Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσάκια γεια σας γεια σας!! Τί ζεστη σήμερα! Τυχερες όσες είστε στη θάλασσα. Το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο έλεγε 41 βαθμούς!!:shock::shock::shock:

NGN περιμένουμε τα νεα σου! Μακάρι να τελειώσει η ομηρία σου! Έχεις προχωρήσει τώρα στην εγκυμοσύνη! Φυσικά εντάξει, θα κάνεις υπομονή για τη μπεμπούλα, άμα σου πει ο γιατρός!! Όλα καλά θα είναι!!

ΓΙΟΛΑ μου και εγώ σήμερα ξύπνησα με ένα βάρος σα να μου έσκιζες την κοιλιά! Απίστευτα φουσκώματα κ καούρα έχω σε αυτήν την εγκυμοσύνη! Θυμάμαι θα κάνεις β επιπέδου νωρίς σχετικά για να φύγεις διακιπές;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, εσύ πλησιάζεις τυχερούλα!

Εγώ κορίτσια μετά το 15 αυγουστο με βλέπω!! Την τεταρτη εχω γιατρό κ θα κλείσουμε ραντεβού.

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, έκλεισες τα δωμάτια και τώρα είσαι πανέτοιμη! Εγώ δύο καλοκαιρια έκλεινα δωματια με κουζίνα για να μαγειρευω εγώ για την κόρη μου. Πολλες φορες κουβάλαγα κ τις κατσαρόλες μου! Είναι λίγο μανούρα, αλλά μια χρονια είναι, του χρόνου θα είναι πιο εύκολα!

Οι υπόλοιπες τσούπρες τί κάνετε;;

Μαy μου κοντά πάμε εμείς...

Βασικά θα την κάνω 7/8 έτσι ώστε σε περίπτωση ο, μη γένοιτω που δει κάτι να πάω για άμνιο την επόμενη μέρα. Φεύγουμε στις 10/8.

Πιστεύω ότι σε όλες μας όλα καλά θα είναι και την αρχή θα κάνει το Μποτσάκι.

Τί δεν θα έδινα να ξάπλωνα λίγο τώρα.... Αύριο ζήτησα άδεια. Θα πάμε για μπάνιο, θα ξαπλώσω το μεσημέρι, θα δω το παιδάκι μου. Τέλεια!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαy μου κοντά πάμε εμείς...

Βασικά θα την κάνω 7/8 έτσι ώστε σε περίπτωση ο, μη γένοιτω που δει κάτι να πάω για άμνιο την επόμενη μέρα. Φεύγουμε στις 10/8.

Πιστεύω ότι σε όλες μας όλα καλά θα είναι και την αρχή θα κάνει το Μποτσάκι.

Τί δεν θα έδινα να ξάπλωνα λίγο τώρα.... Αύριο ζήτησα άδεια. Θα πάμε για μπάνιο, θα ξαπλώσω το μεσημέρι, θα δω το παιδάκι μου. Τέλεια!

Η αγωνία σου για πιθανή άμνιο είναι λόγω ηλικίας ΄η κάποια μέτρηση στην αυχενική που τώρα πρεπει να ξαναδείτε; Όλα καλά θα πάνε και δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα, θα δεις!! Και ναι το Μποτσάκι θα κάνει την καλή αρχή!!

Καλά θα κάνεις για αυριο!! Θα έχει καύσωνα αυτες τις μέρες, οπότε αφού μπορείς να λείψεις, μην το σκέφτεσαι κάν!

Πάντως -άσχετο- σε αυτήν την εγκυμοσύνη εγώ έχω πολύ περισσοτερη αγωνία να πάνε όλα καλά, από οτι στην πρώτη....φυσιολογικό θα ειναι..

78xyp2.png

RUAmp3.png

κοριτσια μου γεια σας!! ειμαστε καλα, ξυπνησαμε το πρωι και πηγαμε παραλια, δεν εχω διαβασει νεα σας ακομα, μολις κοιμηθει ο μικρος!! εγω απο περιοδο τιποτα! σας φιλω και τα λεμε σε λιγο!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κορισιααααα!!!!!καλα ειαστε οοοολες????????

τι κανουν τα μωρακια σας,παιδουλια σας???

η μπεμπουλα μου και εγω μια χαρα ειμαστε!!!!!τρωμε τοστακια!!!!πεινασαμεεεεε!!!!!!!!!για νεακια θα διαβασω σε λιγο!!!!να φαω πρωτα!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Η αγωνία σου για πιθανή άμνιο είναι λόγω ηλικίας ΄η κάποια μέτρηση στην αυχενική που τώρα πρεπει να ξαναδείτε; Όλα καλά θα πάνε και δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα, θα δεις!! Και ναι το Μποτσάκι θα κάνει την καλή αρχή!!

Καλά θα κάνεις για αυριο!! Θα έχει καύσωνα αυτες τις μέρες, οπότε αφού μπορείς να λείψεις, μην το σκέφτεσαι κάν!

