Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Τι μου λετε κορίτσια, τί είναι αυτή η μπύρα/λεμονάδα;;; Αυριο ίσως βγούμε για ποτό με τον άντρα μου και αναρωτιόμουν τί να πιω; Λέτε να πάρω αυτή για δοκιμή; Πώς την λένε είπαμε;

Δεν μου αρέσει και δεν πίνω μπύρα αλλά και γενικώς αλκοόλ σπάνια πίνω πια...σχεδόν καθόλου μετα την εγκυμοσύνη...

Σήμερα βγηκαμε κατά τις 9 και πήγαμε στη καφετερια να παίξει και η μικρή. Και είπαμε να πιουμε ουζο ο αντρας μου και εγω ουζο πορτοκαλάδα. Πίνουμε 2 -3 γουλιες και ερχεται η μικρη στο τραπεζακι μας και όπως ηρθε κοντα, τα τουμπαρε ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ...Λουστήκαμε με ουζο και η κακομοίρα μας ζητούσε συγνώμη.........Δεν το εχει η μοίρα μας να πιω ενα ποτό!!!

Τωρα μαζευτηκαμε και ακόμη δεν εβαλα την ξενυχτω μου για υπνο.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παρε 2-3 πιπιλες σε θηκες!!! κοιτα θα την τεσταρεις αμα θα προσπαθησει να βαλει στο στομα της, εγω τις 2 πρωτες φορες του εβαλα πιπιλα και μετα οχι! δεν εχει κανει κινηση να βαλει στο στομα του πετρες, γενικα δεν μασουλαει ο,τι βρει, σπανια! ακομα δε τον τρωνε τα ουλα του φαινεται! το μασουλημα ειναι ενας τροπος για να γνωριζουν τα αντικειμενα, εμενα τα σκαλιζει πολυυυυ ωρα με το δαχτυλακι του! αααα επισης αν θελεις να παρεις καροτσι αυτο το just baby στην αμμο δε στο συνιστω! 2 φορες το κατεβασα και τις 2 κολλουσε το φρενο! εχθες αναγκαστηκε ο αντρας μου να το λυσει το καροτσι!

Α καλα, εμενα παλι οτι βρει κυριολεκτικα το βαζει στο στομα, αμεσως...!!!!!

Οποτε ναι θα παρω πιπιλες μαζι μου...!!!!!!

Ναι το καροτσακι δεν ειναι για πολλα, αλλα επειδη θα κατεβαινω μετο αυτοκινητο συνεπως θα μου ειναι αχρηστο, ετσι πιστευω τουλαχιστο.

Λεω να το εχω μεσα στο αμαξι ομως...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τι μου λετε κορίτσια, τί είναι αυτή η μπύρα/λεμονάδα;;; Αυριο ίσως βγούμε για ποτό με τον άντρα μου και αναρωτιόμουν τί να πιω; Λέτε να πάρω αυτή για δοκιμή; Πώς την λένε είπαμε;

Δεν μου αρέσει και δεν πίνω μπύρα αλλά και γενικώς αλκοόλ σπάνια πίνω πια...σχεδόν καθόλου μετα την εγκυμοσύνη...

Σήμερα βγηκαμε κατά τις 9 και πήγαμε στη καφετερια να παίξει και η μικρή. Και είπαμε να πιουμε ουζο ο αντρας μου και εγω ουζο πορτοκαλάδα. Πίνουμε 2 -3 γουλιες και ερχεται η μικρη στο τραπεζακι μας και όπως ηρθε κοντα, τα τουμπαρε ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ...Λουστήκαμε με ουζο και η κακομοίρα μας ζητούσε συγνώμη.........Δεν το εχει η μοίρα μας να πιω ενα ποτό!!!

Τωρα μαζευτηκαμε και ακόμη δεν εβαλα την ξενυχτω μου για υπνο.........

