Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

τωρα καταφερα να διαβασω τα νεα σας κοριτσακια μου!! Συμπεθερα εχω να σου πω οτι το σωσιβιο παιζει να το κουβαλησεις και τσαμπα, σε αυτη την ηλικια προτιμουν μπανιο αγκαλια για να νιωθουν πιο σιγουρα! εμενα τρελαινεται για τη θαλασσα,οπως ολα τα μωρα, αλλα στο σωσιβιο δεν καθεται ουτε 2 λεπτα! και ολες οι φιλες μου που εχουν παιδακια λενε οτι τον πρωτο χρονο δεν εκατσαν. σημερα το ειχαμε μαζι μας και τελικα εκανε ενα παιδακι απο την παρεα 2 χρονων και γελουσαν οι γονεις του επειδη περυσι το παρακαλουσαν να μπει στο σωσιβιο και εκλαιγε, ενω σημερα δεν ξεκολλουσε!! Ας πουν τη γνωμη τους και οι αλλες μανουλες της παρεας!! Θα δοκιμαστε τη πρωτη μερα και βλεπετε! εγω παντως οποτε τον παω μονη μου για μπανιο ζοριζομαι γιατι μετα δε θελει με τιποτα να ντυθει!! ρωτησες στα δωματια αν εχουν κατσαρολικα?? τα περισσοτερα εχουν συνηθως!! αν εχει τοτε μονο μπλεντερ χρειαζεσαι, θα ψωνισεις απο εκει φρεσκα τροφιμα και μια χαρα!! θα σε βοηθαμε κι εμεις μεχρι να φυγεις να σου θυμιζουμε τα απαραιτητα!!!!!!!!

Μποτσακι μου χαιρομαι που ολα ειναι καλα με τα ορμονικα!!! να τα εχεις απο κοντα γιατι ειναι πολυ ατιμα!!

Xrydim μου αγχωμενη ε?? Δεν εχεις και αδικο, δεν παυει να ειναι μια σημαντικη εξεταση αλλα μην αγχωνεσαι, δε βγαινει κατι! Ξερω γινομαι γραφικη γιατι ολο αυτο λεμε μα ελα ομως που ετσι ειναι!! Κι εγω αγχωνομουν παρολο που ημουν μικρη αλλα η διαθεση μου δε χαλουσε ποτε, προσπαθησε κι εσυ το ιδιο!!! Ολα θα πανε καλα οπως ειπε και η yola!!! Μην πηγαινει ο νους σου στο κακο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! Καλέ μόνο με τοστάκια τρέφεσαι; Ή είναι το πρωινό σου;

Eγώ έχω φάει πρωινό, δεκατιανό (φρούτα), μεσημεριανό και απογευματινό φρούτο. Τώρα βραδινό τοστ στις 2030 και τέρμα. Παρόλο που προσεχω σήμερα έχω πάρει συνολικά 3 κιλά και έχω σκυλιάσει. Κάτι πρέπει να κόψω σίγουρα.

yolitsa μου,κοιμηθηκα 15 ωρες σερι!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

κοιμαμαι πολλες ωρες!!!εφαγα τα τοστακια μου και 1 ροδακινο...και πειναω παλι......πηρα το φιλισιν,αλλα δεν θυμαμαι αν πηρα το σιδηρο!!!!πππφφφφ!!!τι να κανω δεν ξερω..........να παρω??????να μην παρω.......????

και μου μενει το ασβεστειο!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

yolitsa μου,κοιμηθηκα 15 ωρες σερι!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

κοιμαμαι πολλες ωρες!!!εφαγα τα τοστακια μου και 1 ροδακινο...και πειναω παλι......πηρα το φιλισιν,αλλα δεν θυμαμαι αν πηρα το σιδηρο!!!!πππφφφφ!!!τι να κανω δεν ξερω..........να παρω??????να μην παρω.......????

και μου μενει το ασβεστειο!!!!

