Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!καλα φνταζομαι πως θα εινα και εχω τρελαθει!!!!!!!!!φαντοζομαι η κορακλα σου οταν τα δει..........!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Πιστευω το Μαριαννακι δεν θα ξερει που να πρωτοκοιταξει!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πιστευω το Μαριαννακι δεν θα ξερει που να πρωτοκοιταξει!!!!!!!!!

θα τα χασει απο τη χαρα της!!!!δεν θα ξερει πως να εκφραστει!!!!χιχχιχιχχιχχιχι!!!η ανηψια μου,στα πρωτα της γεννεθλια δεν ηξερε τι εκανε!!!!ειχε τρελαθει απο τη χαρα της!!!!!!!τα κοιτουσε ολα με ενα βλεμα ενθουσιασμου!!!!!!!!!:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

κοριτσια να σας πω,πηγα να βγαλω λεφτα απο το ΑΤΜ και το βλαμενο μου κρατησε την καρτα!!!!!!!!υπαρχει περιπτωση να την βγαλει εξω καποια στιγμη????αυριο θα παω το πρωι να την παρω!!!!

γι αυτο καθαριζω φασολακια,για να μην με πιασουν τα νευρα!!!!

Σε καμια περιπτωση δεν θα την βγαλει, την εχω πατησει.

Αλλωστε καθε πρωι ο υπαλληλος ελεγχει το μηχανημα και τυχον τετοια περιστατικα, απλα πρεπει να πας αμεσως να το γνωστοποιησεις για να ελευθερωθει το μηχανημα.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι θα τρελαθει η τρελαμενη....!!!!!!! Ποοοοοοσο ακομα να τρελαθει....???????

Ωωωωωωχ τι με περιμενει....!!!!!!!!!

Να σε ρωτησω κατι βρε πατουσιτσα.....????? ακομα φασολακια καθαριζεις απο το πρωι....???????? αχαχααχχαχαχαχαχαχχαχααχαχ,..........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσια να σας πω,πηγα να βγαλω λεφτα απο το ΑΤΜ και το βλαμενο μου κρατησε την καρτα!!!!!!!!υπαρχει περιπτωση να την βγαλει εξω καποια στιγμη????αυριο θα παω το πρωι να την παρω!!!!

γι αυτο καθαριζω φασολακια,για να μην με πιασουν τα νευρα!!!!

Θα στη δωσουν το πρωι απο την τραπεζα!!!

Μια φορα ειχε τυχει στη μανα μου και δεν της την δωσανε επειδη ειχε ληξει!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Σε καμια περιπτωση δεν θα την βγαλει, την εχω πατησει.

Αλλωστε καθε πρωι ο υπαλληλος ελεγχει το μηχανημα και τυχον τετοια περιστατικα, απλα πρεπει να πας αμεσως να το γνωστοποιησεις για να ελευθερωθει το μηχανημα.....!!!!!!!!!!

κοαλακι μου θα παω το πρωι!!!!8 παρα να ειμαι εκει!!!!!

d.gif

Να σε ρωτησω κατι βρε πατουσιτσα.....????? ακομα φασολακια καθαριζεις απο το πρωι....???????? αχαχααχχαχαχαχαχαχχαχααχαχ,..........

Ειναι απο τα νευρα της για την καρτα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Θα στη δωσουν το πρωι απο την τραπεζα!!!

Μια φορα ειχε τυχει στη μανα μου και δεν της την δωσανε επειδη ειχε ληξει!!!

μποτσακι μου η καρτα ηταν απο την κυπρου και πηγα λιγο πιο κατω απο μενα μου εχει ΑΤΜ απο το ταχυδρομιο!

οποτε στο ταχυδρομιο θα παω.να εχω μαζι μου και την ταυτοτητα!!!!

d.gif

μποτσακι μου η καρτα ηταν απο την κυπρου και πηγα λιγο πιο κατω απο μενα μου εχει ΑΤΜ απο το ταχυδρομιο!

οποτε στο ταχυδρομιο θα παω.να εχω μαζι μου και την ταυτοτητα!!!!

Ναι,πηγαινε πρωι πρωι και θα στη δωσουν!!!

Φυσικα και ταυτοτητα μαζι,και παρε και μια τσαντα φασολακια να καθαρισεις σε περιπτωση που σε ταραξουν!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααααα μουυυυυ καλεεεεεεε ποναει η γλωσσα μου,απο το τραβηγμα που μου εκανε σημερα ο γιατρος....!!!!!! Ουτε στον ουρανισκο μου δεν μπορω να την ακουμπησω, βρε τι επαθα η ρουφιανα.....!!!!!!!!!!

Παντως κοριτσια μου εχει πολυ γελιο το να βλεπεις με το ενδοσκοπιο τι υπαρχει μεσα στο λαιμο σου και οως ανοιγοκλεινουξ οι φωνητικες χορδες οταν κανεις ιιιιιιιιιιιι, ααααααααα, εεεεεεεεεεε, οοοοοοοοοοο.....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

οχι τωρα τα επιασα και τα καθαριζω!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ευτυχως!!!!!!!!θα πηγαινα να αγορασω μπαμιες ειδαλλως!!!!!!!!!να απασχολω τα χερια μου!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

d.gif

Και σας μιλαω ειλικρινα πρωτη φορα καταλαβα ακριβως οτι το καθε σημειο του σωματος μας εχει δημιουργηθει για καποιο σκοπο και πως χωρις αυτο δεν λειτουργει σωστα...

Καταλαβα πολυ καλα τους λογους που πρεπει να μιλαμε με τις φωνητικες χορδες, τη γλωσσα μας, να μασαμε και πολλα αλλα....,!!!!!!!!!

Αχ συγκινηθηκα τωρα....!!!!!!!!!!

Γιατι σκεφτομαι μερικους ανθρωπους που υστερουν σε αυτα ειτε γεννηθεισ ειτε εξ ιατρικων λαθων και με ποναει η καρδια μου....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι,πηγαινε πρωι πρωι και θα στη δωσουν!!!

Φυσικα και ταυτοτητα μαζι,και παρε και μια τσαντα φασολακια να καθαρισεις σε περιπτωση που σε ταραξουν!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

το κεντημα θα παρω καλυτερα!!!!!!!!χαχαχααχχαχα!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...