Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Και εγω καθιστή σιδερωσα μόνο στην εγκυμοσύνη!!! Αλλά σαν ανάποδη που είμαι, δεν με βόλεψε και πολύ λίγο το έκανα!!! Θελω να ειμαι ορθια για να κινούμαι καλύτερα......Ετσι για να κουραζόμαστε και από την ορθοστασία!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μμμμ τελεια!!! κι εγω σιδερωνα καθιστη στο κρεβατι με το κλιματιστικο οπως οταν ημουν εγκυος! λεω ειμαστε ποντιες που σιδερωνουμε ορθιες, επρεπε να μεινω εγκυος για να δω οτι μια χαρα ειναι και καθιστη!!

Αγορομαμυ μου!!!!!Ολα καλα??

Κι εγω δουλιτσες κανω!!Βολευει να σιδερωνεις καθιστη ρε κοριτσια???????

1sh1p2.png

εμενα παντως με βοελυει, χαμηλωνω τη σιδερωστρα και μια χαρα! ενταξει μπορει σε κανενα περιεργο ρουχο να σηκωθω για να το διπλωσω!!! απο Ρωσους τιποτα! Ειδα στον υπνο μου οτι δεν ημουν εγκυος! αναμενω μεχρι τη Δυετερα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μουουουουουου!ήρθα!! δεν έχω διαβασει νεα σας..μολις μπηκα σπιτι και ειπα να μπω να σας ενημερωσω!!

Λοιπόν όλα είναι τέλεια...θα αποκτήσουμε μια υγιέστατη κορούλα (είναι πλέον βέβαιο ότι είναι μπέμπα!!!!!) η οποία τρώει όλο της το φαγητό (όπως χαρακτηριστικά είπε ο γιατρός), ειναι 468 γρ και αν συνεχίσει να μεγαλώνει με αυτόν το ρυθμό θα γεννηθεί γυρω στα 3.5 κιλά!!

Μοιάζει σε εμένα όπως παρατήρησε ο αντρούλης μου στη 4d απεικόνιση και έχει τα δαχτυλάκια των ποδιών του μπαμπά της!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (χαζέψαμε τελείως σας λέω!!)

Επίσης είναι με το κεφάλι πάνω και με τα πόδια κάτω σ αυτη τη φάση ("ισχυακό", ας ελπίσουμε να γυρίσει κανονικά μεχρι το τέλος!) γι αυτό η άτιμη με στέλνει συνέχεια τουαλέτα τις νύχτες που κουνιέται και νιώθω πίεση χαμηλά λες και θα ξεπεταχτει κανένα ποδαράκι!!! :oops::oops:

αααααχχχ κοριτσια μου τι συναισθημα ειναι αυτο..τι καταπληκτικη εξεταση ειναι η β επιπεδου!!!! :tongue::tongue:

Μποτσάκι, πατουσίτσα, έλλη εσείς που θα κάνετε για πρώτη φορά β επιπέδου, θα μαγευτείτε από τα παιδάκια σας! οι υπόλοιπες μανουλες την ξερετε ηδη τη γλυκα!:D:D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Αναπολω οτι ημουν στη κοσμαρα μου γιατι τιποτα δεν προμηνυε οτι θα γεννησω, ααααααχ το ομορφες στιγμες.....!!!!!!!! Συγκινηθηκα παλι...!!!!!!!!

Απλα σημερα το βραδυ πριν ενα χρονο ημουν πολυυυυυ ανησυχη στον υπνο μου.....!!!!!!!

Ας αφησω ομως το παρελθον και ας ερθω στο παρον...ξυπνησε η φουρτουνα προλιγο, θα τη δωσω να φαει και θα παω σουπερ μαρκετ.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χρυντιμ μου μπραααααααβο που ολα ειναι μια χαρα, τωρα ηρεμησε και απολαυσε το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου....!!!!!

Ειναι υπεροχα συναισθηματα, μαγικα σαν παραμυθι...

Με το καλο σου ευχομαι...

Συγχαρητηριαααααααααα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσαρες μουουουουουου!ήρθα!! δεν έχω διαβασει νεα σας..μολις μπηκα σπιτι και ειπα να μπω να σας ενημερωσω!!

Λοιπόν όλα είναι τέλεια...θα αποκτήσουμε μια υγιέστατη κορούλα (είναι πλέον βέβαιο ότι είναι μπέμπα!!!!!) η οποία τρώει όλο της το φαγητό (όπως χαρακτηριστικά είπε ο γιατρός), ειναι 468 γρ και αν συνεχίσει να μεγαλώνει με αυτόν το ρυθμό θα γεννηθεί γυρω στα 3.5 κιλά!!

Μοιάζει σε εμένα όπως παρατήρησε ο αντρούλης μου στη 4d απεικόνιση και έχει τα δαχτυλάκια των ποδιών του μπαμπά της!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (χαζέψαμε τελείως σας λέω!!)

