Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κι εγω θα παω να ξαπλωσω γιατι πρεπει να σηκωθω νωρις να κανω δουλειες γιατι αυριο βραδυ εχουμε τραπεζι στον ιδιοκτητη του σπιτιου,εχω ραψιμο για την παρασταση και το Σαββατο εχουμε και μουσικη βραδια και πρεπει να ετοιμασω το τραγουδι μου!!!

Μιλαμε για πολυ πηλαλα!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

Καληνυχτα ηλιοβασιλεμα μου και σεολες τις φιλεναδιτσες μας!!!!!!!!

Ονειρα γλυκα και καλο ξημερωμα!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!:D:D:D:D

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΕΛΙΚΑ :(.ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ !!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλημέρα! Μπήκα λίγο πρίν φύγω για δουλειά. Η μικρή μου κοιμάται, αχ και γω δεν είχα σηκωμό......νυστάζω πολύ!

NGN δόξα το Θεό τα νέα για την μπέμπα σου! Σε βοηθάει με την "αταξία" της να μαζέψεις δυνάμεις!!

ΧΡΥΝΤΙΜ πολύ μεγάλη μέρα για σένα! Πολύ καλή επιτυχία! Περιμένουμε όλα τα νέα!

Πολλές καλημερες. Πρέπει να φύγω! Θα μπω πάλι το μεσημέρι!

(Ρε κορίτσια, σήμερα ξύπνησα με αναγούλα, έλεος!!)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημεραααααααααααα κοριτσακια μου....!!!!!!

Ειστε οοοοοολες καλαααα..????????

Χρυντιμ μου περιμενουμε ευχαριστα νεα....!!!!!!!! Ειμαστε μαζι σου σε καθε αγωνια σου...αλλα και σε καθε απολαυση σου....!!!!!!!!

Μποτσακι μου θα κανεις τραπεζι στον ιδιοκτητη...???? τι καλο θα φτιαξεις..?????

Και εγω μπηκα στη τελικη ευθεια για αυριο...θελω να πιστευω οτι δεν παρελειψα κατι, γιαυτο τα κοιταω και τα ξανακοιταω...!!!!!! Εγραψα και ενα cd με τραγουδια αναλογα της περιστασης...!!!!!

Αντε παω να κανω λογες δουλιτσες...πρωινες...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλαμερα κοριτσιαααααααα!!!!!!!!πρωινη σημερα!!!!!πεινασα και ξυπνησα!!!!

xrydim μου, ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩς ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!!!!

κοαλακι μου,καλημερα!!!καλα εισαι???η Μαριαννα μας ξυπνησε?????αυριο εχει γενεθλια το κοριτσι μας!!!!!!!!

may μου,καλημερα!!!!καλα εισαι???καλη δουλιτσα!!!!και εγω μια μερα ξυπνησα με αναγουλες!αχαχαχαχαχαχ!!!μου κρατησε για 5 λεπτα.μετα τελος!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Kαλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!Οοοοοοοοοοολες καλα???????

Xrydim περιμενουμε τα ομορφα νεακια σου!!!!!!!!!!

Πατουσιτσα μου,πρωινη πρωινη!!!!Πεινασες μαναρακι μου??????

Κοαλακι μου,σαν αυριο ηρθε στον κοσμο η πριγκηπισσα σου!!!!!Αυριο θα την γιορτασουμε ολες την Μαριαννα μας!!!!!!!:D:D:D:D

Κι εγω σημερα εχω ενα σωρο δουλειες!!!

Θα μαγειρεψει ο αντρας μου η αρνι με πατατες στον φουρνο,η ρολο χοιρινο που το γεμιζει μονος του!!!Εχει κολημα με τη μαγειρικη!!!!

Εγω θα φτιαξω ριζοτο,δυο σαλατες τυροπιτακια και τετοια κι ενα κορμο για γλυκο!!!

Απλα πραγματα γιατι δεν ειμαι και για πολλα πολλα!!!

May μου,καλη μου καλημερα!!!Αναγουλες ε??Μην τους δινεις σημασια για να φυγουν οι ρημαδες!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

παλι καλα Θαλεια μου, εμενα μολις μπει αρχιζει η γκρινια, θελει στα χερια!! εχουμε παρει ενα κιντρινο απο τζαμπο, πολυ ωραιο!!το παιρνω εγω τελικα και κοβω βολτες χαχαχα μη παει χαμενο!!!

