Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥλοιπόν θα σ πω τι θα κάνω εγώ κ λειτουργεί προς το παρόν.εγώ επειδή θα παμε σε νησί αλλά σε δικό μας σπίτι κ επειδή εκεί δεν εχω κούνια πήρα παρκοκρεββατο το οποίο όταν κλείνει γίνεται σαν ένα καρότσι κλειστό φαντάσου.είναι πανεύκολο κ του πήρα κ στρώμα έξτρα για να είναι πιο μαλακό.όμως εμένα κοιμάται από 40 ημερών στην κούνια του χωρίς προβλήματα.τώρα επειδή ανησυχούσα μήπως δεν το θέλει παρ'ολο που είναι μικρός αλλά δεν παύει να καταλαβαίνει τα πάντα τον βάζω κ κοιμάται είτε το πρωί είτε στον μεσημεριανό του ύπνο κ είναι μια χαρά!!!!!!!!το εχω πάρει από τα ELC/mothercare από αθήνα κ κάνει 100? οικονομικό από τα αλλα που κοιταγα .αυτα....ότι απορία έχεις με ρωτάς!!!!!

Σωστο και αυτο...και ευτυχως το εχω επανω στη ντουλαπατο παρκο της κλειστο σε μια σακουλα μεγαλη και εχει και εμενα επιπλεον στρωμα (το πηρα εγω)....και εμενα σαν καροτσι κλεινει και εχει και δικη του θηκη....!!!!!!!!!!!

Ευχαριστωωωω θαλειτσα μου.....!!!!!!!!

Σε ποιο νησι θα πατε....?????

Εγω ειχα τη μαριαννα στη πισινα κατω γιαυτο χαθηκαααα.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σωστο και αυτο...και ευτυχως το εχω επανω στη ντουλαπατο παρκο της κλειστο σε μια σακουλα μεγαλη και εχει και εμενα επιπλεον στρωμα (το πηρα εγω)....και εμενα σαν καροτσι κλεινει και εχει και δικη του θηκη....!!!!!!!!!!!

Ευχαριστωωωω θαλειτσα μου.....!!!!!!!!

Σε ποιο νησι θα πατε....?????

Εγω ειχα τη μαριαννα στη πισινα κατω γιαυτο χαθηκαααα.....!!!!!!!!!!

ναι κ μένα έχει κ θήκη!!!!να σαι καλά κοαλακι μου!!!!

στη πάτμο θα παμε είναι η μαμα μου από εκεί.έχετε πάει????

γοργόνα η μικρή????ε????

[sIGPIC][/sIGPIC]

γοργόνα η μικρή????ε????

Αχ τι ωραιααααααα.......

Δεν εχω παει...πατμο...

μονο σκοπελο, σκιαθο, θασο, ζακυνθο, μυτιληνη, σαμο.

Γοργοοοονα η μαριαννα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τελικα δεν ηταν αγκαθακι αλλα η αμυχη που αφησε το αγκαθακι...

Ηλιοβασιλεμα μου υπομονη, κανε ενα ντουζακι να ξελαφρωσεις. Αγχωθηκες καλη μου με την ανατροπη των διακοπων...γιαυτο ε...??????

Κοριιιιιιιτσια μου θελω τις συμβουλες σας οσες εχετε παιδακια μεγαλυτερα απο μωρακια σαν τα δικα μας.....

Λοιπον το ξενοδοχειο που θα κλεισω σε λιγο εχει ολα αυτα που ζηταω για την εκει διαμονη μας αλλα επειδη μερικα υστερουν σε κατι εναντι αλλων και το αντιθετο αυτο που βρηκα και κατεληξα δεν εχει βρεφικη κουνια, οποτε το μωρο θα κοιμαται ατο κρεβατι μαζι μου.

Το θεμα ειναι οτι εφτυσα αιμα για να την παρω απο το καροτσι και να την βαλω στη κουνια της...και δεν θελω αλλαγες δλδ δεν θελω να μαθει να κοιμαται μαζι μου, οποτε τι προτεινετε για τις διακοπες μας.....?????? μηπως οταν επιστρεψω απλα να μπω και παλι στη ρουτινα χωρις νε μεταβαλω κατι και φυσικα να ειμαι ανενδοτη σε πιθανα πισωγυρισματα......????????? η εχετε να προτεινετε κατι αλλο......???????????

