Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Θάλεια, αυτό το άγχος και τί δεν προκαλεί;;;;;;;

Ο Παναγιωτάκης σου καλά; κάνατε κανά μπανάκι;

καλά είναι.κοιμάται τώρα.ήταν λίγο ανήσυχος λόγο των δοντιών αλλά οκ.μπάνιο είχαμε πάει την κυριακή τώρα μάλλον την κυριακή περιμένω μπορεί περιμένω πάλι.αύριο έχουμε το τελευταίο εμβόλιο για φέτος!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά είναι.κοιμάται τώρα.ήταν λίγο ανήσυχος λόγο των δοντιών αλλά οκ.μπάνιο είχαμε πάει την κυριακή τώρα μάλλον την κυριακή περιμένω μπορεί περιμένω πάλι.αύριο έχουμε το τελευταίο εμβόλιο για φέτος!!!!

αχου μωρε το μικρουλι μας τελευταιο τσιμπι-τσιμπι!! ρωτα και την παιδιατρο τι γινεται με το προγραμμα των εμβολιασμων, γιατι μας τα κανουν ετσι και οχι ολο τον πρωτο χρονο? Σημερα το πρωι ημουν με μια γνωστη μου που μενει Ντουμπαι τα τελευταια 2 χρονια και εχει ενα μωρακι 10 μηνων και μου ειπε οτι και εκει μεχρι 7 μηνων εκαναν εμβολια και τωρα μετα το χρονο παλι. Και κανουν ακριβως τα ιδια με Ελλαδα εκτος απο ενα ποσιμο που κανουν εκει επιπλεον.

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσουδακια μου γεια σας και απο εμας! Ειμαστε καλα, πηγαμε ξεφορτωσαμε τα προικια του μικρου και τα παρακαρα τελικα στο παιδικο μου δωματιο στο πατρικο μου, πολυ συγκινητικο... εκει που μεγαλωσα πηγα τα προικια του μικρουλη μου για αποθηκευση!! Ευχομαι βεβαια να τα χρειαστω συντομα... Σημερα καταφερα και κοιμησα τον μικρο μονο του χωρις αγκαλια... Μεχρι 8 μηνων ξαπλωνε και κοιμοταν μονος του, απο τοτε που ταρζανεψε ομως ηθελε να ακουμπα στο στερνο μου, να του χαιδευω τα μαλλακια και να κοιμαται... οχι κουνηματα, ορθια και τετοια ευτυχως...

Μποτσακι μου γλυκο αναμενουμε νεα απο τον ενδοκρινολογο!!

Πατουσιτσα νυχακια ε??? αχ ποσο μου εχει λειψει λιγη τετοια περιποιηση!!! ευτυχως τα καταφερνω και μονη μου, και στην εγκυμοσυνη μεχρι λιγο πριν γεννησω μονη μου τα εφτιαχνα, μονο 1 μερα πριν γεννησω ηρθε μια κοπελα σπιτι και μου εκανε ενα γαλλικο περιποιημενο!!! δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το να εισαι μια περιποιημενη εγκυουλα και αργοτερα μανουλα!!

Συμπεθερααααααααα!!!! Νανι και η φουρτουνα ε??? Να σε ρωτησω, της δινεις το μπιμπερο να πινει μονη της?? Εμενα τραβαει να πιει μονος του αλλα επειδη προκειται για γαλατακι δε τον αφηνω να μη γινεται χαλια πριν πεσει να κοιμηθει, οσο να 'ναι θα του χυνεται!! Νερο πινει μονος του.

Θαλεια μου περαστικουλια, επιτελους βρηκες τι ειναι!! Το μυαλο μου στην αρχη ειχε παει απευθειας στη σπαστικη κολιτιδα επειδη το εχει η μαμα μου και ειχες ακριβως τα ιδια συμπτωματα!! Ελπιζω να σε αφησει σιγα σιγα... Ασε το αγχος στην ακρη οσο ειναι δυνατον φυσικα...

Ηλιοβασιλεμα μου πως τα παει η γοργονιτσα μας?? Ειναι ψαρακι κανονικο??

Ριτσα μου ναι, εχεις μπει σε τρελοπαρεα ή αλλιως στις ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ!! Ο γιατρος σου επαρχια βρισκεται? Και ο δικος μου εχει κεντρο εξωσωματικης και ειναι πολυ καλος αμα χρειαστεις να σου προτεινω!! Ευχομαι ολοψυχα ομως να εχεις συντομα νινακι στην κοιλιτσα σου χωρις καμια παρεμβαση!!

Ουφφφφ, παααααλι κατεβατο σας εγραψα!!!!!!!!!

αχ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!!!ναι ευτυχώς!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αααα οσο για τα φαγητα επιστρατευσα την πεθερα μου, εχει το εξης καλο...

