Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλά καμία μέσα δεν είναι????τεσπα εγώ ήρθα από τον γιατρό κ τελικά εχω σπαστικη κοιτίδα όπου θα κάνω κ κάτι εξετάσεις αίματος πάλι για τυχόν φλεγμονή .μου έδωσε αλλά φάρμακα κ βλέπουμε.......αυτα!!!!!

Η σπαστική κολίτιδα πώς εκδηλώνεται; με γαστρεντερικά προβλήματα; διάρροιες και τέτοια;;;

Περαστικά Θαλίτσα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια!!!!! Γράφω και γω με χρώμα σήμερα γιατί έψβ κέφια!! Θα βγούμε με τον άντρα μου για φαγητό το βράδυ, κάτι που έχουμε πάαααααρα πολύ καιρό να κάνουμε. Την κόρη μου θα την κρατήσει ο μπαμπάς μου μέχρι να γυρίσουμε!!

Τί μου κάνετε; Διάβασα όλα τα νέα και χαίρομαι που είστε καλά!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ και εγώ τα ίδια με την μπαταρία, την προηγούμενη βδομάδα, 100? η καινούρια! Χέσε μέσα! Δεν πειράζει που θα μείνετε σπίτι! Δες το θετικά και θα είσαι πιό χαρούμενη! Το ίδιο κ η Αγγελικούλα! Το κεφάλι ήταν από την στεναχώρια... Ελπίζω να είσαι καλά τώρα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, θετική ενέργεια να ΜΗΝ έρθει η απρόσκλητη!! Θα περιμένουμε πολύ καλά νέα!!

ΚΟΑΛΑΚΙ γλυκό, οι ετοιμασιες του πάρτυ, καλά κρατούν! Θα τρελαθεί το Μαριανάκι σου! Όπως είπες δε θα ξέρει πού να πρωτοκοιτάξει! Το μανάρι μου!!!! Όσο για το παρκοκρέβατο, μάλλον είμαι η πιο ακατάλληλη να απαντήσω, καθώς η κόρη μου από 7 μηνών κοιμάται στο κρεβάτι μας! Χτες φόρεσε κ το νυχτικό μου και πήγε κ στην πλευρά μου. Εγώ ήμουν εκείνη και κοιμήθηκα στη μέση "να μην πέσω"......χαχαχαχα

ΡΙΤΣΑ καλωσήρθες! Όλα θα σου πάνε τέλεια με αυτήν την παρέα για συντροφιά! Σκέψου θετικά και όλα θα γίνουν!! Σύντομα θα είσαι και συ στη λίστα!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, συγχαρητήρια για το μή γραμμάριο!! Εγώ αποφευγω να ζυγίζομαι γιατί δυστυχώς δεν προσέχω και πολύ... Τί κάνει ο μπαλαρίνος;;;;!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, μου ανοίγεις την όρεξη κάθε φορά! Αυτά τα ψαράκια μου έχουν λείψει τρελά, τα λιγουρεύομαι πώς το λένε!!

Κοριτσάκια υπόλοιπα τί κάνετε;

Εγώ σε μια βδομάδα έχω γιατρό!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ρίτσα την διάβασες την λίστα των μελών της τρελοπαρέας;;;

Σιγά σιγά θα μας μάθεις!!! Και θα σε μάθουμε!!!!!!!!!!!!!

Πού μένεις; επαρχία; Εργαζεσαι; Φαντάζομαι είσαι του 1979...

Εγώ μένω Μεσολόγγι. Είμαι άνεργη δυστυχώς... Και είμαι 36!!!

ΝΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΩ....ΝΑΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ,ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΤΟΥ 1979.ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ Η ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ....ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Η σπαστική κολίτιδα πώς εκδηλώνεται; με γαστρεντερικά προβλήματα; διάρροιες και τέτοια;;;

Περαστικά Θαλίτσα!!!

εγώ είχα από τότε που γεννησα χαμηλά πόνο στην κοιλία.κ μετά σε όλη την κοιλία.έπειτα εφόσον γυναικολογικα είμαι οκ πηγα κ σε γαστρεντερολογο όπου με εξέτασε κ μ είπε αυτό.είναι από το άγχος ο βασικός παράγοντας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημεεεεερα κοριτσαααακια μου.....!!!!!!! Πως ειστε.....????

Ριτσακι υπομονη και πιστη και θα τα καταφερεις....!!!!!!!!!

Εδω που ηρθεσ θα βρεις μια γλυκια, τρελη συντροφια....!!!!!!!!

Καλεεεεεε η μαυ και η ελλη που πηγαν...????

Γιοοοοοολα.....????????!!!!!!!!!

Ααααααα ολες χαθηκαν.....!!!!!!!

Για να μην φωναζω μια μια (ειναι και πρωι, χαχαχα)...κοριτσιαααααααα που ειστε.....???????????

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ koalaki ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!!!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριιιιιτσοπουλακιαααα ηρθααα...!!!!!

