Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

:D:D:D:D:D:D:D Σε προσέχει να μην πέσεις από κρεβάτι;;; χα χα χα

Εμένα οταν ερχεται στο κρεβατι μας, επιμενω να μπει στη μεση και μολις αποκοιμηθεί, την μεταφερουμε στο δικό της...

Παλιότερα που ειχε αρχισει να θελει το δικό μας κρεβάτι, τί μου είχε κάνει επειδή πάντα της λέω όχι...και ανάλογα τις αντοχές μου επιμένω ή αλλιώς την αφήνω για λίγο...Την είχα βρει να κοιμαται από κατω ακριβως στο χαλάκι της πλευράς μου και είχα σηκωθεί την νύχτα για τσίτσα και πώς δεν την είχα πατήσει να την λιώσω;!!! Και μερικες φορές όπως ειμαι γυρισμένη στο πλάι και κοιμαμαι, όπου βρει χωρο εχει ερθει και κοιμάται χωρις να με ρωτησει...για να μην της πω οχι...Παμπόνηρες ειναι οι ζωές μας!!!!!!!!!!Ευτυχώς δεν το παρακάνει....

Καλά κάνεις και βγαινετε λιγάκι και καλή διασκέδαση για απόψε!!!

Και εγώ ηρέμησα μετα τα χθεσινα, στεναχωρηθηκα αλλά ειπα όσες μερες μεινανε μεχρι το τελος της αδειας να το διασκεδασουμε εντος εδρας!!!

Τα κορίτσια δεν παίρνουν από λόγια!! Είναι παμπόνηρα όπως λες! Έχω σκεφτεί να την μεταφερω και γω στον ύπνο, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει, θα ήθελα να είναι συνηδειτή η επιλογή της να παει και όχι ξαφνικά να ξυπνήσει κάπου που δεν ξέρει. Σου λεω εμας δεν κοιμήθηκε ΠΟΤΕ στο δωμάτιο της και τώρα πια που καταλαβαίνει, στηρίζομαι μήπως με την κουβέντα καταλάβει κάποια στιγμή και πάει.

Χαχα, τι πλάκα η Αγγελικούλα!! Για φαντάσου να την πάταγες!! Κοριτσάκι μου!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα κορίτσια δεν παίρνουν από λόγια!! Είναι παμπόνηρα όπως λες! Έχω σκεφτεί να την μεταφερω και γω στον ύπνο, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει, θα ήθελα να είναι συνηδειτή η επιλογή της να παει και όχι ξαφνικά να ξυπνήσει κάπου που δεν ξέρει. Σου λεω εμας δεν κοιμήθηκε ΠΟΤΕ στο δωμάτιο της και τώρα πια που καταλαβαίνει, στηρίζομαι μήπως με την κουβέντα καταλάβει κάποια στιγμή και πάει.

Χαχα, τι πλάκα η Αγγελικούλα!! Για φαντάσου να την πάταγες!! Κοριτσάκι μου!!

Να της το συζητας ολη την μερα οτι πρεπει να κοιμαται στο δωματιο της και σταδιακά θα γίνει η αλλαγη... Με το να δοκιμάζεις να την κοιμιζεις στο δικο της και να εισαι διπλα της, επειτα θα καθεσαι λιγο πιο μακρυα απο κρεβατι της για να την παρει ο υπνος κλπ κλπ

Θελει υπομονη και αντοχές και μερικές μερες για να το καταφερεις.....

Και σίγουρα θα επρεπε αμεσα να το προσπαθησετε να μπει στο δωματιο της γιατί μετα με το μπεμπέ δεν θα εχεις χρονο και κουραγιο....Και σιγουρα παιζει και το ενδεχομενο του πισογυρισματος!!!

Ααααααααααααα!!!!!!

Ηρθες May μου!!!Συνηλθες και ξεπορτισες και πολυ καλα εκανες και πολυ καλα θα κανεις που θα βγειτε με τον αντρουλη σου!!!!!!!

Κι εμενα το Σαββατο βγαινει σε αδεια,και θα τις κανουμε τις βολτιτσες μας!!!!!!!

Εγω κοριτσια το καλοκαιρι δυσκολα θα φυγω απο δω για διακοπες γιατι εδω τα εχω ολα στα ποδια μου κι οπου και να παω μεσα στο καλοκαιρι δεν ξεκουραζομαι απο την βαβουρα,εκτος αν παω Σεμπτεμβρη που ειναι πιο ηρεμα!!!