πατουσιτσα τσαααααα!!! παρε ενα σιδηρο, ενα ακομα δεν πειραζει!! και να μην παρεις παλι δεν πειραζει, δεν ειναι αντιβιωση για να σταματησει η δραση. εγω επινα 3 σιδηρα στη φαση που εισαι εσυ!!

to1Np2.png

KCkop2.png

τωρα καταφερα να διαβασω τα νεα σας κοριτσακια μου!! Συμπεθερα εχω να σου πω οτι το σωσιβιο παιζει να το κουβαλησεις και τσαμπα, σε αυτη την ηλικια προτιμουν μπανιο αγκαλια για να νιωθουν πιο σιγουρα! εμενα τρελαινεται για τη θαλασσα,οπως ολα τα μωρα, αλλα στο σωσιβιο δεν καθεται ουτε 2 λεπτα! και ολες οι φιλες μου που εχουν παιδακια λενε οτι τον πρωτο χρονο δεν εκατσαν. σημερα το ειχαμε μαζι μας και τελικα εκανε ενα παιδακι απο την παρεα 2 χρονων και γελουσαν οι γονεις του επειδη περυσι το παρακαλουσαν να μπει στο σωσιβιο και εκλαιγε, ενω σημερα δεν ξεκολλουσε!! Ας πουν τη γνωμη τους και οι αλλες μανουλες της παρεας!! Θα δοκιμαστε τη πρωτη μερα και βλεπετε! εγω παντως οποτε τον παω μονη μου για μπανιο ζοριζομαι γιατι μετα δε θελει με τιποτα να ντυθει!! ρωτησες στα δωματια αν εχουν κατσαρολικα?? τα περισσοτερα εχουν συνηθως!! αν εχει τοτε μονο μπλεντερ χρειαζεσαι, θα ψωνισεις απο εκει φρεσκα τροφιμα και μια χαρα!! θα σε βοηθαμε κι εμεις μεχρι να φυγεις να σου θυμιζουμε τα απαραιτητα!!!!!!!!

Μποτσακι μου χαιρομαι που ολα ειναι καλα με τα ορμονικα!!! να τα εχεις απο κοντα γιατι ειναι πολυ ατιμα!!

Xrydim μου αγχωμενη ε?? Δεν εχεις και αδικο, δεν παυει να ειναι μια σημαντικη εξεταση αλλα μην αγχωνεσαι, δε βγαινει κατι! Ξερω γινομαι γραφικη γιατι ολο αυτο λεμε μα ελα ομως που ετσι ειναι!! Κι εγω αγχωνομουν παρολο που ημουν μικρη αλλα η διαθεση μου δε χαλουσε ποτε, προσπαθησε κι εσυ το ιδιο!!! Ολα θα πανε καλα οπως ειπε και η yola!!! Μην πηγαινει ο νους σου στο κακο!!

χαίρομαι για την περίοδο που δεν έχει έρθει!!!!!

όσο για το σωσίβιο αν λέτε για αυτό το στρογγυλό που μπαίνει μέσα το παιδί κ τα πόδια του είναι μέσα στο νερό εγώ του το εχω πάρει κ έχει ξετρελαθει !!!!!:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαίρομαι για την περίοδο που δεν έχει έρθει!!!!!

όσο για το σωσίβιο αν λέτε για αυτό το στρογγυλό που μπαίνει μέσα το παιδί κ τα πόδια του είναι μέσα στο νερό εγώ του το εχω πάρει κ έχει ξετρελαθει !!!!!:-P:-P:-P

παλι καλα Θαλεια μου, εμενα μολις μπει αρχιζει η γκρινια, θελει στα χερια!! εχουμε παρει ενα κιντρινο απο τζαμπο, πολυ ωραιο!!το παιρνω εγω τελικα και κοβω βολτες χαχαχα μη παει χαμενο!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για τα καλά σου λόγια και για τη συμπαράσταση!