Amstel radler λεγεται και περιεχει ελαχιστο αλκοολ, αλλα εχει μπυρα χωρις προσθηκη αλκοολ αλλα δεν γνωριζω ποιας εταιρειας ειναι, μπορει η συμπεθερα μου να ξερει...!!!!!!

Αχ τη καημενουλα....!!!!! Ζητουσε συγνωμη το κοριτσακι μας.....???!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι για τις διακοπές μην ξεχάσεις: κουνουπιέρα για να εχει ήσυχο ύπνο το κοριτσάκι σου!!! Και το αγαπημενο της παιχνίδι...εχει κάτι που την νανουρίζει και την ηρεμεί;

Α καλα, εμενα παλι οτι βρει κυριολεκτικα το βαζει στο στομα, αμεσως...!!!!!

Οποτε ναι θα παρω πιπιλες μαζι μου...!!!!!!

Ναι το καροτσακι δεν ειναι για πολλα, αλλα επειδη θα κατεβαινω μετο αυτοκινητο συνεπως θα μου ειναι αχρηστο, ετσι πιστευω τουλαχιστο.

Λεω να το εχω μεσα στο αμαξι ομως...!!!!!

ναι εννοειται! τα δωματια ειναι κοντα σε θαλασσα?? λοιπον κατσε να σου πω τι κανω εγω οταν τον παω για μπανιο μονη μου! μολις φτανω τον κατεβαζω παραλια χωρις καροτσι, απλωνω το παρεο μου στην ξαπλωστρα και του φοραω το μαγιω, παιζει πρωτα με τα παιχνιδια κλπ,μετα μπανακι και με το που θα βγει τον τρεχω στη ντουζιερα και τον ξεπλενω! μετα παλι στην ξαπλωστρα κ τον ντυνω πανω στο παρεο, βαζω και σελτεδακι οοοοποτε προλαβαινω!! μετα ανεβαινω στην καφετερια οπου εχω παρκαρει απο πριν το καροτσι σε ενα τραπεζι και τον ταιζω γιαουρτακι ή φρουτοκρεμα! εσυ λογικα δε θα εχεις τη δυνατοτητα για φρουτοκρεμα, παιρνε γιαουρτακι και ζητα να στο κρατησουν σε καποιο ψυγειο αν εχει καφετερια αλλιως παρε μια μικρη τσαντουλα-ψυγειο, εχουν και τα σουπερ μαρκετ! σε ζαλιζω συμπεθερα απλα σου δινω ιδεες γιατι οι πρωτες φορες ισως ειναι λιγο δυσκολες με το μωρο στην παραλια!!

Ηλιοβασιλεμα, φουρτουνα και η Αγγελικη??? χαχαχαχαχα!!!! η γλυκουλα μου ζητουσε και συγγνωμη!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Οχι καλε γιατι να με ζαληζεις...!!!!! Ισα ισα...!!!!!

Εχω ψυγειακι τσαντουλα με κατι ψαρακια απο εξω και θα βαζω παγοκυστες για τα γιαουρτακια, μπορω ακομα σε ενα μπωλακι πλαστικο να βαζω λιγα φρουτακια κομμενα γιατι τα τρωμε ετσι πλεον.

Ναι καλυτερα ειναι να την αλλαζω πανω σε κατι δικο μου και οπως λες μπανιο, ξεπλυμα και παιχνιδι η φαγητο.

Επειδη δεν ξερω εκει τα μερη καλυτερα να παω προετοιμασμενη με ολα τα κομφορ.

Ηλιοβασιλεμα αν και δινουν κουνουπιερες στο ξενοδοχειο αυτο εγω θα παρω τη δικη της για ευνοητους λογους.

Δεν εχει κατι με το οποιο να νανουριζεται, μονο με τις πιπιλες της....!!!!!!!

Καμια φορα κοιμαται με καποιοα κουδουνιστρα σε σχημα πριονιου που εχουμε, εχει και καθρεφτη...!!!!!!!! Αυτος που μας εκανε δωρο μαλλον τα μπερδεψε λιγοστο μυαλο του, χαχα...!!!!!!

