Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κι εγω ετσι νομιζα και ηταν η χαζη ερωτηση που ειχα κανει στον εμβρυολογο στη β'επιπεδου! "Γιατρε μου νομιζω οτι οσο πιο πολυ λειπω απο το σπιτι τοσο κουραζω το εμβρυο και δε το αφηνω να κοιμηθει να ξεκουραστει" και με δουλευε φυσικα!!! "σιγα σκαβει εκει μεσα!":tongue::tongue::tongue:

Οποτε το οδοστρωτηρας δεν ειναι καθολου τυχαιο......!!!!!!!!

Σκαβει εκει μεσα ε.....????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου καλά, αλλες κατουρλούδες, άλλες γλυκατζούδες, αλλες σίφουνες τί κάνετε;;;;;;;;;;;;;;;;

Θελω και εγω τουρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκείνο το αγγλικό μήνυμα τί ηταν; Δεν το διάβασα...βαριέμαι!!! και δεν θυμάμαι και τα αγγλικά μου....τα πτυχία μου να χαίρομαι!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου,καλησπερααααααα!!!!καλα εισαι????????η Αγγελικουλα μας καλα ειναι???θα πατε για μπανακι σημερα?????τι καλο μαγειρεψες???????τι θαα φατε?????????ειδες τουρτες??????????/καλα μου τρεχουν τα σαλιααααα!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ΩΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΤΟΥΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ????????????????ΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΧΟΘΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!

Ειδες συμπεθερα μου???Μας κανουνε γυμνασια οι φιλεναδες μας!!!!!!!!

1sh1p2.png

Τελικα σε αφηνε καθολου να κοιμηθεις???????

Εν τελει ναι, μονο τις τελευταιες βραδυες ημουν ανησυχη αλλα οχι λογω του μωρου αλλα λογω του επικειμενου τοκετου...αλλα εγωωωωωωω δεν καταλαβα τιποτα απο την ανησυχια που ειχα, το θεωρησα φυσιολογικο (κουνα που με κουναγε), εκ των υστερων εμαθα οτι θεωρειται συμπτωμα τοκετου η ανησυχια τις βραδυνες ωρες και το ΤΟΝΙΖΩ λιγες εβδομαδες εως μερες πριν την πητ του τοκετου.

Μην επιστρατευτειται αδικα οι γκαστρουδες....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πήγαμε ήδη για το μπανάκι μας και τωρα καθομαστε και χαζευουμε με την κόρη μου μπαρμπυ μερλία (γοργόνες κλπ) και την εχω διπλα μου και με εχει στολίσει με όλα της τα τσιμπήδια, κοκκαλάκια κλπ κλπ..............

Ειμαι απίστευτα γλυκατζού και η αλήθεια ειναι ότι λογω συνδρομου πολυκυστικών και αντισταση στην ινσουλίνη πρέπει να τρωω όπως οι διαβητικοί............για όλη μου την ζωή και σίγουρα θα πάθω και διαβήτη κύησης σε 2η εγκυμοσύνη, όπως είχα και στην 1η... Δεν με νοιάζει το φαγητο, αλήθεια, αλλά θέλω γλυκά....:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Οποτε το οδοστρωτηρας δεν ειναι καθολου τυχαιο......!!!!!!!!

Σκαβει εκει μεσα ε.....????????

ναι κανονικοτατα και μου ελεγε μια ξαδερφη του αντρα μου οτι οσο ζωηρος ηταν εκει μεσα ετσι θα ηταν και εξω.... ευτυχως σαν νεογεννητο κοιμοταν και δεν εκανε ταρζανιες!! κι εμενα ηταν ανησυχος συνεχεια οχι μονο πριν τον τοκετο. Απλα τη νυχτα πριν τον τοκετο πηγαινα περιπου καθε 20 λεπτα για τσισα και καθε φορα ηταν ξυπνιος! οταν εσπασαν τα νερα ομως μεχρι να φτασουμε μαιευτηριο κοιμοοοοοοταν!!! κοριτσια μετραω αντιστροφα, σε 2 μερες περιμενω περιοδο!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι κανονικοτατα και μου ελεγε μια ξαδερφη του αντρα μου οτι οσο ζωηρος ηταν εκει μεσα ετσι θα ηταν και εξω.... ευτυχως σαν νεογεννητο κοιμοταν και δεν εκανε ταρζανιες!! κι εμενα ηταν ανησυχος συνεχεια οχι μονο πριν τον τοκετο. Απλα τη νυχτα πριν τον τοκετο πηγαινα περιπου καθε 20 λεπτα για τσισα και καθε φορα ηταν ξυπνιος! οταν εσπασαν τα νερα ομως μεχρι να φτασουμε μαιευτηριο κοιμοοοοοοταν!!! κοριτσια μετραω αντιστροφα, σε 2 μερες περιμενω περιοδο!!!!

Αμααααααααααααααααν!!!!!!!!!!!!!

