Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Τελειαααααααααααααα!!!!

Τι ωραια που θα πατε βολτιτσα με το Μαριαννακι!!!

Θα το ευχαριστηθειτε πολυ και οι δυο!!!!!!!!!

Κοαλακι μου να μην κουραζεσαι πολυ,μην παιρνεις πολυ θαρροςγιατι και την αλλαη φορα μετα απο μεγαλη γενικη του σπιτιου διπλωθηκες!!!

Σιγα σιγα τις δουλιτσες σου!!Πλακωνεσαι κι εσυ σαν κι εμενα!!!!!

Εγω αμα νιωθω καλα του δινω και καταλαβαινει και δεν σκεφτομαι!!!!!!!

Ναι μωρε το ξερω αλλα ο χρονος τρεχει και με κανει και εμενα να τρεχω απο πισω του, ποσο μαλλον με τη μαριαννα που το σπιτι ειναι γεματο σταμπες απο χερια, γοντα, γαλατα, σαλια...εχω και κεραμυδο-καφε πλακακι. Που να ειχα ανοιχτοχρωμο...!!!!!!!θα ζωγραφιζαμε......,!!!!!!!!χαχαχααχχααχ....,!!!!!!!!

Βασικα ειναι ενοικιαζομενα δωματια αλλα με υπηρεσιες ξενοδοχειου (ευτυχως), δλδ καθαριοτητα καθε μερα κλπ, οταν μου το ειπε η ιδιοκτητρια ανακουφιστηκα η αληθεια....!!!!!!!!!

Τωρα σκεφτομαι τι θα κανω με το φαγητο του μωρου και προσπαθω να οργανωθω, γιατι δεν μου αρεσει να πηγαινω καπου χωρις πλανο, τουλαχιστον οσον αφορα σημαντικα ζητηματα οπως η σιτιση του μωρου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι μωρε το ξερω αλλα ο χρονος τρεχει και με κανει και εμενα να τρεχω απο πισω του, ποσο μαλλον με τη μαριαννα που το σπιτι ειναι γεματο σταμπες απο χερια, γοντα, γαλατα, σαλια...εχω και κεραμυδο-καφε πλακακι. Που να ειχα ανοιχτοχρωμο...!!!!!!!θα ζωγραφιζαμε......,!!!!!!!!χαχαχααχχααχ....,!!!!!!!!

Βασικα ειναι ενοικιαζομενα δωματια αλλα με υπηρεσιες ξενοδοχειου (ευτυχως), δλδ καθαριοτητα καθε μερα κλπ, οταν μου το ειπε η ιδιοκτητρια ανακουφιστηκα η αληθεια....!!!!!!!!!

Τωρα σκεφτομαι τι θα κανω με το φαγητο του μωρου και προσπαθω να οργανωθω, γιατι δεν μου αρεσει να πηγαινω καπου χωρις πλανο, τουλαχιστον οσον αφορα σημαντικα ζητηματα οπως η σιτιση του μωρου.

Καλα κανεις για να εισαι προετοιμασμενη και καθολου αγχωμενη και να περασετε ομορφα και ηρεμα!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεε!!!Σημερα θα μαθουμε για την αγορομαμυ?????

Η Ελλη μας βρε κοριτσια που ειναι τοσες μερες???

1sh1p2.png

Καλα κανεις για να εισαι προετοιμασμενη και καθολου αγχωμενη και να περασετε ομορφα και ηρεμα!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεε!!!Σημερα θα μαθουμε για την αγορομαμυ?????

Η Ελλη μας βρε κοριτσια που ειναι τοσες μερες???

Ας ελπισουμε η συμπεθερα μου να μας ανακοινωσει τα ευχαριστα και η ελλη να εμφανιστει σαν το φαντομα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι μην αγχώνεσαι. Θα βρεις και χασάπικο και μανάβικο εκεί και όλα καλά. Είναι καλύτερα από τις ταβέρνες που και πληρώνεις την μερίδα και δεν την τρώνε κιόλας και την τρως εσύ και παχαίνεις αργότερα όταν μεγαλώσει θα το δεις:(. Καλύτερα το φαγητό το δικό σου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ας ελπισουμε η συμπεθερα μου να μας ανακοινωσει τα ευχαριστα και η ελλη να εμφανιστει σαν το φαντομα.

Ναι ναι ναι!!!!Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοαλακι μην αγχώνεσαι. Θα βρεις και χασάπικο και μανάβικο εκεί και όλα καλά. Είναι καλύτερα από τις ταβέρνες που και πληρώνεις την μερίδα και δεν την τρώνε κιόλας και την τρως εσύ και παχαίνεις αργότερα όταν μεγαλώσει θα το δεις:(. Καλύτερα το φαγητό το δικό σου.

Μα με τιποτα δεν θα εδινα στο μωρο απο εξω, διοτι εγω τις τα κανω και δεν βαζω καθολου αλατι και επιπλεον δεν εμπιστευομαι κανενα χερι παρα μονο το δικο μου για αυτη την ηλικια που εχει το μωρο μου.

