Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Και μενα η δικιά μου 9 μηνών περπάτησε, αλλά μίλησε μετά τα 2 της, μην σας πω 2,5 αρχισε να τα λεει και μεχρι 3+ βελτιώθηκε πολύ η ομιλία της και τωρα σε συγκριση με αλλα συνομιληκα της που ξεκινησαν νωριτερα από αυτην να μιλάνε, η κορη μου μιλάει πιο ορθά, λιγότερο ψευδά ή παιδικά...

Και εγω ειχα ανησυχήσει γιατί στα 2,5-3 μιλούσε και κεκκιδιζε...και σκεφτόμουν να παμε σε ειδικό αλλα ευτυχώς δεν χρειάστηκε...Θυμάμαι η παιδίατρος μου είχε αν συνεχισει πάνω από χρονο χωρις βελτίωση, τοτε ισως να το ψαχναμε. Τελικά εφταιγε το γεγονος οτι βιαζοταν να μιλησει και τα ελεγε μαζεμενα, γι αυτο και κολλουσε η ομιλια της και σταδιακά βελτιώθηκε και είμαστε μια χαρά...Βλέπω και τα βιντεακια της και συγκρίνω το τοτε με το τωρα και ησύχασα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα τους πεφτει πολυ πιο ευκολο το μπαμπα!! και εμενα μεσα στην ημερα μπορει να λεει 10 φορες μπαμπα και 2 μαμα. Επισης οταν ακουει το μπλεντερ που αλεθω το φαγητο γουρλωνει τα ματια και κανει "μαμ μαμ μαμ" χαχαχα!! Παρεπιτοντως εσεις θα το εχετε κοψει το μπλεντερ αφου εχετε δοντακια ε?

Χαχαχααχαχαχαα...!!!!!!!

Δεν το εκοψα εξολοκληρου απλα τα μισοαλεθω γιατι ειμαστε σε φαση προσαρμογης, οσον αφορα ομως τα φρουτα αυτα τα τρωμε κομματακια πλεον χωρις μπλεντερ.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνύχτα Θαλίτσα και καλή ξεκούραση!!!!!!!!!

Όταν θα μιλάνε ασταμάτητα και θα ρωτάνε γιατί αυτό και γιατι το άλλο, και θα επαναλαμβάνονται, θα με θυμηθείτε!!!!!!!!!!! και θα ψάχνετε λίγη ησυχία.................για λίγο, όχι για πολύ.................

Λες να ειμαστε τοσο μαζοχες.....??????? να τα λεμε 1000 φορες, μετα σιγηηηηηηηηηη και μετα παλι απο την αρχη.....???????????????

Και εγω ανυπομονω.....να πιασω συζητηση....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χαχαχααχαχαχαα...!!!!!!!

Δεν το εκοψα εξολοκληρου απλα τα μισοαλεθω γιατι ειμαστε σε φαση προσαρμογης, οσον αφορα ομως τα φρουτα αυτα τα τρωμε κομματακια πλεον χωρις μπλεντερ.

αντε με το καλο να το αποχωριστειτε εντελως το λατρεμενο μπλεντερ, εγω το εχω παρει εργολαβια, για πολυυυυ ακομα χαχαχαχα!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ετσι η Αγγελικουλα ε??? Τα παιδακια ειναι πανεξυπνα, ολες οι λεξουλες που τους λεμε αποθηκευονται στον εγκεφαλο και οποτε αισθανθουν ετοιμα αρχιζουν και μιλανε!! Αυτο ειναι ολο!! Γι'αυτο δεν πρεπει να σταματαμε ποτε να τους μιλαμε!!! Απο την κοιλια της μανας τους!!!!:D:D:D

Κοριτσουδια μου θα σας αφησω, παω να πλαγιασω με τον τραυματια μου!!!! Καληνυχτα σε ολες σας και στα αγγελουδια σας!! Το μποτσακι και η πατουσιτσα αφαντες!!!!!!!!!!! θα διαβασω νεα τους το πρωι, φιλακια!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

αντε με το καλο να το αποχωριστειτε εντελως το λατρεμενο μπλεντερ, εγω το εχω παρει εργολαβια, για πολυυυυ ακομα χαχαχαχα!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ετσι η Αγγελικουλα ε??? Τα παιδακια ειναι πανεξυπνα, ολες οι λεξουλες που τους λεμε αποθηκευονται στον εγκεφαλο και οποτε αισθανθουν ετοιμα αρχιζουν και μιλανε!! Αυτο ειναι ολο!! Γι'αυτο δεν πρεπει να σταματαμε ποτε να τους μιλαμε!!! Απο την κοιλια της μανας τους!!!!:D:D:D

Κοριτσουδια μου θα σας αφησω, παω να πλαγιασω με τον τραυματια μου!!!! Καληνυχτα σε ολες σας και στα αγγελουδια σας!! Το μποτσακι και η πατουσιτσα αφαντες!!!!!!!!!!! θα διαβασω νεα τους το πρωι, φιλακια!!!