Koalaki καλησπέρα! Λοιπόν η συμβουλή μου είναι να πάρεις ή να δανειστείς παρκοκρέββατο. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε μέχρι τα 5 σε όλα τα ξενοδοχεία και στο εξοχικό. Σιχαίνομαι ούτως ή άλλως τα βρεφικά κρεββατάκια των ξενοδοχείων (άσε που μερικά ήταν άκρως επικίνδυνα). Για να την έχεις μαζί σου, ούτε λόγος, και δεν θα ξεκουραστείς και θα έχεις... δράματα μόλις επιστρέψετε. Εδώ εμείς χρονιάρα ήταν και την είχαμε στον ίδιο χώρο και μας έβλεπε μόλις ξύπναγε από το πάρκο της και κάναμε κρα όταν γυρίσουμε να συνηθίσει να είναι στο δωμάτιό της.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

γοργόνα η μικρή????ε????

Καλησπέρα Θάλεια. Πολύ τυχερή που είσαι από νησί και τί ΙΕΡΟ νησί; Tυχερό το παιδάκι σου που θα έχει τόσα καλοκαίρια σε νησί να θυμάται όταν μεγαλώσει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Koalaki καλησπέρα! Λοιπόν η συμβουλή μου είναι να πάρεις ή να δανειστείς παρκοκρέββατο. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε μέχρι τα 5 σε όλα τα ξενοδοχεία και στο εξοχικό. Σιχαίνομαι ούτως ή άλλως τα βρεφικά κρεββατάκια των ξενοδοχείων (άσε που μερικά ήταν άκρως επικίνδυνα). Για να την έχεις μαζί σου, ούτε λόγος, και δεν θα ξεκουραστείς και θα έχεις... δράματα μόλις επιστρέψετε. Εδώ εμείς χρονιάρα ήταν και την είχαμε στον ίδιο χώρο και μας έβλεπε μόλις ξύπναγε από το πάρκο της και κάναμε κρα όταν γυρίσουμε να συνηθίσει να είναι στο δωμάτιό της.

Ναι και εγω τις σιχαινομαι απλα εαν υπηρχαν σιγουρα θα επαιρνα το εξτρα στρωματακι που εχω για αυτες τις περιπτωσεις, σεντονια, κουβερτουλα ισοθερμικη και ολα αυτα που εχω για να μην ακουμπησει το μωρο σε κατι ξενο.

Ναι τελικα το παρκο μας θα παρω, εχουμε και το ανεβασα στη ντουλαπα, οποτε θα το βαλω στη θηκη, παραμασχαλα και μια χαρα...,!!!!!!

Σε ευχαριστω και εσενα πολυ.........!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Koριτσακια μουυυυυυυυυυ!!!!!!!Τι κανετε???????????

Εγω σηκωθηκα κατα τις 12 πηγα εκανα κατι δουλιτσες,παρεδωσα τα ρουχα που ετοιμασα,ηρθα εφαγα ενα τοστ και μια σαλατουλα και τσουυυυυυυυυυυυυυυυυυπ!!!!!Μη χασω!!!!Ηρθαααααααααααα!!!!!!!!!

Οοοοοοοοοοοοοολες καλα???

H Μαy και η Ελλη βρε κοριτσια χαθηκαν!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Γειά σας κορίτσια!!!!! Γράφω και γω με χρώμα σήμερα γιατί έψβ κέφια!! Θα βγούμε με τον άντρα μου για φαγητό το βράδυ, κάτι που έχουμε πάαααααρα πολύ καιρό να κάνουμε. Την κόρη μου θα την κρατήσει ο μπαμπάς μου μέχρι να γυρίσουμε!!