Ααααα συμπεθερα θα παρω μπλεντερ και κατσαρολα, εχουν εκει αλλα δεν τα εμπιστευομαι....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κατσαρόλες και μπλεντερ μπορείς να μην πάρεις μιας που μόλις φτασεις στο εν. δωμάτιο, θα ελεγξεις και θα πλυνεις ό,τι χρησιμοποιήσεις!!! Πάρε χλωρίνη και ξύδι και περασε τα ολα!!! Μην σε πιανει αγχος και σηκωσεις όλο το σπίτι σου, γιατί όλες αυτό κανουμε!!!!!!!!!!!

Η Μαριάννα άλλωστε ειναι 1 χρν πια και δεν της τα αποστειρώνεις όλα, έτσι δεν είναι;;;

Ίσως να πάρεις και ενα ντεπον παιδικό ή κάποιο παυσίπονο παιδικό για καθε ενδεχόμενο...

Οχι καλε γιατι να με ζαληζεις...!!!!! Ισα ισα...!!!!!

Εχω ψυγειακι τσαντουλα με κατι ψαρακια απο εξω και θα βαζω παγοκυστες για τα γιαουρτακια, μπορω ακομα σε ενα μπωλακι πλαστικο να βαζω λιγα φρουτακια κομμενα γιατι τα τρωμε ετσι πλεον.

Ναι καλυτερα ειναι να την αλλαζω πανω σε κατι δικο μου και οπως λες μπανιο, ξεπλυμα και παιχνιδι η φαγητο.

Επειδη δεν ξερω εκει τα μερη καλυτερα να παω προετοιμασμενη με ολα τα κομφορ.

Ηλιοβασιλεμα αν και δινουν κουνουπιερες στο ξενοδοχειο αυτο εγω θα παρω τη δικη της για ευνοητους λογους.

Δεν εχει κατι με το οποιο να νανουριζεται, μονο με τις πιπιλες της....!!!!!!!

Καμια φορα κοιμαται με καποιοα κουδουνιστρα σε σχημα πριονιου που εχουμε, εχει και καθρεφτη...!!!!!!!! Αυτος που μας εκανε δωρο μαλλον τα μπερδεψε λιγοστο μυαλο του, χαχα...!!!!!!

Ααααα συμπεθερα θα παρω μπλεντερ και κατσαρολα, εχουν εκει αλλα δεν τα εμπιστευομαι....!!!!!!!!

μπλεντερ οπωσδηποτε, κατσαρολα οπως νιωθεις καλυτερα αν εχεις αρκετο χωρο!! εγω θα την επλενα καλα και θα την εβαζα να παρει μερικες βρασεις με σκετο νερακι!! αν βεβαια ειχα χωρο θα την επαιρνα!! εννοειται τα δικα μας ειναι τα πιο ασφαλη!! Παρε ο,τι νιωθεις οτι θα χρειαστεις!! Καλυτερα να πεις οτι κατι κουβαλησες τσαμπα παρα να ψαχνεις για κατι!! Εμεις πλεον που εχουμε ταξιδεψει αρκετες φορες εχουμε πιασει το νοημα και παιρνουμε τα μισα απο αυτα που παιρναμε στην αρχη!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω, παω για ξαπλες να δω τηλεοραση με τον αντρουλη μου!! Καληνυχτες πολλες και γλυκες καλες μου φιλεναδιτσες!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κατσαρόλες και μπλεντερ μπορείς να μην πάρεις μιας που μόλις φτασεις στο εν. δωμάτιο, θα ελεγξεις και θα πλυνεις ό,τι χρησιμοποιήσεις!!! Πάρε χλωρίνη και ξύδι και περασε τα ολα!!! Μην σε πιανει αγχος και σηκωσεις όλο το σπίτι σου, γιατί όλες αυτό κανουμε!!!!!!!!!!!