Το ξέρω πως δεν έχω λόγο να αγχώνομαι (θεωρητικά) αλλά μπορείς να το ελέγξεις το μυαλό το άτιμο?! Τεσπα μισή μέρα έμεινε ακόμα..θα προσπαθήσω να μη το σκέφτομαι και θα περάσει!!

Σήμερα είναι η μέρα που ΔΕΝ περιμένουμε περίοδο σωστά?? Άντε άντε έτσι να περάσουν και οι υπόλοιπες μέρες εύχομαι!!!!:D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Τσααααααααααααααααααααααααααα!!! Να μαι και εγω κορίτσια!!!

Σήμερα δεν πρόλαβα να ανοίξω τον υπολογιστή για να μην ξεγελαστώ κιόλας και να κάνω και λόγο νοικοκυριό...Πήγαμε κολύμβηση την μικρή και μετά κάναμε και το μπανάκι μας...

Σε λιγάκι θα βγούμε να πάμε στην εκκλησία της Αγ. Παρασκευής να προσκυνήσουμε και να πάρουμε άρτο. Και μετά καμιά βολτίτσα!!!

πατουσιτσα τσαααααα!!! παρε ενα σιδηρο, ενα ακομα δεν πειραζει!! και να μην παρεις παλι δεν πειραζει, δεν ειναι αντιβιωση για να σταματησει η δραση. εγω επινα 3 σιδηρα στη φαση που εισαι εσυ!!

αγορομμαμυ μου!!!!!!!!καλησπερααααα!!!καλα εισαι??????ο μπεμπακος καλα ειναι???λες ε???????/

ε,ας παρω ενα τοτεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Τσουυυυυυυυυυυυυυυπ!!!!!!!!!!!!Ηρθα κι εγω!!!Κοιμηθηκα μεχρι τις 7 παρα και σηκωθηκα εβαλα κοτοπουλακι στον φουρνο και τωρα καθησα να σας δω λιγο!!!!!!

Xrydimmmmmmmm μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!

Με το καλο να δεις την μπεμπουλα σου να κανει τουμπες αυριο,και να μας τα πεις ολα εεεεε???????Μην σου ξεφυγει τιποτα!!!!

Μην εχεις αγχος βρε,θα ειμαστε κι εμεις μαζι σου!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!Ξυπνητουρια!!!

Τι κανει η μπεμπουλα μας???Πειναει το κοριτσι μας?

Αγορομαμυ μου να μην ερθει η ακατανομαστη η ρουφιανα και να εχουμε γλεντια!!!!

Κρισιμες εβδομαδες για ολες μας!!!!!!!!!!

Yola μου για ποια εξεταση λες στο Λητω???

Θαλειτσα μου???Ο Παναγιωτακης μας καλα??

Ηλιοβασιλεμα μου δουλιτσες ε???Κι εγω τωρα λεω να μαζευτω λιγο κι εχω και αυριο ενα σωρο!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μποτσάκι μου πώς πας; Ζεσταίνεστε;

Αλήθεια θάλασσα πάτε καθόλου ή φοβάσαι; στο επιτρέπει ο γιατρός;

Ναι ζεσταινομαι πολυ και την εχω κι 100 μετρα απο το σπιτι μου!!!!

Ομως δεν παω.Ο γιατρος δεν εχει,προβλημα αν παω αγρα το απογευμα η νωρις το πρωι,αν ειναι καθαρη,αν αλλαξω μαγιο κι αν εχω καθαρη πετσετα!!!

Κι να τα κανω ολα αυτα με τη σαρα και τη μαρα που εχει κατεβει εδω κατω ειναι σιγουρο οτι δεν θα κολλησω τιποτα???Οχι!!!

Γι'αυτο γιατι να το ρισκαρω???Δεν πηραζει ενα καλοκαιρι για χαρη του μωρου μου ας μην κανω!!!Θα το περιμενω να κανουμε του χρονου μαζι!!!!!!!

1sh1p2.png

Τσουχτρεεεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

Αργησα αλλα ηρθα!!!!!