Απλα θα ειμαι μονη και σκεφτομαι πως να τα τακτοποιησω για να τα προλαβαινω ολα οσο θα ειμαστε εκει.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μα με τιποτα δεν θα εδινα στο μωρο απο εξω, διοτι εγω τις τα κανω και δεν βαζω καθολου αλατι και επιπλεον δεν εμπιστευομαι κανενα χερι παρα μονο το δικο μου για αυτη την ηλικια που εχει το μωρο μου.

Απλα θα ειμαι μονη και σκεφτομαι πως να τα τακτοποιησω για να τα προλαβαινω ολα οσο θα ειμαστε εκει.

Ναι,οσο καλυτερα το οργανωσεις τοσο λιγοτερο θα κουραστεις και θα απολαυσεις και περισσοτερο τις διακοπουλες με τη φουρτουνιτσα σου!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια γεια σας γεια σας!! Τί ζεστη σήμερα! Τυχερες όσες είστε στη θάλασσα. Το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο έλεγε 41 βαθμούς!!:shock::shock::shock:

NGN περιμένουμε τα νεα σου! Μακάρι να τελειώσει η ομηρία σου! Έχεις προχωρήσει τώρα στην εγκυμοσύνη! Φυσικά εντάξει, θα κάνεις υπομονή για τη μπεμπούλα, άμα σου πει ο γιατρός!! Όλα καλά θα είναι!!

ΓΙΟΛΑ μου και εγώ σήμερα ξύπνησα με ένα βάρος σα να μου έσκιζες την κοιλιά! Απίστευτα φουσκώματα κ καούρα έχω σε αυτήν την εγκυμοσύνη! Θυμάμαι θα κάνεις β επιπέδου νωρίς σχετικά για να φύγεις διακιπές;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, εσύ πλησιάζεις τυχερούλα!

Εγώ κορίτσια μετά το 15 αυγουστο με βλέπω!! Την τεταρτη εχω γιατρό κ θα κλείσουμε ραντεβού.

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, έκλεισες τα δωμάτια και τώρα είσαι πανέτοιμη! Εγώ δύο καλοκαιρια έκλεινα δωματια με κουζίνα για να μαγειρευω εγώ για την κόρη μου. Πολλες φορες κουβάλαγα κ τις κατσαρόλες μου! Είναι λίγο μανούρα, αλλά μια χρονια είναι, του χρόνου θα είναι πιο εύκολα!

Οι υπόλοιπες τσούπρες τί κάνετε;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ναι,οσο καλυτερα το οργανωσεις τοσο λιγοτερο θα κουραστεις και θα απολαυσεις και περισσοτερο τις διακοπουλες με τη φουρτουνιτσα σου!!!!!

Κοριτσια παντως εχει πολυ πλακα...χρειαζομαι ενα ολοοοοοκληρο αυτοκινητο για μπαγαζια της μαριαννας και δικα μου (βαλιτσες, τσαντες θαλασσης, μπλεντερ, πανες, παρκοκρεβατο, σωσιβια, παπουτσια, κατατσαρολα, μπιμπερο) και χιλια 2 αλλα πραγματα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αυτό εννοείται!!!! Εγώ πάντως γιαυτό σιυ είπα ΜΠΡΑΒΟ σου, γιατί δε μασάς κ τα καταφερνεις όλα υπεροχα κ μόνη σου! Τυχερή η κορούλα σου Κοαλάκι μου!!

Ευχαριστω πολυ μαυ μου....!!!!!! Προσπαθω τουλαχιστον να μην λειψει τιποτα στην κορη μου και ας ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω εγω, ας μη χαρω εγω μπανιο στη θαλασσα (ουτε με νοιαζει), ας μη βγω για καφε, ας μην φαω, ας μην κανω μπανιο στη ντουζιερα την ωρα που πρεπει και το εχω αναγκη, αρκει η μαριαννα να ειναι χαρουμενη και ευτυχισμενη, ικανοποοιημενη οσο ειναι εφικτο μα πανω απο ολα γεματη υγεια, ευεξια και ΖΩΗ...!!!!!!!!!

Μποτσακι μου και μαυ μου ολα θα πανε καλα και για εσας και για ολες....,!!!!!!

Εδω ειμαστε, δυνατες, ενωμενες και ετοιμες να αντιμετωπισουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι καλή μου, σε ευχαριστούμε και μεις, είσαι πάντα γλυκομίλητη με όλες και μας μεταφέρεις θετική ενέργεια! Θα ταλαιπωρηθείς λίγο, αλλά η χαρά της κόρης σου θα σε αποζημιώσει!! :))

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ κοαλακι μου!!!Είμαστε μπουνιά και δεν διαπραγματευόμαστε ΤΙΠΟΤΑ!!!

Κοριτσάκι ξάπλωσα γιατί έχω ταλαιπωρηθεί σημερα και θα έχω κουράσει και τον μπεμπη!!!

Θα τα πουμε μετά!!

Σας φιλώωωωωωωωω!!!!

1sh1p2.png

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ κοαλακι μου!!!Είμαστε μπουνιά και δεν διαπραγματευόμαστε ΤΙΠΟΤΑ!!!

Κοριτσάκι ξάπλωσα γιατί έχω ταλαιπωρηθεί σημερα και θα έχω κουράσει και τον μπεμπη!!!

Θα τα πουμε μετά!!

Σας φιλώωωωωωωωω!!!!

Καλή ξεκούραση κούκλα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...