Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εγω δεν ειχα μεχρι τωρα θεμα με θυροειδή, και για πρωτη φορα αυτο με πιθανή εγκυμοσύνη κια ληψη χαπιου μου το ειπε η γιατρος πριν 3,5 μηνες....

Τί να πω; ο καθε γιατρος λεει τα δικα του...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω δεν ειχα μεχρι τωρα θεμα με θυροειδή, και για πρωτη φορα αυτο με πιθανή εγκυμοσύνη κια ληψη χαπιου μου το ειπε η γιατρος πριν 3,5 μηνες....

Τί να πω; ο καθε γιατρος λεει τα δικα του...

Εγω απλα λεω οτι το να ρυθμισεις θυρ. πριν εγκυμοσυνη ειναι οτι καλυτερο!

Ουτε κι εγω ειχα μεσα σε δυο μηνες ηρθε ο χασιμοτος ο ατιμος!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια ηρθα και εγωωωωωωωωωω!!!!!!Πηγα εκκλησια προσκινησα,και μετα πηγα να πληρωσω ασφαλεια αυτοκινητου και της μηχανης....!!!πολυ ζεστη σημερα κοριτσιαααααααα!!!!τι πραμα και αυτο??????

Μεθαυριο θα παμε Βολο!!!!και θα επιστρεψουμε σε 1 βδομαδα....δεν θα εχω ιντερνετ κοριτισα!!!!!!!να το ξερετε!!!!!μην ανησυχισετε!!!!θα κανω και εκει τη β'επιπεδου!!!!

xrydim μου,καλα αποτελεσμτα να εχεις αυριοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!μια χαρα θα ειναι η κορακλα σου!!!!!!!!!!!!απολαυσε την!!!!!

αντε κοριτσια μια μια τωρα για την β'επιπεδου..........!!!!!

καλα αποτελεσματα σε οοοοολλλλλλεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!

αγορομμαμυ μου,σημερα ειμαστε 1 μερα καθυστερησης????????

μποτσακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!καλα εισαι???τι κανει ο μπεμπακος μας???η δικη μου η τσουπρα καλα ειναι!!!μμμμμμμμμμμμ!!!!τελειο φαγητο!!!!!

ακου χθεσινο ονειρο.εβλεπα την κοιλια μου,και η μπεμπα μονο που δεν βφηκε απ την κοιλια!!!!εκανε κωλοτουμπες και τεντωνονταν...και φαινοταν να προεξεχει παρα πολυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

ειδα οτι καπνιζα κι ολας!!!!

ωρε ονειραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

ηλιοβασιλεμα μου,καλα εισαι???η αγγελικουλα μας καλα??????

πηγατε εκκλησια κι εσεις!μια χαρουλα!!!βοηθεια μας!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσακιαααααααααα!!! Τι μου κανετε??? Εμεις καλα, ο μικρος ειχε λιγη γκρινια το απογευμα και δεν ειχε ορεξη να φαει!! μετα ηρεμησε, ηταν χαρουμενος, ηπιε το γαλα του, τον εβαλα στην κουνια και νανι!!

Πατουσιτσα απο αυριο μιλαμε για καθυστερηση. Αν και οπως εχω πει αλλες φορες μου ερχεται στο μηνα επανω, αλλες φορες 5 μερες νωριτερα, 5 μερες αργοτερα... οποτε αναμενουμε... Κι εσεις ασφαλειες πληρωνατε?? Εμεις προχθες του αυτοκινητου! Αντε βοηθεια μας χαχαχα!!

Μποτσακι θα βολταρεις σημερα???

Ηλιοβασιλεμα μου πως τα πηγε η γοργονιτσα μας σημερα??

to1Np2.png

KCkop2.png

Εγω απλα λεω οτι το να ρυθμισεις θυρ. πριν εγκυμοσυνη ειναι οτι καλυτερο!

Ουτε κι εγω ειχα μεσα σε δυο μηνες ηρθε ο χασιμοτος ο ατιμος!!!

συμφωνω απόλυτα!!!!!!

εμείς κάναμε το εμβόλιο κ όλα καλά!!!!θα ξεκινήσουμε κ μοσχάρι.....

εγώ όλα καλά αν κ έχει πρηστεί ο θυροειδης μου αλλά ο χασιμότο που εχω επηρεάζεται από το άγχος οπότε καταλαβαίνετε όλα μαζί!!!!!!τεσπα όλα καλά......

θα τα πούμε αύριο γιατί έχει έρθει ο κουνιαδος μου κ τα λέμε!!!!!!καληνύχτα κ όνειρα γλυκά σε όλες!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω....

Εκαμα σημερα δουλειεσ το απογευμα, ξεπατωθηκα αλλα χαλαλι...απλα σηκωθηκα νωρις το πρωι και τωρα νιωθω ψοφια εντελως...

Αυριο θα πλενω μπαλκονια...και τελος!!!

Xrydim μου ολα θα πανε καλα αυριο τοσο σε εσενα οσο και στις αλλες τσουπρες....!!!!!!! Προσεξε μοναχα απο τη χαρα σου να μην κανεις εσυ τουμπες, χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχ........!!!!!!!!!!!!