Οι διακοπες του χειμωνα ειναι για μενα απολαυση!!!!!!!

Ξεκουραζομαι και χαλαρωνω απιστευτα!!!!!!!!

Και να φανταστειτε οτι η καταγωγη του μπαμπα μου ειναι απο Μυτιληνη,και της μαμας μου απο Κερκυρα!!!!

Δυσκολα ομως θα ξεκινησω μεσα στο καλοκαιρι για να παω!!!!!!!!

1sh1p2.png

May δεν το παίζω εξυπνη, ετσι; Συμβουλες δινω...Εσεις ξερετε καλύτερα σαν γονεις πώς θα το χειριστείτε!!!

Εγω σας λεω πώς καναμε με την δικια μου...

Τα πισωγυρίσματα πάντα θα υπάρχουν...Εμενα πχ ειχε στρωσει με το θεμα υπνου τον χειμώνα και τωρα μου χαλασε λιγακι, γιατι πλεον συνηθισε και τον μπαμπα της να την βαζει για υπνο και αυτος την εμαθε σε χαδια και μασαζ και τωρα εχει ενα 2μηνο που δεν κοιμαται αλλιως αν δεν την χαιδεψουν... Και πώς το σκεφτομαι το διαστημα που πρεπει να φανω σκληρη για να ξαναμαθει να κοιμαται μονη της............

Διαφημίσεις

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, αυτά σκέφτομαι συνέχεια, αλλά με τα θέματα της εγκυμοσύνης, τις ναυτίες, το κρεβάτωμα, δεν είχα καθόλου κουράγιο! Τώρα θα περιμένω αναγκαστικά να γυρίσουμε από διακοπές, μπας και γίνει τίποτα. Μετά όπως λες, το πράγμα περιπλέκεται....

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, νησιώτισσα εσύ! Μυτιλήνη είχα ερθει εκτος από διακοπές και ένα διαστημα μεγάλο που ήταν έφεδρος αξιωματικός στον στρατό. Κέρκυρα έχω πάει επίσης! Ωραία τα νησιά! Αλλά, αν πρόκειται να ταλαιπωρηθείς, κάτσε εκεί που είσαι κ μή σε νοιάζει τίποτα! Τη βολή σου θα κοιτάξεις!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μποτσάκι κατάγεσαι και από Κέρκυρα;;; Αυτό εξηγεί την τρέλα σου, τρελοκαμπέρω Κερκυραία!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οι επτανήσιοι την έχουν την τρέλα...:D:D:D:D

χαχαχαχαχχαααααααααααααααα!!!!!

Η μαμα μου,η καταγωγη της!!!!!!!!

1sh1p2.png

May δεν το παίζω εξυπνη, ετσι; Συμβουλες δινω...Εσεις ξερετε καλύτερα σαν γονεις πώς θα το χειριστείτε!!!

Εγω σας λεω πώς καναμε με την δικια μου...

Τα πισωγυρίσματα πάντα θα υπάρχουν...Εμενα πχ ειχε στρωσει με το θεμα υπνου τον χειμώνα και τωρα μου χαλασε λιγακι, γιατι πλεον συνηθισε και τον μπαμπα της να την βαζει για υπνο και αυτος την εμαθε σε χαδια και μασαζ και τωρα εχει ενα 2μηνο που δεν κοιμαται αλλιως αν δεν την χαιδεψουν... Και πώς το σκεφτομαι το διαστημα που πρεπει να φανω σκληρη για να ξαναμαθει να κοιμαται μονη της............

Καλέ μή λες βλακείες! Η εμπειρία είναι η καλύτερη δασκάλα!! Πάντα μου αρεσει να ρωτάω κ να παίρνω γνώμες κ ιδεές! Το θυμάμαι που έλεγες για τα μασαζάκια! Α ρε τη ναζιάρα μας!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, αυτά σκέφτομαι συνέχεια, αλλά με τα θέματα της εγκυμοσύνης, τις ναυτίες, το κρεβάτωμα, δεν είχα καθόλου κουράγιο! Τώρα θα περιμένω αναγκαστικά να γυρίσουμε από διακοπές, μπας και γίνει τίποτα. Μετά όπως λες, το πράγμα περιπλέκεται....