Η Μαριάννα άλλωστε ειναι 1 χρν πια και δεν της τα αποστειρώνεις όλα, έτσι δεν είναι;;;

Ίσως να πάρεις και ενα ντεπον παιδικό ή κάποιο παυσίπονο παιδικό για καθε ενδεχόμενο...

Λες.....??????? και ειμαι fun του ξυδιου ειδικα σε οικιακα σκευη...!!!!!

Οχι δεν αποστειρωνω πλεον απλα ετσι το σκεφτηκα, καταλαβαινεις...!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καληνύχτα αγορομάμυ!!!!!!!

Δίκιο έχεις, με την εμπειρία σε κάθε ταξίδι θα λιγοστεύουν τα πράγματα, παρά μόνο τα απαραίτητα και πάντα με βάση την ηλικία!!!

Καλή ξεκούραση!!!!!!

Λες.....??????? και ειμαι fun του ξυδιου ειδικα σε οικιακα σκευη...!!!!!

Οχι δεν αποστειρωνω πλεον απλα ετσι το σκεφτηκα, καταλαβαινεις...!!!!

Γι' αυτό στα λέω, γιατι τα εχω περασει και ξερω πώς σκεφτεσαι και τελικά παιρνουμε όσα μπορούμε παραπάνω και χρησιμοποιούμε κάποιο μέρος από ολα αυτα!!!

Ξυδι, χλωρινη και εισαι ενταξει για το δωματιο!

Καροτσι, παρκο, βαλιτσα δικια σου, βαλιτσα παιδιου, μπανιερά, ομπρελα για καροτσι, δεν ξερω αν θα παρεις και ομπρελλα θαλασσης, ε, ποσα χωρανε σε ενα αυτοκίνητο;;;

Καληνυχτα συμπεθερα....!!!!!!! Καλη ξεκουραση..!!!!! Φιλια στο γαμπρο...!!!!!!

Και εγω θα παω για υπνο, νιωθω πολυ κουρασμενη...!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου καληνυχτα και απο εμενα...!!!! Φιλια στο κοριτσακι σου..!!!!!

Τα λεμε αυριο...!!!!!!!!

Καληνυχτα σε οοοοοοολες τις τσουπρες...!!!!!!! Φιλιααααααα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια μου ήρθα από τον γιατρό!!!! Η μπέμπα μου είναι μια χαρά. Πήγε αισίως 1 ολόκληρο κιλό. Κάναμε dopler και όλα ήταν μια χαρά οπότε πάλι δεν καταλάβαμε από που ήταν το αίμα. Το μόνο που μας άγχωσε είναι το ότι έχει πάρει θέση και επειδή είναι υπερκινητική φοβάται μην έχουμε πρόωρο τοκετό. Θέλει τουλάχιστον να φτάσω στις 32 εβδομάδες. Οπότε όπως καταλάβατε μέχρι τότε, δηλαδή για 5 εβδομάδες ακόμα, θα μείνω κρεβατωμένη. Δεν πειράζει χαλάλι αρκεί να κρατηθεί όλο τον Αύγουστο. Μου έγραψε ένα κατεβατό εξετάσεων συν την καμπύλη ζαχάρου. Πάω για νάνι κορίτσια και αύριο θα διαβάσω τα νέα σας.

Φιλιά!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Γι' αυτό στα λέω, γιατι τα εχω περασει και ξερω πώς σκεφτεσαι και τελικά παιρνουμε όσα μπορούμε παραπάνω και χρησιμοποιούμε κάποιο μέρος από ολα αυτα!!!

Ξυδι, χλωρινη και εισαι ενταξει για το δωματιο!

Καροτσι, παρκο, βαλιτσα δικια σου, βαλιτσα παιδιου, μπανιερά, ομπρελα για καροτσι, δεν ξερω αν θα παρεις και ομπρελλα θαλασσης, ε, ποσα χωρανε σε ενα αυτοκίνητο;;;

Δικιο εχεις....!!!

Αυριο τα υπολοιπα...!!!!!!!!

Καληνυχταααααα...!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...