Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κορίτσια μου ήρθα από τον γιατρό!!!! Η μπέμπα μου είναι μια χαρά. Πήγε αισίως 1 ολόκληρο κιλό. Κάναμε dopler και όλα ήταν μια χαρά οπότε πάλι δεν καταλάβαμε από που ήταν το αίμα. Το μόνο που μας άγχωσε είναι το ότι έχει πάρει θέση και επειδή είναι υπερκινητική φοβάται μην έχουμε πρόωρο τοκετό. Θέλει τουλάχιστον να φτάσω στις 32 εβδομάδες. Οπότε όπως καταλάβατε μέχρι τότε, δηλαδή για 5 εβδομάδες ακόμα, θα μείνω κρεβατωμένη. Δεν πειράζει χαλάλι αρκεί να κρατηθεί όλο τον Αύγουστο. Μου έγραψε ένα κατεβατό εξετάσεων συν την καμπύλη ζαχάρου. Πάω για νάνι κορίτσια και αύριο θα διαβάσω τα νέα σας.

Φιλιά!!!!

Υπεροχα τα νεα σου ngn μου αν εξαιρεσεις αυτο με τον πρωορο τοκετο, πολλα μωρακια ειναι ομως ετσι αλλα καταφερνουν και μενουν μεσα στη κοιλιτσα παραπανω...,!!!!!

Ολα θα πανε καλα...ξαπλα και ηρεμια...!!!!!!!

Καληνυχτα και απο εμενα...!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάκια μου γεια σας!

μολις μπηκα και διαβασα λιγο βιαστικα τα νεα σας απο το απογευμα...σας ευχαριστω όλες πααααρα πολυ για τις ευχες σας..εχω πρωι αυριο γιατρο οποτε θα μπω οταν επιστρεψω να σας ενημερωσω!

σας φιλω προς το παρόν και σας καληνυχτω..να κοιμηθω για να περασει γρηγοροτερα η νυχτα!!! :D:D

καλο ξημερωμα να εχετε!:D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ηρθα και εγωωωωωωωωωω!!!!!!Πηγα εκκλησια προσκινησα,και μετα πηγα να πληρωσω ασφαλεια αυτοκινητου και της μηχανης....!!!πολυ ζεστη σημερα κοριτσιαααααααα!!!!τι πραμα και αυτο??????

Μεθαυριο θα παμε Βολο!!!!και θα επιστρεψουμε σε 1 βδομαδα....δεν θα εχω ιντερνετ κοριτισα!!!!!!!να το ξερετε!!!!!μην ανησυχισετε!!!!θα κανω και εκει τη β'επιπεδου!!!!

xrydim μου,καλα αποτελεσμτα να εχεις αυριοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!μια χαρα θα ειναι η κορακλα σου!!!!!!!!!!!!απολαυσε την!!!!!

αντε κοριτσια μια μια τωρα για την β'επιπεδου..........!!!!!

καλα αποτελεσματα σε οοοοολλλλλλεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!

αγορομμαμυ μου,σημερα ειμαστε 1 μερα καθυστερησης????????

μποτσακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!καλα εισαι???τι κανει ο μπεμπακος μας???η δικη μου η τσουπρα καλα ειναι!!!μμμμμμμμμμμμ!!!!τελειο φαγητο!!!!!

ακου χθεσινο ονειρο.εβλεπα την κοιλια μου,και η μπεμπα μονο που δεν βφηκε απ την κοιλια!!!!εκανε κωλοτουμπες και τεντωνονταν...και φαινοταν να προεξεχει παρα πολυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

ειδα οτι καπνιζα κι ολας!!!!

ωρε ονειραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

ηλιοβασιλεμα μου,καλα εισαι???η αγγελικουλα μας καλα??????

πηγατε εκκλησια κι εσεις!μια χαρουλα!!!βοηθεια μας!!!!!

Πατουσιτσα μου,θα σε χασουμε??????Ποτε θα την κανεις την β'επιπεδου τελικα??

Κι εγω για καμια δυο μερες εβλεπα οτι καπνιζα η οτι ειχα αιμα στο εσωρουχο,αλλα δεν εδωσα σημασια,γιατι αλλιως.......θα τρελενομουνα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

κοριτσάκια μου γεια σας!