Καληνυχτα συμπεθερα μου, καλη ξεκουραση....!!!!!!!

Φιλακια στο μωρουλινι σου....!!!!!!!!

Περαστικα σας και παλι...!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Λες να ειμαστε τοσο μαζοχες.....??????? να τα λεμε 1000 φορες, μετα σιγηηηηηηηηηη και μετα παλι απο την αρχη.....???????????????

Και εγω ανυπομονω.....να πιασω συζητηση....!!!!!!!!

Και εγω τοτε ανυπομονούσα που την είχα μπέμπα...........Τώρα παλι λεω πω πω ολη την ωρα μιλαμε!!!Μολις ανοιξει τα ματια, κατευθείαν συζητηση και εγω με την τσιμπλα στο ματι, δεν μπορώ να βγαλω φωνή!!!:D:D:D

Κοριτσακια μου και εγω θα παω για υπνο, αυριο θα κανω τις υπολοιπεσ δουλειες που δεν εκανα σημερα το απογευμα...!!!!!!!!

Καληνυχτα σε ολες, καλη ξεκουραση να εχουμε....!!!!!!

Φιλακια στα μπεμπινια σας....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και εγω τοτε ανυπομονούσα που την είχα μπέμπα...........Τώρα παλι λεω πω πω ολη την ωρα μιλαμε!!!Μολις ανοιξει τα ματια, κατευθείαν συζητηση και εγω με την τσιμπλα στο ματι, δεν μπορώ να βγαλω φωνή!!!:D:D:D

Χαχααχχαχαχαχααχχαχα......!!!!!!!

Δεν με κοβω να αποτελω την εξαιρεση, οποτε τωρα ανυπομονω αλλα μετα θα λεω...ωωωχ τι ειναι παλι.....????? χαχαχαχαχαχαχαχα....!!!!!!!!

Αντε τωρα καληνυχτα και ονειρα γλυκα...!!!!!!!!

Ολα θα σου πανε πολυ πολυ πολυ καλα, θα το δεις...!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

δυστυχως πολλα ζευγαρια ταλαιπωρουνται μεχρι να βρουν τον καταλληλο! αλλωστε ο γιατρος μας ειναι σαν τον αντρα μας... μπορει πολλοι να ειναι καλοι αλλα ενας ειναι αυτος που θα μας κερδισει! ο γυναικολογος λενε ειναι ο δευτερος αντρας μας!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΥΔΕΡΦΗ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΤΙΣ ΜΗΤΡΑΣ.ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ.Ε! ΕΝΤΑΞΕΙ.ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΣΤΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ,ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑ'ΘΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΗΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ .ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥΚΗΣΤΙΚΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσάκια και εγώ γύρισα τώρα!! Περάσαμε πολύ καλά αλλά σκάσαμε στο φαί και αυριο έχω πρωινό ξύπνημα/6.30 για δοτλειά!!

Οπότε σας καληνυχτώ βιαστικά και ραντεβού αύριο!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Τσουχτρεεεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

Αργησα αλλα ηρθα!!!!!

Μπηκα να σας χαιρετησω να σας ενημερωσω και να σας καληνυχτισω!!!!!!

Με τον ενδοκρινολογο μια χαρα,συνεχιζω το χαπι των 100(επινα των 88 και σε εναμιση μηνα ξανακανω εξετασεις.Πιο πολυ πηγα γιατι πηρα μαζι μου και την μανουλα μου να τη δει,αλλα ολα ειναι μια χαρα!!!!

Θαλειτσα μου ειδες που στο ειπα???Εγω την σπαστικη κολλιτιδα την εχω παντρευτει χρονια τωρα!!!Τον τελευταιο χρονο ομως που αγχωθηκα και στεναχωρηθηκα με ολα αυτα με ξεσκισε!!!!Μιλαμε για πονο και για πρησιμο!!!!