Επίσης είναι με το κεφάλι πάνω και με τα πόδια κάτω σ αυτη τη φάση ("ισχυακό", ας ελπίσουμε να γυρίσει κανονικά μεχρι το τέλος!) γι αυτό η άτιμη με στέλνει συνέχεια τουαλέτα τις νύχτες που κουνιέται και νιώθω πίεση χαμηλά λες και θα ξεπεταχτει κανένα ποδαράκι!!! :oops::oops:

αααααχχχ κοριτσια μου τι συναισθημα ειναι αυτο..τι καταπληκτικη εξεταση ειναι η β επιπεδου!!!! :tongue::tongue:

Μποτσάκι, πατουσίτσα, έλλη εσείς που θα κάνετε για πρώτη φορά β επιπέδου, θα μαγευτείτε από τα παιδάκια σας! οι υπόλοιπες μανουλες την ξερετε ηδη τη γλυκα!:D:D:D

Μπράβο άντε και στα ΔΙΚΑ μας.Στον έβδομο γυρίζουν οπότε έχεις καιρό ακόμα.Μπηκες στην τελική ευθεία τώρα ήρεμη και χαλαρή.

dpTCp2.png

62YBp2.png

μπραβο κοπελα μου!! το μηνυμα σου ξεχυλιζει απο ευτυχια, μεχρι και εγω ενιωσα τη χαρα σας!!! Μπραβο! Ναι ειναι τελεια εξεταση αν και ομολογω οτι στην αυχενικη ειχα μεγαλυτερο ενθουσιασμο επειδη τοτε φαινοταν ολοκληρο το ανθρωπακι!! Σας ευχομαι να συνεχισετε το ιδιο τελεια!! Οσο για τα τσισα κι εμενα που ηταν παντα με το κεφαλι κατω πηγαινα ολη την ωρα τουαλετα, τη νυχτα 3 φορες συνηθως και την ημερα καθε μιση ωρα!! αφου καθε φορα τα τσισα ηταν διαφανα, δεν προλαβαιναν να χρωματιστουν! οταν γεννησα μου κακοφανηκε τοσο πολυ που δεν πηγαινα συχνα,νομιζα οτι κατι εχω χαχαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αναπολω οτι ημουν στη κοσμαρα μου γιατι τιποτα δεν προμηνυε οτι θα γεννησω, ααααααχ το ομορφες στιγμες.....!!!!!!!! Συγκινηθηκα παλι...!!!!!!!!

Απλα σημερα το βραδυ πριν ενα χρονο ημουν πολυυυυυ ανησυχη στον υπνο μου.....!!!!!!!

Ας αφησω ομως το παρελθον και ας ερθω στο παρον...ξυπνησε η φουρτουνα προλιγο, θα τη δωσω να φαει και θα παω σουπερ μαρκετ.

Αν δεν προλάβω αύριο, σου εύχομαι να την χαίρεσαι, χιλιόχρονη και να την καμαρωσεις και νυφουλα.Να περάσετε τέλεια.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Αν δεν προλάβω αύριο, σου εύχομαι να την χαίρεσαι, χιλιόχρονη και να την καμαρωσεις και νυφουλα.Να περάσετε τέλεια.

Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ, μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου.

Απο τωρα με πιανει ρηγος απο συγκινηση και περηφανια για το "δημιουργημα" μου.....που γινεται 1ετους......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια καλησπέραααααααα!!!

ΧΡΥΝΤΙΜ, υπέροχα νέα!! Πράγματι μας μετέφερες απόλυτα τη χαρά και το απόλυτο αίσθημα ευτυχίας !! Μπράβο! Η κορούλα σου μεγαλώνει και σύντομα θα την καλωσορίσετε!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, τίποτα ακόμα ε;; Έχεις πάντως υπομονή!' Wowww!! Μια φίλη μου σε αντίστοιχη φάση, έκανε στις 20 μέρες του κύκλου χοριακή και ένα τεστ στις 22 μέρες και ένα ακτιβώς στις 28! Αφού της έλεγα ΠΕΡΙΙΙΙΙΜΕΝΕΕΕΕΕ!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου γλυκό, έτσι και εγώ τον πρώτο χρόνο έκανα το φλας μπάκ που λένε στην ημερα που γεννήθηκε η κόρη μου! Αύριο θα τραγουδήσω και γω για τη Μαριάννα μας!

ΓΙΟΛΑ πήρες άδεια σήμερα;

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλά είσαι εσύ και το κοριτσάκι σου;

Σας φιλώ για την ώρα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Αμααααααααααααααααααν!!!!!!!!!!!!!!!

Θεουληηηηηηηηηηηηηηηη μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!

Ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

Δοξα σοι ο Θεος!!!!!!!!!!!!Μπραβο,μπραβο,xrydim ξεκινησαν τα υπεροχα νεα των β'επιπεδου,κι εκανες ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και για μας!!!!!

Τελειαααααααααα!!!!!Πολυ χαρα μου εδωσες!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...