Δεν εκανα δουλειες τελικα αλλα ξεπορτησα και πηγα βολτα να δω ενα νινι 3 μηνων, η αληθεια ειναι οτι θυμηθηκα πολλα ευχαριστα γεγονοτα με τη μαριαννα οταν ειδα το νινακι. Επισης θυμηθηκα πως ειναι να εχεις μικρακι νινακι. Χαχα...!!!

Τι κανετε πεταλουδες...?????

Δεν γυρισε το μποτσακι ακομααα.....???????

Πολυυυυ ζεστη κοριτσια σημερα....!!!!!!!!!

Ηρθε η μαριαννα, την εκανα μπανιο, μαμ και νανι σε δροσερα σεντονια.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι, βγήκατε χωριστά σήμερα μάνα και κόρη;;; Πώς σου φάνηκε;;;

Εμείς δεν βγηκαμε καθόλου...Μόνο το πρωί πήγαμε για μάθημα κολύμβησης και μετά για καφέ και παιδότοπο και γυρίσαμε κατά τις 2 το μεσημερι. Είχαμε σκοπό να πάμε για μπάνιο το απόγευμα αλλά η μικρή ήταν κουρασμένη και μας είπε ότι δεν θέλει να πάει θάλασσα!!! Τώρα την ετοιμάζω για ύπνο, να πιει το γαλα της και βουρ στο κρεβατι της........

Κοαλάκι, βγήκατε χωριστά σήμερα μάνα και κόρη;;; Πώς σου φάνηκε;;;

Εμείς δεν βγηκαμε καθόλου...Μόνο το πρωί πήγαμε για μάθημα κολύμβησης και μετά για καφέ και παιδότοπο και γυρίσαμε κατά τις 2 το μεσημερι. Είχαμε σκοπό να πάμε για μπάνιο το απόγευμα αλλά η μικρή ήταν κουρασμένη και μας είπε ότι δεν θέλει να πάει θάλασσα!!! Τώρα την ετοιμάζω για ύπνο, να πιει το γαλα της και βουρ στο κρεβατι της........

Η αληθεια ειναι οτι "κατι"μου ελειπε εκ των πραγματων, ημουν καπως στεναχωρημενη και "φτωχη" χωρις τη μαριαννα...αλλα οκ μετα που την ειδα.

Τωρα γραφω τις τελευταιες λεπτομερειες του παρτυ...για να μην ξεχασω κατι, οσον αφορα το μπουφε.

Εσεις πως ειστε...??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ήσυχα... Με φάγανε βέβαια στα τηλέφωνα οι φίλες μου που μας περίμεναν να πάμε και να βρεθούμε, στεναχωρήθηκαν και αυτές που το ακυρώσαμε...

Τί να γίνει όμως; Δεν πειράζει... Αλλη φορά...

Γράφτηκες στο Facebook ή μπα;

Πόσο κόσμο θα έχεις στο πάρτυ σας; Θα το κάνετε ανήμερα;

Εμείς εδώ εχουμε λιτανειες και της Αγ Παρασκευής και του Αγ. Παντελεημόνος... Και μάλιστα οι 2 εκκλησίες είναι πολύ κοντα μεταξύ τους και κοντά στο σπίτι μας και οι καμπανες θα δώσουν και θα πάρουν αυτές τις μέρες!!!

Διαφημίσεις

Ήσυχα... Με φάγανε βέβαια στα τηλέφωνα οι φίλες μου που μας περίμεναν να πάμε και να βρεθούμε, στεναχωρήθηκαν και αυτές που το ακυρώσαμε...

Τί να γίνει όμως; Δεν πειράζει... Αλλη φορά...

Γράφτηκες στο Facebook ή μπα;

Πόσο κόσμο θα έχεις στο πάρτυ σας; Θα το κάνετε ανήμερα;

Εμείς εδώ εχουμε λιτανειες και της Αγ Παρασκευής και του Αγ. Παντελεημόνος... Και μάλιστα οι 2 εκκλησίες είναι πολύ κοντα μεταξύ τους και κοντά στο σπίτι μας και οι καμπανες θα δώσουν και θα πάρουν αυτές τις μέρες!!!

Οχι ακομα δεν εκανα λογαριασμο αλλα θα κανω και θα βαλω φωτο απο βαφτισια και γεννεθλια να δειτε...

Ναι ανημερα θα το κανουμε και θα εχω γυρω στα 50ατομα καλεσμενους.

Εσεις να ειστε καλα και θα πατε αλλη φορα διακοπες. Και εγω εχω να παω 2-3 χρονια.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

50 άτομα;;;;!!!! Πολλά είναι αλλά ευτυχώς ειναι καλοκαίρι και είστε τυχεροί με τις αυλές και τις βεράντες!!!

Εμάς που είναι Μαρτιο τα γεννεθλια της, αναγκαστικα τα κανουμε εντος του σπιτιου αλλά δεν καλω τόσο κόσμο, γυρω στα 20 άτομα...Την οικογενεια μου μόνο 6-8 άτομα και 3-5 φίλες με τα παιδιά τους, ενω η οικογένεια του αντρα μου δεν μας καταδέχεται...Να φανταστεις η γιαγια της (η πεθερά μου) έχει έρθει μόνο στα 2 πρώτα της γενέθλια που ειναι και η μοναδική της εγγονή!!! Και δεν έχει έρθει καμια φορά στην ονομαστική της γιορτή!!!!

