Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημεεεεερα κοριτσαααακια μου.....!!!!!!! Πως ειστε.....????

Ριτσακι υπομονη και πιστη και θα τα καταφερεις....!!!!!!!!!

Εδω που ηρθεσ θα βρεις μια γλυκια, τρελη συντροφια....!!!!!!!!

Καλεεεεεε η μαυ και η ελλη που πηγαν...????

Γιοοοοοολα.....????????!!!!!!!!!

Ααααααα ολες χαθηκαν.....!!!!!!!

Για να μην φωναζω μια μια (ειναι και πρωι, χαχαχα)...κοριτσιαααααααα που ειστε.....???????????

καλημέρα κοριτσάκια μου κ από μένα !!!!!!πως κοιμηθηκατε ??????εμείς καλά!!!!πριν λίγο έβαλα αρνάκι με πατάτες στο φούρνο για μας κ ο μικρός έχει κοτόπουλο με πατάτα καρότο κ φασολακια .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα!! Συμπεθεραααα!! μια απο τα ιδια και εμεις με σαλια και σταμπες!!! χαχαχα!! Ριτσα καλως ηρθες και ευχομαι συντομα εγκυουλα!!!!!

Καλα ειστε ολες??? Φουρτουνομανα τι κανει η φουρτουνιτσα?? Θα διαβασω σε λιγο τα νεα σας απο εχθες, εχω μεινει πισω!!!

καλημέρα αγορομμαμη μου τι κάνετε?????ο μικρός καλά?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσιαααα!!!!καλα εισαστε??????εγω και η μπεμουλα μου καλα ειμαστε!!!αν και σημερα μου εκανε νερα η μικρη...με αναγουλες ξυπνησα!αλλα δεν πειραζει!παει περασαν!!!!

πηγα πηρα την καρτα απο το ΑΤM πηγα στην ψαραγορα και πηρα μαριδες 1 κιλο και 1 κιλο γοπες!!!φρεσκοτατα!!!σπαρταρουσαν στα καφασια!!!!

μετα πηγα λαικη πηρα χορτα και κατι αλλα λαχανικα,και μετα στο φουρνο για ψωμι και τυροπιτουλα που την τρωω η φοραδα!!!!!

κοαλακι μου,καλημεραααααααα!!!καλα εισαι????????????

αγορομμαμυ μου,καλα εισαι????????1 και σημερααααααααααα!!!!!!!!!αντε να δουμε!!!!τον πιασατε το σπορινι σας????ο μπεμπακος σου καλα ειναι???????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

καλημέρα αγορομμαμη μου τι κάνετε?????ο μικρός καλά?????

Καλημερα Θαλεια μου!!!!!!!!!!πωπωπωπωπωω!!!!τελειο γαφητο εχετε!!!!!!!!!!!!!!!ο Παναγιωτηακης καλα ειναι???????????

d.gif

Συμπεθεεεεερα καλα ειναι η φουρτουνα...παιζει...!!!!!!

Ο μητσαρας τι κανει....?????? αυριο δεν με περιμενεις περιοδο....???????

Να μην ερθει η τρισκαταρατη....!!!!!!!!!

Πατουσιτσαααααα προσεχε με ψαρακια....!!!!!!!!!! Καλααααα....????????

Θαλειτσααααα πως εισαι....????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ναι ναι κοαλακι μου!!!!!!!!τα ματια μου 1014!!!!!!!!σου εφυγε εσενα το κοκαλακι η ακομη?????????????:confused:

d.gif

Καλημερα Θαλεια μου!!!!!!!!!!πωπωπωπωπωω!!!!τελειο γαφητο εχετε!!!!!!!!!!!!!!!ο Παναγιωτηακης καλα ειναι???????????

καλά είναι κοιμάται πάλι.....κατά τις 11.30 είναι να φάει φρουτοκρεμα .

εσυ αναγουλες ε?????ε αφού πέρασαν πάλι καλά!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως να είμαι βρε κοαλακι μου....πονάω λίγο λιγότερο σήμερα....τουλάχιστον προς το παρόν!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Το βράδυ το πέρασα εφιαλτικά...................Είχα από το απόγευμα ημικρανία και δεν με αφησε όλο το βράδυ, ξενυχτησα από τον πονοκέφαλο...Πήγαινα στο μπάνιο μήπως κάνω εμμετό να ξελαφρώσω αλλά τίποτα...κομπρέσα και παυσίπονα....Τελικά το πρωί ξύπνησα ναι μεν με βαρος αλλά τώρα είμαι καλύτερα...............

Ρίτσα, καλά έκανες και με άκουσες και γράφτηκες στο καφέ!!!!!!!!!!!!!!! Εδώ βρισκόμαστε και περνάμε φίνα και σίγουρα ξεχνιόμαστε!!!!!!!!!!!!!! Θα σου στείλω και την λιστα της τρελοπαρέας για να μας μάθεις!!!!!

καλά είναι κοιμάται πάλι.....κατά τις 11.30 είναι να φάει φρουτοκρεμα .

εσυ αναγουλες ε?????ε αφού πέρασαν πάλι καλά!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

σε καμια ωριτσα θα φαει η σουλτανα μας!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

ναι περασαν μετα απο 5 λεπτα!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Το βράδυ το πέρασα εφιαλτικά...................Είχα από το απόγευμα ημικρανία και δεν με αφησε όλο το βράδυ, ξενυχτησα από τον πονοκέφαλο...Πήγαινα στο μπάνιο μήπως κάνω εμμετό να ξελαφρώσω αλλά τίποτα...κομπρέσα και παυσίπονα....Τελικά το πρωί ξύπνησα ναι μεν με βαρος αλλά τώρα είμαι καλύτερα...............