Τί μου κάνετε; Διάβασα όλα τα νέα και χαίρομαι που είστε καλά!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ και εγώ τα ίδια με την μπαταρία, την προηγούμενη βδομάδα, 100? η καινούρια! Χέσε μέσα! Δεν πειράζει που θα μείνετε σπίτι! Δες το θετικά και θα είσαι πιό χαρούμενη! Το ίδιο κ η Αγγελικούλα! Το κεφάλι ήταν από την στεναχώρια... Ελπίζω να είσαι καλά τώρα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, θετική ενέργεια να ΜΗΝ έρθει η απρόσκλητη!! Θα περιμένουμε πολύ καλά νέα!!

ΚΟΑΛΑΚΙ γλυκό, οι ετοιμασιες του πάρτυ, καλά κρατούν! Θα τρελαθεί το Μαριανάκι σου! Όπως είπες δε θα ξέρει πού να πρωτοκοιτάξει! Το μανάρι μου!!!! Όσο για το παρκοκρέβατο, μάλλον είμαι η πιο ακατάλληλη να απαντήσω, καθώς η κόρη μου από 7 μηνών κοιμάται στο κρεβάτι μας! Χτες φόρεσε κ το νυχτικό μου και πήγε κ στην πλευρά μου. Εγώ ήμουν εκείνη και κοιμήθηκα στη μέση "να μην πέσω"......χαχαχαχα

ΡΙΤΣΑ καλωσήρθες! Όλα θα σου πάνε τέλεια με αυτήν την παρέα για συντροφιά! Σκέψου θετικά και όλα θα γίνουν!! Σύντομα θα είσαι και συ στη λίστα!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, συγχαρητήρια για το μή γραμμάριο!! Εγώ αποφευγω να ζυγίζομαι γιατί δυστυχώς δεν προσέχω και πολύ... Τί κάνει ο μπαλαρίνος;;;;!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, μου ανοίγεις την όρεξη κάθε φορά! Αυτά τα ψαράκια μου έχουν λείψει τρελά, τα λιγουρεύομαι πώς το λένε!!

Κοριτσάκια υπόλοιπα τί κάνετε;

Εγώ σε μια βδομάδα έχω γιατρό!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Koριτσακια μουυυυυυυυυυ!!!!!!!Τι κανετε???????????

Εγω σηκωθηκα κατα τις 12 πηγα εκανα κατι δουλιτσες,παρεδωσα τα ρουχα που ετοιμασα,ηρθα εφαγα ενα τοστ και μια σαλατουλα και τσουυυυυυυυυυυυυυυυυυπ!!!!!Μη χασω!!!!Ηρθαααααααααααα!!!!!!!!!

Οοοοοοοοοοοοοολες καλα???

H Μαy και η Ελλη βρε κοριτσια χαθηκαν!!!!!!!!!

Μποτσάαααακι πες αλεύρι!!!!

Χαχαχαχαχα!! Εδώ είμαι καλή μου!!

Απλά το χω ρίξει λίγο έξω και γω!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλό μεσημέρι!!!!!!!!!

Κοαλάκι φυσικά και θα παρεις το παρκο μαζί σου, όπως σου είπαν η Γιόλα και η Θάλεια!!! Εμείς εχουμε 2 (1 παρκοκρεβατο και 1 απλό της chicco). Το παρκοκρέβατο το πανω στρωμα το χρησιμοποιησαμε λιγακι αλλά χάλασε από λάθος της μαμάς μου και πήγε χαμενο...Το απλό πάρκο της Chicco το χρησιμοποιούσαμε ώς έχει...δεν ειχα παρει εξτρα στρωμα αλλά εβαζα κατω από σεντονι μια κουβερτα και εκανε μια χαρά την δουλειά του. Μαλιστα ειναι αυτο που εχει φερμουαρ δεξιά και αριστερά και ανοιγει σαν πορτούλα το διχτακι και μπαινοβγαινει μονη της η μικρή!Και είχα πάρει και μια ωραία κουνουπιερα που εφαρμοζει σαν ημικυκλια τεντα ή οπως οι σκηνές και δεν ενοχλουσε καθόλου όταν σηκωνόταν η μικρή όρθια στο παρκο...

