Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

εμενα παντως με βοελυει, χαμηλωνω τη σιδερωστρα και μια χαρα! ενταξει μπορει σε κανενα περιεργο ρουχο να σηκωθω για να το διπλωσω!!! απο Ρωσους τιποτα! Ειδα στον υπνο μου οτι δεν ημουν εγκυος! αναμενω μεχρι τη Δυετερα!

Αγαπη στο ειπα ειναι η εποχη τωρα!!!!!!!!!!

Θα εχουμε εξαφανιση της ακατανομαστης και υπεροχα νεα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναπολω οτι ημουν στη κοσμαρα μου γιατι τιποτα δεν προμηνυε οτι θα γεννησω, ααααααχ το ομορφες στιγμες.....!!!!!!!! Συγκινηθηκα παλι...!!!!!!!!

Απλα σημερα το βραδυ πριν ενα χρονο ημουν πολυυυυυ ανησυχη στον υπνο μου.....!!!!!!!

Ας αφησω ομως το παρελθον και ας ερθω στο παρον...ξυπνησε η φουρτουνα προλιγο, θα τη δωσω να φαει και θα παω σουπερ μαρκετ.

Ψυχουλα μου μωρε!!!!!!!

Πρεπει να ειναι περηφανη η φουρτουνιτσα για την υπεροχη μανουλα της'και σιγουρα θα ειναι!!!!

Αυριο θα τραγουδησουμε κι εμεις εδω για το Μαριαννακι!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

1sh1p2.png

αααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!μπραβο xrydim μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!τελεια τα νεακια σουυυυυυυυυ!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοο μπραβοοοοοοοοοοοο!!!!!συγχαριτηριαααααααααα!!!!!!τωρα μπηκα στο φορουμ!!!πριν λιγο ξυπνησαααααα!!!!!!!!!!!η κορακλα σου ειναι φανταστικη!!!!!!

αντε να περνουμε και οι υπολοιπες σειρα!!!!!!!συγκινηθηκα!!!!!!!!!!!μας εκανες σουπερ ποδαρικο!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσάκια καλησπέραααααααα!!!

ΧΡΥΝΤΙΜ, υπέροχα νέα!! Πράγματι μας μετέφερες απόλυτα τη χαρά και το απόλυτο αίσθημα ευτυχίας !! Μπράβο! Η κορούλα σου μεγαλώνει και σύντομα θα την καλωσορίσετε!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, τίποτα ακόμα ε;; Έχεις πάντως υπομονή!' Wowww!! Μια φίλη μου σε αντίστοιχη φάση, έκανε στις 20 μέρες του κύκλου χοριακή και ένα τεστ στις 22 μέρες και ένα ακτιβώς στις 28! Αφού της έλεγα ΠΕΡΙΙΙΙΙΜΕΝΕΕΕΕΕ!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου γλυκό, έτσι και εγώ τον πρώτο χρόνο έκανα το φλας μπάκ που λένε στην ημερα που γεννήθηκε η κόρη μου! Αύριο θα τραγουδήσω και γω για τη Μαριάννα μας!

ΓΙΟΛΑ πήρες άδεια σήμερα;

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλά είσαι εσύ και το κοριτσάκι σου;

Σας φιλώ για την ώρα!!

Ναι πήρα άδεια και πήγαμε για μπάνιο.Με δυσκολία βέβαια μου την έδωσε ενώ ξέρει πλέον την κατασταση μου και ότι πρέπει να ξεκουραζομαι. Ξαπλωσα και μεσημερι πού μου λείπει πολύ. May μου εσυ το ακούς καθαρά κάθε μέρα; Εγώ το χανω το βρισκω αλλά αχνα. Θετικό σημάδι ότι από την Δευτερα φούσκωσα αρκετά. Δηλαδή μπορεί κάτι να καταλάβει κάποιος για εγκυμοσύνη και όχι για πάχος.Τα τρία κιλα με έχουν αγχωσει γιατί δεν πρέπει να πάρω πολλά καθότι ήδη υπερβαρη.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι κοριτσάκια μου!!!! Πήρα την καμπύλη ζαχάρου! ΑΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Ο γιατρός μου μου συνέστησε να κάνω έστω μια ινσουλίνη την μέρα για να είμαστε σίγουροι!!!!

Ρε κορίτσια τι γίνεται????? Σε αυτήν την εγκυμοσύνη τρώω το ένα χαστούκι μετά το άλλο. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

Ούτε στον εχθρό μου τέτοια εγκυμοσύνη!!!!

Πάω να διαβάσω νεάκια σας!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Γεια σας και πάλι κοριτσάκια μου!!!! Πήρα την καμπύλη ζαχάρου! ΑΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Ο γιατρός μου μου συνέστησε να κάνω έστω μια ινσουλίνη την μέρα για να είμαστε σίγουροι!!!!

Ρε κορίτσια τι γίνεται????? Σε αυτήν την εγκυμοσύνη τρώω το ένα χαστούκι μετά το άλλο. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

Ούτε στον εχθρό μου τέτοια εγκυμοσύνη!!!!

Πάω να διαβάσω νεάκια σας!!!

