι "επιτιμοι" καλεσμενοι μου και ας μη γνωριζομαστε και ας ειστε μακρυα μου.....!!!!!!!! Εγω στις 7 που θα σβησουμε κερακια θα σας εχω "παρεα μου".

Συμπεθεραααα μου extra φιλακια στον γαμπρουλη μου....!!!!!!!!

Πατουσιτσααααα μου καλες διακοπουλες, να προσεχεις.....!!!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες, να περασετε σημερα καλα οτι και να κανετε και θα τα πουμε το βραδυ αργα.....!!!!!!!!!!!!

Καλημεραααααααααααααα......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙ γλυκό, χρόνια σου πολλά γλυκό κοριτσάκι! Μπορεί να μή σε έχω γνωρίσει, αλλά άμα κρίνω από το πόσο γλυκομίλητη είναι η μαμά σου, είμαι σίγουρη οτι και σύ είσαι ένα γλυκό αστεράκι! Να τα εκατοστήσεις με υγεία πάντα κ ευτυχία! ΚΟΑΛΑΚΙ μου, να την καμαρώνεις πάντα και αυτή εσένα!! Σήμερα να περάσετε τέλεια!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Οι υπόλοιπες φιλενάδες τί κάνετε;!

NGN όλα σου τύχαν βρε κοριτσάκι μου και σένα, ευτυχώς η μπεμπούλα σου είναι καλά και θα είναι μέχρι το τέλος. Λίγη υπομονή ακόμη και όλα θα ανήκουν στο παρελθόν!! Μήπως ωστόσο να την επαναλάβεις;

ΓΙΟΛΑ μου και εγώ χαμένο αυτό το παιδί! Πού και πού την ακούω, aλλά συστηματικά καθόλου!! Όπως λες και σύ όμως από τη Δευτερα φούσκωσε κ μένα απότομα η κοιλιά μου!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ πολύ καλά να περάσεις!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ θα πατε για μπανάκι σήμερα;

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ τίποτα ακόμα ε;;;!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ξεκουράσου λίγο ντεεεεε!!!

Η Μαρία και η Έλλη πού βρίσκονται πάλι; Ας ελπίσουμε οτι είναι καλά!!

Πολύ καλημέρα να έχουμε!!'

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙ-ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ!!!! κοαλλακι μου να χαιρεσατι την κορουλα σου..να είναι γερή και ευτυχισμένη, όοοοολη η ευλογία και η τύχη του κόσμου πάνω της να πέσει!! Κατα τις 7 λοιπον θα πούμε και εμέις από μεσα μας το τραγουδάκι για το Μαριαννάκι!!:D:D:D

Κοριτσάκια μου γλυκά χθες το απογευμα αφού σας έγραψα πήγα να ξυπνήσω τον άντρα μου που είχε ξαπλώσει για μισή ώρα και με πήρε ο ύπνος!!!! :oops::oops::oops: Σηκώθηκα αλαφιασμένη κατά τις 7 και έτρεχα να προλάβω τις δουλειές μου!! Σας ευχαριστώ ολες πάαααααααρα πολύ για τα όμορφα λόγια σας... εύχομαι στην κάθε μια ξεχωριστά τα καλυτερα αποτελέσματα..ελπίζω έκανα σουπερ ποδαρικό για όλες! :D:D:D

Ngn μου κοριτσάκι μου..τι να πω...μακάρι να ξεπεραστέι το πρόβλημα και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο σε αυτήν την εγκυμοσύνη! Υπομονή γλυκιά μου! :)

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Καλημέρα στην υπόλοιπη παρέα!!!!!!!!

Σήμερα η τεμπέλα σηκώθηκα από το κρεβάτι στις 10...Είχαν ξυπνήσει μπαμπάς και κόρη και εγώ τίποτα...

Έχω να μαγειρέψω και δεν ξέρω αν θα πάμε για μπάνιο το πρωί...Μαλλον θα το αφήσουμε για απόγευμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...