Μπηκα να σας χαιρετησω να σας ενημερωσω και να σας καληνυχτισω!!!!!!

Με τον ενδοκρινολογο μια χαρα,συνεχιζω το χαπι των 100(επινα των 88 και σε εναμιση μηνα ξανακανω εξετασεις.Πιο πολυ πηγα γιατι πηρα μαζι μου και την μανουλα μου να τη δει,αλλα ολα ειναι μια χαρα!!!!

Θαλειτσα μου ειδες που στο ειπα???Εγω την σπαστικη κολλιτιδα την εχω παντρευτει χρονια τωρα!!!Τον τελευταιο χρονο ομως που αγχωθηκα και στεναχωρηθηκα με ολα αυτα με ξεσκισε!!!!Μιλαμε για πονο και για πρησιμο!!!!

Εμενα δεν μου εδωσε χαπια ,μονο τα προβιοτικα που του ειπα και για τις βλεννες και με βοηθησανε πολυ!!Και φυσικα χαμομηλακι οταν ειναι σε εξαρση!!Ο λογος ειναι οτι ειτε παιρνω χαπια ειτε οχι αυτο οταν εγω δεν ειμαι καλα θα με πιανει,και θα κανει τον κυκλο του οποτε δεν χρειαζεται να επιβαρυνω τον οργανισμο μου με χαπια!!!!Πρεπει μονο να παρατηρησεις ποιες τροφες στο ερεθιζουν πιο πολυ για να κανεις εσυ τη ζωη σου πιο ευκολη!!!!!!!!!Περαστικουλια!!!Δεν ειναι παντως κατι σοβαρο!!!!

Αγορομαμυ μου και Κοαλακι μου μωρε τι πλακα που εχει το ζευγος,με τα λογακια τους!!Φαντασου καποια στιγμη να μιλανε στο τηλεφωνο τα δυο τους γελια που θα κανετε!!!

Διαβασα σε ενα βιβλιο αυτο που ειπατε οτι πρεπει να τους μιλας απο πολυ μικρα,οταν ειναι στην κοιλιτσα ακομα και μετα κανονικα με κανονικες λεξεις οπως μιλανε οι μεγαλοι για να αρχισουν απο μικρα να λενε τις λεξεις σωστα!!Ας τις λενε ψευδα η λαθος θα πρεπει λεει οι γονεις να μιλανε κανονικα,οχι μαμ ας πουμε αλλα φαγητο!!!!!!!!Ετσι διαβασα!!!

Ηλιοβασιλεμα μου πτωμα σημερα οη γοργονα μας με τις δραστηριοτητες της??

Ριτσακι μου μην ανησυχεις ειμαστε κοντα σου!!!

Οσο για τον γιατρο οπως λεει και η αγορομαμυ ειναι ο δευτερος αντρας μας και ειναι πολυ σημαντικη η σχεση αυτη!!!Εγω του το ειπα τις προαλλες,οτι μετα τον αντρα μου ειναι ο μονος αντρας που εχω τοση αγωνια και καρδιοχτυπω που θα τον συναντησω!!!!!!!Και μαλιστα μου λεει "παλι καλα που με εβαλες μετα"Μου ηρθε να του πω εκεινη την ωρα,"εκεινο μου ελειπε!!!":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

May μου το ξενυχτησες κι εσυ σημερα μπραβο που περασες τοσο ομορφα και ξεφυγες με τον αντρουλη σου!!!!!!!!

Αυταααααααααααααα!!!!!!!!!Πολυλογια στο επακρον νυχτιατικα ετσι??

Και μονη μου σαν τη μουρλη!!!

Παω ομως τωρα για νανακια,να ξεκουραστει και το σπορακι μου!!!!!!!

Ελπιζω να ειναι καλα κι εκεινη η Ελλη.Μας εχει λαχταρησει!!!!!

Καληνυχτα σε ολες τις νεραιδουλες μας και στα πανεμορφα εμβυακια,μωρακια, της παρεουλας μας!!!!!!!