Συμπεθεεεεερα μου ας το παρω εγω το σωσιβιο για καλο και για κακο...και βλεπουμε, οχι οτι θα κολυμπησει αλλα για ασφαλεια...!!!!!!

Ναι να με πειτε πραγματα γιατι ειναι πολλααααα αυτα που πρεπει να παρω..!!!!!!

Τωρα θα φαω σπιτικη πιτσα της μαμας και θα κατεβασω και μια μπυρα με λεμονι χωρις αλκοολ...!!!!!!! Η μαριαννα κοιμαται, οποτε λιγη ξεκουραση, αυτες οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτεεεεεε....!!!!!!!!!!!!

Ετσι μου ερχεται να ανοιξω την πορτα και να τα πεταξω οοοοολα απο το μπαλκονι....,!!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια ειναι καλα....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω....

Εκαμα σημερα δουλειεσ το απογευμα, ξεπατωθηκα αλλα χαλαλι...απλα σηκωθηκα νωρις το πρωι και τωρα νιωθω ψοφια εντελως...

Αυριο θα πλενω μπαλκονια...και τελος!!!

Xrydim μου ολα θα πανε καλα αυριο τοσο σε εσενα οσο και στις αλλες τσουπρες....!!!!!!! Προσεξε μοναχα απο τη χαρα σου να μην κανεις εσυ τουμπες, χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχ........!!!!!!!!!!!!

Συμπεθεεεεερα μου ας το παρω εγω το σωσιβιο για καλο και για κακο...και βλεπουμε, οχι οτι θα κολυμπησει αλλα για ασφαλεια...!!!!!!

Ναι να με πειτε πραγματα γιατι ειναι πολλααααα αυτα που πρεπει να παρω..!!!!!!

Τωρα θα φαω σπιτικη πιτσα της μαμας και θα κατεβασω και μια μπυρα με λεμονι χωρις αλκοολ...!!!!!!! Η μαριαννα κοιμαται, οποτε λιγη ξεκουραση, αυτες οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτεεεεεε....!!!!!!!!!!!!

Ετσι μου ερχεται να ανοιξω την πορτα και να τα πεταξω οοοοολα απο το μπαλκονι....,!!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια ειναι καλα....???????

πωπωπωπω συμπεθερα πιτσα??? εγω εφαγα προ ολιγου 1,5 πιατο φακες και 7 κολοκυθοκεφτεδες:shock::shock::shock: μη με ρωτησετε που τα εβαλα, δεν ξερω!!! οταν περιμενω περιοδο τρωω ετσι σαν τρελη!!! και με το που μου ερχεται κοβεται μαχαιρι η ορεξη! οπωσδηποτε παρε το σωσιβιο, απλα ειπα να σου αναφερω την εμπειρια μου να εισαι προετοιμασμενη, βεβαια ο Παναγιωτακης της Θαλειας τρελαινεται!!! λοιπον θα παρεις οπωσδηποτε κρεμουλες αντικουνουπικες και για μετα το τσιμπημα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

πωπωπωπω συμπεθερα πιτσα??? εγω εφαγα προ ολιγου 1,5 πιατο φακες και 7 κολοκυθοκεφτεδες:shock::shock::shock: μη με ρωτησετε που τα εβαλα, δεν ξερω!!! οταν περιμενω περιοδο τρωω ετσι σαν τρελη!!! και με το που μου ερχεται κοβεται μαχαιρι η ορεξη! οπωσδηποτε παρε το σωσιβιο, απλα ειπα να σου αναφερω την εμπειρια μου να εισαι προετοιμασμενη, βεβαια ο Παναγιωτακης της Θαλειας τρελαινεται!!! λοιπον θα παρεις οπωσδηποτε κρεμουλες αντικουνουπικες και για μετα το τσιμπημα!!

Και εγω εφαγα το μεσημερι φακες, επισης τρελενομαι...!!!!!!

Ναι πηρα αντιηλιακο, εντομοαπωθητικο και για μετα το τσιμπημα.

Αυτη για μετα το τσιμπηματην δοκιμασα τις προαλες που διαπιστωσα σπυρακι απο κουνουπακι (τουλαχιστον ετσι εμοιαζε) και μεχρι το απογευμα ειχε εξαφανιστει, επαθα πλακα...!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

αααα την amstel radler πινεις που ειναι με τη λεμοναδα??? κι εγω αυτη πινω οποτε βγαινουμε πλεον μεχρι να δω αν ειμαι εγκυος, εχει μονο 2% αλκοολ!

Ναι αυτη πινω, εννοουσα οτι δεν εχει πολυ αλκοολ, οντως εχει μονο 2%, ελαχιστη ποσοτητα γιατι γενικα ουτε να την δω ηθελα την μπυρα και τα συναφη, αλλα μολις ανακαλυψα τη συγκεκριμενη ξετρελαθηκα...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και εγω εφαγα το μεσημερι φακες, επισης τρελενομαι...!!!!!!