Αν την πεις εχουμε τραπεζι για 20 ατομα ειναι ικανη να κανει τοσα πολλα που να πρεπει να τρως για ολη την εβδομαδα για να τελειωσουν...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι και για εμενα ειναι πολλα τα 50 ατομα αλλα φυγαμε προσφατα με μετακομιση και αν μι τι αλλο ηθελα να καλεσω καιτην παλια γειτονια μου, εκει οπου μεγαλωσα, ειχα φιλες και θειτσες να με παιζουν και να με αγαπουν και γενικα πολυ ευχαριστες και θερμες αναμνησεις και τα γεννεθλια τα θεωρω μια ευκαιρια να (ανα)θερμανω τη σχεση με αυτους τους ανθρωπους που τους εζησα κοντα στα 28χρονια και ξαφνικα βρεθηκα στη δυνη θεση να πρεπει να τους αποχωριστω για να ερθω σε αλλη γειτονια.

Ουτε εγω την αφηνω να πιει μονη της το γαλα για το λογο που προανεφερες και επιπλεον ακομα δισταζω γιατι καπως φοβαμαι λογω λαιμαργιας μας. Αλλα σιγα σιγα πιστευω να μας γινει και αυτο καλη συνηθεια και οχι αγκαρια, χαχα...!!!!!!!

Γιατι αν την αφησω τωρα τη μαριαννα να πιει γαλα μονη της, μονο αυτο που δεν θα κανει, κοτσομπολα παιδι μου.....!!!!!!! Χαζευει....!!!!!!!!!

καλα κανεις συμπεθερα, καλο ειναι να διατηρεις καλες επαφες! κι εγω ειχα σκεφτει να το κανω καπως ετσι επειδη δεν ειχα καλεσει κανεναν στη βαφτιση! τελικα ομως μεσα στη χρονια βρεθηκαν ευκαιριες και προσκαλεσα σπιτι αγαπημενα ατομα να δουν το μωρο και να τους κανω το τραπεζι!

Κοτσομπολα και η δικια σου??? Αυτη η μανια τους να εξερευνησουν τον κοσμο, αλλο πραγμα!! Εμενα αν πειναει πολυ ευτυχως δε κοιταζει δεξια αριστερα! Κατα τ'αλλα αστα, δεν θυμαμαι αν σας ανεφερα οτι ο λογος που εκανε τα πρωτα 2 βηματακια ηταν η περιεργεια του να δει τι κανει η γειτονισσα που κατι εφτιαχνε στο μπαλκονι της και εκανε πολυ φασαρια! Τεντωνοταν να δει, δε τον πηγαινα κι εγω και στο τελος τεντωθηκε και εκανε βηματακια, χαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

αχου μωρε το μικρουλι μας τελευταιο τσιμπι-τσιμπι!! ρωτα και την παιδιατρο τι γινεται με το προγραμμα των εμβολιασμων, γιατι μας τα κανουν ετσι και οχι ολο τον πρωτο χρονο? Σημερα το πρωι ημουν με μια γνωστη μου που μενει Ντουμπαι τα τελευταια 2 χρονια και εχει ενα μωρακι 10 μηνων και μου ειπε οτι και εκει μεχρι 7 μηνων εκαναν εμβολια και τωρα μετα το χρονο παλι. Και κανουν ακριβως τα ιδια με Ελλαδα εκτος απο ενα ποσιμο που κανουν εκει επιπλεον.

το είχα στα υπόψιν μου να την ρωτήσω.τώρα για το πόσιμο που λες αν είναι ο ροταϊός είναι προαιρετικό κ του το έκανα κ εγώ αλλά την μια δόση γιατί μετά είχαμε την αλλεργία κ επειδή αυτό εμφανίζει αίμα στα κακα δεν του έκανα άλλη δόση για καλό κ για κακό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν την πεις εχουμε τραπεζι για 20 ατομα ειναι ικανη να κανει τοσα πολλα που να πρεπει να τρως για ολη την εβδομαδα για να τελειωσουν...

χχαχαχαχαχαχα!!!! εγω αν επιστρατευσω την πεθερα μου θα φτιαξει ολες τις παραλλαγες του μοσχαριου και μονο!! επειδη λεει το μοσχαρι κανει καλο, ολα τα αλλα αχρηστα!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλα κανεις συμπεθερα, καλο ειναι να διατηρεις καλες επαφες! κι εγω ειχα σκεφτει να το κανω καπως ετσι επειδη δεν ειχα καλεσει κανεναν στη βαφτιση! τελικα ομως μεσα στη χρονια βρεθηκαν ευκαιριες και προσκαλεσα σπιτι αγαπημενα ατομα να δουν το μωρο και να τους κανω το τραπεζι!

Κοτσομπολα και η δικια σου??? Αυτη η μανια τους να εξερευνησουν τον κοσμο, αλλο πραγμα!! Εμενα αν πειναει πολυ ευτυχως δε κοιταζει δεξια αριστερα! Κατα τ'αλλα αστα, δεν θυμαμαι αν σας ανεφερα οτι ο λογος που εκανε τα πρωτα 2 βηματακια ηταν η περιεργεια του να δει τι κανει η γειτονισσα που κατι εφτιαχνε στο μπαλκονι της και εκανε πολυ φασαρια! Τεντωνοταν να δει, δε τον πηγαινα κι εγω και στο τελος τεντωθηκε και εκανε βηματακια, χαχαχα!!

Ααααρε τι κανουν οι γειτονισσες.........!!!!!!!!

