Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσουδακια μου γεια σας και απο εμας! Ειμαστε καλα, πηγαμε ξεφορτωσαμε τα προικια του μικρου και τα παρακαρα τελικα στο παιδικο μου δωματιο στο πατρικο μου, πολυ συγκινητικο... εκει που μεγαλωσα πηγα τα προικια του μικρουλη μου για αποθηκευση!! Ευχομαι βεβαια να τα χρειαστω συντομα... Σημερα καταφερα και κοιμησα τον μικρο μονο του χωρις αγκαλια... Μεχρι 8 μηνων ξαπλωνε και κοιμοταν μονος του, απο τοτε που ταρζανεψε ομως ηθελε να ακουμπα στο στερνο μου, να του χαιδευω τα μαλλακια και να κοιμαται... οχι κουνηματα, ορθια και τετοια ευτυχως...

Μποτσακι μου γλυκο αναμενουμε νεα απο τον ενδοκρινολογο!!

Πατουσιτσα νυχακια ε??? αχ ποσο μου εχει λειψει λιγη τετοια περιποιηση!!! ευτυχως τα καταφερνω και μονη μου, και στην εγκυμοσυνη μεχρι λιγο πριν γεννησω μονη μου τα εφτιαχνα, μονο 1 μερα πριν γεννησω ηρθε μια κοπελα σπιτι και μου εκανε ενα γαλλικο περιποιημενο!!! δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το να εισαι μια περιποιημενη εγκυουλα και αργοτερα μανουλα!!

Συμπεθερααααααααα!!!! Νανι και η φουρτουνα ε??? Να σε ρωτησω, της δινεις το μπιμπερο να πινει μονη της?? Εμενα τραβαει να πιει μονος του αλλα επειδη προκειται για γαλατακι δε τον αφηνω να μη γινεται χαλια πριν πεσει να κοιμηθει, οσο να 'ναι θα του χυνεται!! Νερο πινει μονος του.

Θαλεια μου περαστικουλια, επιτελους βρηκες τι ειναι!! Το μυαλο μου στην αρχη ειχε παει απευθειας στη σπαστικη κολιτιδα επειδη το εχει η μαμα μου και ειχες ακριβως τα ιδια συμπτωματα!! Ελπιζω να σε αφησει σιγα σιγα... Ασε το αγχος στην ακρη οσο ειναι δυνατον φυσικα...

Ηλιοβασιλεμα μου πως τα παει η γοργονιτσα μας?? Ειναι ψαρακι κανονικο??

Ριτσα μου ναι, εχεις μπει σε τρελοπαρεα ή αλλιως στις ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ!! Ο γιατρος σου επαρχια βρισκεται? Και ο δικος μου εχει κεντρο εξωσωματικης και ειναι πολυ καλος αμα χρειαστεις να σου προτεινω!! Ευχομαι ολοψυχα ομως να εχεις συντομα νινακι στην κοιλιτσα σου χωρις καμια παρεμβαση!!

Ουφφφφ, παααααλι κατεβατο σας εγραψα!!!!!!!!!

ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ!!!ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΕΙΣΤΕ....Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ .....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έτσι έτσι...μια χαρά σε βρίσκω.να σ πω κ εμείς τόσοι θα είμασταν γιατί είμαστε μεγάλο σόι αλλά λόγου πένθους(πέθανε τον μάρτιο η γιαγιά μου)θα καλέσω μόνο όσους έχουν παιδιά ,που να είναι ξαδέρφια του μικρού κ κανέναν φιλο μας.πάντως στο θέμα μαγειρεματος οκ τα καταφέρνω,όπως είπα είμαι εξοικειωμενη λόγο μεγάλου σογιου όπως είπα!!!:-P:-P:-P

Μωρε και εγω ειμαι εξοικειωμενη αλλα να χαλασω το χατηρι της πεθερας μου που προσφερθηκε...????? τσου τσου τσου δεν κανει, ντροπη...!!!! Χαχαχα...!!!!

Συμπεθερα αν αρχιζουν να μιλανε θα σταματησουμε εμεις να μιλαμε, γιατι απο τον βομβαρδισμο των ερωτησεων που θα μας κανουν που χρονος για να βγαλουμε λαλια εμεις.....??????!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ!!!ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΕΙΣΤΕ....Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ .....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ.....