Πόσο χάλια μπορεί να έχεις; Ινσουλινη;;;

Εγω ειχα διαβητη κυησης αλλά μονο με διατροφη το ελεγχα...Βεβαια ο γιατρος μου ηταν απαραδεκτος απ' οτι λεει η ενδοκρινολογος που πηγαινω τωρα γιατι με ειχε βαλει να κανω 4-5 φορες καμπυλη σακχαρου από πολυ νωρις στην εγκυμοσυνη, και ενω εβλεπε προβλημα, εμενα δεν μου ειχε πει τιποτα παρα μονο στον 8ο μήνα...Ευτυχώς όμως, ετυχε να μην παρω κιλά (5-6 σε όλη την εγκυμοσύνη) και γέννησα το παιδί 3370 κιλά και χωρίς πρόβλημα υπογλυκαιμίας...

Καλησπέρα σε ολα τα κορίτσια!!!

May πώς πάνε οι βόλτες;

Γιόλα όσο μπορείς να παίρνεις άδεια, να ξεκουράζεσαι...

Xrydim πολύ χάρηκα για την β επιπεδου και μου θυμήσατε τα δικά μου... Καλές β επιπέδου σε ολες σας!!!

Κοαλάκι είναι πολύ συγκηνιτικό να ζεις την κάθε στιγμή του παιδιού σου, πόσο μάλλον τα πρώτα του γενέθλια!!!

Αγορομάμμυ είσαι έξω βόλτα!!! Καλά κάνεις...Απόψε έχει αφόρετη ζέστη...

Θαλίτσα πώς πάει το στομάχι; ακόμη πονάς; ο Παναγιωτάκης ευχαριστήθηκε το μπάνιο του;

Πόσο χάλια μπορεί να έχεις; Ινσουλινη;;;

Εγω ειχα διαβητη κυησης αλλά μονο με διατροφη το ελεγχα...Βεβαια ο γιατρος μου ηταν απαραδεκτος απ' οτι λεει η ενδοκρινολογος που πηγαινω τωρα γιατι με ειχε βαλει να κανω 4-5 φορες καμπυλη σακχαρου από πολυ νωρις στην εγκυμοσυνη, και ενω εβλεπε προβλημα, εμενα δεν μου ειχε πει τιποτα παρα μονο στον 8ο μήνα...Ευτυχώς όμως, ετυχε να μην παρω κιλά (5-6 σε όλη την εγκυμοσύνη) και γέννησα το παιδί 3370 κιλά και χωρίς πρόβλημα υπογλυκαιμίας...

Μου βγήκαν παθολογικές τιμές. Δηλαδή: 0' 72, 60' 188, 120' 166,

180' 90. Και εγώ το ελέγχω με διατροφή αλλά ο γυναικολόγος μου μου είπε οτι καλό είναι να κάνω μία ινσουλίνη την μέρα. Αύριο θα πάω σε έναν άλλο ενδοκρινολόγο να μιλήσουμε.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσαααααακια ηρθαααα....!!!!!!!

Σημερα οοοολο το απογευμα μου ηταν ενα τρεεεεξιμο απο τα λιγα....!!!!!!

Δουλειες, μωρο, ψωνια, ζεστη...ολα μαζι...!!!!!! Αλλα τα καταφεραμε...!!!!!!

Τωρα η μαριαννα κοιμηθηκε και εγω καθησα λιγο να ξαποστασω...

Ngn μου υπομονη και ολα θα φτιαξουν, ειχε και στην πρωτη εγκυμοσυνη διαβητη....???

Τα αλλα κοριτσοπουλακια τι κανουν....???? πωσ ηταν το απογευμα σασ...?????τωρα τι κανετε...???? ζεσταινεστε η ειστε καπου και δροσιζεστε....?????

Ουφ πολλες ερωτησεις...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ηρθα και εγω!!!!!!!τρωω κερασια στη βεραντα!!!μια ειμαι στο κεντημα,μια στο φβ,και μια στην κουζινα!!!!!

ngn μου,ενεσεις ειναι η ινσουλινι????????μη στεναχωριεσαι!!!θα το ρυθμισεις!!!!!!!θα πας και στον ενδοκρινολογο και ολα θα πανε σουπερ!!!!!!!

μποτσακι μου,ολο δουλειες σημερα ε?????????καλα εγω εμεινα στα φαγητα και στα γλυκααααααα!!!!!!!ωρε μανα μου!!!!!!!!!!!

κοαλακι μου καλα εισαι???????????κουραστηκες σημερα ε???εμ λογικο!!!ετοιμασιες και τετοια!!!αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια εχω να ακουσω την μπεμπα...2 μερες τωρα....ουτε το βραδυ την αισθανομαι....!σημερα ηπια μιλκο και δεν τη συγκινησε καθολου!!!!!

d.gif

Πονανους στην πλατη εχω απο χθες....οταν καθομαι αρκετη ωρα στην καρεκλα...πραγμα που δεν ειχα.......!

d.gif

Πονανους στην πλατη εχω απο χθες....οταν καθομαι αρκετη ωρα στην καρεκλα...πραγμα που δεν ειχα.......!

Οι πονοι στη πλατη ειναι απο την μετατοπιση κεντρου βαρους, θα εχεις για λιγο καιρο τετοιες ενοχλησεις πατουσιτσα μου.

Κοριτσια μοθ ψαχνω να βρω να κανω κανενα ντιπ η σως να συνοδεψβ τα κρακερακια...

Στραγγιστο με κρεμμυδι και μαγιονεζα.....!!!!! Πως σας φαινεται....????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πατουσίτσα μου καλησπέρα. Ναι ενέσεις είναι η ινσουλίνη που γίνονται στην κοιλιά.

Κοαλάκι μου καλησπέρα και σε σένα. Όχι δεν είχα στον γιο μου ζάχαρο. Τώρα μου εμφανίστηκε.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...