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, νησιώτισσα εσύ! Μυτιλήνη είχα ερθει εκτος από διακοπές και ένα διαστημα μεγάλο που ήταν έφεδρος αξιωματικός στον στρατό. Κέρκυρα έχω πάει επίσης! Ωραία τα νησιά! Αλλά, αν πρόκειται να ταλαιπωρηθείς, κάτσε εκεί που είσαι κ μή σε νοιάζει τίποτα! Τη βολή σου θα κοιτάξεις!

Δεν εννοω τωρα,γενικοτερα και ελευθερη που ημουνα ,επειδη εδω το καλοκαιρι ειναι σαν να ειμαι σε νησι και ειμαι στο σπιτι μου,γι'αυτο δεν λαχταραω να φυγω!!!!Αφου οπου και να παω μεσα στο καλοκαιρι θα εχει κοσμο!!!Δεν θα μπορουσα να ξεκουραστω!!!!!!!Θελω και λιγο την ησυχια μου στις διακοπες!!!!!!Εσεις που θα πατε μπεμπα?????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Είναι ευκαιρία τωρα με τον ερχομο του μωρού, να της το περάσεις ότι πρεπει να κοιμαται στο δικο της κρεβατι σαν μεγαλη κοπέλα που ειναι και οχι στην κουνια οπως το μωρό!!!

Στο δικό της δωματιο, της εχεις κρεβατι ή ακομη την κουνια;

Εμας μας βολεψε περσι τον Σεπτέμβρη που ηταν 3 1/2 και της βγαλαμε την κουνια και την βαλαμε σε μονο κρεβατι...Θα την αλλαζα νωριτερα αλλά ελεγα να μην μαζευω την κουνια σε αποθηκη και μετα να την ξαναβγαζω σε 2ο μωρό...Αλλά επειδη ειδαμε οτι θα αργησει το 2ο , την καναμε την αλλαγη!!!

κοριτσακια μου γλυκα να 'μαστε κι εμεις!! το βραδυ ειχαμε ξεπορτισει οπως και το πρωι! πηγαμε μετα τη φρουτοκρεμα για καφε στην παραλια και γυρισαμε το μεσημερι, εκανα δουλιτσες, πληντυρια κλπ και πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρος!! αργοτερα θα παω στη μαμα μου να παρκαρω στην αποθηκη της το πορτ μπεμπε, το καθισματακι το μικρο και το ριλαξ γιατι η αποθηκη μας κοντευει να κανει μπαμ!! Κατα τ'αλλα καλα ειμαστε αν εξαιρεσουμε οτι ο αντρας μου εχθες εκανε 3 ραμματακια στο ποδι γιατι χτυπησε, ευτυχως δεν ειναι τιποτα!! Συμπεθερα το παρκοκρεβατο ειναι η τελεια λυση!! και εμεις της chicco εχουμε με το φερμουαρ και εχουμε βαλει εξτρα στρωματακι! εγω η αληθεια ειναι δεν εχω καταφερει ποτε να το στησω,το στηνει παντα ο αντρας μου, ειμαι πολυ ασχετη σε αυτα!! Οι υπολοιπες βλεπω καλα ε??? Η Ελλη αφαντη βρε κοριτσια?

to1Np2.png

KCkop2.png

Δεν εννοω τωρα,γενικοτερα και ελευθερη που ημουνα ,επειδη εδω το καλοκαιρι ειναι σαν να ειμαι σε νησι και ειμαι στο σπιτι μου,γι'αυτο δεν λαχταραω να φυγω!!!!Αφου οπου και να παω μεσα στο καλοκαιρι θα εχει κοσμο!!!Δεν θα μπορουσα να ξεκουραστω!!!!!!!Θελω και λιγο την ησυχια μου στις διακοπες!!!!!!Εσεις που θα πατε μπεμπα?????

κι εμεις μια απο τα ιδια μποτσακι μου!! μονο το Σεπτεμβρη λεμε μπας και παμε κανενα Σαββατοκυριακο Μονεμβασια-Ελαφοννησο που μας πεφτει κοντα ετσι να αλλαξουμε λιγο παραστασεις!! κατα τ'αλλα ειμαστε λες και μενουμε σε νησι!! Ο μπεμπαρος καλα ειναι?? Δινει το παρον ολο και συχνοτερα??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...