Πάντως -άσχετο- σε αυτήν την εγκυμοσύνη εγώ έχω πολύ περισσοτερη αγωνία να πάνε όλα καλά, από οτι στην πρώτη....φυσιολογικό θα ειναι..

Εννοείται πώς κι εγώ τρέμω τα πάντα. Στην πρώτη είχαμε άγνοια κινδύνου (και είχα χαμηλή πρόσφυση πλακούντα και στο τέλος επιπωματικό που θα έπρεπε τότε να τρέμω).Τώρα όλα μου φαίνονται πρωτόγνωρα και σαν να μην θυμάμαι τίποτα.

Λόγω ηλικίας βασικά φοβάμαι αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα έκανα. Μπορεί να προτιμούσα αν έπρεπε να κάνω το τεστ αίματος που το κάνουν μόνο στο ΛΗΤΩ.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορισιααααα!!!!!καλα ειαστε οοοολες????????

τι κανουν τα μωρακια σας,παιδουλια σας???

η μπεμπουλα μου και εγω μια χαρα ειμαστε!!!!!τρωμε τοστακια!!!!πεινασαμεεεεε!!!!!!!!!για νεακια θα διαβασω σε λιγο!!!!να φαω πρωτα!!!!

Καλησπέρα! Καλέ μόνο με τοστάκια τρέφεσαι; Ή είναι το πρωινό σου;

Eγώ έχω φάει πρωινό, δεκατιανό (φρούτα), μεσημεριανό και απογευματινό φρούτο. Τώρα βραδινό τοστ στις 2030 και τέρμα. Παρόλο που προσεχω σήμερα έχω πάρει συνολικά 3 κιλά και έχω σκυλιάσει. Κάτι πρέπει να κόψω σίγουρα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

κοριτσια μου γεια σας!! ειμαστε καλα, ξυπνησαμε το πρωι και πηγαμε παραλια, δεν εχω διαβασει νεα σας ακομα, μολις κοιμηθει ο μικρος!! εγω απο περιοδο τιποτα! σας φιλω και τα λεμε σε λιγο!!!

Τυχερούληδες!

Πολύ καλό αυτό αλλά δεν περιμένεις μέχρι το ΣΚ;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Τυχερούληδες!

Πολύ καλό αυτό αλλά δεν περιμένεις μέχρι το ΣΚ;

ναι δεν κανω τιποτα ακομα!! γενικα δε μου ερχεται παντα στην ωρα της, θα περιμενω μεχρι Δυετερα!! τον προηγουμενο μηνα μου ηρθε 5 μερες αργοτερα! οποτε δεν ψαχνομαι πριν τη Δευτερα!

to1Np2.png

KCkop2.png

κορίτσια μουουουου...γεια σας!!!

Διαβάζω είστε όλες καλά και πολύ χαίρομαι!!

χάθηκα αλλά έχω πολύ τις κλειστές μου τις τελευταίες μέρες..έχω και τη β επιπέδου αύριο..λίγο και η προχθεσινή πανσέληνος ( :tongue::tongue: ) πολύ θέλει ο άνθρωπος?? :tongue:

σας διαβάζω όμως και μου φτιάχνετε το κέφι μπορώ να πω!!!!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μουουουου...γεια σας!!!

Διαβάζω είστε όλες καλά και πολύ χαίρομαι!!

χάθηκα αλλά έχω πολύ τις κλειστές μου τις τελευταίες μέρες..έχω και τη β επιπέδου αύριο..λίγο και η προχθεσινή πανσέληνος ( :tongue::tongue: ) πολύ θέλει ο άνθρωπος?? :tongue:

σας διαβάζω όμως και μου φτιάχνετε το κέφι μπορώ να πω!!!!!!!

Καλή επιτυχία! Οπότε εσύ είσαι η πρώτη στη σειρά. Θέλουμε αναλυτικό report μετά έτσι; Είσαι κάτω από 35 έτσι δεν είναι;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλή επιτυχία! Οπότε εσύ είσαι η πρώτη στη σειρά. Θέλουμε αναλυτικό report μετά έτσι; Είσαι κάτω από 35 έτσι δεν είναι;

σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου..είμαι 27. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα σας ενημερώσω μετά με όλες τις λεπτομέρειες!! :D

με έχει πιάσει ένα άγχος..άλλο πράγμα, καμιά φορά δεν είχα τέτοιο άγχος!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου..είμαι 27. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα σας ενημερώσω μετά με όλες τις λεπτομέρειες!! :D

με έχει πιάσει ένα άγχος..άλλο πράγμα, καμιά φορά δεν είχα τέτοιο άγχος!!

Να μην έχεις! Στα 27 σου τί να φοβάσαι;

Όλες θα έχουμε υγιέστατα μωράκια.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Να μην έχεις! Στα 27 σου τί να φοβάσαι;

Όλες θα έχουμε υγιέστατα μωράκια.

αχ μακάρι..από το στόμα σου και στου Θεού τ' αφτί..να προστατεύει τα παιδάκια μας, εντός και εκτός κοιλίτσας!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...