Ναι πηρα αντιηλιακο, εντομοαπωθητικο και για μετα το τσιμπημα.

Αυτη για μετα το τσιμπηματην δοκιμασα τις προαλες που διαπιστωσα σπυρακι απο κουνουπακι (τουλαχιστον ετσι εμοιαζε) και μεχρι το απογευμα ειχε εξαφανιστει, επαθα πλακα...!!!!!!!!

της frezyderm το after nip πηρες??? ενα που μυριζει ομορφα?? λοιπον θα παρεις οπωσδηποτε και πετσετουλες για τη θαλασσα αλλα για οικονομια μια συμβουλη! αμα εχεις τη δυνατοτητα να την κανεις ντουζ αμεσως μετα τη θαλασσα και να τη σκουπιζεις για να μη γεμιζεις αλατι την πετσετα και να την χρησιμοποιεις και την επομενη μερα αρκει να μην ακουμπισει σε αμμο!! εγω ετσι κανω αλλιως δε τον χορταινω πετσετες! τη χρησιμοποιω 2 φορες εκτος και αν ακουμπησει σε ξαπλωστρα ή αμμο. Καλεεεεεεεεεεε ρωτησες αν εχει ιντερνετ εκει που πας?????????????????????????

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι αυτη πινω, εννοουσα οτι δεν εχει πολυ αλκοολ, οντως εχει μονο 2%, ελαχιστη ποσοτητα γιατι γενικα ουτε να την δω ηθελα την μπυρα και τα συναφη, αλλα μολις ανακαλυψα τη συγκεκριμενη ξετρελαθηκα...!!!!!!!

ναι ειναι σαν λεμοναδα!!! ειναι τελεια!! ααα να σου πω συμπεθερα, κουβαδακια να της παρεις και να την αφηνεις στα χαλικακια να παιζει, θα ξετρελαθει! απλα να της φορας πιπιλα μη παει να βαλει τιποτα στο στομα και δε την προλαβεις!! εμας μπουσουλαει απο τη μια ακρη της παραλιας στην αλλη και πεταει χαλικακια στο νερο, τρελαινεται!!!! γι αυτο μετα κοιμαται ξερος!!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

της frezyderm το after nip πηρες??? ενα που μυριζει ομορφα?? λοιπον θα παρεις οπωσδηποτε και πετσετουλες για τη θαλασσα αλλα για οικονομια μια συμβουλη! αμα εχεις τη δυνατοτητα να την κανεις ντουζ αμεσως μετα τη θαλασσα και να τη σκουπιζεις για να μη γεμιζεις αλατι την πετσετα και να την χρησιμοποιεις και την επομενη μερα αρκει να μην ακουμπισει σε αμμο!! εγω ετσι κανω αλλιως δε τον χορταινω πετσετες! τη χρησιμοποιω 2 φορες εκτος και αν ακουμπησει σε ξαπλωστρα ή αμμο. Καλεεεεεεεεεεε ρωτησες αν εχει ιντερνετ εκει που πας?????????????????????????

Ναι ολα της frezyderm ειναι.

Πολυ σωστο αυτο για την πετσετα...ετσι θα κανω...!!!!!!

Πιπιλα ομως αν πεσει κατω εκει που εχει ενα σωρο μικροβια....???????

Κουβαδακια της πηρα εδω και καιρο, σημασια δεν τα δινει, ελπιζω στη παραλια να τα παιζει....!!!!!!!

Ναιιιιιιιιιιιι εχει δωρεαν internet, οποτε θα παρω το i pad μαζι μου.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι ολα της frezyderm ειναι.

Πολυ σωστο αυτο για την πετσετα...ετσι θα κανω...!!!!!!

Πιπιλα ομως αν πεσει κατω εκει που εχει ενα σωρο μικροβια....???????

Κουβαδακια της πηρα εδω και καιρο, σημασια δεν τα δινει, ελπιζω στη παραλια να τα παιζει....!!!!!!!

Ναιιιιιιιιιιιι εχει δωρεαν internet, οποτε θα παρω το i pad μαζι μου.....!!!!!!!

παρε 2-3 πιπιλες σε θηκες!!! κοιτα θα την τεσταρεις αμα θα προσπαθησει να βαλει στο στομα της, εγω τις 2 πρωτες φορες του εβαλα πιπιλα και μετα οχι! δεν εχει κανει κινηση να βαλει στο στομα του πετρες, γενικα δεν μασουλαει ο,τι βρει, σπανια! ακομα δε τον τρωνε τα ουλα του φαινεται! το μασουλημα ειναι ενας τροπος για να γνωριζουν τα αντικειμενα, εμενα τα σκαλιζει πολυυυυ ωρα με το δαχτυλακι του! αααα επισης αν θελεις να παρεις καροτσι αυτο το just baby στην αμμο δε στο συνιστω! 2 φορες το κατεβασα και τις 2 κολλουσε το φρενο! εχθες αναγκαστηκε ο αντρας μου να το λυσει το καροτσι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...