Εμενα δεν μου εδωσε χαπια ,μονο τα προβιοτικα που του ειπα και για τις βλεννες και με βοηθησανε πολυ!!Και φυσικα χαμομηλακι οταν ειναι σε εξαρση!!Ο λογος ειναι οτι ειτε παιρνω χαπια ειτε οχι αυτο οταν εγω δεν ειμαι καλα θα με πιανει,και θα κανει τον κυκλο του οποτε δεν χρειαζεται να επιβαρυνω τον οργανισμο μου με χαπια!!!!Πρεπει μονο να παρατηρησεις ποιες τροφες στο ερεθιζουν πιο πολυ για να κανεις εσυ τη ζωη σου πιο ευκολη!!!!!!!!!Περαστικουλια!!!Δεν ειναι παντως κατι σοβαρο!!!!

Αγορομαμυ μου και Κοαλακι μου μωρε τι πλακα που εχει το ζευγος,με τα λογακια τους!!Φαντασου καποια στιγμη να μιλανε στο τηλεφωνο τα δυο τους γελια που θα κανετε!!!

Διαβασα σε ενα βιβλιο αυτο που ειπατε οτι πρεπει να τους μιλας απο πολυ μικρα,οταν ειναι στην κοιλιτσα ακομα και μετα κανονικα με κανονικες λεξεις οπως μιλανε οι μεγαλοι για να αρχισουν απο μικρα να λενε τις λεξεις σωστα!!Ας τις λενε ψευδα η λαθος θα πρεπει λεει οι γονεις να μιλανε κανονικα,οχι μαμ ας πουμε αλλα φαγητο!!!!!!!!Ετσι διαβασα!!!

Ηλιοβασιλεμα μου πτωμα σημερα οη γοργονα μας με τις δραστηριοτητες της??

Ριτσακι μου μην ανησυχεις ειμαστε κοντα σου!!!

Οσο για τον γιατρο οπως λεει και η αγορομαμυ ειναι ο δευτερος αντρας μας και ειναι πολυ σημαντικη η σχεση αυτη!!!Εγω του το ειπα τις προαλλες,οτι μετα τον αντρα μου ειναι ο μονος αντρας που εχω τοση αγωνια και καρδιοχτυπω που θα τον συναντησω!!!!!!!Και μαλιστα μου λεει "παλι καλα που με εβαλες μετα"Μου ηρθε να του πω εκεινη την ωρα,"εκεινο μου ελειπε!!!":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

May μου το ξενυχτησες κι εσυ σημερα μπραβο που περασες τοσο ομορφα και ξεφυγες με τον αντρουλη σου!!!!!!!!

Αυταααααααααααααα!!!!!!!!!Πολυλογια στο επακρον νυχτιατικα ετσι??

Και μονη μου σαν τη μουρλη!!!

Παω ομως τωρα για νανακια,να ξεκουραστει και το σπορακι μου!!!!!!!

Ελπιζω να ειναι καλα κι εκεινη η Ελλη.Μας εχει λαχταρησει!!!!!

Καληνυχτα σε ολες τις νεραιδουλες μας και στα πανεμορφα εμβυακια,μωρακια, της παρεουλας μας!!!!!!!

Σας φιλωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Τσουπριτσεεεεεεεεες μου καλημερααααααα.....!!!!!!

Πως πατε...????? ολα καλα...????

Καλεεεεε εγω εχει 2 πρωινα που ξυπναω απο τα αγρια χαραματα και σημερα ειδικα το παρακανα, παρολο που σας καληνυχτιζω γιατι νυσταζω...

Τι επαθα δεν ξερω...!!!!!!!

Η μαριαννα ακομα κοιμαται...

Καλεεε η ελλη μπας και εχει προβλημα με το διαδικτυο....??????? μακαρι...!!!!!!

Μποτσακιιιιι μουυυυυ μια χαρα δλδ ειναι ολα με τον ενδοκρινολογο....????!!!!!!

Φιλακια κοριτσακια μου...!!!!! Τα λεμε αργοτερα...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Πως είστε????

Εγώ σήμερα έχω γιατρό και ανυπομονώ. Άντε να πάω να δω τι γίνεται.

Χθες δεν μπήκα καθόλου γι'αυτό πάω να διαβάσω τα νεάκια σας!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...