μολις μπηκα και διαβασα λιγο βιαστικα τα νεα σας απο το απογευμα...σας ευχαριστω όλες πααααρα πολυ για τις ευχες σας..εχω πρωι αυριο γιατρο οποτε θα μπω οταν επιστρεψω να σας ενημερωσω!

σας φιλω προς το παρόν και σας καληνυχτω..να κοιμηθω για να περασει γρηγοροτερα η νυχτα!!! :D:D

καλο ξημερωμα να εχετε!:D:D

Xrydimmmmmmmmmm!!!!!!!!!Περιμενουμε τα ομορφα νεα σου!!!!!!!

Κακομοιρα μου κοιτα μηπως δεν μπεις!!!!!

Γιατι μην ξεχνας οτι ειμαστε κι εμεις κοντα σου κι εχουμε την ιδια αγωνια!!!!!!

1sh1p2.png

Κορίτσια μου ήρθα από τον γιατρό!!!! Η μπέμπα μου είναι μια χαρά. Πήγε αισίως 1 ολόκληρο κιλό. Κάναμε dopler και όλα ήταν μια χαρά οπότε πάλι δεν καταλάβαμε από που ήταν το αίμα. Το μόνο που μας άγχωσε είναι το ότι έχει πάρει θέση και επειδή είναι υπερκινητική φοβάται μην έχουμε πρόωρο τοκετό. Θέλει τουλάχιστον να φτάσω στις 32 εβδομάδες. Οπότε όπως καταλάβατε μέχρι τότε, δηλαδή για 5 εβδομάδες ακόμα, θα μείνω κρεβατωμένη. Δεν πειράζει χαλάλι αρκεί να κρατηθεί όλο τον Αύγουστο. Μου έγραψε ένα κατεβατό εξετάσεων συν την καμπύλη ζαχάρου. Πάω για νάνι κορίτσια και αύριο θα διαβάσω τα νέα σας.

Φιλιά!!!!

ZΗτωωωωωωωωωω!!!!!!Ολα καλα λοιπον!!!!!!!!!

Ολα θα γινουν,και θα κρατηθει η μπεμπουλα σου και θα βγει κανονικα!!!!Δεν πηραζει λιγο ξαπλα παραπανω!!!Θα ξεκουραστεις κιολας γιατι απο οτι λενε οι μαναδες,μετα μας περιμενει αγωνας!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εδω το βραδακι ειχε λιγη δροσια..καθομασταν στο λιμανι και ηταν ωραια...αν εξαιρεσεις το ουζο που μας εριξε πανω μας η μικρη μου!!!

χαχαχαχααχαααααααααααα!!!!!!!!!Το μαναρακι μου!!!!!!!!!Ζητησε και συγνωμη!!!!!!!!!!

Εδω παλι δεν εχει τουλαχιστον αυτη τη στιγμη!!!Δυστυχως!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσάκι μου σε αφήνω, νυστάζω...Καληνυχτα!!!

Κι εγω θα παω να ξαπλωσω γιατι πρεπει να σηκωθω νωρις να κανω δουλειες γιατι αυριο βραδυ εχουμε τραπεζι στον ιδιοκτητη του σπιτιου,εχω ραψιμο για την παρασταση και το Σαββατο εχουμε και μουσικη βραδια και πρεπει να ετοιμασω το τραγουδι μου!!!

Μιλαμε για πολυ πηλαλα!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

Καληνυχτα ηλιοβασιλεμα μου και σεολες τις φιλεναδιτσες μας!!!!!!!!

Ονειρα γλυκα και καλο ξημερωμα!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!:D:D:D:D

1sh1p2.png

χαχαχαχααχαααααααααααα!!!!!!!!!Το μαναρακι μου!!!!!!!!!Ζητησε και συγνωμη!!!!!!!!!!

Εδω παλι δεν εχει τουλαχιστον αυτη τη στιγμη!!!Δυστυχως!!!!!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ?ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑΜΙΣΗ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΠΑΖΑΡΙ....ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ.ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΟΥΖΟ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ:-P:razz::-P:razz:.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...