γαλιαντρες σου λεω!!!!χαχαχαχα!! εμενα παντως ο γιατρος μου ειναι ο Τσιριγωτης, στον αναφερω γιατι ειναι αρκετα γνωστος μπας και εχεις εκεινον!!! ευτυχως που εχεις πεσει σε καλο γιατρο, υπαρχουν πολλοι που εκμεταλλευονται τις περιπτωσεις υπογονιμοτητας... Ειναι πολυ σημαντικο να αισθανεσαι εμπιστοσυνη στο γιατρο σου, απο αυτα που μου γραφεις θα σου εμπνεει και ηρεμια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μωρε και εγω ειμαι εξοικειωμενη αλλα να χαλασω το χατηρι της πεθερας μου που προσφερθηκε...????? τσου τσου τσου δεν κανει, ντροπη...!!!! Χαχαχα...!!!!

Συμπεθερα αν αρχιζουν να μιλανε θα σταματησουμε εμεις να μιλαμε, γιατι απο τον βομβαρδισμο των ερωτησεων που θα μας κανουν που χρονος για να βγαλουμε λαλια εμεις.....??????!!!!!!!!!!!

θα πληρωσουμε την τωρινη μας πολυλογια, το μηλο κατω απο τη μηλια θα πεσει, αμα μας μοιασουν παει!!! χαχαχα!! εγω παντως ειχα αργησει πολυ να μιλησω σε αντιθεση με τον μικρο που ξεκινησε απο νωρις σχετικα απ'οτι μας λεει και η παιδιατρος! εμενα ειχαν ανησυχησει οι γονεις μου οταν ημουν μικρη, με πηγαν σε γιατρο και τους ειπαν οτι ειμαι μια χαρα... τελικα οπως λεει και ο πατερας μου ηταν να μην αρχισω!!!!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια θα σας πω καληνύχτα!!!!!!!φιλάκια!!!!!!!!όνειρα γλυκά σε όλες!!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Τα συλληπητηρια μου για τη γιαγια σου, εχασα και εγω παππου και γιαγια μεσα αε 6 μηνες και καταλαβαινω πως ειναι...

Καληνυχτα θαλειτσα, ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

θα πληρωσουμε την τωρινη μας πολυλογια, το μηλο κατω απο τη μηλια θα πεσει, αμα μας μοιασουν παει!!! χαχαχα!! εγω παντως ειχα αργησει πολυ να μιλησω σε αντιθεση με τον μικρο που ξεκινησε απο νωρις σχετικα απ'οτι μας λεει και η παιδιατρος! εμενα ειχαν ανησυχησει οι γονεις μου οταν ημουν μικρη, με πηγαν σε γιατρο και τους ειπαν οτι ειμαι μια χαρα... τελικα οπως λεει και ο πατερας μου ηταν να μην αρχισω!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Οντως αρχισε να μιλαει ο δημητρακης νωρις, εμενα οχι ακομα εκτος απο λγα φωνηεντα και κανενα μπαμπα. Πολυ λεμε και τατατατα...που θα πει αυτη η βαλιτσα.....?????!!!!!!!!!! Χαχααχχαχαχαχαχαχχα....!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνύχτα Θαλίτσα και καλή ξεκούραση!!!!!!!!!

Όταν θα μιλάνε ασταμάτητα και θα ρωτάνε γιατί αυτό και γιατι το άλλο, και θα επαναλαμβάνονται, θα με θυμηθείτε!!!!!!!!!!! και θα ψάχνετε λίγη ησυχία.................για λίγο, όχι για πολύ.................

Οντως αρχισε να μιλαει ο δημητρακης νωρις, εμενα οχι ακομα εκτος απο λγα φωνηεντα και κανενα μπαμπα. Πολυ λεμε και τατατατα...που θα πει αυτη η βαλιτσα.....?????!!!!!!!!!! Χαχααχχαχαχαχαχαχχα....!!!!!!!!!!!!!

καλα μη σε αγχωνει καθολου μα καθολου!!! ειναι νωρις ακομα, το κοριτσακι ενος γνωστου μας ζευγαριου ειναι 16 μηνων και ακομα δεν εχει πει κατι αλλα δεν ανησυχει καθολου και η παιδιατρος. εκεινο το κοριτσακι καλη ωρα περπατησε νωρις σαν τη φουρτουνα, 9 μηνων εκεινη για την ακριβεια! καθε παιδακι εχει προβαδισμα σε κατι διαφορετικο! εμας ενω ξεκινησε πολυ δυναμικα την κινητικη αναπτυξη, μπουσουλησε απο 6 μηνων και κατι, τελικα αργει στο περπατημα αλλα εχει προχωρησει αρκετα στο λεκτικο και επικοινωνιακο κομματι. Καλα μη φανταστεις τρελα πραγματα, απλα λεει πολλες συλλαβες αλλα καθαρα λεει μονο το μπαμπα-μαμα και σχεδον το γιαγια παππου! Η κοπελα που ανεφερα πριν που μενει στο Ντουμπαι μου ελεγε οτι η αδερφη της εφτασε 2 χρονων για να πει τις πρωτες λεξεις. Την κοπελα την ξερω, ειναι υπεροχη, ηταν απο τις καλυτερες μαθητριες της περιοχης και τωρα ειναι δασκαλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα Θαλίτσα και καλή ξεκούραση!!!!!!!!!