Σας φιλωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ?

Μην ανησυχεις για τιποτα κοριτσακι μου!!!

Στην παρεουλα μας χωρανε ολοι οι καλοι και ειμαστε και γουρλουδες οπως σου ειπα!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσάκι δίκιο έχεις για τα μικρόβια!!! Εγώ όταν ήμουν έγκυος, ήμουν στο 1ο τρίμηνο οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω μπάνιο, αλλο αν ειχα κανει μερικά και ήμουν ήδη εγκυος και δεν το ήξερα...

Αλλά και εκτός μικροβίων υπάρχει και ο φόβος της τούμπας, του χτυπήματος!!! Ούτε εγώ θα το ρίσκαρα!!!

Κάνε υπομονή για του χρόνου που θα έχεις και το αντράκι σου!!!

Ρίτσα πώς είσαι; Εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε μια βολτίτσα, σε καφετέρια με παιδότοπο...Φετος εφεραν πολλά μαγαζια από ενα φουσκωτό, ενα τραμπολίνο και πρόσεξαν λίγο τον χώρο για τα παιδιά, οπότε έχουμε επιλογές και επιπλεον παίζουν και τα παιδιά και δεν βαριούνται...

Από Δευτέρα που θα γυρίσει και ο άντρας μου για δουλειά και θα επιστρέψουμε στη ρουτίνα, θέλω και εγώ να πάω σε ενδοκρινολόγο για επανέλεγχο...Είχα πάει πριν 3,5 μήνες και έκανα ορμονικές και μου είχε πει ότι σε περίπτωση εγκυμοσύνης, θα ξεκινήσω χάπι!!! Και τωρα θέλω να ξαναπαω μήπως πρέπει να κάνω ξανά εξετάσεις και αν οφελεί να το ξεκινήσω το χάπι και χωρίς εγκυμοσύνη...

Μποτσάκι δίκιο έχεις για τα μικρόβια!!! Εγώ όταν ήμουν έγκυος, ήμουν στο 1ο τρίμηνο οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω μπάνιο, αλλο αν ειχα κανει μερικά και ήμουν ήδη εγκυος και δεν το ήξερα...

Αλλά και εκτός μικροβίων υπάρχει και ο φόβος της τούμπας, του χτυπήματος!!! Ούτε εγώ θα το ρίσκαρα!!!

Κάνε υπομονή για του χρόνου που θα έχεις και το αντράκι σου!!!

Ρίτσα πώς είσαι; Εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε μια βολτίτσα, σε καφετέρια με παιδότοπο...Φετος εφεραν πολλά μαγαζια από ενα φουσκωτό, ενα τραμπολίνο και πρόσεξαν λίγο τον χώρο για τα παιδιά, οπότε έχουμε επιλογές και επιπλεον παίζουν και τα παιδιά και δεν βαριούνται...

Από Δευτέρα που θα γυρίσει και ο άντρας μου για δουλειά και θα επιστρέψουμε στη ρουτίνα, θέλω και εγώ να πάω σε ενδοκρινολόγο για επανέλεγχο...Είχα πάει πριν 3,5 μήνες και έκανα ορμονικές και μου είχε πει ότι σε περίπτωση εγκυμοσύνης, θα ξεκινήσω χάπι!!! Και τωρα θέλω να ξαναπαω μήπως πρέπει να κάνω ξανά εξετάσεις και αν οφελεί να το ξεκινήσω το χάπι και χωρίς εγκυμοσύνη...

Να πας καλεεεεεεεεε!!!Αν υπαρχει θεματακι το χαπι το παιρνεις πριν την εγκυμοσυνη τον ρυθμιζεις και στην εγκυμοσυνη τον τσεκαρεις κι αναλογως σου αυξομειωνει το χαπι!!!!!!Εγω με το που τον ρυθμισα με την πρωτη εμεινα εγκυος!!!!Θα μας τρελανουν μωρε???????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...