Αυτο θα πει γειτνιαση......!!!!!!!!!

Το επιασε το νοημα ο μητσακος.....,!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

το είχα στα υπόψιν μου να την ρωτήσω.τώρα για το πόσιμο που λες αν είναι ο ροταϊός είναι προαιρετικό κ του το έκανα κ εγώ αλλά την μια δόση γιατί μετά είχαμε την αλλεργία κ επειδή αυτό εμφανίζει αίμα στα κακα δεν του έκανα άλλη δόση για καλό κ για κακό.

οχι εκαναν ενα για φυματιωση αν θυμαμαι καλα επειδη εκει στο Ντουμπαι εχουν παρα πολλους Ινδους μου ελεγε και ειχε υπαρξει εξαρση! εμεις τα ποσιμα τα αποφυγαμε, μας ειπε και η παιδιατρος οτι ηταν περιττο αν δεν προκυπτει αναγκη. τωρα θα δουμε! αυτο που κανατε εσεις δε το εχω ξανακουσει, δεν ξερω τι ειναι! ηξερα μονο τα ποσιμα για γιρπη και γαστρεντεριτιδες!

to1Np2.png

KCkop2.png

οχι εκαναν ενα για φυματιωση αν θυμαμαι καλα επειδη εκει στο Ντουμπαι εχουν παρα πολλους Ινδους μου ελεγε και ειχε υπαρξει εξαρση! εμεις τα ποσιμα τα αποφυγαμε, μας ειπε και η παιδιατρος οτι ηταν περιττο αν δεν προκυπτει αναγκη. τωρα θα δουμε! αυτο που κανατε εσεις δε το εχω ξανακουσει, δεν ξερω τι ειναι! ηξερα μονο τα ποσιμα για γιρπη και γαστρεντεριτιδες!

Ομοιως για τα ποσιμα.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ααααρε τι κανουν οι γειτονισσες.........!!!!!!!!

Αυτο θα πει γειτνιαση......!!!!!!!!!

Το επιασε το νοημα ο μητσακος.....,!!!!!!!

Συμπεθερα η περιεργεια τους τα κανει ολα!!! Δοξα το Θεο ειναι η πιο υγιης αντιδραση και το πιο καλο σημαδι οτι αναπτυσσονται σωστα το γεγονος οτι θελουν να μαθαινουν τα παντα! Φαντασου τι εχουμε να παθουμε οταν αρχισουν να μιλανε "Μαμα τι ειναι αυτο?? μαμα τι ειναι εκεινο?? μαμα γιατι ετσι???"

to1Np2.png

KCkop2.png

Τα πολλά εμβόλια και τις πρώτες επαναληπτικές δόσεις τα κάνουν στα παιδιά μας μέχρι τα 2-2,5 χρονών αναλόγως της συμπεριφοράς του κάθε παιδιάτρου...Εμάς της δικιάς μου 2χρν τα είχαμε τελειώσει και τώρα 4-6χρν πρεπει να κάνουμε τις επόμενες επαναληπτικές δόσεις...Και μάλιστα θελει η παιδίατρος να τα κάνουμε στα 4 της....Ένα μου απέμεινε και λέω να της το κάνω αρχές Σεπτέμβρη...

Γιόλα για το εμβόλιο της φυματίωσης και το μαντού τί σου έχει πει ο παιδιάτρός σας;;; Εμένα έγινε ολόκληρο θέμα και ακόμη δεν το έχω ξεκαθαρίσει...

έτσι έτσι...μια χαρά σε βρίσκω.να σ πω κ εμείς τόσοι θα είμασταν γιατί είμαστε μεγάλο σόι αλλά λόγου πένθους(πέθανε τον μάρτιο η γιαγιά μου)θα καλέσω μόνο όσους έχουν παιδιά ,που να είναι ξαδέρφια του μικρού κ κανέναν φιλο μας.πάντως στο θέμα μαγειρεματος οκ τα καταφέρνω,όπως είπα είμαι εξοικειωμενη λόγο μεγάλου σογιου όπως είπα!!!:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμπεθερα η περιεργεια τους τα κανει ολα!!! Δοξα το Θεο ειναι η πιο υγιης αντιδραση και το πιο καλο σημαδι οτι αναπτυσσονται σωστα το γεγονος οτι θελουν να μαθαινουν τα παντα! Φαντασου τι εχουμε να παθουμε οταν αρχισουν να μιλανε "Μαμα τι ειναι αυτο?? μαμα τι ειναι εκεινο?? μαμα γιατι ετσι???"

Βεβαια η περιεργεια τους τα κανει ολα...ειναι σε φαση ωριμανσης το μυαλουδακι τους, ο εγκεφαλος πρεπει να λειτουργει υγιεστατα και να ανταποκρινεται ταχυτατα στα διαφορα ερεθισματα που λαμβανουν τα μωρακια μας...!!!!!

Και αν η γειτονισσα ηταν και καμια τσαχπινα...τοτε το επιασε καλα το νοημα ο δημητρακης......,!!!!!! (Αστειευομαι.....φυσικα)!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ναι γαστρεντερίτιδα είναι.ένα είδος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...