Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

σε καταλαβαινω απολυτα!!! κι εγω αγαπω τα γλυκα!!!!!! και τρωω πολλα οποτε βρεθουν μπροστα μου!!!! γι'αυτο αποφευγω να παιρνω πολλα στο σπιτι! εισαι πολυ ατυχη να μη μπορεις να φας οσα θελεις Ηλιοβασιλεμα μου, φτιαχνεις μονη σου γλυκα με φρουκτωζη ή κατι τετοιο ή ουτε τετοια κανει?

Στην αρχή έπαιρνα φρουκτοζη και μαυρη ζαχαρη...αλλά η αλήθεια είναι οτι πρεπει να μου γινει τροπος διατροφης αυτός που τηρούν οι διαβητικοί, δηλαδή όχι λευκο ψωμί, ζυμαρικά ολικής αλέσεως, οχι πολλούς υδατάνθρακες κλπ κλπ....Και να εχω μετρο!!!!!!!!!!!!!!

Εγω από μικρή είχα κακη συνήθεια να μην τρωω πολλά και μικρά γεύματα, πράγμα που επιβάλλεται στον οργανισμό μου γιατι μεταβαλλεται η γλυκόζη και εχω πρόβλημα μεταβολισμού λόγω αντιστασης στην ινσουλίνη...Ετσι ότι τρωω, δεν μεταβολίζεται αλλά αποθηκεύεται σαν λίπος...Γι΄αυτό παιρνω από το 2011 και δια βιου χαπι μετα το μεσημεριανο και μετα το βραδυνό, όπως πίνουν οι διαβητικοί...Και όλα αυτά αλληλοεπηρεάζουν τα γυναικολογικά και την γονιμότητα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι δεν εχω συμπτωματα αν εξαιρεσουμε τη βλεννη με αιμα που ειχα την προηγουμενη εβδομαδα που ισως ηταν εμφυτευση. κατα τ'αλλα τιποτα. καλα ουτε στον μικρο ειχα συμπτωματα, ο,τι ενιωθα πριν την περιοδο!

Ηλιοβασιλεμα μου, προσπαθησε να τηρησεις αυτο το διαιτολογιο που πρεπει!! θα το συνηθισεις!! Ειναι πολυ ατιμο πραγμα αυτο με τα ζαχαρα!! εχω μια φιλη που παιρνει καποιο χαπι καθε μερα για την ινσουλινη της, νομιζω παραγει παραπανω ο οργανισμος της, κατι τετοιο εχεις και εσυ δηλαδη??

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθεεεερα να σε ρωτησω κατι.....??????

Εμενα η μαριαννα βαζει ολη την πιπιλα στο στομα και κρεμεται εξω ο χαλκας και φωναζει.......βααβαβαββαβαβαβααββαβαββαβαβαβαβα....και εχει και τα χερια σαν τον κιν κονκ.

Εσενα το κανει αυτο.....????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Στην αρχή έπαιρνα φρουκτοζη και μαυρη ζαχαρη...αλλά η αλήθεια είναι οτι πρεπει να μου γινει τροπος διατροφης αυτός που τηρούν οι διαβητικοί, δηλαδή όχι λευκο ψωμί, ζυμαρικά ολικής αλέσεως, οχι πολλούς υδατάνθρακες κλπ κλπ....Και να εχω μετρο!!!!!!!!!!!!!!

Εγω από μικρή είχα κακη συνήθεια να μην τρωω πολλά και μικρά γεύματα, πράγμα που επιβάλλεται στον οργανισμό μου γιατι μεταβαλλεται η γλυκόζη και εχω πρόβλημα μεταβολισμού λόγω αντιστασης στην ινσουλίνη...Ετσι ότι τρωω, δεν μεταβολίζεται αλλά αποθηκεύεται σαν λίπος...Γι΄αυτό παιρνω από το 2011 και δια βιου χαπι μετα το μεσημεριανο και μετα το βραδυνό, όπως πίνουν οι διαβητικοί...Και όλα αυτά αλληλοεπηρεάζουν τα γυναικολογικά και την γονιμότητα....

Πω πω!!!!!!!!!!Τι ταλαιπωρια κι αυτο βρε κοριτσακι μου!!!!!!

1sh1p2.png

Πατουσίτσα μακάρι να ήξερα πότε να περιμένω περίοδο!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι 36 χρονών και τα περισσότερα χρόνια της ζωης μου ειχα μεγάλους ασταθείς κύκλους 35-45 ημερών...Μετά την γέννα και λογω αντισυλληπτικών είχα σχεδόν 2 χρονια περίοδο 28 ημερών σαν ρολόι ρυθμισμένη, που για μένα ήταν απιστευτο να ξέρω οτι θα αδιαθετήσω Σαββατο μεσημέρι...

Τωρα ειχα ΤΗΠ 2/7 και εχω αφησει να δω ποτε θα αδιαθετησω από μονη μου, χωρις προγεστερονη...Αν δω οτι ξεπερναω τις 40-45 μερες και αφου αποκλείσω εγκυμοσύνη, θα πάρω προγεστερόνη για να προκαλέσω περίοδο...

Οπότε λογικό και επόμενο να μην ξέρω ΠΟΤΕ και ΑΝ θα έχω ωορρηξία και γόνιμες μέρες..............

Διαφημίσεις

οχι δεν εχω συμπτωματα αν εξαιρεσουμε τη βλεννη με αιμα που ειχα την προηγουμενη εβδομαδα που ισως ηταν εμφυτευση. κατα τ'αλλα τιποτα. καλα ουτε στον μικρο ειχα συμπτωματα, ο,τι ενιωθα πριν την περιοδο!