Πρροβλεπω καινουργιο εμβρυακι στο φορουμ!!!χιχιχιχιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!:D:D:D:D

1sh1p2.png

Πήγαμε ήδη για το μπανάκι μας και τωρα καθομαστε και χαζευουμε με την κόρη μου μπαρμπυ μερλία (γοργόνες κλπ) και την εχω διπλα μου και με εχει στολίσει με όλα της τα τσιμπήδια, κοκκαλάκια κλπ κλπ..............

Ειμαι απίστευτα γλυκατζού και η αλήθεια ειναι ότι λογω συνδρομου πολυκυστικών και αντισταση στην ινσουλίνη πρέπει να τρωω όπως οι διαβητικοί............για όλη μου την ζωή και σίγουρα θα πάθω και διαβήτη κύησης σε 2η εγκυμοσύνη, όπως είχα και στην 1η... Δεν με νοιάζει το φαγητο, αλήθεια, αλλά θέλω γλυκά....:oops::oops::oops:

σε καταλαβαινω απολυτα!!! κι εγω αγαπω τα γλυκα!!!!!! και τρωω πολλα οποτε βρεθουν μπροστα μου!!!! γι'αυτο αποφευγω να παιρνω πολλα στο σπιτι! εισαι πολυ ατυχη να μη μπορεις να φας οσα θελεις Ηλιοβασιλεμα μου, φτιαχνεις μονη σου γλυκα με φρουκτωζη ή κατι τετοιο ή ουτε τετοια κανει?

to1Np2.png

KCkop2.png

Αντε να εχουμε ευχαριστα αγορομμαμυ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

ωρε θα καει το πελεκουδιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!

ηλιοβασιλεμα μου,εσυ ποτε(ΔΕΝ)την περιμενεις?????????

d.gif

Εν τελει ναι, μονο τις τελευταιες βραδυες ημουν ανησυχη αλλα οχι λογω του μωρου αλλα λογω του επικειμενου τοκετου...αλλα εγωωωωωωω δεν καταλαβα τιποτα απο την ανησυχια που ειχα, το θεωρησα φυσιολογικο (κουνα που με κουναγε), εκ των υστερων εμαθα οτι θεωρειται συμπτωμα τοκετου η ανησυχια τις βραδυνες ωρες και το ΤΟΝΙΖΩ λιγες εβδομαδες εως μερες πριν την πητ του τοκετου.

Μην επιστρατευτειται αδικα οι γκαστρουδες....!!!!!!!!!!

χιχιχιχχιχιχι!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Μας εμαθες οτι τρεχουμε με το παραμικρο????Οι κουτενγκες!!!!:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αμααααααααααααααααν!!!!!!!!!!!!!

Πρροβλεπω καινουργιο εμβρυακι στο φορουμ!!!χιχιχιχιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!:D:D:D:D

σημερα ειμαι αισιοδοξη οτι ειμαι εγκυος, αυριο δεν ξερω τι θα σκεφτομαι χαχαχα!! τωρα λεγαμε με τον αντρα μου να κανουμε υπομονη μεχρι τη Δευτερα για εξετασεις! αν ειχα κυκλο 28 ημερων θα ειχα αδιαθετησει σημερα, αλλα επειδη συνηθως αδιαθετω στις 30-31 μερες βαζω οριο την Πεμπτη...

to1Np2.png

KCkop2.png

ετοιμο το φαγητο κοριτσιαααααααα!!!!!!!!!

επιστρεφω σε λιγοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

d.gif

χιχιχιχχιχιχι!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Μας εμαθες οτι τρεχουμε με το παραμικρο????Οι κουτενγκες!!!!:D:D:D:D:D

χαχαχαχα!!! ειστε επιφοβες!!!! μην ξεχνατε καθε εγκυος ειναι διαφορετικη!! εχω μια γνωστη που δεν αισθανοταν σχεδον ποτε το μωρο και πηγαινε καθε 2-3 μερες στο κεντρο υγειας για να ακουν την καρδια του μωρου. Ολα ηταν μια χαρα αλλα το μωρο ηταν ηρεμο πολυ!! τωρα ειναι 6 χρονων το παιδακι και δε στεκεται σε μια μερια οπως ολα τα παιδακια της ηλικιας του!!!:D:D:D επισης μια γνωστη μου που γεννησε το Μαρτιο μου ελεγε οτι το αισθανοταν μονο οταν ξαπλωνε το βραδυ, μεχρι που γεννησε δηλαδη αυτο το πραγμα γινοταν!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηλιοβασιλεμα μου θα στειλω τουρτααααααααα.........γεννεθλιων...

Μηπως να εστελνα και μια βαφτισης για την συμπεθρα μου που (δεν) περιμενει περιοδο........????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

σημερα ειμαι αισιοδοξη οτι ειμαι εγκυος, αυριο δεν ξερω τι θα σκεφτομαι χαχαχα!! τωρα λεγαμε με τον αντρα μου να κανουμε υπομονη μεχρι τη Δευτερα για εξετασεις! αν ειχα κυκλο 28 ημερων θα ειχα αδιαθετησει σημερα, αλλα επειδη συνηθως αδιαθετω στις 30-31 μερες βαζω οριο την Πεμπτη...

Συμπτωματακια???????Εχεις??????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...