Πήγαμε και στο 2ο μάθημα κολύμβησης και ήταν αστερι η γοργόνα μας!!!

Α, Κοαλάκι την πισίνα της Μαριάννας που την εχεις τοποθετήσει; σε πλακάκι πάνω ή σε κήπο, γκαζόν; Αν την εχεις σε πλακάκια βάλε από κατω κατι προσταυτευτικο τυπου φελιζολ ή πετσετες ή συνθετικό χλωροτάπητα για να αντεχει τις τουμπες...

Καλησπέρα Θάλεια. Πολύ τυχερή που είσαι από νησί και τί ΙΕΡΟ νησί; Tυχερό το παιδάκι σου που θα έχει τόσα καλοκαίρια σε νησί να θυμάται όταν μεγαλώσει.

ευτυχώς είμαι τυχερή σε αυτό ναι!!!!αλλά γενικά εχω κ χωριό του μπαμπά μου τα βρουβιανα αν έχεις ακουστά στο νόμο αιτωλοακαρνανίας.αλλά εχω κ από του άντρα μου στην καλαμάτα δλδ λίγο πριν την καλαμάτα που κ εκεί είναι πολύ ωραία!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

οσο για το παρκοκρέβατο, μάλλον είμαι η πιο ακατάλληλη να απαντήσω, καθώς η κόρη μου από 7 μηνών κοιμάται στο κρεβάτι μας! Χτες φόρεσε κ το νυχτικό μου και πήγε κ στην πλευρά μου. Εγώ ήμουν εκείνη και κοιμήθηκα στη μέση "να μην πέσω"......χαχαχαχα

:D:D:D:D:D:D:D Σε προσέχει να μην πέσεις από κρεβάτι;;; χα χα χα

Εμένα οταν ερχεται στο κρεβατι μας, επιμενω να μπει στη μεση και μολις αποκοιμηθεί, την μεταφερουμε στο δικό της...

Παλιότερα που ειχε αρχισει να θελει το δικό μας κρεβάτι, τί μου είχε κάνει επειδή πάντα της λέω όχι...και ανάλογα τις αντοχές μου επιμένω ή αλλιώς την αφήνω για λίγο...Την είχα βρει να κοιμαται από κατω ακριβως στο χαλάκι της πλευράς μου και είχα σηκωθεί την νύχτα για τσίτσα και πώς δεν την είχα πατήσει να την λιώσω;!!! Και μερικες φορές όπως ειμαι γυρισμένη στο πλάι και κοιμαμαι, όπου βρει χωρο εχει ερθει και κοιμάται χωρις να με ρωτησει...για να μην της πω οχι...Παμπόνηρες ειναι οι ζωές μας!!!!!!!!!!Ευτυχώς δεν το παρακάνει....

Καλά κάνεις και βγαινετε λιγάκι και καλή διασκέδαση για απόψε!!!

Και εγώ ηρέμησα μετα τα χθεσινα, στεναχωρηθηκα αλλά ειπα όσες μερες μεινανε μεχρι το τελος της αδειας να το διασκεδασουμε εντος εδρας!!!

ευτυχώς είμαι τυχερή σε αυτό ναι!!!!αλλά γενικά εχω κ χωριό του μπαμπά μου τα βρουβιανα αν έχεις ακουστά στο νόμο αιτωλοακαρνανίας.αλλά εχω κ από του άντρα μου στην καλαμάτα δλδ λίγο πριν την καλαμάτα που κ εκεί είναι πολύ ωραία!!!!

Γειά σου Θάλεια!! Ωραία η Πάτμος! Είχα παει πριν χρόνια!! Και η Καλαμάτα ωραία, τη γυρίσαμε πριν κανα δυο χρόνια όλη την περιοχή! Από Αιτωλοακαρνανία κατάγεται ο πεθερός μου, από το νομό Μακρυνειας, έξω απο το Αγρίνιο, εκεί δεν τρελάθηκα η αλήθεια όταν πήγαμε...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Πού ειναι τι χωριό Βρουβιανα;;; Στα μερη μου....Δεν το ξερω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...