Όταν θα μιλάνε ασταμάτητα και θα ρωτάνε γιατί αυτό και γιατι το άλλο, και θα επαναλαμβάνονται, θα με θυμηθείτε!!!!!!!!!!! και θα ψάχνετε λίγη ησυχία.................για λίγο, όχι για πολύ.................

χαχαχαχα αυτο μου λενε ολοι! εγω ανυπομονω ομως να πιασω κουβεντα με το μικρο μου!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

γαλιαντρες σου λεω!!!!χαχαχαχα!! εμενα παντως ο γιατρος μου ειναι ο Τσιριγωτης, στον αναφερω γιατι ειναι αρκετα γνωστος μπας και εχεις εκεινον!!! ευτυχως που εχεις πεσει σε καλο γιατρο, υπαρχουν πολλοι που εκμεταλλευονται τις περιπτωσεις υπογονιμοτητας... Ειναι πολυ σημαντικο να αισθανεσαι εμπιστοσυνη στο γιατρο σου, απο αυτα που μου γραφεις θα σου εμπνεει και ηρεμια!!
ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΠΛΕΞΕΙ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ....

x8yip2.png?0gPNKwlL

καλα μη σε αγχωνει καθολου μα καθολου!!! ειναι νωρις ακομα, το κοριτσακι ενος γνωστου μας ζευγαριου ειναι 16 μηνων και ακομα δεν εχει πει κατι αλλα δεν ανησυχει καθολου και η παιδιατρος. εκεινο το κοριτσακι καλη ωρα περπατησε νωρις σαν τη φουρτουνα, 9 μηνων εκεινη για την ακριβεια! καθε παιδακι εχει προβαδισμα σε κατι διαφορετικο! εμας ενω ξεκινησε πολυ δυναμικα την κινητικη αναπτυξη, μπουσουλησε απο 6 μηνων και κατι, τελικα αργει στο περπατημα αλλα εχει προχωρησει αρκετα στο λεκτικο και επικοινωνιακο κομματι. Καλα μη φανταστεις τρελα πραγματα, απλα λεει πολλες συλλαβες αλλα καθαρα λεει μονο το μπαμπα-μαμα και σχεδον το γιαγια παππου! Η κοπελα που ανεφερα πριν που μενει στο Ντουμπαι μου ελεγε οτι η αδερφη της εφτασε 2 χρονων για να πει τις πρωτες λεξεις. Την κοπελα την ξερω, ειναι υπεροχη, ηταν απο τις καλυτερες μαθητριες της περιοχης και τωρα ειναι δασκαλα!!

Ναι δεν αγχωνομαι γιατι ειναι ακομα μικρουλα, απλα το ανεφερα...!!!!!!

Οντως καθε μωρο ειναι διαφορετικο στα διαφορα σταδια αναπτυξης...!!!!!!

Καλε εμενα μονο λεει μπαμπα, ακομα εμενα δεν με εχει προσπαθησει να με προφερει καν...

Φαντασου.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι δεν αγχωνομαι γιατι ειναι ακομα μικρουλα, απλα το ανεφερα...!!!!!!

Οντως καθε μωρο ειναι διαφορετικο στα διαφορα σταδια αναπτυξης...!!!!!!

Καλε εμενα μονο λεει μπαμπα, ακομα εμενα δεν με εχει προσπαθησει να με προφερει καν...

Φαντασου.....!!!!!!!!!!

χαχαχα τους πεφτει πολυ πιο ευκολο το μπαμπα!! και εμενα μεσα στην ημερα μπορει να λεει 10 φορες μπαμπα και 2 μαμα. Επισης οταν ακουει το μπλεντερ που αλεθω το φαγητο γουρλωνει τα ματια και κανει "μαμ μαμ μαμ" χαχαχα!! Παρεπιτοντως εσεις θα το εχετε κοψει το μπλεντερ αφου εχετε δοντακια ε?

to1Np2.png

KCkop2.png

ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΠΛΕΞΕΙ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ....

δυστυχως πολλα ζευγαρια ταλαιπωρουνται μεχρι να βρουν τον καταλληλο! αλλωστε ο γιατρος μας ειναι σαν τον αντρα μας... μπορει πολλοι να ειναι καλοι αλλα ενας ειναι αυτος που θα μας κερδισει! ο γυναικολογος λενε ειναι ο δευτερος αντρας μας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...