κ εγώ ένα κίτρινο από τα τσανμπο κ εγώ το πήρα...αλλά εμένα του αρέσει πολύ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!!!!τι κάνετε?????εμείς καλά!!!!!!θα παμε για μπάνιο κατά τις 4.30.

ngn μου αμα έχεις κλείσει τον 6ο μήνα να ξέρεις ότι τα μωραϊτίδου τότε παίρνουν θέση κ παραμένουν για τους επόμενους μήνες.αλλά αν είσαι λιγότερο μην αγχώνεσαι αφού όλα είναι καλά μια χαρά θα πάνε όλα!!!!!!

κοαλακι μου άντε αύριο 1 έτους η μικρή??????εεεεεεεερε γλέντια!!!!!!:wink:;-):wink::-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριιιιιιιιιτσιααααα ηρθαααααα.....ειναι καμια εδωωωωωω...???????

Ναι θαλειτσα μου 1ετουσ το μαριαννακι μου αυριο γινεται....!!!!!!!!!

Εγω εκανα δουλιτσες το πρωι, επλενα μπαλκονια, εβαλα ζαχαρωτα σε σακουλακια για τα παιδακια και το απογευμα παω σουπερ μαρκετ.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σου Θαλειτσα!!!Κι εγω κανω ενα διαλειμματακι και να σηκωθω να φτιαξω το γλυκο και να ξεκινησω.Ο Παναγιωτακης μας τι κανει???

καλά μποτσακι μου!!!!κοιμάται τώρα!!!!!!κορμό ε????κ εγώ φτιάχνω συνέχεια γιατί τρελαίνομαι για σοκολάτα αλλά είναι κ κάτι που φτιάχνω εγώ ,ξέρω τι έχει μέσα κ δεν έχει κ γάλα που δεν μπορώ να φάω κιόλας!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγω εκανα δουλιτσες το πρωι, επλενα μπαλκονια, εβαλα ζαχαρωτα σε σακουλακια για τα παιδακια και το απογευμα παω σουπερ μαρκετ.

εγώ είμαι κοαλακι μου αλλά θα παω για ύπνο!!!!!!!γιατί σε 1.30 ώρα θα παμε για μπανιοοοοοο!!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

πω πω δουλειές με φούντες!!!!!!!άντε τα λέμε μετά φιλάκια!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια μου γεια σας, δε βλεπω πολυ κινηση σημερα στην παρεουλα μας! Εμεις καλα, πηγαμε παραλια το πρωι, μαζευτηκαμε μεσημερακι, φαγαμε, σιδερωσα και τωρα το εχω ριξει στο ξεσκονισμα και οταν ξυπνησει ο μικρος να βαλω και σκουπα!!! Ολες καλα??? Συμπεθερα πως νιωθεις σημερα?? αναπολεις πως ησουν μια μερα πριν γεννησεις?? εγω απο τωρα σκεφτομαι "σαν σημερα εκανα αυτο, σαν αυριο το αλλο..." και νοσταλγω!!!

Νεα απο τη xrydim δεν εχουμε ε?

Ngn μου μπραβο για την κορακλα, καλη δυναμη τωρα να πανε ολα καλα μεχρι τελους!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τωρα μπήκα και εγω να δω τα σημερινά!!!

Και εμείς θαλασσα και λίγο νοικοκυριο....

Τωρα εχω το λαπτοπ στη κρεβατοκαμαρα με κλιματιστικό και καααθομαι!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τωρα μπήκα και εγω να δω τα σημερινά!!!

Και εμείς θαλασσα και λίγο νοικοκυριο....

Τωρα εχω το λαπτοπ στη κρεβατοκαμαρα με κλιματιστικό και καααθομαι!!!

μμμμ τελεια!!! κι εγω σιδερωνα καθιστη στο κρεβατι με το κλιματιστικο οπως οταν ημουν εγκυος! λεω ειμαστε ποντιες που σιδερωνουμε ορθιες, επρεπε να μεινω εγκυος για να δω οτι μια χαρα ειναι και καθιστη!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...