Ρίτσα, καλά έκανες και με άκουσες και γράφτηκες στο καφέ!!!!!!!!!!!!!!! Εδώ βρισκόμαστε και περνάμε φίνα και σίγουρα ξεχνιόμαστε!!!!!!!!!!!!!! Θα σου στείλω και την λιστα της τρελοπαρέας για να μας μάθεις!!!!!

Καλημερα Ηλιοβασιλεμα μου!!!!

απο το αγοχς σου και απο τη στεναχωρια σου σε επιασε....ετσι και εγω.οταν αγχωνομαι και στρεσαρομαι αρκετα αυτα παθαινω......:|:-|:|

να κοιμηθεις το μεσημερακι ισως σου χρειαζεται κι αλλος υπνακος!

μην στεναχωριεσαι!!!!!!!!ειπαμε καθε εμποδιο για καλο!!!!!!!!!;);););););)

d.gif

Τελευταία ενημέρωση 24/7: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Μαρακι >>> γιο έχει και ετοιμάζει και την μπεμπα τη βιαστικια, τακα τακα... Περίμενε μπέμπα μεχρι στις 6/10!!!!!!

Ngn >>> γιο έχει και ετοιμάζει κορη, ερχεται ο γατοπαρδος...15/10

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 21/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και στρωνει επισης εδαφος για 2ρο (φουρτουνατσηδες και βροντααατσηδες).

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!!!

Τελικα δεν ηταν αγκαθακι αλλα η αμυχη που αφησε το αγκαθακι...

Ηλιοβασιλεμα μου υπομονη, κανε ενα ντουζακι να ξελαφρωσεις. Αγχωθηκες καλη μου με την ανατροπη των διακοπων...γιαυτο ε...??????

Κοριιιιιιιτσια μου θελω τις συμβουλες σας οσες εχετε παιδακια μεγαλυτερα απο μωρακια σαν τα δικα μας.....

Λοιπον το ξενοδοχειο που θα κλεισω σε λιγο εχει ολα αυτα που ζηταω για την εκει διαμονη μας αλλα επειδη μερικα υστερουν σε κατι εναντι αλλων και το αντιθετο αυτο που βρηκα και κατεληξα δεν εχει βρεφικη κουνια, οποτε το μωρο θα κοιμαται ατο κρεβατι μαζι μου.

Το θεμα ειναι οτι εφτυσα αιμα για να την παρω απο το καροτσι και να την βαλω στη κουνια της...και δεν θελω αλλαγες δλδ δεν θελω να μαθει να κοιμαται μαζι μου, οποτε τι προτεινετε για τις διακοπες μας.....?????? μηπως οταν επιστρεψω απλα να μπω και παλι στη ρουτινα χωρις νε μεταβαλω κατι και φυσικα να ειμαι ανενδοτη σε πιθανα πισωγυρισματα......????????? η εχετε να προτεινετε κατι αλλο......???????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τελικα δεν ηταν αγκαθακι αλλα η αμυχη που αφησε το αγκαθακι...

Ηλιοβασιλεμα μου υπομονη, κανε ενα ντουζακι να ξελαφρωσεις. Αγχωθηκες καλη μου με την ανατροπη των διακοπων...γιαυτο ε...??????

Κοριιιιιιιτσια μου θελω τις συμβουλες σας οσες εχετε παιδακια μεγαλυτερα απο μωρακια σαν τα δικα μας.....

Λοιπον το ξενοδοχειο που θα κλεισω σε λιγο εχει ολα αυτα που ζηταω για την εκει διαμονη μας αλλα επειδη μερικα υστερουν σε κατι εναντι αλλων και το αντιθετο αυτο που βρηκα και κατεληξα δεν εχει βρεφικη κουνια, οποτε το μωρο θα κοιμαται ατο κρεβατι μαζι μου.

Το θεμα ειναι οτι εφτυσα αιμα για να την παρω απο το καροτσι και να την βαλω στη κουνια της...και δεν θελω αλλαγες δλδ δεν θελω να μαθει να κοιμαται μαζι μου, οποτε τι προτεινετε για τις διακοπες μας.....?????? μηπως οταν επιστρεψω απλα να μπω και παλι στη ρουτινα χωρις νε μεταβαλω κατι και φυσικα να ειμαι ανενδοτη σε πιθανα πισωγυρισματα......????????? η εχετε να προτεινετε κατι αλλο......???????????

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥλοιπόν θα σ πω τι θα κάνω εγώ κ λειτουργεί προς το παρόν.εγώ επειδή θα παμε σε νησί αλλά σε δικό μας σπίτι κ επειδή εκεί δεν εχω κούνια πήρα παρκοκρεββατο το οποίο όταν κλείνει γίνεται σαν ένα καρότσι κλειστό φαντάσου.είναι πανεύκολο κ του πήρα κ στρώμα έξτρα για να είναι πιο μαλακό.όμως εμένα κοιμάται από 40 ημερών στην κούνια του χωρίς προβλήματα.τώρα επειδή ανησυχούσα μήπως δεν το θέλει παρ'ολο που είναι μικρός αλλά δεν παύει να καταλαβαίνει τα πάντα τον βάζω κ κοιμάται είτε το πρωί είτε στον μεσημεριανό του ύπνο κ είναι μια χαρά!!!!!!!!το εχω πάρει από τα ELC/mothercare από αθήνα κ κάνει 100? οικονομικό από τα αλλα που κοιταγα .αυτα....ότι απορία έχεις με ρωτάς!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...