Ηλιοβασιλεμα μου, προσπαθησε να τηρησεις αυτο το διαιτολογιο που πρεπει!! θα το συνηθισεις!! Ειναι πολυ ατιμο πραγμα αυτο με τα ζαχαρα!! εχω μια φιλη που παιρνει καποιο χαπι καθε μερα για την ινσουλινη της, νομιζω παραγει παραπανω ο οργανισμος της, κατι τετοιο εχεις και εσυ δηλαδη??

Αυτο ειναι!!!!!!!!!!!Ερχεται!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Πατουσίτσα μακάρι να ήξερα πότε να περιμένω περίοδο!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι 36 χρονών και τα περισσότερα χρόνια της ζωης μου ειχα μεγάλους ασταθείς κύκλους 35-45 ημερών...Μετά την γέννα και λογω αντισυλληπτικών είχα σχεδόν 2 χρονια περίοδο 28 ημερών σαν ρολόι ρυθμισμένη, που για μένα ήταν απιστευτο να ξέρω οτι θα αδιαθετήσω Σαββατο μεσημέρι...

Τωρα ειχα ΤΗΠ 2/7 και εχω αφησει να δω ποτε θα αδιαθετησω από μονη μου, χωρις προγεστερονη...Αν δω οτι ξεπερναω τις 40-45 μερες και αφου αποκλείσω εγκυμοσύνη, θα πάρω προγεστερόνη για να προκαλέσω περίοδο...

Οπότε λογικό και επόμενο να μην ξέρω ΠΟΤΕ και ΑΝ θα έχω ωορρηξία και γόνιμες μέρες..............

Αυτη τη φορα μαλλον κι εσυ δεν θα αδιαθετησεις!!!!!!;);););)

1sh1p2.png

Ναι, παραγω παραπανω ινσουλινη και αυτη δεν μεταβολίζει την γλυκόζη και αποθηκεύεται σαν λιπος...Εχω την ταση κοιλιακού παχους όπως οι ανδρες και βρε κορίτσια, όλο αυτο με τον μεταβολισμό, μετα τα 25 μου τοτε ειδα οτι τα επαιξε...Εκανα τοτε διατροφη και γυμναστική και δεν εχανα με τιποτα τα κιλά...και μαζεύονταν!!!Τι σε διαιτολογους τι σε ενδοκρινολογο τι σε γυναικολόγους πηγαινα, κανενας δεν μου ειχε βρει τι εχω και δεν μπορούσα να αδυνατισω...

Ευτυχώς, Παναγίτσα μου, που απέκτησα πανευκολα το παιδί μου και μετα τα ανακαλυψα ολα αυτα...και μπηκα σε χαπια και με διατροφή έχασα 14 κιλά...από τα οποία πήρα ξανα τα 6 τωρα με τις ανωμαλίες της περιόδου που έχω από τον Φεβρουαριο που σταματησα τα αντισυλληπτικά!!!

Φαύλος κύκλος: περιοδος - κιλά ....

Αυτη τη φορα μαλλον κι εσυ δεν θα αδιαθετησεις!!!!!!;);););)

Λες;;;;;;;;;;;;;;

Αν τα καταφέρουμε, θα φταίει σίγουρα που σας τα λεω και ξελαφρώνω....

Απλά, πιστευω οτι μπορεί να δοκιμαζόμαστε για το 2ο παιδί, αλλά πού θα πάει...θα έρθει και αυτό!!!!

Λες;;;;;;;;;;;;;;

Απλά, πιστευω οτι μπορεί να δοκιμαζόμαστε για το 2ο παιδί, αλλά πού θα πάει...θα έρθει και αυτό!!!!

Υπομονη......αλλωστε ο ΗΛΙΟΣ βγαινει μετα απο βροχη.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Λες;;;;;;;;;;;;;;

Ειμαι σιγουρη οτι μολις ξεαγχωθεις θα μεινεις αμεσως!!!

Νομιζω οτι ηρθε η ωρα!!!!!!!;););););)

1sh1p2.png

Υπομονη......αλλωστε ο ΗΛΙΟΣ βγαινει μετα απο βροχη.....!!!!!!!!!!

Σωστηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!Αρκει να πιστευουμε οτι θα βγει κι ευτυχως εδω ολη η παρεουλα το πιστευει με ολη της την ψυχη!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

1sh1p2.png

Συμπεθεεεερα να σε ρωτησω κατι.....??????

Εμενα η μαριαννα βαζει ολη την πιπιλα στο στομα και κρεμεται εξω ο χαλκας και φωναζει.......βααβαβαββαβαβαβααββαβαββαβαβαβαβα....και εχει και τα χερια σαν τον κιν κονκ.

Εσενα το κανει αυτο.....????????

χαχαχαχ ναι κ οσα μωρα ξερω στην ηλικια του το κανουν!!! σαν να εκδηλωνουν τη χαρα τους!! επισης κανει και πππππρρρρρρρρ συνεχεια με τα χειλη του σαν πουλακι, και τα τα τα τα, τα γνωστα, και τελος μπαμπα-μαμα!οχι εντελως καθαρα καθε φορα αλλα συνειδητα γιατι τα λεει οταν μας βλεπει ή οταν θελει κατι!! σας αφηνω γιατι ξυπνησε,κοιμοταν απο τις 3!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...