Κοριτσουδακια μου γεια σας και απο εμας! Ειμαστε καλα, πηγαμε ξεφορτωσαμε τα προικια του μικρου και τα παρακαρα τελικα στο παιδικο μου δωματιο στο πατρικο μου, πολυ συγκινητικο... εκει που μεγαλωσα πηγα τα προικια του μικρουλη μου για αποθηκευση!! Ευχομαι βεβαια να τα χρειαστω συντομα... Σημερα καταφερα και κοιμησα τον μικρο μονο του χωρις αγκαλια... Μεχρι 8 μηνων ξαπλωνε και κοιμοταν μονος του, απο τοτε που ταρζανεψε ομως ηθελε να ακουμπα στο στερνο μου, να του χαιδευω τα μαλλακια και να κοιμαται... οχι κουνηματα, ορθια και τετοια ευτυχως...

Μποτσακι μου γλυκο αναμενουμε νεα απο τον ενδοκρινολογο!!

Πατουσιτσα νυχακια ε??? αχ ποσο μου εχει λειψει λιγη τετοια περιποιηση!!! ευτυχως τα καταφερνω και μονη μου, και στην εγκυμοσυνη μεχρι λιγο πριν γεννησω μονη μου τα εφτιαχνα, μονο 1 μερα πριν γεννησω ηρθε μια κοπελα σπιτι και μου εκανε ενα γαλλικο περιποιημενο!!! δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το να εισαι μια περιποιημενη εγκυουλα και αργοτερα μανουλα!!

Συμπεθερααααααααα!!!! Νανι και η φουρτουνα ε??? Να σε ρωτησω, της δινεις το μπιμπερο να πινει μονη της?? Εμενα τραβαει να πιει μονος του αλλα επειδη προκειται για γαλατακι δε τον αφηνω να μη γινεται χαλια πριν πεσει να κοιμηθει, οσο να 'ναι θα του χυνεται!! Νερο πινει μονος του.

Θαλεια μου περαστικουλια, επιτελους βρηκες τι ειναι!! Το μυαλο μου στην αρχη ειχε παει απευθειας στη σπαστικη κολιτιδα επειδη το εχει η μαμα μου και ειχες ακριβως τα ιδια συμπτωματα!! Ελπιζω να σε αφησει σιγα σιγα... Ασε το αγχος στην ακρη οσο ειναι δυνατον φυσικα...

Ηλιοβασιλεμα μου πως τα παει η γοργονιτσα μας?? Ειναι ψαρακι κανονικο??

Ριτσα μου ναι, εχεις μπει σε τρελοπαρεα ή αλλιως στις ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ!! Ο γιατρος σου επαρχια βρισκεται? Και ο δικος μου εχει κεντρο εξωσωματικης και ειναι πολυ καλος αμα χρειαστεις να σου προτεινω!! Ευχομαι ολοψυχα ομως να εχεις συντομα νινακι στην κοιλιτσα σου χωρις καμια παρεμβαση!!

Ουφφφφ, παααααλι κατεβατο σας εγραψα!!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλε συμπεθερα 50 ατομα???? πωπω χαρα στο κουραγιο σου για μαγειρεματα και τετοια!! εγω δε μπορω τοσο κοσμο, ειδικα τωρα που ειναι σε αυτη την ηλικια και δεν καταλαβαινει πολλα πολλα! Απο του χρονου βλεπουμε, εμας μας υπολογιζω γυρω στα 15 ατομα το πολυ! Βεβαια τα μεγαλα γενεθλια θα ειχαν και πολλα δωρα χαχαχαχα!!! Οπως και να 'χει να περασετε τελεια και να καταευχαριστηθει και η φουρτουνιτσα και εσεις!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι και για εμενα ειναι πολλα τα 50 ατομα αλλα φυγαμε προσφατα με μετακομιση και αν μι τι αλλο ηθελα να καλεσω καιτην παλια γειτονια μου, εκει οπου μεγαλωσα, ειχα φιλες και θειτσες να με παιζουν και να με αγαπουν και γενικα πολυ ευχαριστες και θερμες αναμνησεις και τα γεννεθλια τα θεωρω μια ευκαιρια να (ανα)θερμανω τη σχεση με αυτους τους ανθρωπους που τους εζησα κοντα στα 28χρονια και ξαφνικα βρεθηκα στη δυνη θεση να πρεπει να τους αποχωριστω για να ερθω σε αλλη γειτονια.

Ουτε εγω την αφηνω να πιει μονη της το γαλα για το λογο που προανεφερες και επιπλεον ακομα δισταζω γιατι καπως φοβαμαι λογω λαιμαργιας μας. Αλλα σιγα σιγα πιστευω να μας γινει και αυτο καλη συνηθεια και οχι αγκαρια, χαχα...!!!!!!!

Γιατι αν την αφησω τωρα τη μαριαννα να πιει γαλα μονη της, μονο αυτο που δεν θα κανει, κοτσομπολα παιδι μου.....!!!!!!! Χαζευει....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...